Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
aaa,sta je ovo nidje nikog ??? A.zaspo nema ni 21,sat umoran je ko pas hoda pa se samo zavaljuje jer je danas samo jednom spavao i to,malo. Nadam, se da ce nam noc biti dobra mada cisto sumnjam taj kad legne rano ustane oko 3.sata i sjedi igro bi,se naspava se djete duga noc...
Felix, mi smo danas cijeli dan bili u skitnji...valja iskoristiti još malo ovo lijepo vrijeme, a onda ćemo se družiti češće...ma, i dosadit ćemo si medjusobno
i mi smo bili vani al rano A.zaspo kontam imat cu sta citat kad zaspi,ono niko piso nije .Sto,kazes dugaa i hladna zima dosadit cemo si...... Nego,kako se vi sad oblacite kako je ovo zahladnilo??Jestel,poceli strampilce oblaciti ili ne jos??? Kod nas u kuci je,grijanje i uvjek smo u kratki rukava ili potkoslju naloze pa se kuham ili radijator moram smanjiti..... Mislim na van posto je svjezije sada.....
Super da vam je u stanu tako toplo. Kod nas doma užasno hladno, još stan nije na sunčanoj strani tako da je ovaj period kad nema grijanja stvarno užasan.
inače, ne nosimo štrample preko dana, jesam samo dva puta obukla kad smo išli navečer van jer je navečer ipak puno hladnije nego preko dana. A gore je oblačim u slojevima tako da kad izadje ono sunčeko skinem joj koji komad da se ne skuha...
Vecer...Nama 15 mj punih,jesmo porasli...I mi smo poceli nositi stramplice bas sam mu nedavno 4 nove kupila na snizenju jadranove super su,Evo pokusavamo Antonia osviknuti uspavljivanja da sam zaspi ama nece,a teti hoce...Mene opet glava boli od danas ,tamam me bila prosla prosli tjedan...
jao ja danas andreju u vrtic obukla bodic dugih rukava i tanku trenerkicu+ dux..koji skine tamo....kod nas je svejze..ali nije toliko....nocas je bolje soavao..samo se jednom budio i hodao i pricao..i tesko zaspao----ali do jutra
ja Nikoli obucem bodic (dugi rukav),majicu i ako cemo vani prsluk,stramplice ne oblacim samo toplije carape,al kod nas i nije puno hladno. malo smo prehladjeni,al ide nabolje Bogu hvala sinoc nije lose spavao,muci ga nosic al proci ce.. sutra ga vodim na utrku beba u puzanju,iako vise nece da puže otkako je prohodao al idemo se družit s djecom
dan. Mi smo slabo spavali,zaspo oko 21.budio se posle bezbroj puta da bi oko 6.definitivno usto i igro se naspavalo se djete nece vise nikad rano leci. Danas sam u planu da ga sisam zacupavio je pravo. Sad spava al brzoo ce ustat ja poradila sve pa malo da virnem vas pusa
vidi da sam znala mogle smo mi cavrljat na rr.dok se momci igraju jesu brate mili,neki da su curice pa hajd covjek bi rekao nesto zensko pa nemoze spavati.Ono se momci,digli ranom zorom sramota da ih bude ,od cura ...... Vidjet cemo kad porastu molit ce za jos pola sata sna ....... Pusa medenku,bas je sladak gledala sam slike :-)na koga li je samo damije znati??
mi smo se malo uljenili ovih dana sa pisanjem ,ovaj put nas skroz poremetio sad bili kod bake koju nismo vidjeli 10 dana,bila na putovanju,pa smo je bas pozelili ostalo sve super,nakon uspavljivanja do 11 kod gostiju kad smo bili,ova 2 dana se vracamo u kolotecinu
eno sad potomak spava,a mama se treba ici razletit malo po kuci
evo da i ovdje cestitamo rodjkas nasoj dragoj drugarici Naimi(niki 83) da nam uvijek bude vesela i sretna pusa za sve ostale bebe
kupili smo i mi napokon babyvac al cura place kad god pokusam da joj sta izvucem iz nosica a izvuce bopgami svasta ima li ko kakvih savjeta probala sam da joj dam da se prvo malo igra s njim, ma kakvi sad ga samo baci cim me vidi da joj se priblizavam
ajdin plače kad mu rijetko izvlačim,znači s vremena na vrijeme, valjda zaboravi, ali kad je prehlađen pa mu izvlačim slinice 2-3 puta dnevno, onda se umiri i čeka da završim. nema pomoći, ali najbolje da je jedno drži u krilu a drugo da vakumira
Megi, i mi smo na početku imali dramu s baby vacom, ali sad se navikla. Čak je jutros kad je vidjela da ga uzimam odmah otišla do usisavača i uzela ono crijevo i pruža mi ga Naravno, zna se nekad desiti da plače, ali valjda i njoj nekad to ne paše, ali uglavnom, naviknut će se s vremenom, ne brini. Ipak je baby vac zakon i nevjerovatno koliko izvuče
danas sam bas ko,macka prebijena samo mi se spava .A.sam sisala posle tusiranje i ja cu pod tus abd.i spavanac......bas abd.jedva cekam..... moram anela ,pohvaliti znate kako je slusao mrdno nije sa stolice samo gledao sta mu frizerka radi pametnica moja mala,zna se on prodati drugima svi ga maze hvale kao jao pametnice yes,yes reko zna se on prodat ......
Poz mame i bebane... Skorpijo hajmo se mjenjat ja i ti samo jedan dan hehehe Meni je danas bilo looodo i nezaboravno prvo nije htio jesti pa je sve razbacao, prosuo mlijeko sa stola, ispovracao tepih bas onako solidno eh onda je nekakvo trcanje ukrug i vristanje jedno pola sata nicim izazvano stariji braco je cak rekao : Mama ova bebaaaaaa neslusaaa glava me boli hehe Muz je naravno pobjegao u kupatilo brijat glavu i tusirat se Vriska je prestala i stavila sam ga na spavanac , nemoze uvijek biti dobrica hehe Mya cestitan na RR :) Ljubim sve
ella-h bome kod tebe danas bilo ludo i veselo ,tako je to s djecom A.je zaspo potusirali se jos malkice idem i ja spavanac.Haman ja ovdje jedina idem rano u krpe granica 23.najkasnije. Sta cu kad ovaj rani ranom,zorom ...... Sutra idem sa svojim roditeljima u setnju,ujutro bez A.doce seka cuvat ga jer nemam sta pitat sveki,znam da bi rekla"povedi i njega" nije mi jednom,tako bilo ....pa nisam otisla jer mislila sam da ce ,ga cuvati a nije htjela vazda nalazi neke izgovore. Zato,mi cesto Hanady,mila na um padne kad mi jednom rece da kad A.uznadne bude veci nece joj htjeti jer ga slabo cuva.Bogami ziva istina,nece djete kod nje 5.min.sve me vice,mama mama tako slatko me zove sva se rastopim. Neka,ja sam se obezbjedila za seku .Jedino briga me kako ce na kraj snjim izaci uvezi hranjenja,jer samo ja snjim znam i ja ga jedina hranim odkako se rodio. Ona ima 13god. pa cu joj objasniti kako ce izac na kraj snjim,i hranjenjem valjda ce uspjeti.... Jednom,sam sveki dala obavezu da ga nahrani nesto sam ja radila nemogu se sjetiti ona vice,ejj ejjj,on nece da jede ma kako nece eto nece...... Ustvari ona nezna snjim,nikad ga uzivotu nije nahranila sem da keks ,komadice hljeba itd.a to je nista to jede sve hodajuci. Njega inace treba zabaviti kad sjedi da jede dat mu,sta u ruke nece taj dzaba da sjedi i jede mada ja,to sve fino objasnim al eto......
joooj mame koje ne radite, da znate samo kako ste sretne što ste sa svojim djetetom svaki dan, ja sam tolio poželjela ajdina da bih sad počela plakati, nisam ga vidijela od jučer ujutro
Ja jutros u osam otišla, večeras u osam došla Katastrofa
joooj mame koje ne radite, da znate samo kako ste sretne što ste sa svojim djetetom svaki dan, ja sam tolio poželjela ajdina da bih sad počela plakati, nisam ga vidijela od jučer ujutro
Ja jutros u osam otišla, večeras u osam došla Katastrofa
mogu misliti radosti kad su vas djecica ugledala ah,sta cete neko mora i raditi neko ne nije lako al sta se moze. Nadoknadite vi to,sigurno samo vam fale puno duse male.
Veliki zagrljaj za skorpiju i malenu_t vjerujte mi zenice uvijek nekad mislimo da je na drugoj strani kao nekako bolje, sve ima svoje prednosti i mane sve smo mi majke osjecajne i privrzene djecici nekazu djaba nase zene otac ko kolac hehehe ma da je to meni uvijek bilo blesavo ali mamica je mamica felix bona samo se izvuci bolan ja sam prije sve ko kulturna bila sad samo posaljem mm i uvalim starijeg majki heheeh odmorim mozgic