|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac
16.9.2010 14:25:25   
Anoniman
Čula sam za tu drugu tursku seriju,kažu da je dobra,ali neka hvala,dosta mi je što pratim ovu.

(odgovor članu aidicaa)
  Neposredna veza do poruke: 276
16.9.2010 14:39:27   
Trnoruzica
IZVORNA PORUKA: frenkoza

e jeste nestrpljive.... ne znam za ahmeda... ja sam gledala do 56 epizode na YT i jos samo zadnju.... u tim se epizodama nije vratio ahmed.... zavolice ona onura i bez ahmedovog pojavljivanja ( doduse sanjace ga i on ce joj reci da prihvati srecu)
sveki je nece prihvatati, jer zaboga ona je udovica, a njen jedinac je momak....
onur nije bio zenjen, nego je imao vjerenicu i u neka doba ce se pojaviti njegova kcerka iz te veze....

Ma prihvatit ce je sveki, nakon nekoliko epizoda. A pojavit ce se curica, tj Onurova kcerka, koju je imao sa bivsom vjerenicom. I Seherzada ce biti ljuta na Onura zato sto je ostavio trudnu vjerenicu, a curicu ce prihvatiti. Eh, oni ce se dva puta vjencavati i razilaziti, a tek koliko puta svadjati user posted image
Sa njihovog prvog vjencanja Seherzada ce pobjeci jer je saznala nesto

< Poruku je uredio Trnoruzica -- 16.9.2010 14:40:04 >

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 277
16.9.2010 14:44:22   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

IZVORNA PORUKA: frenkoza

e jeste nestrpljive.... ne znam za ahmeda... ja sam gledala do 56 epizode na YT i jos samo zadnju.... u tim se epizodama nije vratio ahmed.... zavolice ona onura i bez ahmedovog pojavljivanja ( doduse sanjace ga i on ce joj reci da prihvati srecu)
sveki je nece prihvatati, jer zaboga ona je udovica, a njen jedinac je momak....
onur nije bio zenjen, nego je imao vjerenicu i u neka doba ce se pojaviti njegova kcerka iz te veze....

Ma prihvatit ce je sveki, nakon nekoliko epizoda. A pojavit ce se curica, tj Onurova kcerka, koju je imao sa bivsom vjerenicom. I Seherzada ce biti ljuta na Onura zato sto je ostavio trudnu vjerenicu, a curicu ce prihvatiti. Eh, oni ce se dva puta vjencavati i razilaziti, a tek koliko puta svadjati user posted image

ma znam ja sve to trnoruzice.... gledala sam na yt....al necu da otkrivam detalje, neke se forumasice ljute....a svadjace se i razilaziti vise puta....
onur ima jednu veeliku mahanu - straasno je ljubomoran.... a ni ona ne zaostaje puno za njim.... vecina problema njima ce biti oko toga.... on se ljuti zbog svakog muskarca koji je pogleda, odma sakom u nos user posted image user posted image user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 278
16.9.2010 14:49:31   
mamine oci
cula sam da na auto pijaci ima CD cjela serija 5Km pa ako vas zanima eto odgledate sve jedan sat su vam 10 epizoda:)ja zaista ne gleda nemam strpljenja sjedeti dugo na jedno mjesto user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 279
16.9.2010 15:00:27   
Anoniman

A joooj,ovo mi zvuči baaaš otrcanoooo!

Meni već ide na živce ona pretjerana brižnost skoro svih likova kad je Šeherezad u pitanju...čuj dadailja bolesna,ona ostaje doma,svi zovu da pitaju kako je,svi tužni i zabrinuti...aman...user posted image user posted image user posted image al' eto....još je gledam,valjda zbog Onura user posted image

(odgovor članu Trnoruzica)
  Neposredna veza do poruke: 280
16.9.2010 15:03:22   
ziki
Opasno sam se zaintrigirala da po malo pratim 1001 noć jer već godinu dana slušam o njoj- mama i svekrva nisu prošle godine prpouštale ni jednu epizodu. Stvarnost j takva da sam gledala ukupno 2 epizode u 5-6 pokušaja jer Nemirko ne dozvoljava da gledam film a da se ne igram sa njim a i ovo smo gledali zajedno pa zna da direktor ne da platu teti i ona plače i to je reko mom direktoru ispred zgradeuser posted image Sad ozbiljno da li je i kod ostalih isti problem da kodiraju RTL hrvatski od 20 do 21:15 dok je na hayatu Šeherzada. Kod mene je tako bilo u svim pokušajima i baš sam ljuta na operatere kablovske zbog toga

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 281
16.9.2010 16:12:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Gracanka

A joooj,ovo mi zvuči baaaš otrcanoooo!

Meni već ide na živce ona pretjerana brižnost skoro svih likova kad je Šeherezad u pitanju...čuj dadailja bolesna,ona ostaje doma,svi zovu da pitaju kako je,svi tužni i zabrinuti...aman...user posted image user posted image user posted image al' eto....još je gledam,valjda zbog Onura user posted image

eeee joooooj i meni ide na živce prvo zbog trajanja 10min (nagledam se reklama i zaboravim da je serija u toku), pa zbog ovog što će Gračanka reče... pa i zbog toga šta će se desit... ma neću više ni gledatuser posted image ...

Ja redovno gledam Doru, čak i reprize po nekoliko puta, a ne znam šta bi bez majstora Bobauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 282
16.9.2010 16:15:52   
salmy
jel ovo tema o Seherzadiuser posted image user posted image user posted image ili
Seherzadaaaa Seherzadaaaaaa ti su uzrok mojih ranaaaauser posted image user posted image user posted image
Joj svi se loze na ovu serijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja bas volim gledati 60 min! eto nekako mi drago slusati Bakira!valjda ce sad poceti nova sezonauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 283
16.9.2010 20:44:32   
marny
Super mi je ova turkiše serija, likovi super, samo mi Kemal para živce.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 284
21.9.2010 12:25:31   
henna ze
IZVORNA PORUKA: salmy

jel ovo tema o Seherzadiuser posted image user posted image user posted image ili
Seherzadaaaa Seherzadaaaaaa ti su uzrok mojih ranaaaauser posted image user posted image user posted image
Joj svi se loze na ovu serijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja bas volim gledati 60 min! eto nekako mi drago slusati Bakira!valjda ce sad poceti nova sezonauser posted image user posted image user posted image user posted image

što se mene tiče nije trebao ni počinjati..toliko sam se sinoć naživcirala da mal nisam nogom tv udarila..al nije on kriv nego gosti...prilog o onim ljudima što čekaju posao naa tromedji me baš rasplakao..pa gdje ih nadje sve iz Zeniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 285
21.9.2010 12:34:50   
shejla
IZVORNA PORUKA: henna ze

IZVORNA PORUKA: salmy

što se mene tiče nije trebao ni počinjati..toliko sam se sinoć naživcirala da mal nisam nogom tv udarila..al nije on kriv nego gosti...prilog o onim ljudima što čekaju posao naa tromedji me baš rasplakao..pa gdje ih nadje sve iz Zeniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

nije valjda bio prilog o tome??? Pa to je bilo na TV1, prije mjesec dana (kad je tek pocela)... i ja bas kontam kako dobra prica, cudo nije niko ovo vec napravio.... I oni podzonise user posted image

< Poruku je uredio shejla -- 21.9.2010 12:36:36 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 286
21.9.2010 13:11:37   
henna ze
i kad je  Bakir pitao dotičnog gospodina šta misli o tome ( meni su uveliko suze lile niz lice).kaže on pa ja mislim da je ovo samo besplatna reklama za xy stranku...e muka mi došla..preživi moj tv...

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 287
21.9.2010 13:23:47   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: henna ze

i kad je  Bakir pitao dotičnog gospodina šta misli o tome ( meni su uveliko suze lile niz lice).kaže on pa ja mislim da je ovo samo besplatna reklama za xy stranku...e muka mi došla..preživi moj tv...

i dodaje savjetodavno - ne treba samo crnjaciti.... treba isticati i pozitivne primjere.... ima i pozitivnih primjera ne treba samo crnjaciti user posted image user posted image user posted image ne mozes da vjerujes.....
kad je jednoj britanskoj kraljici narod napravio nerede u kraljevstvu... kada su krenuli na njen dvor da protestuju.... ona je pitala jednog svog pomocnika: sta hoce ovaj narod??? sta im je??? kaze on nemaju hljeba da jedu.... kaze ona: pa kao da je to problem.... nek jedu kolace user posted image user posted image user posted image e to ti je to....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 288
21.9.2010 13:32:05   
henna ze
da razjasnimo ni jednog gospodina ne volim iz one emisije..to je moja stvarali ni jednog..samo jedan mu pametno reče...da Bog da ti tamo završio ako je ono besplatna reklama....koliko je samo onakvih ljudi...
uhhh..pa ti hajd gledaj išta drugo sem 1001 noći...

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 289
23.9.2010 9:12:50   
meg 1
IZVORNA PORUKA: ziki
Sad ozbiljno da li je i kod ostalih isti problem da kodiraju RTL hrvatski od 20 do 21:15 dok je na hayatu Šeherzada. Kod mene je tako bilo u svim pokušajima i baš sam ljuta na operatere kablovske zbog toga

Ja sam cula da kodiraju, ti fino sebi uzmi dreambox-a i CS, i moci ces sve gledati... ja imam satelitsku i pratim na foxTV ( sad se zove prva televizija) Binbir gece :) ili 1001 noc, mene je ubilo crnilo na ekranima i onda sam otkazala kablovsku, mojuTV ne mogu ni uvesti ostalo je samo satelitska i dzabaluk na njoj :)

vjezbanje kod kuce

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 290
23.9.2010 11:53:08   
mamina princeza
i ja sam pocela gledati seherzadu nisam od pocetka jer ne volim sapunice i izbjegavam al eto kako svi gledaju poceh i ja. Ne stignem u 8 sati obicno pa gledam na you tube ili na DVD. Inace moja prijateljica ima DVd koje prodaje po cijeni 30 KM prvih 60 epizoda  sa FOX ( cini mi se da je 1 sa Foxa  2 nase epizode).

Ako je neko zainterseovan z aovaj DVD moze mi se i javiti da vidim s njom.

Inace Serija m ij esuper - nije ona glupa sapunica vec taman koliko treba :) da se odmorim uz nju :)
Samo da mi je jos i djete zavoli pa da zajedno gledamo a ne da moram oko nje taman kad pocne serija.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu meg 1)
Neposredna veza do poruke: 291
23.9.2010 12:05:38   
Ben 10
Ja gledam na RTL-u i tamo je jedna epizoda ko na Hayatu dvije.
Naša kablovska ne pocrni program kada je serija na RTL-u.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 292
23.9.2010 12:21:35   
Hanady RR
ja se navukla na šeherzaduuser posted image user posted image user posted image user posted image
al mi živce kida sporost...fakat ubiše...šta je bilo, šta će biti, reklame i malo u srediniuser posted image user posted image user posted image

sinoć sam sa sekom gledala...kad je počelo ja reko pa ovo sam sinoć gledala...fakat su je iscjepali ja više ne znam koja je koja epizoda....

ama nije ni bitno nisma sad bolesnik...al eto pogledah nekoliko...ostalo ste mi prepričale...
sad sa ovom trnoružicinom infomacijom o vjenačnju nemoram ni gdledat do tamo neke 160user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 293
23.9.2010 15:13:12   
dacy
Meni bezveze ova Šeherzada, općenito ne volim sapunice
Ja sam više za Sopranose i OZ user posted image

Soul of My Soul

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 294
28.9.2010 20:37:34   
Hanady RR
Joj žene džaba nam sve...kad nam Fusun uleti na forum....eno joj šehrezada dala upute. pazite šta pišene nemojte da sazna da je muž varauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dacy)
Neposredna veza do poruke: 295
28.9.2010 20:45:35   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Joj žene džaba nam sve...kad nam Fusun uleti na forum....eno joj šehrezada dala upute. pazite šta pišene nemojte da sazna da je muž varauser posted image user posted image user posted image user posted image

hahahhaha joj i ja sam se zarazila cim mali spava ja gledam seriju stigla sam do 30 odlicna je a sve govorim necu vise necu vise hahahaha

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 296
28.9.2010 20:47:35   
shejla
meni ne odgovara termin Seherzade user posted image  Tada se kupamo, presvlacimo, uspavljujemo....

Ja gledam "dr. House" i "C.S.I."...a preko dana mi je stalno upaljen Fox life, pa ako ufatim kako Jim kaze, Wil i Grace, Reba, Rita rocks, Scrubs... Bila je super serija "Boston legal", ali nema je vise...

Neposredna veza do poruke: 297
28.9.2010 20:53:07   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: shejla

meni ne odgovara termin Seherzade user posted image  Tada se kupamo, presvlacimo, uspavljujemo....

Ja gledam "dr. House" i "C.S.I."...a preko dana mi je stalno upaljen Fox life, pa ako ufatim kako Jim kaze, Wil i Grace, Reba, Rita rocks, Scrubs... Bila je super serija "Boston legal", ali nema je vise...

ma šjela draga...ja sam i djeci spavanje ranije pomjerila...
ove me naše navukleuser posted image user posted image user posted image user posted image
ma jednim okom tv hajat a drugim forumuser posted image user posted image user posted image user posted image

a ja se svako veče drogiram Fox life-om ioako još nikada nisma porvalila kad koja ide...najviše me nervira što nemogu da upratim stare i nove epozode Uvod u anatomiju...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 298
28.9.2010 21:24:04   
shejla
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: shejla

ma šjela draga...ja sam i djeci spavanje ranije pomjerila...
ove me naše navukleuser posted image user posted image user posted image user posted image
ma jednim okom tv hajat a drugim forumuser posted image user posted image user posted image user posted image

a ja se svako veče drogiram Fox life-om ioako još nikada nisma porvalila kad koja ide...najviše me nervira što nemogu da upratim stare i nove epozode Uvod u anatomiju...

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

hahaha  ludo user posted image  I mene to nervira, mogu ti reci...ne zna im se ni za kakav red....isto kao da uzimaju trake (ili sa cega vec pustaju program) kako im koja dodje pod ruku... Ali eto, ove humoristicne serije se sega i po 100 puta i preko reda user posted image

a Grey''s anatomy sam upratila ponedjeljkom u 22.... Mislim da je sinoc bila zadnja epizoda ove neke sezone (jer nije bilo ono: "gledajte u sljedecoj...") user posted image  Sad ce garant, opet ispocetka

< Poruku je uredio shejla -- 28.9.2010 21:25:31 >

Neposredna veza do poruke: 299
28.9.2010 21:29:22   
iv@ncica
  ja  volem   sve  sto odabere  Đelo  Hadžiselimovic-  i  do  sad  nikad  nije  fulao  moj  ukususer posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *