|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.10.2010 12:58:46   
mojbebac
evo samo jedno kratko javljanje, da sam prezivila .... uzasni su dani iza mene, upala pluca me slomila, bila u bolnici, ma pakao .... ne ponovilo se nikada i nikome .... amoje pile mi je tako nedostajala user posted image user posted image user posted image , hb da njoj nije nista bilo ..... sad sma kuci i sve je to hb iza nas .... joscu biti na bolovanju, necu na posao dok dobro ne prizdravim ..... jos pripram boce ali mnogo je bolje .....
cici mi je dobro, ona je srecom bila super ..... zamislite da je dobila gornju i donju peticu .... nema ni trojki ni cetvorki nego petice .... svasta ..... inace je super, slusa baku i deku jer su je oni cuvali, to mi je jedina utjeha bila, da znam da je na sigurnom .... ljubim vas sve puno i pozdravljam ......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 1026
2.10.2010 13:10:18   
marinčii
pozz i od nas,mi smo već bili u šetnji jutros evo dečko sad spava a popodne ćemo opetr u skitnju ako nas kiša ne zezne,
mojbebac baš mi je žao da si se tako napatila još je gori taj osjećaj da nisi sa svojom bebom ,uh i meni je tako bilo 10 dana posle poroda kad sam morala ležat u bolnici a on kući uh što kažeš nikom živom to ne bi poželila,drago mi je da si bolje  čuvaj sebe i curicu
puse svima 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1027
2.10.2010 13:15:46   
Anoniman
pozzz
ja dosla iz skitnjeuser posted image A.cuvala seka ma superr igro se,jeo ja odmorila i kupila nam svasta.
Skoro ga vozala u kolicima dok sam sredila,on zaspo.
Pa cemo opet veceras u skitnju abd.al sa anelom
Mojbebac,bas mi je zaouser posted image mogu misliti kako ti je bilo plus bolesna plus,bez djeteta.
Sad je sve iza vas hb.ljubim te cuvaj nam curu miluuser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 1028
2.10.2010 15:56:47   
Mya_81 RR
Moj bebac user posted image user posted image baš mi je žao, ali sad si doma sva sreća...ma, boravak u bolnici nikako nije dobar user posted image Kad spomenu te petice i meni se čini da mojoj sad idu, a nema ni trojki ni četvorki. Ipak, ne mogu to sa sigurnošću reći jer nema šanse da mi da da joj fino zavirim u usta pa to uvijek bude onako na brzinu, ali moja procjena je da se radi o 5-ma...

Ja sam vam sinoć bila na koncertu Dubioze. Ma, nemam riječi kako mi je bilo. Jednostavno su mi najbolji i obožavam ih!!! Stvarno sam iz sebe izbacila sve...da samo vidite koliko smo skakali i pjevali...ludnica user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1029
2.10.2010 16:08:46   
amela2208
evo i mene dosla da vas pozdravim i da vam kazem da sam vas se puuuuuuuuuuuuuuuuno puuuuuuuuuuuuuuuno pozeljela i da cemo vam se uskoro pridruziti (za  5 mjeseci).
zelim cestitati sve sto sam propustila i evo par poklonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i punooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sve vas

Sara&Mohammad

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1030
2.10.2010 18:16:31   
Honey3
pozdravcic od nasuser posted image mojbebac user posted image zao mi je sto si bila u bolnici pogotovo sto si od svog pileta bila odvojena,ali hvala Bogu sve je iza tebe i hvala Bogu da je tvoja princezica bila u dobrim rukamauser posted image
mi smo danas bili u setnji i bili smo kod druga na 1.rodjendanu Esmi je bilo super sa djecom...kod nas zaredali rodjendani i juce smo bili na jednom,udebljat cemo se od kolacauser posted image Esma pravo voli kolace i slatko inace,da joj dam mogla bi samo slatko jesti,je li neko jede cokoladu odma pruza ruku i govori daaaaaaauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 1031
2.10.2010 18:46:25   
mala86
cao svima user posted image
kod nas sve staro,malo setali danas sa tajom user posted image !Leon se danas sav poremtio ne znam sta mu je,zaspo tek oko 11,nije htio prije,i sad vise nije mogo glavu drzat,evo ga spava vec,tko zna kad ce se probudituser posted image ,moglo bi biti veselo veceras...

moj bebac nadam se da je sad sve ok user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1032
2.10.2010 18:52:19   
Honey3
mala86 koliko puta ti Leon spava dnevno,vidim da je malo mladji od Esme?mi imamo dva spavanja, evo je sad se upravo probudila pa ce oko 10h na spavanjeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1033
2.10.2010 20:46:29   
R&T@
moj bebac, zao mi je zbog svega...
sada se cuvaj, uzivaj uz bebaru...
i osmijeh na lice
user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1034
2.10.2010 23:37:44   
Ella_H
moj bebac jako mi zao sto si to prozivjela
ali sad si sa svojom bebarom i uzivaj samo polako
cajevi, med i standardne pripreme znas kako ide
i posebno se cuvaj ovu zimu , prezivjela sam ja dvije
te boljke jednu za drugom
Ammar je bas 2-3 dana nervozan kao malo probudi
se dusa mala i place ako bude i veceras vjerovatno zubici
ili ga uho boli :(
Inace smo fino prohodali danas s velikim bracom
fino smo se proveli
Ljubimo svee momcice i curice.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1035
3.10.2010 9:22:22   
Anoniman
mojbebac žao mi je sto si sve to prosla,sad se cuvaj i uživaj sa bebom:* mi smo jucer proveli dan na selu a i danas cemo slicno pa svimauser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 1036
3.10.2010 11:28:28   
Mya_81 RR
Jutro, generacijoooooooo user posted image

Zahladilo nam pravo user posted image Nema više sunca i kratkih rukava user posted image

Ja se spremam pa odoh ispuniti svoj listić i onda po curicu kod bake user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1037
3.10.2010 11:38:34   
Srculence
Pozdrav svima.
Evo i nas na ovoj temiuser posted image .Nije nas dugo bilo na forumu, jer mi je tata preselio na Ahiret prije tačno 17 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ja sm još pod šokom ali nastojim da se vratim u normalu...koliko to u ovom trenutku mogu...Teško mi je ali znam da je tako bilo najbolje  za njega koji se 8 godina patio i ležao nepokretan,ali rodielj je roditelj pa srce boli.Osjećam se kao da je otišao i dio mene,ali živiti se dalje mora.Izvinite što odmah upadam s tužnim temamauser posted image .
Što se tiće mog malog vragolana masallah super je!Dobro je i zdravo što je najvažnije...a ostale nestašluke i vragolije mu opraštamouser posted image .
Sutr će mu biti tačno jedna godina i jedan mjesec..heheehJpš ne hodamo samostalno ali hodamo uz namještaj i pužemo ko brzi gonzales:-)))
Toliko od nas dvoje za danas i od sad ćemo se češće javljati.
Veliki pozdrav i pusa za generaciju:-)

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 1038
3.10.2010 12:14:56   
Anoniman
jutro.
Mi smo slabo spavali.Nista novo.
A.je dobro hb.hoda ko veliki igra se i pravi vragolije gdje stigne.Samo,mu dosadno kuci,sta cu kad je vani hladno.
Srculence zao mi je zbog taje mila nedaj se user posted image ....ljubimo druga puno.

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 1039
3.10.2010 12:15:00   
Mya_81 RR
Srculenceeeeeeee user posted image user posted image user posted image Joj, mila moja, jako mi je žao user posted image Drži se, dušo user posted image Kad ti bude teško imaš nas da te bar malo utješimo, koliko je to moguće u ovako teškoj situaciji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 1040
3.10.2010 13:03:06   
dafri
pozz.
Srculence žao mi je zbog tvog tate,
mojebebac neka je sve iza vas a ne mogu ni da zamislim kako vam je teško bilo
Mya naprosto ti zavidim,Dubioza je user posted image , na moru sam se baš iznenadila pravo ih vole i slušaju

prelijep dan,ubio se za promjeneuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 1041
3.10.2010 14:04:43   
Srculence
Felixuser posted image ,Mya user posted image ,dafriuser posted image hvala vam mile na podršci,puuuno mi značiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 1042
3.10.2010 15:02:11   
Anoniman
mi smo zaspali,bili na vikendici ahh miline boze lijep zrak cist,sunce jakoo grije .
A.se izhodo izigrao lopte,ganjao leptiroveuser posted image nijednog nije ulovio.
Dosli kuci i zaspo,ko beba mala.
Mama malo odmara .....

Neposredna veza do poruke: 1043
3.10.2010 19:44:25   
marinčii
hej generacijo mi tek pišemo jer smo cijeli dan u skitnji kod nas bilo lijepo i sunčano pa smo to maksimalno iskoristili
srculence baš mi je žao zbog tateuser posted image user posted image  ,drži mi se i uživaj uz malenog on će ti ublažiti tugu  bar malo...
Matej se isto noćas budio uplaču Ella h i ja pretpostavljam da su zubići je malo i nahlađen nos mu curi i kiše a i mi svi  valjda ovo vrijeme prelazno tako na nas utječe,i mi fino hodamo ne mogu ga baš još samog ostavit al prehoda cijeli dnevni boravak..
puse svima 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1044
3.10.2010 22:14:35   
Anoniman
joj sporog mi neta odkad otara stranicu bozeuser posted image
Marinci,i to je nesto bravo za matejauser posted image user posted image user posted image mi smo se skroz izvjezbali sa ravnotezom pici mali ko zvrk brzi od meneuser posted image zvali su nas sutra  abd.oko 6.sati na rodjendan malenom rodjaku od mm.puni 2.god.bit ce punoo djece nadam se da ce se anel uklopiti snjima jer sad hodauser posted image mada nije neki ljubitelj galameuser posted image vike vriske toga se boji cak zna i  zaplakati.
Al vidicemo kako nam bude...
A.je zaspo sam po obicaju ...idem i ja umorna sam pusa

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 1045
3.10.2010 23:57:46   
Apotekarka
Vecer...
MOj bebac ne daj se i ja sam jednim lezala radi jake upale pluca 9 dana i tko zna mozda su mi ovi l.č posljedica toga...
Mi smo nocas slabo sapavali Antonio mi prehladjen nosic i kihanje zacepljen mu bio a danas cio dan curi8 ne mozemo nabrisat,nikad nm nije curio do sad ni nismo prehladjeni bili serm proljeva,jedva je zaspao,malo sam mu stavljala operil sprej i dala paracetamola a i ja sam na tylol-hotu i mene ko da ce gripa...Ma samo da nocas bolje spavao fdanas je slabo,mada jede dobro skave,nema turu a i tera nam je cijele sedmice bila prehladjena a druge opcije za cuvanje nisam imalauser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1046
4.10.2010 0:03:58   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Srculence

Pozdrav svima.
Evo i nas na ovoj temiuser posted image .Nije nas dugo bilo na forumu, jer mi je tata preselio na Ahiret prije tačno 17 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ja sm još pod šokom ali nastojim da se vratim u normalu...koliko to u ovom trenutku mogu...Teško mi je ali znam da je tako bilo najbolje  za njega koji se 8 godina patio i ležao nepokretan,ali rodielj je roditelj pa srce boli.Osjećam se kao da je otišao i dio mene,ali živiti se dalje mora.Izvinite što odmah upadam s tužnim temamauser posted image .
Što se tiće mog malog vragolana masallah super je!Dobro je i zdravo što je najvažnije...a ostale nestašluke i vragolije mu opraštamouser posted image .
Sutr će mu biti tačno jedna godina i jedan mjesec..heheehJpš ne hodamo samostalno ali hodamo uz namještaj i pužemo ko brzi gonzales:-)))
Toliko od nas dvoje za danas i od sad ćemo se češće javljati.
Veliki pozdrav i pusa za generaciju:-)

user posted image user posted image user posted image user posted image aj, Srculence bas mi je zao,mogu misliti kako ti je samo tesko,roditelj je roditeljuser posted image uz tebe smo izdrzi mila i gledaj da se manje sikiras zbog tog tvog slatkisa,njemu trebas zdrava.....falili ste nam,bas sam se pitala sto te nema na rr.... evo vam jedanuser posted image utjehe,ljubi nam druga Dinuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1047
4.10.2010 8:32:39   
R&T@
Srculence, zao mi je zbog tvog tate...
Ali, hvala bogu, taj novi zivot je pored tebe...

user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1048
4.10.2010 10:11:56   
megi
srculence user posted image user posted image user posted image  zao mi je zbog tvog tate, ali dino je tu da te oraspolozi ne daj se draga

mojbebac uh mogu misltii kako ti je bilo u bolnici, sad se draga cuvaj, sto vise meda, cajeva

skorpija znam kako ti je, evo ja radim naredni vikend a znas kako to kod nas ide, zato vikende iskoristimo koliko mozemo, druzimo se igramo, setamo, raditi se mora, pa bice bolje jednog dana

mi juce nesto nismo jeli, skroz slabo, pila je mlijeko, pojela malo skroz malo supe, samo je fino doruckovala sira i kajmaka, a ostalo nista, vidjecu kakva danas bude ako ne bude jela vodim je sutra dr

pozzzzz svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1049
4.10.2010 10:23:57   
R&T@
I moja je posljednjih dana slabo jela...
jucer dorucak nikako...

Ali smo zato otisli na Trebevic...
trcale curice po travi...osamutio ih svjez zrak...

Kad smo se vratili "pocistile" tanjire...user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *