|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
11.10.2010 10:06:53   
taze_mlada
IZVORNA PORUKA: ElmaB RR

Imaš u apotekama, državnim, od dr Sholla, ulošci recimo od broja 25 do 30, pa ih onda ti makazama izrežeš po tačno označenim linijama.

e super, hvala!!!

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 501
11.10.2010 10:10:28   
mama75
Skvo ima super jaknica u Lindexu, duza, kapuljaca... Cijena 60KM.

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 502
11.10.2010 10:21:08   
Saraya
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Saraya

Zna li neko gdje kupiti (sada user posted image ) one naocale za plivanje, slauf i kapicu.... Treba mi za malca i curicu (7 i 5 god.) 

naocale i kapica bi trebale biti u intersportu ili u onoj radnji sto imas na bazenu

a slauf, mislim da ces naci kod kineza

Dadada user posted image user posted image Thanks, mislila sam potraziti po tim radnjicama, samo mi nesto neugodno u ovo doba traziti user posted image   Imaju oni al u Mostaru, al dok to stigne... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 503
11.10.2010 10:24:53   
ElmaB
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Gdje ima toplijih" jakni?

Kriteriji:
velicina 2-3 godine
da nije roza
da je recimo duzi model do koljena.

Vec postaje "pohladno"...a jakna nam treba.

Do sada obisla..okaidi, tl, oviesse, zara (hrasno, grbavica) i ili neima nista ili je pravo "tanak" izbor.

Pogledaj u Jani ili Orkestri kod Velepekare.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 504
12.10.2010 11:46:36   
mama75
Ima li igdje u Sa kupiti termo stramplica za bebe? 

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 505
12.10.2010 14:20:22   
Adana
Neko mi je spomenuo da ima u Kljucu, i da su na snizenju... Znam za jednu prodavnicu Kljucevu i to u onoj ulici gdje je kafana/kafic Parkusa, prekoputa BBI, uz sami park sto ide.

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 506
13.10.2010 10:17:15   
lirio
zna li neko gdje se mogu kupiti igracke sa likovima iz ulice sezam, prvenstveno elmo ili nesto sa motivom elma?

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 507
13.10.2010 10:22:14   
R&T@
U Turbo limacu...
100 %

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 508
13.10.2010 10:25:36   
lirio
imamo vecinu iz TL...neki dan bila u BBI, nema ništa, al fakat nista...ni novo ni staro...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 509
13.10.2010 10:37:33   
škorpija
gdje ima kupiti lijepa i topla kapa za dječaka

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 510
13.10.2010 10:40:23   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: škorpija

Ja sam lijepe tople kape i rukavice kupovala u prodavnici vise katedrale (vise stanice tramvajske) tu inace ima super stvari za djecicu.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 511
13.10.2010 10:49:26   
škorpija

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Ja sam lijepe tople kape i rukavice kupovala u prodavnici vise katedrale (vise stanice tramvajske) tu inace ima super stvari za djecicu.user posted image

hvala pogledaćuuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 512
13.10.2010 10:49:36   
maja78 RR

i meni ovo treba, bas jutros razmisljam

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 513
13.10.2010 10:52:20   
ElmaB
Dobili su u prodavnici sve za dječake i djevojčice preko puta elektroprivrede, na onom šetalištu gdje se nalazi PIO (gdje se knjižice ovjeravaju). Pa na kraju tog šetališta je ta radnja.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 514
13.10.2010 10:52:45   
škorpija

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

i meni ovo treba, bas jutros razmisljam

ma vjeruj mi nema gdje nisam gledala, ali kape su tako ružne i od lošeg materijala da me izluđuje, naručila sma od naide dvije, ali bog zna kad će biti gotoveuser posted image

Neposredna veza do poruke: 515
13.10.2010 10:57:45   
Amrino
U Azelu!
Ja neki dan ostala sat vremena nisam mogla da se odlucim....Na kraju kupila diiiivan komplet- kapa (sa usima), sal i rukavice za 10 KM. Zarino je i 100 % pamuk, konac.
Bude divnih kapica 3-5 KM ali se i brzo razabere pa treba cesce ici.user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 516
13.10.2010 10:58:17   
maja78 RR
problem kod naide su sto nisu tople, pricala sam ja sa njom, kaze nisu bas za hladnocu jel je samo pamuk i filc

prosle godine smo imali extra kapu, sa onim preko usiju, ma savrsene i topline i izgleda i to slucajno moji naletili u nekom trznom centru u zicanoj korpi gdje je sve na hrpi, bila jedna jedina
nigdje vise ih ne vidjoh

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 517
13.10.2010 11:01:00   
Hanady RR
ka sam u tiffaniju u robotu gledla komplet kapa i šal...jako lijepo i toplo košta 15 KM...taj je moja seka uzela kod jedne godpođe na BB za 8 KM. Imaju u bojama za dječake i djevojčice.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 518
13.10.2010 11:01:29   
škorpija
nama su sev male od prošle godien, dobili smo divnu kapu, c&a, ma odlična ali mala muuser posted image (vjerovatno će je noa dobiti na poklonuser posted image ). sad sma u fazi da bih dala i 30 KM za dobru i olijepu kapuuser posted image  
u azel kad god odem nikad ništa ne nađemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 519
13.10.2010 11:02:18   
Malenaoduvijek
Ima Naida i one heklane ili pletene, one su malo skuplje ali bi trebale biti topleuser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 520
13.10.2010 11:03:45   
Hanady RR
istina zaista za curice je mnogo veći izbor u gradu, što meni odgovara jer sam opsjednuata kapama kod djeceuser posted image user posted image user posted image

Al škorpija ovaj komplet je H&M stavrno je i lijep i topao i sigurna sam da bi mogao biti rješen problem lijepe kape ia šala ia za ovu i narednu zimu.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 521
13.10.2010 11:07:12   
salmy
Mi smo ljetos user posted image  nasli u orchestri bila 5 KM,preko usiju i veliki sal! pravo topla,trebala sam uzeti viseuser posted image user posted image user posted image

Nama trebaju rukaviceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 522
13.10.2010 11:22:08   
lirio

nama su sev male od prošle godien, dobili smo divnu kapu, c&a, ma odlična ali mala muuser posted image (vjerovatno će je noa dobiti na poklonuser posted image ). sad sma u fazi da bih dala i 30 KM za dobru i olijepu kapuuser posted image  
ja kupila u benettonu, šal i kapa, preslatko, 31 km...na snizenju, doduše...al ko ima love, i kome nije zao ima divan kompletic za 53 km, cini mi se... a imas i u azelu, stvarno preslatko...i tu sam kupila šal,kapa i rukavice 10km...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 523
13.10.2010 14:10:43   
teacher75

u azelu na grbavici su juce dobili super kape po 5 km, mi probale al su lani velike- sastav je uglavnom vuna- nema puno sintetike. velicina je 52cm ovih sto je lana probala, boje su unisex

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 524
13.10.2010 16:43:11   
leona81
IZVORNA PORUKA: Amrino

U Azelu!
Ja neki dan ostala sat vremena nisam mogla da se odlucim....Na kraju kupila diiiivan komplet- kapa (sa usima), sal i rukavice za 10 KM. Zarino je i 100 % pamuk, konac.
Bude divnih kapica 3-5 KM ali se i brzo razabere pa treba cesce ici.user posted image user posted image user posted image

koji azel...kod vijecnice nema kapa

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

menzes
marny

koliko nakon poroda ste dobili menzs

do 6 mjeseci (75%)

od 6 do 12 mjeseci (12%)

0d 12 do 18 mjeseci (2%)

od 18 do 24 mjeseca (8%)

iznad 24 mjeseca (2%)

Broj svih glasova: 80

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *