|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Polazak u vrtić
15.9.2010 10:18:25   
veeseelaa
evo link grupe na fejsu o novootvorenom vrtiću/igraonici u Nedžarićima

http://www.facebook.com/?sk=events#!/event.php?eid=101675599896153

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 451
15.9.2010 13:37:23   
esmina i bebina mam
Ej drage moje Esma nece ici 7 dana u vrtic raste joj 5tica pa joj curi nosic i pocelo je boljeti grlo.Isla sam kod tete kaze da ne bi tebalo sa njom biti problema kod povratka pa eto i to cemo valjda predeverati.
MIKELE draga sta da ti kazem sem izdrzi bit ce to bolje vidis nas kroz nase postove i faze,ovo mi je doslo kao kakva grupna terapija ove zene ovdje su user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VOLIM RR

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 452
15.9.2010 14:24:00   
veeseelaa
esmina i bebina mama baš mi je žao male ljepotice user posted image  biće ona aBd brzo ok, veliki pozdrav

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 453
15.9.2010 15:47:05   
veeseelaa
idemol po naše krofnice? ja odoh user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 454
15.9.2010 18:57:54   
esmina i bebina mam
idite idite pa na raportuser posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 455
15.9.2010 22:06:40   
anidla
ima li ko kakvih iskusatava sa jaslicama u Lastavici na otoci user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 456
15.9.2010 23:36:13   
iv@ncica
a  misa  mu  esmina i bebina mama -   ma  proleti  ce  i  to,  pa  ce  ona  s malom rajom  skakati  ubrzouser posted image

evo  mi  ostajemo  cijeli  dan u  vrticu,  i  spavami  i  jedemo....user posted image user posted image ..HB ...ipak  ide  bolje  nego  sam  ocekivala..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 457
15.9.2010 23:45:11   
esmina i bebina mam
super ivancica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 458
15.9.2010 23:49:55   
iv@ncica
ma  bebe placu, ali  bolje  to  podnose od  nas...danas  kad  sam  dosla  po  njega..od  radosti  mi je  sve pokazivao  tamo..malu  stolicu gdje  sjedi  za  ruckom..pa  ustane  pa  sjedne  ..pa  sto  puta  takouser posted image ..pa  smoki  kako  jede..pa  igraceke...ma  smijala  sam  se  pravo..ko  on  meni govori  vidi  mama  sve  u  mojoj  razini  cak  i steka  od  vrata...pa  mogu  otvaratiuser posted image user posted image ....,  ma  mogu  ja i  bez  tebe  da  se  snađem....a  onda  meni  tako  slatka  scena...idemo  ja i  on  u  hodnik  da  ga  obujem i  sjedam  ga  na  klupicu..i  dolazi  odmah  jos  nekoliko  bebaca  i  sjedaju i  ko  oni  se  obuvaji..ono  idu  i  oni  s  namauser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 459
15.9.2010 23:57:56   
esmina i bebina mam
Joj draga moja pa on je bas mali bebacuser posted image ova je moja vec mudrica cijeli je dan kod moje mame i kad su mi veceras roditelji dosli u goste i ona je dosla sa njima a kad je nastupilo vrijeme spavanja kaze hajmo kuci ma zamisli ti nje.
Koristi sad to vrijeme izgubljeno u vrticu lopuzauser posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 460
16.9.2010 0:02:01   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hah  kraljica..kraljica user posted image ..tako  i  treba,  treba ona  svoj  mir  pa  jauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Neposredna veza do poruke: 461
16.9.2010 0:03:11   
iv@ncica
bona  Andrej  ima     17  mjeseci...mali jeuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 16.9.2010 0:04:05 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 462
16.9.2010 0:11:38   
esmina i bebina mam
Ma znam ali vidi meni je mama pocela cuvati Esmu od 17 mj i cuvala je do prije mjesec.
Zaista sam joj zahvalna za to i nigjde moje dijete ne bi imalo toliku ljubav i paznju ali PAZI sad to je mac sa dvije ostrice ne zna se ko je gori nana ili unuce user posted image prilikom odlaska u vrtic.
Imaju one neke svoje rituale ma nemamo ja i MM pojma nekad o cemu se tu radi.
Mislim da je bezbolnije sto su manji lakse stecu navike koje su im zaista neophodne za dalji razvoj zato Andrej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bebo mala hrabra.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 463
16.9.2010 9:11:07   
emma.L
Jutros nam je bio prvi dan u vrtiću - točnije, prvih 90 minuta user posted image . Ustala bez problema i pitam je ja hoće li u vrtić, kaže ona "čekaj da patim" (platim). Prošli put je odvukla od vrtića na foru da nismo još platili i ne možemo unutra i valjda joj je to ostalo u pamćenju user posted image . MM Je odveo, poljubio, pozdravili se i ode ona pored one uplakane djece među igračke. Kasnije zvao, teta kaže da je ok, mala istraživačica svugdje zaviruje, gleda igračke, djecu... Mislili smo je ostaviti do pola 9 (samo sat vremena), ali teta reče MM-u da kad je već ovako dobro krenulo nana ipak dođe oko 10 jer je u pola 9 doručak i tek poslije počinje igranje, pa da joj to ostane u sjećanju, a ne uplakana djeca koja svakako i dolaze do 8:30. I ok, javimo mi nani tako, ali maloprije ipak teta zove - kaže malo se uznemirila kad su došli u trpezariju, jer su sve grupe na okupu i gužva je i buka. Plakala malo, rekla da neće jesti, i teta joj rekla da idu zvati nanu po nju, pa da će sutra biti bolje, da se poslije doručka igraju... I evo ode nana, ne znam šta će dalje biti - uglavnom kad je teta pričala sa mnom, Ema nije plakala, kaže stoji pored nje i sluša šta ova govori na telefon i grli neku lutkicu i medu user posted image .
Uglavnom, dobro prođe za prvi put, i bolje nego što smo očekivali. Sutra novi pokušaj. Ova teta Dubravka je zaista fina, kad smo odnijeli uplatnicu početkom mjeseca, MM izišao iz auta da kaže da Ema ipak neće dolaziti desetak dana jer idemo na put i žena izišla da se uppozna sa mnom i da vidi Emu. Čini mi se da zna sa djecom, jer je uspjela Emi objasniti da ne plače i da će zvati nanu i da se vide opet sutra - a Ema kad očepi plakati, jako teško se zaustavlja. Bože pomozi.
A ja umalo oko iskopala maskarom nisam koliko su mi se ruke tresle kada su njih dvoje izišli user posted image  - no, valjda je sve to normalno.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 464
16.9.2010 9:18:37   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image  za Emmu
postepeno i ona će sigurno prihvatiti vrtić,pogotovo ako su tete tako fine
koji je to vrtić

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 465
16.9.2010 10:24:22   
emma.L
Vrtić Srećica na Dobrinji. Čula sam da uvjeti nisu baš super, malo je valjda memljivo, nema dvorišta, ali mi smo se odlučili za taj jer nam je najbliže kući a nana će je preuzimati prije spavanja, pa da se ne bi morale  maltretirati po svakakvom vremenu javnim prevozima.
S druge strane sam čula (od kumova) da hrana nije baš nešto, ali opet kontam, moći će kući ručati i večerati i užinati kvalitetno, pa valjda neće umrijeti od gladi.
I na kraju, unuka tete koja nam ponekad pričuva Emu je zadovoljna vrtićem, a bila je prava ona baka protivnik vrtića ( user posted image  kad već ona može čuvati dijete). I malena sada ide na cijeli dan iako su planirali samo prijepodne, dakle, djetetu se svidjelo.
Te kad smo sve sabrali i oduzeli, odluka je pala da probamo. Vidjet ćemo. Naravno, nana je ubijena u pojam nakon što ju je pokupila i vidjela kako klinci plaču i da je Ema plakala user posted image  - vjerujte, veći mi je problem ona od Eme.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 466
16.9.2010 10:56:14   
taurus
mislim da su nekada važnije tete u vrtiću i njihov odnos prema djeci, nego uslovi u vrtiću
đaba ako je vrtić vrhunski opremljen ako tamo radi neka teta koja ne zna sa djecom
djeca mogu kući nadoknaditi vitamine i sve ostalo što im nedostaje u ishrani, ali neljubaznu učiteljicu u vrtiću će pamtiti cijeli život

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 467
16.9.2010 11:37:32   
dinaa
Evo i nas opet.Situacija i dalje dobra,dusica ostane bez problema mada me jutros pitala hocu li i ja malo ostati s njom,objasnila sam da mame ne ostaju i jos malo popricale i ona je otisla jer ceka je Lamijauser posted image  to joj je najbolja prijateljica u obdanistuuser posted image .A juce kad sam dosla po nju kaze sto si dosla hocu ja jos malo da budem.

< Poruku je uredio dinaa -- 16.9.2010 11:38:06 >

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 468
16.9.2010 12:19:44   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: taurus

mislim da su nekada važnije tete u vrtiću i njihov odnos prema djeci, nego uslovi u vrtiću
đaba ako je vrtić vrhunski opremljen ako tamo radi neka teta koja ne zna sa djecom
djeca mogu kući nadoknaditi vitamine i sve ostalo što im nedostaje u ishrani, ali neljubaznu učiteljicu u vrtiću će pamtiti cijeli život

e evo i mene, gužva na poslu pa nikako da uletim
slažem se s tobom taurus, teta je najbitnija, vrtić u kojem ide moja malena nije aman nešto opremljen al je teta za 10 i pitu im napravi a pačići oko nje sjede a ona im objašnjava postupak, divno, zar ne?
danas odvedeoh malenu u vrtić i ona lijepo sama udje bez plakanja i kačenja za mene i okrenu se ja joj mahnem a ona ne zna gdje bi meni il teti, srce moje
Za sad je sve ok i ide po planu što želim i svoj ostaloj dječici

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 469
16.9.2010 12:22:29   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: emma.L

Vrtić Srećica na Dobrinji. Čula sam da uvjeti nisu baš super, malo je valjda memljivo, nema dvorišta, ali mi smo se odlučili za taj jer nam je najbliže kući a nana će je preuzimati prije spavanja, pa da se ne bi morale  maltretirati po svakakvom vremenu javnim prevozima.
S druge strane sam čula (od kumova) da hrana nije baš nešto, ali opet kontam, moći će kući ručati i večerati i užinati kvalitetno, pa valjda neće umrijeti od gladi.
I na kraju, unuka tete koja nam ponekad pričuva Emu je zadovoljna vrtićem, a bila je prava ona baka protivnik vrtića ( user posted image  kad već ona može čuvati dijete). I malena sada ide na cijeli dan iako su planirali samo prijepodne, dakle, djetetu se svidjelo.
Te kad smo sve sabrali i oduzeli, odluka je pala da probamo. Vidjet ćemo. Naravno, nana je ubijena u pojam nakon što ju je pokupila i vidjela kako klinci plaču i da je Ema plakala user posted image  - vjerujte, veći mi je problem ona od Eme.

mila moja svak zna svoje al u memljivi vrtić s neadekvatnom hranom svoju Ajšu nikad upisala ne bi
Pa nije dotle došlo da se morauser posted image , ipak je dijete najbitnije
Imaš novootvoreni vrtić u Nedžarićina, link sam postavila gore, vidi kako je divan, valjda ti to nije daleko

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 470
16.9.2010 12:39:23   
bucka73
veeseelaa gdje se nalazi tacno ovaj vrtic/igraona u Nedzaricima i ako moze jos nekih informacija o vrticu? Ja sam na Vojnickom pa bi otisla da pogledam kako to izgleda. Trenutno sam na poslu, a tu ne mogu da otvorim fb stranicu (restrikcije).

Neposredna veza do poruke: 471
16.9.2010 12:44:09   
veeseelaa
Dječja igraonica "Čarolija"
u novom naselju Nedžarići,u zgradama Tibra-Pacifika
(preko puta Heco pijace)

Minela koja radi u navedenom obdanitu je radila u vrticu gdje ide moja malena, i zena je ok! mozes je i traziti reci joj da ti je dala Ajsina mama br i preporuku

< Poruku je uredio Visnja RR -- 17.9.2010 19:59:32 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bucka73)
Neposredna veza do poruke: 472
16.9.2010 12:55:10   
bucka73
Super, hvala puno. Ja imam tetu cuvalicu, ali nesto razmisljam o vrticu. Nije covjek pametan sta da radi user posted image

Neposredna veza do poruke: 473
16.9.2010 13:01:36   
veeseelaa
ma vrtić je zakon al tvoja bebeca je jos mala, moja je imala 1,5 godinu tacno kad sam je upisala
a i imala sam godinji pa nije stalno bila u vrtiu

< Poruku je uredio veeseelaa -- 16.9.2010 13:04:28 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bucka73)
Neposredna veza do poruke: 474
16.9.2010 13:11:13   
bucka73
Ja sam razmisljala da ga mozda na proljece dam u vrtic, pa sad malo istrazujem kakva je ponuda user posted image

Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *