|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
7.10.2010 10:11:57   
tajjra
drage moje mamice mozda sam na pogresnoj temi,ali valjda mi oprostiteuser posted image
da vas pitam koje su cijene proslave rodendana u igraonicama da li neko od vas zna gdje ima nesto povoljnije -Sarajevo
LIJEP POZDRAV

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 451
7.10.2010 10:13:47   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajjra

drage moje mamice mozda sam na pogresnoj temi,ali valjda mi oprostiteuser posted image
da vas pitam koje su cijene proslave rodendana u igraonicama da li neko od vas zna gdje ima nesto povoljnije -Sarajevo
LIJEP POZDRAV

ima tema Igraonice pročitaj i naći ćeš kontakte nekih igraonica i iskustav kako je to tamo.
Ima fb stranica i  web portala navadenig koji će ti pomoći u odabiru.user posted image

tema link  http://www.ringeraja.ba/forum/Dje%C4%8Dije_igraonice/m_2926/tm.htm

< Poruku je uredio Hanady RR -- 7.10.2010 10:15:22 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 452
7.10.2010 10:17:34   
teacher75
IZVORNA PORUKA: ElmaB RR

Bilo je u Orkestri raznih štramplica posebno za taj uzrast, nadam se da su dobili konačno novu kolekciju.

jesu, dobili su, zato i idemo da se ponovimouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 453
7.10.2010 10:20:32   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

Bilo je u Orkestri raznih štramplica posebno za taj uzrast, nadam se da su dobili konačno novu kolekciju.

ja ti kažem da su dole štrample super.
ja imama od starije u naslijeđe mlađoj orkestrinih štramlica.user posted image

a sa pijaca nisma baš voljan da te prepadam ...ali neke od tih znaju dugo otvorne stajati pa na dan događaja porlete prtići ili ode žica....
a to nebih voljela da vam ugođaj pokvrai, znam ja kako mame na sitnice prateuser posted image

a haljinicauser posted image user posted image user posted image user posted image divan izboruser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 454
7.10.2010 10:26:02   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja ti kažem da su dole štrample super.
ja imama od starije u naslijeđe mlađoj orkestrinih štramlica.user posted image

a sa pijaca nisma baš voljan da te prepadam ...ali neke od tih znaju dugo otvorne stajati pa na dan događaja porlete prtići ili ode žica....
a to nebih voljela da vam ugođaj pokvrai, znam ja kako mame na sitnice prateuser posted image

a haljinicauser posted image user posted image user posted image user posted image divan izboruser posted image

hvala, znam da tam oimaju carape al nisam zagledala imaju li najlonke i to svijetlo roze. valjda cemo naciuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 455
7.10.2010 13:31:20   
leona81
strample s kojima imamo dobro iskustvo su Lakonogi i Kika...ove prve smo uzimali u BBI, sad su Iana i Lakonogi zajedno, kostale su 10 km al su odlicne, a ove druge 9,5 km u radnji iza katedrale...ima raznih tankih, debelih, one koje se kopcaju gore na ramenima, ma nema sta nema...mi smo tamo uzeli i super trenerkice donji dio za zimu po 9,5 km...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 456
7.10.2010 21:27:21   
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81

strample s kojima imamo dobro iskustvo su Lakonogi i Kika...ove prve smo uzimali u BBI, sad su Iana i Lakonogi zajedno, kostale su 10 km al su odlicne, a ove druge 9,5 km u radnji iza katedrale...ima raznih tankih, debelih, one koje se kopcaju gore na ramenima, ma nema sta nema...mi smo tamo uzeli i super trenerkice donji dio za zimu po 9,5 km...

nama su bas trebale najlonke a ne strample. nasli smo na kraju na pijaci, u orchestri su imali roze al sa srebrenim tufnicama sto se nije slagalo sa hlajinom i 16 km su!!! nisu normalne.  u robotu sam nasla jedne sa 2.5km, al je boja bila tamnija od majice pa smo na kraju kupili svjetlije na pijaci user posted image nisam imala vremena da idem do bbi

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 457
8.10.2010 11:07:07   
bebacha
jel se moze kupiti i gdje posebno ona navlaka za zimu,ua graco mirage kolica

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 458
8.10.2010 11:10:49   
veeseelaa

nama su bas trebale najlonke a ne strample. nasli smo na kraju na pijaci, u orchestri su imali roze al sa srebrenim tufnicama sto se nije slagalo sa hlajinom i 16 km su!!! nisu normalne.  u robotu sam nasla jedne sa 2.5km, al je boja bila tamnija od majice pa smo na kraju kupili svjetlije na pijaci user posted image nisam imala vremena da idem do bbi

pa jesam li ti rekla, ja kupovala par puta u orkestri i uopće nisu kvalitet, meni ove s pijace od 4-6 KM prave majke miuser posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.10.2010 11:11:06 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 459
8.10.2010 11:12:21   
veeseelaa

ja sam skoro kupovala štrample u Merkatoru na socijalnom, ove koje se kopčaju na ramenima, kostale su nekih 14 KM i zaista su superuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 460
8.10.2010 11:13:52   
salmy
IZVORNA PORUKA: bebacha

jel se moze kupiti i gdje posebno ona navlaka za zimu,ua graco mirage kolica
kako navlaka? sjedalica ili kabanica za kolica? mi smo kabanicu dobili uz kolica,a ako mislis na sjedalicu ima u zari super deblje svih boja po 5 KM! 

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 461
8.10.2010 11:16:27   
salmy
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja sam skoro kupovala štrample u Merkatoru na socijalnom, ove koje se kopčaju na ramenima, kostale su nekih 14 KM i zaista su superuser posted image
 Nama trebaju bas strample debele za djecaka!prije sam nalazila u zari po 3-5 KM ali u zadnje vrijeme nemaju! gdje kupiti obicne debele strample! i koju vi strample kupujete sto se kopcaju na ramenimauser posted image  

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 462
8.10.2010 11:21:53   
veeseelaa
kako misliš koje? debele naravno
a debelih štrampli imaš i na pijaci u bojama, i stvrano su kvalitetne a cijena im je 5-6 KM

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 463
8.10.2010 11:24:14   
salmy

a debelih štrampli imaš i na pijaci u bojama, i stvrano su kvalitetne a cijena im je 5-6 KM
a kako se kopcaju na ramenima?

Neposredna veza do poruke: 464
8.10.2010 11:31:36   
R&T@
To su ti stramplice koje izgledaju kao one gegice sto se kopcaju na ramenima...

Tanke stramplice za djevojcice (za srediti se), ali ne onako pretanke kao one na pijaci imate u Bingu po 3,5 KM. I to sa divnim dezenima, italijanske...

Neka mama je trazila duge gace za djecake. Imaju u Skafi, uvoz iz Njemacke, a samo 4 KM.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 465
8.10.2010 11:36:16   
salmy
IZVORNA PORUKA: tajra

To su ti stramplice koje izgledaju kao one gegice sto se kopcaju na ramenima...

Tanke stramplice za djevojcice (za srediti se), ali ne onako pretanke kao one na pijaci imate u Bingu po 3,5 KM. I to sa divnim dezenima, italijanske...

Neka mama je trazila duge gace za djecake. Imaju u Skafi, uvoz iz Njemacke, a samo 4 KM.
 aha skontah u neka doba! ipak su za djevojcice,nikako da uklopim svog momka na kopcanje ramenauser posted image user posted image user posted image user posted image  
uvijek za djevojcice ima boljeg izbora a za djecakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 466
8.10.2010 12:28:15   
tap3ah
Treba nam Elmo plišani od nekih 15-20-25-30 cm.   Ako znate ... u obzir dolaze lokacije ok Sarajeva do Zenice

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 467
8.10.2010 12:30:31   
bebacha
Znala sam necu znat objasnit.,ma ona navlaka ko vreca,da mi se djete ne smrzneuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Salmy kakva je to u Zari

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 468
8.10.2010 12:31:00   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: salmy

a kako se kopcaju na ramenima?

a to nema na pijaci, ja bar nisam našla, imaš takve u Merkatoru
Normalne štrample, preko stomaka i ledja kao poluver i kopčaju se na ramenima, spas kad je zima

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 469
8.10.2010 12:35:56   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: tap3ah

Treba nam Elmo plišani od nekih 15-20-25-30 cm.   Ako znate ... u obzir dolaze lokacije ok Sarajeva do Zenice

Bio je u TL.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 470
8.10.2010 13:06:00   
salmy
IZVORNA PORUKA: bebacha

Znala sam necu znat objasnit.,ma ona navlaka ko vreca,da mi se djete ne smrzneuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Salmy kakva je to u Zari

u Zari je kao podmetac,odnosno sjedalica koja se stavi u kolica! vjeruj da dobro i izgleda! ja bih je uzela sebi ali sam vec dobila od  tete Dolise slicnu!
A za zimu jedino obuci user posted image  skafander i ubaciti u kolica! 
ma joj ja se vec lagano oprastam od kolicauser posted image user posted image user posted image user posted image Jedino nam preostaju trzni centriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 471
8.10.2010 13:09:55   
miracle

Koja je to radnja iza katedrale?

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 472
8.10.2010 13:13:50   
leona81
kada krenes od tramvajske stanice prema vodovodu, tj u pravcu vijecnice dole...oko 100 metara od tramvajske, pise velikim slovima nesto baby...ima odmah pored butik s desne strane a s lijeve poljooprema:)

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 473
8.10.2010 13:18:20   
miracle
Hvala ti.Tu je negdje koliko mi se čini i DP market.Baš ću danas navratiti.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 474
8.10.2010 13:57:48   
leona81
jeste ovo je samo s druge strane

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Rođendan
veeseelaa

na proslavu rođendana svoga djeteta zovete

Blisku familiji + par bliskih prijatelja (58%)

ovo pod a + proširim prijatelje (9%)

pod a + b + djecu iz vrtića (4%)

Ma sve redom nek se dijete zabavi (4%)

Uglavnom mame sa RR jer i nemam nešto puno prijatelja (26%)

Broj svih glasova: 137

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *