Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 5.9.2010 3:11:16
Mona Mohamed
Jazz.ba..
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 29.9.2010 22:35:55
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: doublemum
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: acudesa
Al je lep ovaj svet ovde potok onde cvet tamo njiva ovde hlad eno sunca evo hlad Tamo Dunav zlata pun...dalje ne znam
ja samo ovaj boldirani dio i znadem =)
ovde trava tamo žbun ili obratno tamo trava ovde žbun(ja se ovako sjećam)
ide otvo trava pa žbun a dalje slavuj pesmom ljulja lug ja ga slušam i moj drug.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 29.9.2010 22:36:34 >
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 30.9.2010 22:06:41
acudesa
KAKO ĆU JOJ REČ DA VARIM DOK JE U KAFIĆU BARIM
RECI MENI MOJA MALA BI LI ŠKVERSKI TRLIŠ PRALA KAKO ĆU JOJ REČ DA VARIM DA U FUŠU I TOKARIM RECI MENI MOJA MALA KAD BI ZNALA BI LI DALA ;):)
NE RAZUMI ĆAĆA DA DANAŠNJE CURE
VATAJU TAJKUNE , LOVU I DOTURE
NIMA VIŠE SERENADE, NIMA ŠKURIBANDE
AKO NEMAŠ VILU, JAHTU I ČIROKI GRANDE IDEM ODMA PRODAT IJADU KVADRATI TAMO DI JE POME ZATAKJALA MATI BIT ĆE LOVE I ZA GLISER I ČIROKI GRANDE PA ĆE CURE PA ĆE CURE DISAT POD VERANDE NEĆU TRIBAT RADIT, NEGO ...... LADIT DRUGI ĆE NA ŽNJANU KUKUMARE SADIT AKO ČA ZAŠKRIPI NEK ODE I POJE ŽIVIT ĆEMO, ŽIVIT ĆEMO I OD TITA BOJE
Evo pjesmice...a, ja pjevusim samo boldirani dio...
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 30.9.2010 22:13:55
klemzi
Ti si najbolji od svih svi drugi stanu u stih tebi ni pjesma nije dovoljna ej što te ludo, ludo volim ja
RE: Koju pjesmu pjevusite ovih dana? 1.10.2010 20:11:17
Zoe
Five little monkeys jumping on the bed
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.