Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Forum > [Dijete] > Djeca > RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti?
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 1.8.2010 9:35:34
Trnoruzica
IZVORNA PORUKA: Hannica
Kod nas se TL zatvorio. Hvala na odgovoru.
A nisam znala Ima se to kupiti u bilo kojem vecem supermarketu. Na odjelu gdje se prodaju raznorazne sitnice za kolace, one svjecice i sl. Ja sam vidjela i u Konzumu, ne znam ima li kod vas
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 9.8.2010 14:26:09
reallove
evo nesto slika sa rodjendana u Bosni...jucer smo isli,izabrali tortu za jos jedan rodjendan ovdje u Jordanu,ostali jos ukrasi,baloni i eto ga..u srijedu abd slavimo 1.rodjendan
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 14.9.2010 11:03:22
mala86
jos 5 dana do rodjkasa-roba spremna-farmerice iz h&m-a,kosuljica,ako mama sta ne promjeni ovih dana torta winnie the pooh narucena juce
ali hrana mi je ja sam kao kuharica
ok bit ce meza(to se podrazumjeva) ,mm ce se pobrinut za pecenje , ali ne znam sta od ostalih stvari
neka peciva,nesto drugo,nemam pojma ?
dobila sam super recept za punjeni francuz ali ga jos nisam stigla probat
mozda lisnato s necim to ce mi valjda uspjet,ali opet sta unutra?
help
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 14.9.2010 12:06:55
chuci
IZVORNA PORUKA: mala86
jos 5 dana do rodjkasa-roba spremna-farmerice iz h&m-a,kosuljica,ako mama sta ne promjeni ovih dana torta winnie the pooh narucena juce
ok bit ce meza(to se podrazumjeva) ,mm ce se pobrinut za pecenje , ali ne znam sta od ostalih stvari
help
ako imaš kalup za muffine imam ti ja recept za smjesu a unutra možeš staviti šta god hoćeš. ja sam pravila sa suhim mesom, sirom, origanom kao pizza, a pravila sam i sa povrćem (ono ledo meksičko) i obe varijante su super ukusne a i lijepo za poslužiti. recept je jednostavan tako da se ne može zeznuti
možeš još kupiti jammi pitice one male, i eventualno pilećih šnicli za one koji ne vole pečenje. eto dosta
pa prilog musaka od veselih jaja...ukusno i kao hladno predjelo
ama nemoj da paničiš... ap ako ti mi ne skuhamo za rođkas neće niko
< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.9.2010 12:38:49 >
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 14.9.2010 13:06:18
mala86
cure hvala
e da pite sam zaboravila napisat,bit ce i njih,kupljenih naravno
nasla sam neki recept za pogacice sa mljevenim,cini mi se da bi mogo uspjet i nekome ko meni
salata sam mislila sezonska i gledala sam ovu mijinu mimozu,bas mi se cini super
kazem ja mm moram pravit salatu-a on neljubitelj bilo kakvog povrca kaze-ma sta ce ti,gdje ces je stavit
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 23.9.2010 22:09:33
teacher75
nama ostale jos dvije sedmice a isto nas panika hvata, kontala sam stariju rodbinu zovnuti u stan a dojake i prijatelje sa u igraonu jer nam je stan mali i nema mjesta za sve. muka mi je kad pomislim na kuhanje, nisam ni ja neka kuharica, jos radim i ne znam kad cu sve stici. dodje mi da
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 23.9.2010 22:14:36
manuela RR
Meni je najveća briga kako organizovati sve uspješno i da pozovem sve one koje trebam. Najbitnije je to da je ipak dječiji rodjendan i da bi najprikladnije bilo organizovati stvari tako da dijete u njemu najviše uživa,ali činjenica je da se i sa rodbinom i sa prijateljima koji nemaju djecu treba proslaviti. Sad mi je najveći problem kako ću sve to stići,moraću na rate slavlje po par dana a šta ću kuhati???? a gdje ću slaviti........
P.S Nama nije prvi rodjendan al problem ostaje isti
< Poruku je uredio manuela -- 23.9.2010 22:17:08 >
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 23.9.2010 22:21:19
teacher75
IZVORNA PORUKA: chuci
IZVORNA PORUKA: mala86
help
ako imaš kalup za muffine imam ti ja recept za smjesu a unutra možeš staviti šta god hoćeš. ja sam pravila sa suhim mesom, sirom, origanom kao pizza, a pravila sam i sa povrćem (ono ledo meksičko) i obe varijante su super ukusne a i lijepo za poslužiti. recept je jednostavan tako da se ne može zeznuti
možeš još kupiti jammi pitice one male, i eventualno pilećih šnicli za one koji ne vole pečenje. eto dosta
ovo mi zvuc pravo zanimljivo i po mom ukusu. mozes li molim te i meni poslati recept na pp? da probam prije rodjendana
RE: Prvi rodjendan-kako prikladno obiljeziti? 23.9.2010 22:25:46
Anoniman
IZVORNA PORUKA: manuela
Meni je najveća briga kako organizovati sve uspješno i da pozovem sve one koje trebam. Najbitnije je to da je ipak dječiji rodjendan i da bi najprikladnije bilo organizovati stvari tako da dijete u njemu najviše uživa,ali činjenica je da se i sa rodbinom i sa prijateljima koji nemaju djecu treba proslaviti. Sad mi je najveći problem kako ću sve to stići,moraću na rate slavlje po par dana a šta ću kuhati???? a gdje ću slaviti........
P.S Nama nije prvi rodjendan al problem ostaje isti
Ma sve napolje , imaš prelijepo dvorište samo je problem što je oktobar ...Najbolje ti je švedski sto ( peciva, rolata, malo suhomesnatih proizvoda, torta i dosta)... Ja bi to vala sve za jedan dan, ne bih se peglala