AnzA
|
hvala svima na cestitkama za Bajram. kako ste mi moje mile,vidim neke bolje hvala Bogu,neke malo losije,tako i ja. evo ova 2-3 dana sam anksiozna,nekakv mrtva glava me boli,doduse pms me uhvatio,a i ova kisa danas djeluje depresivno. Joj drage moje u svakom vasem textu se negdje pronadjem,al u svakom. Jako mi je f\drago elmasa sto ti je bolje,drzi se terapije,nemoj se sekirat,pij slusaj ljekara i sve ce tec kako treba. nasmijala me tvoja recenica ,da imas fobiju od srece, da da ista sam ti. mene mnogo muci to sto nemogu nac neki posao,u potrazi sam gledam i preko neta itd,al nemogu nac,bas mislim kad bi pocela radit da bi anksioznost svela na najnizu razinu. evo bas sad dok pisem cim sam se amlo prisjetila proslosti anksioznosti koja me mucila 6 mjeseci,odma me hvata neki priotisak,kao blagi PN al sprijecim ga,kazem bolje sam nije ovo nista novo,samo me nekad trzne,al mrzim ovo sto me trza NEK PRESTANE VEC JEDNOM. Kao sto kaze nova 24 h sam bila anksiozna,znaci u jutru ,popodne navece,legnem spavat ne smijem od straha Boze evo sad svjesno kad pomislim kako je bilo,a kako sad,onda bis ebe nagradila ,al opet dpolaze ove krize i poremete mi sreten trenutke koji dolaze,a i brinem se zbog zivota,STA AKO OVO,STA AKO ONO,,BLA BLA MILION GLUPIH PITANJA,KOJE NARAVNO NIKO NE ZNA,OSIM BOG. sreca je pa imamo jedna druga,i bas tako Elmasa nisi sama IMAS NAS,I MI IMAMO TEBE JACO NADAM SE DA CE TE TAJ BUTIK KOLKO TOLIKO POCET CINIT SRETOM ,I UNOSIT TI POZITIVNE ENERGIJE NARAVNO I PARA STO KAZE JANA Jana moja drago mije sto ti je bolje,sto ti je ljekar smanjio lijekove,bravo,napredujes samo tako,pogledaj u svoju malenu i na zivot oko sbe ,koliko si sretna i nema anksioznosti ni crnih misli,naravno uz setnje po prelijepoj MK. Pozdravlajm vas sve mnogo i punoooooooooooooooooooo volim i iako me nekad nema duze ,uletim ja da vidim kako ste,cudi me sto nema strijelca da mi kaze kako djeluje zoloft? ljubim svoje hrabre mile prijeteljice,i mirexa ,sve ce ovo jednom biti juce.
|