Leena
|
Drage moje, evo ja tek uhvatila vremena da sjednem malo za comp. Prije svega, Ibrahimu sretan rođendan, da nam puuuuuuno godina bude ziv, zdrav, sretan i pametan:) Zeze, koje blaznice koristis? Probaj Johnsonove, meni su odlicne, kostaju 7.50KM, a dodje ih 30 u kutiji. U svakom slucaju su povoljnije od tih koje koristis, a stvarno su dobre. malena., dzeni_nl, dobrodosla Esma i ja smo danas bile u setnjici sa Sulty i Vegom, Sluty vas puuuuno pozdravlja, kaze da se nikako ne stigne javiti... Inace, i oni su bili na moru, uzivali, odmorili se... Vegica je vec veeeejika curica i divna je! Esma je danas ili jako vesela ili jako nervozna... Nesto kao prica na nekom svom jeziku, pa se glasno smije, bude preslatka, a onda odjednom pocne sve zivo ujedati i stavljti u usta i plakati... Mislim da ce uskoro zubici, cak su joj desni jako crvene... A ja, glupaca, izgubila djetetu cilibarsku ogrlicu, cijeli dan je trazim i nista Sutra nam je mali rođendan, a prekosutra moramo na vakcinu, cula sam da su opet one iste dvije u ruku i nogu, uh... vec sam se pocela psihicki pripremati... Ljubite bebare!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|