Leena
|
.malena, ja sam esmi kupila ogrlicu u apoteci, bila je 46km i super je. A mozes naruciti na netu, ali su 90 eura! A, ipak, je to cilibar nije zlato danijela, ljubimo i mi vas puuuuno, i ne brini, ni esma nije jela 7 dana, a onda kad je pocela sve normalno... maminabebo, bas mi je zao, mogu misliti kako si iscrpljena:( aida, i esma se nekad tako pati kad kaki, ali sam skontala da je to kad god jede onu kasicu sa rizom, pa joj je sad i ne dajem vise... Zubic sam vam cestitala, ali evo jos jednom ! I nesto se nikako ne da mamama da ih nađu, ne znam ni jednu mamu da je nasla zubic, a stalno trazimo hehehe Rose, draga, vjeruj mi, ja sam anemicna od kako znam za sebe, jelom nikada nisam uspjela regulisati, a nema sta nisam probala, jedino sto stvarno pomaze, osim odvratnih lijekova, su sjemenke zare u medu, ali bebare nam to jos ne smiju... To uzmes svako jutro po kasicicu 2-3 mjeseca i poslije si miran pola godine... i onda opet:(... ne znam je li iko to trajno izlijecio...:( Lejla, , ti si legenda! vjestice, heheheheh, i mi slusamo sweet child, koja slucajnost! Amela Iman, hehe, naucit ces je ostaviti i na vise sati hehe;). I ja sam tako u pocetku, a sinoc smo Armin i ja slavili godisnjicu braka, bili na veceri, ljepota:)... Doduse, u 22 i sitno smo bili nazad kuci, ali tih nekoliko satica nam je bilo super:)))). A i vama ce godisnjica za 10ak dana:). Ljubi mi srecicu malu, jedva cekam da upoznam malu tvrdoglavicu koju esma nije uspjela istjerati vani kad ti je sjedila na pupi hehehehe. Ta prva boca ti je bez veze, nista se ne sekiraj:). A sto se tice tvojih problema, ja sam to rijesila mazanjem kantarionovim uljem za 2 dana nista:) Malena_a, ima u DM-u njihova baby-love krema, zelena je, pise da je za osim, ima nekog cinka i omah se osim povuce, mozes probati... Bebacha, bas mi je zao sto vucete te prehlade toliko:( Ostale mamice i bebice, veeeeelika pusa, moram se vratiti poslu;)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|