|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
15.10.2010 10:46:38   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

gdje se može kupiti konjić ili neka druiga životinja za jaahanje, ali da nije preskup,

Ima u One2play...cijenu ne znam...mi smo naseg "starinskog konjica" za ljuljanje i jahanje kupili u FIS-u...cijena 28 KM.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 551
15.10.2010 10:48:25   
škorpija
ja sma gledala u robotu, plišani konj, sa onim drvenim psotoljem za ljuljanje, oko 100 KM, to mi baš nešto puno, da mi je nešto do 50 KM

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 552
15.10.2010 10:53:52   
Hanady RR

gdje se može kupiti konjić ili neka druiga životinja za jaahanje, ali da nije preskup,

kod mosta Suade Dilberović na vracama onaj diki komerc ( čini mi se tako se zove)
oko 50 KM...tačnije 47,5 KM ovakavuser posted image
user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 15.10.2010 10:54:28 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 553
15.10.2010 10:55:10   
škorpija
mogu li se skinuti ovi točkovi, nama treba samo za jahanjeuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 554
15.10.2010 10:56:02   
tajcika
u FIS-u imaju one standardne konjice al imaju i nesto kao slonica al sa foteljicom,ama ne znam kako bi opisala,isto je kao stolica za ljuljanje al je figura slonica ispred,meni se pravo svidjelo jer nekako mi je ko sigurnije za dijete,cijena je bila 59 KM
uf jesam se zapetljala user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 555
15.10.2010 10:58:23   
Skvo RR
Ovakav je nas, samo tamnosmedji.

user posted image

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 556
15.10.2010 10:58:47   
Hanady RR

mogu li se skinuti ovi točkovi, nama treba samo za jahanjeuser posted image

točkovi se podignu, ima kao mehanizam jednostavn i onda je za ljuljanje...sa točkovima vozaš...elem sve ima...
Ovaj je moj suprug kupio hanadi kada sam rodila Farah i donio u bolnicu pa se vodi kupila joj sekauser posted image user posted image user posted image
zaista je super...visina mu je super...sad i farah popne se na njega i ljulja ili mu svežu oko vrata kaiš pa ga vode u šetnju ( spuste točkove).

istog ovakvog smo pred novu godinu kupili prijteljiscinoj curici za 1. rođendanuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 557
15.10.2010 10:59:53   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image

ovakav je u meruku koštao tada 107 KM...ja sma rekla ne kupuj vala sve i da je živ puno jeuser posted image user posted image user posted image
al ova cijena u fisi baš je povoljna...al eto nismo imali vremena tamo da idemouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 15.10.2010 11:00:08 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 558
15.10.2010 11:04:11   
ziki
Ne znam kakva je ponuda u Bingu u Sarajevu ovdje ima raznih konjića od 30 do 100km. Nemirko ima ko starinskog konjića Bilija mislim da je bio 50 km

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 559
15.10.2010 11:08:27   
Niobe
adrian je dobio konjica za rockas iz One to play-a u BBi i kostao je 99 KM.

user posted image
nemam tu bolju sliku..

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 560
15.10.2010 11:10:57   
ziki

user posted image

naš je na ovu foru, riđ i sjedlo je od skaja al služi svrsi da se mama riješi frustracije i nazov ga po investitoru a nemirko jašeuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 561
15.10.2010 11:11:11   
taurus
gledam ove konjiće
ja ga ne smijem kupiti
mm je sa ovakvog pao kad su mu bile 3 godine i udario od rub ormara, razbio glavu i dan danas ima taj ožiljak na sljepoočniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 562
15.10.2010 11:13:55   
ziki
Konjić je stabilan ako se jaše kako treba ali ako se jaše sa namjerom da se usput i krećeš pa se fino zaljuljaš onda parkiramo na sred sobe i  mora nonstop da smo pored njega 

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 563
15.10.2010 11:18:49   
chuci
mi sinoć gledali ovakvog smeđeg konjića u bingu. imaju 2 jedan je veliki a jedan manji. oba su sa krznom. ali ne vidjeh cijenu, znam da je manji bio ispod 100 km a veći preko, jer sam vijdela 2 cifre i 3 cifre na cijeni.
moja se obradovala izdaleka kad je vidjela, a kad sam je primakla bilo je strah, nije smjela da ga dodirne, čini mi se da je bilo strah krzna.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 564
15.10.2010 11:20:55   
taurus
IZVORNA PORUKA: ziki

Konjić je stabilan ako se jaše kako treba ali ako se jaše sa namjerom da se usput i krećeš pa se fino zaljuljaš onda parkiramo na sred sobe i  mora nonstop da smo pored njega 

mm je vjerovatno konjića koristio u druge svrhe, a ne u jahanjeuser posted image user posted image user posted image
u svakom slučaju treba biti oprezan

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 565
15.10.2010 11:26:33   
ziki
Ako je strah od krzna, mnogo djece jeste, onda imaš u bingu i plastičnih slončića oni su mislim i jeftiniji oko 30 km

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 566
16.10.2010 11:51:31   
Niobe
Znate li gdje mogu kupiti 7 kg domaćeg meda, u obzir dolazi Sarajevo i okolica? i koliko je love?

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 567
16.10.2010 11:56:20   
mamine oci
gdje se mogu kupiti lijepe pamucne pidzame za djecu ne za bebe nego djeca uzrasta od 7-12god

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 568
16.10.2010 11:57:46   
Niobe
u TL

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 569
16.10.2010 12:08:14   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mamine oci

gdje se mogu kupiti lijepe pamucne pidzame za djecu ne za bebe nego djeca uzrasta od 7-12god

Jesi li gledala u Amko komercu, tu kod tebe? Znam da je bio dobar izbor.

Neposredna veza do poruke: 570
16.10.2010 12:18:20   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: mamine oci

Jesi li gledala u Amko komercu, tu kod tebe? Znam da je bio dobar izbor.

pogledacu sutra hvala cekam platuuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 571
16.10.2010 12:26:46   
škorpija
hvala mami koja me je uputila u tiffani u robotu u hrasnom, kupila sma ajdinu dvije odlične h&m kape, tople, postavljene, jedna je smeđa deblja, a druga je nažalaost baš za djevojčice, na prugice sa dosta roze boje, ali bila je tako dobra da sam je morala kupit, imaju one štitnike za uši bez vezica

Neposredna veza do poruke: 572
16.10.2010 12:27:30   
škorpija

hvala mami koja me je uputila u tiffani u robotu u hrasnom, kupila sma ajdinu dvije odlične h&m kape, tople, postavljene, jedna je smeđa deblja, a druga je nažalaost baš za djevojčice, na prugice sa dosta roze boje, ali bila je tako dobra da sam je morala kupit, imaju one štitnike za uši bez vezica

i da, koštale su 8 i 12 KM

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 573
16.10.2010 12:29:28   
gvendolina

Ajdin je dobio od rodjaka konjica,slican kao ovaj kod Hanady,ali meni je on nestabilan za njihov uzrast. Pokusavao se sam popeti na njega,pa smo ga sklonili da se ne slomi. Za nih su najbolji oni mali plasticni kao u igraonicama,ali gdje ima te kupiti i koliko suuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 574
16.10.2010 12:30:57   
gvendolina

hvala na info za kapice,moramo i mi otici user posted image user posted image user posted image
a ta roza kapica bi nam super isla uz cimice user posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mišljenje
marijica

Da li vam je stalo šta drugi misle o vama?

Da (23%)

Da,ali samo određene osobe (56%)

Ne (21%)

Broj svih glasova: 126

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *