Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 23:51:26
Hanady RR
ja ne mogu doći u majici RR-a.... velika mi puno šefica me natjerala najveći broj da uzmem
< Poruku je uredio Hanady RR -- 7.10.2010 23:52:53 >
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 7.10.2010 23:53:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja ne mogu doći u majici RR-a.... velika mi puno
Ja spico, neces biti fensi
zamisli crnjaka
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 0:01:08
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja ne mogu doći u majici RR-a.... velika mi puno
Ja spico, neces biti fensi
sire maice su uvjek fensi... neces na binu s mikrofonom u ruci
ma šefice kakav moda šire majice...neda mi muž sada široko da nosim, a ti znaš da ja njegovo visoko mišljenje moram da slušam.Samo usko da se istaknu obline
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 0:14:15
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
MM voli kad nosim njegove maice po kuci... njemu je sexy slampavo...ooooops OT .. ko je moderator
noa valjda
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 7:46:01
pocahontas
uh dok sam sve pročitala, vi se baš zadale nego, jutros mi je Raffi malo šmrckav bio ..ne znam u šta će se razviti, pa et, samo da prijavim ako ne dođemo...ne bi da drugoj dječici prenese...ovih virusa milion hara..a bas sam mislila da ce nas zaobići..kako god, lijep provod vam želimo
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 9:53:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi
ej zene drage ja radim sutra pa cu mozda ako uspijem malo pobjeci s posla naletiti
a sad kontam da ti saljem sms da provjerim situvaciju... hajd malo pobjegni pa makar bogdu...
Seceruuuuu odlicno i vi nam dolazite i Nunnyyyyy... ma joooooooojjjjjjjjjjjjjj evo se okupila raja sa razgovora u iscekivanju... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 8.10.2010 10:05:27
Amelaa RR
Ja jedva cekam slikice s rodjkasa...jer ja necu moci...samo da se i u svoje licno ime jos jednom zahvalim svim forumasicama, koje su jos jednom dokazale da imaju srce veliko ko planinu...sto imamo sluha za ovakve kojima je zaista potrebna ...Imamo vise sluha od onih koji sjede u vladi ... Jos jednom drage moje ljubim vas do besvjesti...i hvala jos jednom..