|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
12.10.2010 16:06:41   
selina
aaaaammmmmmmmeeeeeelaaaaaaa evo mene gdje si ti na ovoj temi,jesil nam sari probusila usi

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 2776
12.10.2010 16:08:47   
kanita25
vidim ja i moja sara viri pa da i nju jednom zagilim user posted image  i da mi ljubi meda medenoguser posted image

eh da je vise vremena sto bi se pisalo i mahalolo kao nekaduser posted image user posted image

danijela slusa li ta mala manekenkica??user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

Neposredna veza do poruke: 2777
12.10.2010 16:08:51   
amela2208
selinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nisam jos probusila usi jer je rekao cika iz apoteke ne dok ne nepunı 8 mjesecıuser posted image user posted image tako da cemo vıdjetı ovıh dana. Moja selına ja sam tı na svakoj temı u zadnje vrıjemeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 2778
12.10.2010 16:10:30   
amela2208
kanııta25 pa tı sı jos tu_? nemoj da te cujem da se zalıs slucajno

Sara&Mohammad

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 2779
12.10.2010 16:14:29   
selina
vidim mila tebe svagdje hajd neka te kad te ta nasa sara slusa mene slabo pa nemam vremena pravi mi zijane po kuci pa samo trcim za njom a ona u hodi lumpuje kad bude sara dobila mundjusice to treba slatka da bude a nemoj dugo cekati bolje za tebe mi imamo sad daru bubamaru mindjusice ko med su slatke

Neposredna veza do poruke: 2780
12.10.2010 16:14:43   
kanita25

IZVORNA PORUKA: amela2208

kanııta25 pa tı sı jos tu_? nemoj da te cujem da se zalıs slucajno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma bona da skim progovorim a da nepricamuser posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 2781
12.10.2010 16:17:33   
melly__
Saro i kod nas su sve te Baby nova flasice...i super su user posted image avent je vala napucao cijene a kvalitet im nije nekiuser posted image
Miny...neka si se vala i ti javila user posted image user posted image tebi i drugaru malenom..
amela 2208 to se kod vas u apoteci buse usiuser posted image prvi put cujemuser posted image poz tebi i ljepotici malenojuser posted image

17.06.

Neposredna veza do poruke: 2782
12.10.2010 16:19:42   
amela2208
selina necu dugo cekati, sto uhvatim slobodnog vremena idem, pa cemo se ı mı slıkatı ı pravıtı face po RR ko Mela sa bubamaramauser posted image user posted image user posted image user posted image A za pravljenje zijaa i Sara pravi kolıko moze, imam osjecaj da ce brzo da prohoda
kanita25 eto pregovori jos koju ako ce ti biti lakse.
selina ti se samo ubaci ovdje ti si tara mamicauser posted image user posted image user posted image nemoj da cekas da te zovem
melly: kod nas u CG se buse ko zlatara a ovdje u Tursku u apoteci nisam n ja znala do skoro.a kod vas

< Poruku je uredio amela2208 -- 12.10.2010 16:22:10 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 2783
12.10.2010 16:25:14   
melly__
Mirza se ljuljao,gugutao i sad zaspao...meni ga zao izvaditi iz ljulje znam da ce se probuditi i onda ce kenjkati a opet mi ga nesto zao sav se zgrbio u ljuljiuser posted image
Kanita znaci i Alen nam se prolopoviouser posted image slatkisi maleni...kako njega seka zabavlja user posted image kako ti bona ista stignes od njihuser posted image fakat ti se divim..

17.06.

Neposredna veza do poruke: 2784
12.10.2010 16:25:28   
kanita25
amela nista vise od govorauser posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 2785
12.10.2010 16:25:35   
selina
hehhehe ma ja omatrila sad cemo mi jos malkice preci u one druge tamo pa tamam se naviknem ovdje ono hajde dalje vrjeme boga mi leti pravo brzo.......a sto se tice mindjusica vamo kod nas u nasim krajevima cak buse bebicama od mjesec dana usi ali u domu zdravlja ne u zlatarama a kad su malo starije moze i u zlatari mi smo to sredili sa 6 mjeseci i 13 dana

Neposredna veza do poruke: 2786
12.10.2010 16:31:19   
amela2208
joj selına ja jedva cekam da joj ıh probıjem, a ja kako sam krenula ima da upoznam sve forumasıce tako da mı nece trebati puno da se prilagodimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image İmam ja jos puna 4 mjeseca do odlaska, pa ce sve poslije zamnom dociuser posted image user posted image user posted image user posted image
kanita draga jesam se je tebe pozeljela ali sve necu da te ometam, vidim te ı na fb ali mogu zamıslıtı kolıko tı je tesko sa dvıje djece. Ali cim imas vreena za RR znaci da nije bas puuuuuno tesko hauser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 2787
   [Obrisana poruka]
12.10.2010 16:59:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 2788
12.10.2010 18:24:44   
danijela27
kanita draga ejla slusa. ma mamina dobrica. juce smo primilki vakcinu. nema ture hb i sve ok. kako su tvoji pilici. ljubni mi ih jednom, ma ne jednom 100 putauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 19.06.2010. u 21 i 35 poceli se druzit sa nasom princezom

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 2789
12.10.2010 18:26:36   
danijela27
eh ja zaboravila da prijavim da smo probali juce malo soka od jabuke i kasicu. i ko kaze samo jedna kasika. moja grabi moju ruku i sve gura u usta user posted image user posted image user posted image . znaci sve je ok i svidjelo joj se. pojeli smo par kasikica i 20 soka. a naravno pitali smo dr da li preporucuje i kaze da je ok vec od 3 mjeseca

Neposredna veza do poruke: 2790
12.10.2010 21:54:36   
bebacha
vidim nikom nismo falili danas
mi smo danas zavrsili u bolnici,na Gradini.sreca dosli smo kuci isti dan.Alen sinoc cjelu noc imao temp,jutros ga odvela,kaze pedijatrica da nevidi zalog temp i posalje nas u bolnicu.gore mu vadili nalaze,dusu moju izmucili skroz.uglvnom nalazi su pokazali da ima neka upala al neznaju cegajer je sve uredu.ipak je dobio antibiotik.temp nema od jutros,sad spva.izmorio se danas.
Ajla sam jutros isto vodila da vadi nalaze pa je moja mama poslije vodila pedijatrici s nalazima,morala slikat pluca,ima neku upalu al sreca nemora u bolnicu.sutra ih obadvoje moram opet pedijatrici pa da vidimo sta cemo dalje.uh sto se grozno osjecam,umorna sam,odo sad spavat.nadam se da ce Alen biti dobro veceras i da ce spavat

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 2791
12.10.2010 22:01:53   
aida.
Evo da se javim i da vam prvo zahalim na cestitkama user posted image
Ja sam pregazena... Mame cija djeca ne spavajiu noccu reci cu vam samo DA VAM SE DIVIM.. Prva noc ovakva sinoc od kako se rodio... za ovih sedam mjeseci sinoc je od 1 do jutrs do 7 preplako... onda zaspo do pola 7 i samo sat vremena dana spavo... nikkakav, placljiv, tvrda mu stolica ko kamen, isla sam sad u apoteku uzela mu klizmu.. cekam reakciju... uzela sam i sljez ali cu mu sutra napraviti caj... Bili smo danas kod pedijatrice i opet nas je poslala na inhalaciju jer kaslje i ima jos dosta slajma... guza se crveni, nikad do sad nismo imali pelensi osip, sad je kaze od tvrde stolice user posted image slomljena sam, preumorna... Jos sad napravio nam mm caj i ja da spustim erola da mu promijenim pelenu on zakaci vreo caj, samo sam vrisnula, mislila sam ode po njemu, srecom samo ga je mrvicu zakacilo, nije mu nista jer je debela trenerka i stramplice al je mene svu zalio, al neka je, samo neka nije na sebe.. ja se pocela trest a mm na mene da moram vise paziti user posted image user posted image user posted image ionako sam ko zombi danas jos kad sam osula na njega... nadam se da ce veceras bolje spavati... uzela sam kapi za zube, nista ni gengigel izgleda user posted image sad sam pokupila pola apoteke user posted image user posted image danas sam odvela erola mami i dosla kuci sat vremena odspavala jer ne znam kakva me noc ceka veceras... dal je bas od zubica i to nespavanje i sve..
ko je davao caj od korijena sljeza, koliko mu smijem dat i koliko puta dnevno ?? user posted image
samo sam "preletila" cim uhvatim vremena iscitam sve, sad nemam snage... ja se samo izjada, jesam bed user posted image user posted image
ljubim vas sve, podrske moje user posted image user posted image
bebacha sta je s alenom? ti i ja izgleda ovih dana glavni pacijenti kod nihade u dzuser posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 2792
12.10.2010 22:11:05   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: kanita25

vidim ja i moja sara viri pa da i nju jednom zagilim user posted image  i da mi ljubi meda medenoguser posted image

eh da je vise vremena sto bi se pisalo i mahalolo kao nekaduser posted image user posted image

danijela slusa li ta mala manekenkica??user posted image

podpisujem user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 2793
12.10.2010 22:22:27   
Anoniman
aida bas mi je zao vas obadvoje milauser posted image .Nije lako znam kako je kad nespavas.
Al,bit ce bolje hb.da se maleni nije opekao.Nisi ti kriva prumorna si,al bit ce bolje abd.user posted image user posted image daji,mu za tvrdu stolicu sljivu,vocna kasica ili sokic,sljiva kruska protjerat ce ga sigurno nama to uvjek pomogneuser posted image .
Mora da ga stomacic mucio dusa dragauser posted image kad nemoze kakit.

Za caj ti nemogu pomoci jer nisam nikada davala i neznam dobar savjet za to .
Jesam davala sirup od sljeza al caj nisam...
Da nam brzo ozdravi i da vam noc bude mirna i laka abduser posted image user posted image
bebacha,kod tebe obadvoje bolesni ajojj misa muuser posted image i vama veliki topli zagrljaj ozdravljenja saljemouser posted image
Iman83.ta vriska i plac kod nje je zacjelo od grcevauser posted image
Sara mi smo na nuuk od rodjena i dude i cuce na flasi ja sam prezadovoljnauser posted image
amela kakav je to avataruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 2794
12.10.2010 22:37:16   
sara.at
Kanita virim ponekad neku napisem a nekad mi se neda samo procitam sta ste pisale i dam peti vjetrauser posted image
Grlimo i mi tebe i malenu djecicu...
Moj Arian danas 2h pricao Sa slonom i kornjacom zakacitom na ogradicu krevetca,tacno se razmahao ,Pa guguce Pa rukicama objasnjava, poslije dosao mm odnio Ga sebi na kauc da se maze i ja jesti stavila i mi sjeli jesti a on se okrenuo prema kaucu i prica opet,objasnjava a gleda u kauc Boje vina mene oci zabole gledajuci Al njemu nistauser posted image
Odnijela Ga u kadu i Nas dvoje se kupali Pa Ga okrenem na prsa a Mase nogama,rasplivalo se djete dok nije kihnuo jednom i glavomu voduuser posted image Al nista Jos se nasmija pile moje. Sad spava kao buha,jeo i hrkis.
Melly ja Sam Sve od avent uzela i stvarno dobre su im stvari od serilizatora,grijaca flasica,beby-phona, cuce,izdajalice Al Ni flasice nisu lose Al mene je nerviralo StO mi djete nemoze vuci Pa se umori i zaspe a rupu nemogu Po svojoj zelji jer su silikonske dude,predvidjene za sterilizaciju u mikrovalnoj Pa mogu gurati vrucu Iglu gdje ocu probiti rupu necu user posted image
A BAby-Nova ima sad veliku rupu Pa se Arian nekad zagrcne Al nece vise od avent flasice nego ovu user posted image e i on mi je izbirdzija.
Mirkice kako je Ishak slusa Li Te il i vi lumpujete kao maminabeba i dzeniuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2795
12.10.2010 23:14:00   
š t a
Samo da vas pozdravim, ovih dana sređujemo nešto oko kuće pa smo stalno vani nemam vremena za RR. Pusa od nas

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2796
12.10.2010 23:15:03   
Mirkica
saro ovako ja provodim dan i noc , legne oko 22:00  spava do 12-01 h ustaje jede tacno 1 h dok presvucem i nahranim leze spavati budi se u 3 ili 4 opet 1 sat sam pripravna  zapi budi se oko 7 ujuro nekada malo i prije i aktivan je kratko nahranim ga presvucem i uspavam budi se oko 10 najdalje 11 i do 13 -14 eh tu kada ga nahranim i presvucem idemo u setnju u prirodu on spava dodjemo kuci do 17 sati najdalje i taj vise do 21-22 ni oka sklopit nece eto pa ti sada vidi mene ni na mapi sad gledam da sta uradim i virnem da vidim ko srta pise a oci se krpe.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2797
12.10.2010 23:57:24   
idacha
dobro vece, drage moje zenice...
Najprije, aida., sve cestitke na zubicu!!!!!!!!!!!! bas sam se slatko nasmijala kada sam procitala, bas mi je drago... vidim, draga, da se mucite... bem mu misha, nadam se da ce se uskoro drugar nas oporaviti... to ce sigurno trajati noc ili dvije, pa ce se opet vratiti u normalu.. valja izdrzati, mila, sta ces.. ja sam Imranu davala sljez.. iskreno, ja sam mu kapala u nosic, po nekoliko puta dnevno.. poslije sam negdje procitala da se valjda smije samo 2-3 uta u toku dana.. ja sam, kazem, davala bas cesto kada mu je bio zacepljen nosic i imao slajm.. nisam primjetila da mu je skodilo.. za stolicu mu daj sljivu, ili zasladjenu kamilicu.. Imran kada je imao tako tvrde stolice u pocetku, isto tako je znao iskakiti komadic, tvrd ko kamen, pa poslije toga redovna stolica.. buduci da je tada jos bio sasvim mali, nisam mu smjela nista drugo davati do zasladjene kamilice, i nama je bas pomoglo.-.. bas se fino iskakio poslije.. a, ja Imranu gotovo redovno stavljam po pola kasicice guscije masti u mlijeko, to je radi slajma i bronhija, ali i ta mast malo ''podmaze'' crijeva, pa dijete lakse kaki.. hB, nemamo vise problema sa tim..
veliki poljubac za vas i drzimo fige da nam se sto prije oporavi nas drugar

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2798
13.10.2010 0:04:18   
idacha
bebacha, mila, bas mi je zao zbog pilica... nikako da se razrahate i oni, a bogami i ti.. mogu misliti sikirancije.. jao, draga moja, ne znam sta drugo da napisem, osim da se iskreno nadam da ce obadvoje vrlo brzo ozdraviti.. puno vas ljubimo
melly, duho, kako is mi ti? kako Mirzica? slusa li? procitah tvoj post, pa da ti kazem da su nama dali vakc kada je Imran malo kasljao.. ja sam bila ubjedjena da nece jer je cak i malo hroptio, ali ga je ped poslusala i rekla da nije nista strasno i da moze primiti vakcinu.. jubimo vas obadvoje i bas sam pozelila da se izmahalamo
amelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubni nam saricu puno.-.. vidim da si nestrpljiva da joj probusis usi.. hehehehe, vjeruejm da bih i ja bila da imam curicu :)
selina, tebi i Melini veeeeliki kiss...
Mirkice, procitah tvoj posljednji post o tome kako ti izgleda dan-noc i svaka ti cast, zeno.. kao sto aida rece, divim se svim zenicama cije bebe ne spavaju po citavu noc.. valjda se i navikne poslije izvjesnog vremena, ali ja ne znam da li nbih bas mogla..vjerovatno bih morala user posted image user posted image imam srecu i kucam u drvo po sto puta, moj Imi spava po cijelu noc, bez ijednog budjenja..

da ne nabrajam redom, ne bih volila ikoga da izostavim, vsima vam slajemo veliki kiss

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 2799
13.10.2010 0:09:06   
MaminaBeba
Ja se obradovala da mi je dijete zaspalo u 23:30, e šipak! :) Evo njega kao nov, kao da mu se nikada nije ni spavalo! user posted image

Došla sveki večeras i držala ga 20 minuta i poslije samo gleda gdje će ga spustiti zabolile je aman ruke i leđa, a on neće, samo kenjka. Kažem ja: " Vidi kako mi je lako po cio dan, još sve stignem da namirim.." Ona samo šuti. I uzmem ga i fino sa njim u jednoj ruci, a drugom pravila bologneze za večeru. Tako sam i naučila, Jaman u jednoj ruci, a drugom pospremam. Samo sad otežao mašallah pravo, pa ruka se sva ukoči poslije.

Aida kako mi je žao što je tako. Samo da E bude bolje, sve od zubića. Išššš od Erola tvrda kako, iššš sline, išššš!!!

Zeze šta mi radi J dvojnica? Za razliku od njega ona mamu sluša. Ja njemu to pričam, ali ne haje moj Jaman. :) Ljubim none bucmaste i obraze i pupe i sve!

Idacha kako male čuneeee??? Jesu zarasle? user posted image Ja samo na to mislim! user posted image

Saro lutko gledam te kao plavušu, prelijepa si mi !user posted image Ali svakako si ti meni lijepa! user posted image

Kanita DIVIM TI SE ! Kako izdržavaš sa dvoje djece i sve stižeš da namiriš. Svaka čast!

Ljubim vas sve mamice i bebane!

Melly i mi trebamo 14-og na vakcinu, ali ne vjerujem da će mu dati. J isto tako šmrče na nosić, i začepi se ponekad, pa mislim da mu neće. Jer moja drugarica neki dan išla, radi malo osipa po guzi nisu joj htjeli dati vakcinu. Ljubimo našeg drugara!

Evo meni se haman sprema kao i obično do pola 4 ujutro, ali šta je tu je.. A sutra smo čitav dan sami kući nas dvoje, tata nam ode na posao.

Ljubimo sve mame i bebebebebebe! :)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

sms poruke

znal ko neko ovako na brzinu neku "bezobraznu" sms poruku da prosljedim dragom

pisi (94%)

pisi (6%)

Broj svih glasova: 108

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *