zeze
|
Pozdrav za male drugare i mame Da se malo i mi javimo. Prvo : cestitamo rodjendane , pa onda cestitamo male rodjendane, cestitamo prve korake i zubice ako ih imaa E sad, evo vec 3 dana nedam niko da je ljubi i povlaci se osip po licu, briskala sam je gazom pokvasenom mlakom vodom i onda mazala bademovom kremom i hB povlaci se, pa do kad. Ovo moje dijete je sinoc zaspala u 10 i 30h, jela u 4h i nastavila spavat, onda opet u 7h , presvukla je, jela i nastavila spavat do 10h, evo sad je opet presvukla, najela se i opet spava. Meni naprosto cudni, samo spava. Nije mi takva bila . MaminaBebo uh ta tvoja luda skroz . Kod mene se desilo nedavno slicno, samo sto je zaova uzela nije mi je dala, ja pocela histerisat. Ja inace imam dobre zivce i mogu dosta trpit, al kad predje granicu ja odmah vristim i galamim. Da si je vidjela odmah pusta, ma molim te moje je dijete i ohladi. Uvijek me svi pitaju mogu li je uzeti, ja ako kazem ne moze onda nema diranja. A nisam vjerovala da cu ovakva biti. Samo zagalami, ja kad mi se ne svidja kako je drze, uzmem je iz ruku, ako je svekrva, ako je mama onda joj kazem. Mona i mene isto pecka, isto kako si ti opisala. Ja sam se mazala bademovom kremom i odmah mi bude lakse. Bas onaj rez. Sad se malo perem kamilicom i bolje je.. Mirkice Ishak je ko med, em ima lijepo ime em je on ma nemam rijeci. masallah. Lily, miny javite se sestre drage. Neko mi je ovdje pisao da je sasio blaznice za grudi, hajd molim te nek se javi i ako nije problem da mi opise na koji nacin, ja stalno kupujem, al ne isplati mi se. Dodje ih 12, a 10 km. Ostale drage moje, Kanita, Sara,Melly,Malena_A,Zoe, vjestica,Leena,aida., bebacha,bebana,danijela,samedi,mala,rose uspjela sam nekoliko pohvatat