|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
9.9.2010 9:22:40   
aida.
Bajram Serif Mubarek Olsun svim mojim prijateljicama mamama i njihovim bebama i porodicama... user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1626
9.9.2010 10:16:16   
vjestica
jutro  user posted image
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1627
9.9.2010 12:10:55   
*pcelica*
Svim forumasicama i njihovim porodicama Bajram Serif Mubarek Olsun. Da ih jos puno docekate u zdravlju. Nama je ovo prvi Bajram u pojacanom sastavu pa je i raspolozenje nekako bolje kompletnije Ajla cijelo jutro govori sestri kako se cestita Bajram a onda Atija pocne galamiti a Ajli drago misli ona je sve razumije user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1628
9.9.2010 12:22:23   
leona81
 Bajram Mubarek svima koji slaveuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1629
9.9.2010 15:21:53   
Leena
Bajram Serif Mubarek Olsun, svima koji slave:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1630
9.9.2010 15:26:33   
Leena
I da, Moni unaprijed: kuly 3am we anty we 3ailatiki b'5air :)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1631
9.9.2010 15:35:59   
Anoniman
bajram mubarek olsun svim mojim dragim zenicama.
Mona gledal sam slike od malene iako me jos nisi prihvatila kao prijatelj a zahtjev sam poslalauser posted image user posted image malena je medic mali ista anel tako,je i on bio majusan i sitan.
Preslatka je dusa mala.
Vidim carapice joj spadaju kao i aneluuser posted image znas koje ces joj,kupiti sa bebe lutke user posted image Bogami,meni donijeli sve tako male male imam ih i sada ostavila za uspomenu nista manje na svjetu nisam vidjela a sladje.
Da si blize poslal bi tiuser posted image i svu tu majusnu robicu za koju je znam tesko ti naci za malenu princezu jer,je maja i sitna.
Odhranice se ona nebrini abd i minsalaah .....user posted image user posted image
Pusa velika

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 1632
9.9.2010 15:54:20   
sara.at
**Bajram Serif Mubarek Olsun** svim koji Slave
Ja se jutros Sita napisala,svakom ponesto i sve mi se obrisalo i onda je i mm dosao na dorucak Pa mi se nije dalo opet pisatiuser posted image
Kad nadjem vremena pisem vam opet...

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1633
9.9.2010 18:47:28   
danijela27
**Bajram Serif Mubarek Olsun** svima koji Slav. nama je ovo prvi bajram i obukli smo haljinicu, da se malo sredimo. dobili malo bajramluka i ubacili u kasicuuser posted image user posted image user posted image .
samo sam malo pocurila a znam da vas nema i da slavite. ja kontam sta cu radit sad mi nema nikog od gostiju, mm gleda tekmu, ejlica spava pa reko da pocurim sta ste mi sve pisale.

vjestice
ne znam sta da ti kazem sem da odes na kontrolu i provjeris jel sve ok. abd bice i onda slusaj sebe i svoje tijelo. bar sam ja tako. mi smo pomalo poceli upraznjavat sex cim sam prestala krvarit. sve mi je bilo ok pa onda udri mujo user posted image user posted image user posted image . ma pozelili oboje isprobat malo ono ko nekad, bez stomaka i zafrkancija i straha user posted image user posted image user posted image . mada sad mozemo kad hocemo ja i nemam neke zelje kao nekad. uvijek mi na prvom mjstu ejla. dok nju namirim, presvucem uspavam ja mrtva umorna a i kasno brate mili za sve a kamoli za toga pa onda na spavanac.

mamina bebo
ma tako ti je kod mene. pocela bogme kopnit kad evo sad stade. i ne stalo kad ogladnim ko ufff poslije podoja, al eto kazu da se ubrzo vrati sve. ja sam sad ko recimo onako prije trudnoce al me strah da se ne pocnem opet debljat koliko jedem. ma sta be gabri samo nek se zdravo. kad ne mislim na debljinu vise mrsam a i jede se masala. kad mislim na sve to i ne jedem samo se iscrplajvam i nista ne gubim od kilaze. zato prst u uho i nase pilice u ruke. a za vakcine ja mislim da koji dan gore dole nije od glavu. sta ces kad se ne radi user posted image .

eto toliko za sada svim ostalim mamama i njihovim pilicima velika pusaaaa od mene i moje princeze i lijepo nam se provedite za bajram

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1634
9.9.2010 21:32:47   
rose 87
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave,nadam se da ste danasnji dan provele lijepo kao i mi,ovo je prvi Bajram sa mojim sinom,jutros mu mama obukla kosuljicu i cipelice a bio mi je nasmijan cijeli dan,srce mi je ko kuca bilo kad smo obilazili porodicu,uhh user posted image user posted image user posted image pile mamino da mi ga Allah dz.s. cuva i da mi jos puno Bajrama doceka,isto zelim i vama i vasim user posted image ,nisam vas uspijela iscitati,nadam se da ste nam dobro i da uzivate,mi smo se izmorili pa je ranije zaspao,odoh i ja odmoriti malo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 1635
9.9.2010 21:50:42   
bedelindja
Bajram Serif Mubarek Olsun svima!!user posted image

Kad mislite da vam neko jede iz ruke .. prebrojte sve prste

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1636
9.9.2010 22:28:02   
lilix
IZVORNA PORUKA: bedelindja

Bajram Serif Mubarek Olsun svima!!user posted image

pridružujem se čestitkama user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 1637
9.9.2010 22:42:47   
melly__
Bajram Serif Mubarek Olsun svima

Evo mi dosli iz obilazaka user posted image prekrasan dan,super atmosfera ,uzivanje sa porodicom,a Mirza Masalla kao veliki..kako je slusao,ma cista desetkauser posted image ...mama ga je cijeli dan slikala,snimala sad idem da postavljam slikice user posted image
Sve je oborio s nogu,sarmer mali,a tek kad su ga vidjeli u odijeluuser posted image dzep mu je bio malen za sve Bajramlukeuser posted image user posted image user posted image
Vidim da nam se Mirkica porodilauser posted image tako sam se obradovalauser posted image kao da mi je rod...znam da je jedva cekala da vidi svog djecacica..bas mi je drago zbog nje user posted image
Pozdrav i user posted image za sve vas...

17.06.

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1638
9.9.2010 23:43:31   
sara.at
Drage moje djete nece da zaspe,zatvori oci i Pocne spavati i onda se trgne i oci Ko klikeri sad ga ostavila Sa mm da on pokusa ja vise snage nemam.
Danas imali goste i Jedna ga zena u rukama drzala i mozda 20puta ponovila kako je lijep,Pa kako ima glavu lijepu Boze oprosti meni je bila dosadila. Malo Bio zaspo i poceo jecati u snuuser posted image user posted image vise nedam djete Nikom u ruke. Cujem mm kako pjeva,skoro mene uspavauser posted image user posted image neznam sama sta da mu radimuser posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1639
9.9.2010 23:49:33   
melly__
Draga Saro...bas mi je zao sto se tako patite...vjeruj nisu babske price ali jednostavno moras nesto imati protiv uroka,jer ljudi tako mogu ureci bebu pricajuci kako je lijepa,fina itd.
Ja licno u to prije nisam vjerovala li sam sad promjenila misljenjeuser posted image svakakvog naroda imauser posted image
Pozz i user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1640
9.9.2010 23:59:19   
sara.at
A draga Melly neznam sta da mu stavimuser posted image
Dedo mu je kupio zlatnu narukvicu i kaze da mu stavim jer prije ce oci pogledati u narukvicu Pa u njega Al ja mislila danas i zaboravila budalauser posted image mm Ga donio u krevetic kod Nas,zaspao je Al svako malo kroz San jecauser posted image bismilu i elham Sam mu sad ucila,srce mi se Kida kad Ga cujemuser posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1641
10.9.2010 0:05:33   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: sara.at

A draga Melly neznam sta da mu stavimuser posted image
Dedo mu je kupio zlatnu narukvicu i kaze da mu stavim jer prije ce oci pogledati u narukvicu Pa u njega Al ja mislila danas i zaboravila budalauser posted image mm Ga donio u krevetic kod Nas,zaspao je Al svako malo kroz San jecauser posted image bismilu i elham Sam mu sad ucila,srce mi se Kida kad Ga cujemuser posted image

Saro draga imas pp na Facebook uvezi ovoga

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1642
10.9.2010 0:32:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sara.at

Drage moje djete nece da zaspe,zatvori oci i Pocne spavati i onda se trgne i oci Ko klikeri sad ga ostavila Sa mm da on pokusa ja vise snage nemam.
Danas imali goste i Jedna ga zena u rukama drzala i mozda 20puta ponovila kako je lijep,Pa kako ima glavu lijepu Boze oprosti meni je bila dosadila. Malo Bio zaspo i poceo jecati u snuuser posted image user posted image vise nedam djete Nikom u ruke. Cujem mm kako pjeva,skoro mene uspavauser posted image user posted image neznam sama sta da mu radimuser posted image

Saro mislim da su mu poceli grcevi ja sam to isto prosla a jos moja cura bila gladna ja je samo dojila..uf kad se sjetim ubila bi se..isto tako cika i vriska ja mislila urok kad bilo ovo drugo

(odgovor članu sara.at)
  Neposredna veza do poruke: 1643
10.9.2010 8:50:11   
vjestica
Saro jel puno plače, ako plače onda jesu grčevi
ja svojoj stavim termofor na stomačić i to je fino umiri i zaspe (doduše kod moje nisu oni pravi grčevi, da jako plače, jer je dojena, više pate od grčeva bebe hranjene na bočicu)
a po stolici se vidi jeli gladna beba, dok je stolica zlatnožuta, sve je ok, a ako je zelenkasta, onda znači da je gladna beba
uroke neću ni komentarisati, jer ne vjerujem u njih

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1644
10.9.2010 9:37:15   
idacha
hello, drage moje....
Najprije, Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave...
Sada sam na brzaka iscitala sta ste sve pisale.. pa da se ubacim malo :)
Cestitke svima na zubicima i polascima i skoliceuser posted image user posted image
Sto se keksa tice.. uf.. mm kaze da sam prava nimfomanka.. user posted image ja sam jedva cekala onaj prvi pregled poslije poroda, da se uvjerim da je sve ok i da se bacim na ''posao''.. 'prvi put je bilo malo cudno, poslije sve ok..
sto se tice velicina odjece, sve zavisi od proizvodjaca, fakat.. ja se neki dan bas smijem, kazem drugarici na Imranu su 4 odjevna predmeta, sva cetiri razlicite velicine.. sada uglavnom nosi brojeve 68-74.. juce sam mu porucila hrpu stvari iz H&M, sve 80ke, jer imam vec par H&M stvari i komotno nosi 74.. tako da, dok stignu stvari, taman ce mu moci 80ka..

Mi juce bili kod sveki na Bajramu, svi se okupili.. a, inace, moj Imran drzi ruke kao robot, ispred sebe, tako da sve sto u se nadje blizu ruke, on grabi, cupa... helem, juce je tako i lubenicu dograbio i poceo da je sisa... ja te srece, majko draga.. sav je on upro, ko da nikad nista nije ni jeo ni pio.. pijuce on onaj komad lubenice, aman Boze.. kada mu je otela moja rodica, on izbecio oci za onim komadom, ruke pruzio i poce da panicno place, ali ne odvaja pogled od lubenice.. mi smo mu legli od smijeha.. user posted image user posted image user posted image

aida., mila, sto se tice velicine dudica.. ja koristim Aventoveflasice i vec uveliko siisa na 3icu.. kada sam presla sa 2 na 3, isto mu je tako curilo, pola je prosipao, ali samo kratko dok se nije navikao i skontao da ne treba TOLIKO da vuce.. Imran inace uzasno halapljivo jede... dok sam ga jos dojila i davala Ad, pedijatrica mi je savjetovala da mu dajem iskljucio preko 1ice flasicu, da ne bi poceo da odbacuje siku.. skontaju oni sta im je lakse, a ljenguze male, naravno da vole kad im curi, da ne moraju vuci...

eto, odoh sada da zovem polikliniku da provjerim kako i sta ide za sunet, pa da i to sBozjom pomoci zavrsimo... uh, dua moja...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1645
10.9.2010 10:27:48   
samedi
Dobro jutro! Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave! Opet mi nesto comp ne radi! Ja sam juce cijeli dan imala goste,ma umorila se ko cuko,ali neka,hB bilo je lijepo svima. Jutros sam jedva ustala,nisam mogla iznijeti Nejru iz krevetica koliko su me ledja bolila,i morala popiti voltaren odmah,evo sad me malo popustilo. Danas idemo mojoj mami. Nejri sam obukla bijelu haljinicu,ma bila je ko princeza. Veliki pozdrav svima,uzivajte!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1646
10.9.2010 10:46:23   
idacha
samedi, lutko, dok te vidim, da ti napisem.. nece da mi salje pp, ne znam koji mu je vrag..
helem, za onu krezicu za kupanje.. napisala sam ti da ne znam gdje se ima kupiti, ali ja imam tanku pamucnu, nije mrezasta.. ne koristim je, pa ako hoces da ti je dam.. mogu ti je poslati ili ako budes dolazila u Tz, da ti je nekako dobacim..
uglavnom, eto da znas da imam i a sam rada da ti je poklonim :)
ljubi nam drugaricu

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1647
10.9.2010 12:37:59   
sara.at
Nisu grcevi jer ja znam kako izgledaju, on je Bio Miran bez placa dok je Budan Bio i razgleda a kad je zaspo onda jeca u snu,danas je bolje,cak je i spavao do 5h. A nevjerujem Ni ja u uroke Al djete se prepadne,nepoznat Glas,osoba i eto.
Imam ja zabicu za bebe i stavim mu na stomak i kako mu dajem caj za grcice Po gutljaj na dan nemamo problema i masaza Stomaka i super. To da Dojena djeca nemaju grcice Jake vec samo na flasicu nije istina sorry,ja dok Sam Ariana samo dojila djete nije spavalo od grceva Po cjelu noc preplakao i onda Sam pocela flasicu i pomalo caj i sad nikakvih problema. A gladan nije jer mene iscjedi zivu,Jos 2kg Sam omrsavila susim se Ko sljivauser posted image
StO se tice keksa ma jedva cekam, meni je rana hB super zarasla niti Sam mazala,samo mlakom vodom ispirala a vec 2dan od poroda sjedila i hodala,bez ikakvih bolovauser posted image a da Imam zelju i Te kakvuuser posted image

Odoh pripremati rucak sad dosli iz trgovine a Ni doruckovala nisam user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1648
10.9.2010 13:27:20   
aida.
saro ne vjerujem da se trza u snu zbog toga sto ga neko drzi nego beba upoznaje i sanja i normalno je da se trza...
a dok si ga samo dojila sto kazes da je preplako noc to je mozda bio gladan, vjeruj izgleda isto ko da su grcevi, sve sam prosla, djete mi satima plakalo ja kontala grcevi, on gladan bio... pa kad je dobio flasicu ja kazem nema grceva user posted image a ono nema gladi... user posted image
moj Erol ima od pocetka zlatnu narukvicu i ja ne vjerujem Bog zna u te uroke al svi navalili da mu stavim , pa volim zlatnu narukvicu nego kojekakve konce... user posted image al me znaju napast lafo ne smije muskarac po islamu nosit zlato user posted image ja kako je bogzna ne razumijem u to ja samo kazem svakom svoje... a od mm nena koja ima 90 g meni rekla kad neko kaze stavi mu konac ili sta da se ne urekne ili jest lijep ne ureko se samo da kazem on nije urokljiv... i ja tako i radim... smatram da ljudi vise umisle to kao ureklo se... ko vjeruje u to.. ja ne vjerujem i hvala Bogu sve do sad ok... al opet kazem svakom svoje i svako svoje najbolje zna...

idacha mila hvala za savjet sa flasice...otkud vec 3? jel to na aventovim ne ide od 0-6? ljubiiii druggaaa

ostale jeste li se umorile za Bajram? mene ono hodanje od jedne do druge rodbine bas smori...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1649
10.9.2010 13:32:25   
idacha
aida., mila, 3ka Avent ide 3+, dakle vec od treceg mjeseca, a ja mu pocela davati prije mozda desetak dana tek preko trojke.. zato sto smo se dugo zadrzali na 1 i 2, u pokusajima dojenja...

i Imran ima konac oko ruke, od rodjenja.. ne skodi, a ja necu da se pitam jel ko dijete urekao ili ne...

aida., evo me na temi uvodjenje guste hrane, znaci sva sam spetljana.. pocela sam ja davati Imiju po malo, kada je napunio 4 mj, ali mi izgleda haos dalje.. milion pitanja imam iznad glave.. kako ti, mila, sa tim?
a, posto ovo nije mjesto za tu ''temu'', hajde na ishrana bebe 4,5- kad budes mogla.. da izmijenimo iskustva user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *