|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Polazak u vrtić
8.9.2010 22:37:42   
dinciii
Danas je Rejhana ostala do pola 1 u vrticu i kad sam dosla po nju,nece da ide sa mnom!Hvala bogu!Sad sam nekako mirnija.user posted image user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 401
8.9.2010 22:41:39   
acudesa
IZVORNA PORUKA: dinciii

Danas je Rejhana ostala do pola 1 u vrticu i kad sam dosla po nju,nece da ide sa mnom!Hvala bogu!Sad sam nekako mirnija.user posted image user posted image user posted image user posted image

najbolji znak..
da hoce meni malac ovakouser posted image ..mi, aBd, nakon svih viroza, naredne nedjelje startamo

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 402
8.9.2010 22:44:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

noa-  pemalo  je  to  love  iskreno, haj  raspitaj  se...  ma  da  ne  bude  da  ga moram  seliti

Ako noa misli na vrtic Mali raj, ja znam da je cijena od pon - cetvrtka 140 km... Znam , jer je rodica malenu vodila gore prosle god. i takva je bila cijena, ona nije radila petkom pa je toliko placala.... To je ona privatna kuca, bliz dvorane na B.B...

160 km vrtic je u Cimu u privatnoj kuci ako treba jos inf.mogu se raspitati..

Neposredna veza do poruke: 403
9.9.2010 0:00:11   
iv@ncica
raspitaj  naravno  sveuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 404
9.9.2010 9:20:01   
anitaMO
evo i mene na ovoj temi ,konačno.ovako Laura je pošla u vrtić u ponedjeljak prvi dan katastrofa,izdržala je pola sata.zvali me da je ne mogu smiriti.
drugi dan -puno,puno bolja ostala je do 12.
treći dan-još bolji čak je i jela ,ostala do 1.
ja sam prezadovoljna ali svaki dan će biti bolji.teta Angela mi je extra,vrtić plaćamo 170 km-cjelodnevni boravak.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 405
9.9.2010 13:57:50   
iv@ncica
evo  i  nas...  idemo  od  ponedjeljka..danas  ga tata  vodio  i  zaigrao  ga  i  ostavio..plakao  je  samo  20 minuta,  i  ostao  do  12,  rekla  teta  da  ga  ostavim  duze,  pa  ako  bas  bude  plakao  da  ce  me  zvati..inace  da  se i  ja  smirimuser posted image ,  nisam  ga  jos  htjela  ostaviti  na  spavanju..kontam  iduci  tjedan  dca mu  jos  i  to  ne  bude  sok,  kad  se  taman  smirio..nije  htio  jesti..pa  mu  je  teta  dala  neku  kiflu  sa  sirom..i  kuci  jeo  i  u besu odmah...mozda  je  bio  bolji  sto  ga  je  mm   vodio...mogu ce  je  sve...  valjda  ide  na  boljeuser posted image user posted image user posted image ..od  sad  ga  on  vodiuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 406
9.9.2010 14:02:05   
acudesa
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

evo  i  nas...  idemo  od  ponedjeljka..danas  ga tata  vodio  i  zaigrao  ga  i  ostavio..plakao  je  samo  20 minuta,  i  ostao  do  12,  rekla  teta  da  ga  ostavim  duze,  pa  ako  bas  bude  plakao  da  ce  me  zvati..inace  da  se i  ja  smirimuser posted image ,  nisam  ga  jos  htjela  ostaviti  na  spavanju..kontam  iduci  tjedan  dca mu  jos  i  to  ne  bude  sok,  kad  se  taman  smirio..nije  htio  jesti..pa  mu  je  teta  dala  neku  kiflu  sa  sirom..i  kuci  jeo  i  u besu odmah...mozda  je  bio  bolji  sto  ga  je  mm   vodio...mogu ce  je  sve...  valjda  ide  na  boljeuser posted image user posted image user posted image ..od  sad  ga  on  vodiuser posted image
user posted image user posted image user posted image
tako saosjecam sa vama..bit ce to okuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 407
9.9.2010 15:10:00   
dinciii
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

IZVORNA PORUKA: dinciii

najbolji znak..
da hoce meni malac ovakouser posted image ..mi, aBd, nakon svih viroza, naredne nedjelje startamo

Eh draga moja danas je opet malo zaplakala na pocetku al se brzo smirila!I ostala je opet do pola 1..PA vidjet cemo!!NAdajmo se da ce se ako bog da sva djecica naviknuti!!!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 408
9.9.2010 18:34:29   
amdi
I mi aBd sljedece secmice opet krecemo poslije kratke virozice

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 409
10.9.2010 15:10:54   
iv@ncica
i  danas   smo  bili  jos  bolji..malo  plakao  kad  ga  je  tata  ostavio  i  bio  superrr  kaze  teta..doba  beba  koja  puno  cita  slikovniceuser posted image user posted image ..divan  ko  i  razumni roditelji  i uredna  nam  torbauser posted image user posted image ...ali  eto  nece  jos  da  jede  tamo..pa  smo  ga  kupili oko  12....tek  iduci  tjedan  nekad  ga  planiram  ostaviti spavati....daj   Boze  da  prođe  i  ovo  ostralo  ovako...jelo  i  spavanje..ipak  sve  u  svemu  nije  lose...samo  da  puno  ne  place  ko  prve  daneuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu amdi)
Neposredna veza do poruke: 410
10.9.2010 19:48:22   
sporty mamaa
Super ivančice vidiš da se dijete privikava... Poslije ces ga molit da izade iz vrticauser posted image A počet će i jesti čim se malo navikne....user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 411
10.9.2010 20:21:55   
esmina i bebina mam
Zamislite da me Esma danas pitala a sto ja mama nisam danas u vrticu kaze da je pozelila.
Nisam je htjela danas voditi pa Bajram je a ja kod kuceuser posted image

drage moje citam evo ove vase postove i suosjecam sa vama pregrmit ce oni to jaci su nego sto mislimo duse nase drage.
Moja je u ponedeljak izasla sa ogrebotinom kraj oka dosla je neka nova djevojcica i nije joj bilo jasno sto Esma nakon igre posprema igracke pa je gurnula i Esma je pala na plasticnu gajbicu.Teta mi kaze da joj pravo bilo zao jer je Esma jako vrijedna dusa mamina a i najsitnija je u grupi pa kaze kud bas njoj i imala sam brigu hoces htjeti nakon toga ali nije bilo problema.user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 412
11.9.2010 1:10:28   
iv@ncica
hvala  sportyuser posted image

esma-user posted image   pa  kud  odmah  na  nju..a  joj...ma  jaka  je  ona  i  dobra  curic..ogrebotina  ce proci,  a  mozda  se  i  ona  nauci  boriti...ja  se  samo  nadam da ce  zavoljeti  vrtic...ovaj  moj  sad  pravo  slusa  kad  dođe  kuciuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 413
11.9.2010 1:11:24   
iv@ncica
sta  mislite  kad  je  vrijeme  da  ga  ostavljam na  spavanju...posto  jos  nece da  jede  tamo..pa  mi  ga  zaouser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 414
11.9.2010 9:30:05   
anitaMO
ja ću svoju ostavljati idući tjedan,moja je počela drugi dan jesti.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 415
11.9.2010 9:41:28   
ElmaB
Moja Tea je sa godinom i po krenula u vrtić. U početku nije htjela ni jesti ni spavati, jednostavno je bojkotovala, ali vrlo brzo se prilagodila drugoj djeci. Ja sam razgovarala sa vaspitačicama tada i one su mi rekle da ona plače samo dok smo mi tu, tj. kada je dovedemo u vrtić, čim odemo ona se igra sa drugom djecom. Bila je i prva tri mjeseca često bolesna, sve smo prošli, ali i to je sve normalno jer joj je to bio prvi susret sa većim brojem djece, pa je i normalno da pokupi neki virus.
Ovaj mjesec ću u vrtić poslati i blizance, doduše sa dvije i po godine, ali sve me to isto čeka. Nisam zabrinuta jer znam da su to normalne faze navikavanja.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 416
11.9.2010 9:54:09   
dinciii
MEni je teta rekla da je u ponedeljak ostavim da spava u vrticu al ne znam jos hocu li!Ipak mi je nesto dugo da je ostavim od 9 do 14:30 jos dok ne radim!Sta vi mislite???

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 417
11.9.2010 15:28:51   
veeseelaa
draga moja pa nije to ništa, zar nije bolje da je što ranije počneš navikavati? pa tvoja Rejhanica je vršnjakinja sa mojoj Ajšom, ja bi je ostavila al zvrkni svaka dva sata da vidiš jel ok sve
Nema potrebe da toliko brineš a i u svakom momentu obzirom da si kući možeš otići po nju
Sretno!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 418
13.9.2010 9:34:51   
trudnica
U petak sam je po treci put odvela (u medjuvremenu je bila bolesna) i kad smo dosle pred vrtic sva svjetla su bila ugasena. Na vratima nas je docekala teta koja je objasnila da je dezurna zbog Bajrama ali da se niko nije pojavio do 08:00. Rekla je i da je mogu ostaviti ali posto bi bila jedina odlucila sam da je nosim nani i dedi koji su bili presretni da je mogu pricuvati user posted image   Niko sretniji od nje kada joj je teta mahnula pa-pa.
Jutros sam je odvela i bilo je puno negodovanja, placa ali je nakon 5 minuta bilo sve ok.. Danas je ostavljam cijeli dan user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 419
13.9.2010 9:40:55   
veeseelaa
trudnice a koliko malena ima mjeseci?

< Poruku je uredio veeseelaa -- 13.9.2010 9:41:14 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu trudnica)
Neposredna veza do poruke: 420
13.9.2010 9:45:09   
trudnica
Malo starija od tvoje Ajše - rodjena je 01. decembra 2008. user posted image

Neposredna veza do poruke: 421
13.9.2010 11:12:01   
dinaa
Nama je danas prvi dan u vrticu,moja curica je jedva docekala da krene iako je ovo prvi put da ide u vrtic.Valjda ce ovo odusevljenje i potrajati,mada ja sve mislim kako ce ona vec veceras reci da nece vise iciuser posted image user posted image user posted image .

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu trudnica)
Neposredna veza do poruke: 422
13.9.2010 11:14:07   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: trudnica

Malo starija od tvoje Ajše - rodjena je 01. decembra 2008. user posted image

ma to ti je isto, znači vršnjakinje, pa još je bona mala, srce moje

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu trudnica)
Neposredna veza do poruke: 423
13.9.2010 11:14:46   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: dinaa

Nama je danas prvi dan u vrticu,moja curica je jedva docekala da krene iako je ovo prvi put da ide u vrtic.Valjda ce ovo odusevljenje i potrajati,mada ja sve mislim kako ce ona vec veceras reci da nece vise iciuser posted image user posted image user posted image .

sretno draga, nadam se da će malena biti oduševljena

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 424
13.9.2010 11:16:15   
dinaa
Hvala veselice,nadamo se najboljemuser posted image .

Moja djeca su moje najvece blago!!!

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *