idacha
|
hello, drage moje.... Najprije, Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave... Sada sam na brzaka iscitala sta ste sve pisale.. pa da se ubacim malo :) Cestitke svima na zubicima i polascima i skolice Sto se keksa tice.. uf.. mm kaze da sam prava nimfomanka.. ja sam jedva cekala onaj prvi pregled poslije poroda, da se uvjerim da je sve ok i da se bacim na ''posao''.. 'prvi put je bilo malo cudno, poslije sve ok.. sto se tice velicina odjece, sve zavisi od proizvodjaca, fakat.. ja se neki dan bas smijem, kazem drugarici na Imranu su 4 odjevna predmeta, sva cetiri razlicite velicine.. sada uglavnom nosi brojeve 68-74.. juce sam mu porucila hrpu stvari iz H&M, sve 80ke, jer imam vec par H&M stvari i komotno nosi 74.. tako da, dok stignu stvari, taman ce mu moci 80ka.. Mi juce bili kod sveki na Bajramu, svi se okupili.. a, inace, moj Imran drzi ruke kao robot, ispred sebe, tako da sve sto u se nadje blizu ruke, on grabi, cupa... helem, juce je tako i lubenicu dograbio i poceo da je sisa... ja te srece, majko draga.. sav je on upro, ko da nikad nista nije ni jeo ni pio.. pijuce on onaj komad lubenice, aman Boze.. kada mu je otela moja rodica, on izbecio oci za onim komadom, ruke pruzio i poce da panicno place, ali ne odvaja pogled od lubenice.. mi smo mu legli od smijeha.. aida., mila, sto se tice velicine dudica.. ja koristim Aventoveflasice i vec uveliko siisa na 3icu.. kada sam presla sa 2 na 3, isto mu je tako curilo, pola je prosipao, ali samo kratko dok se nije navikao i skontao da ne treba TOLIKO da vuce.. Imran inace uzasno halapljivo jede... dok sam ga jos dojila i davala Ad, pedijatrica mi je savjetovala da mu dajem iskljucio preko 1ice flasicu, da ne bi poceo da odbacuje siku.. skontaju oni sta im je lakse, a ljenguze male, naravno da vole kad im curi, da ne moraju vuci... eto, odoh sada da zovem polikliniku da provjerim kako i sta ide za sunet, pa da i to sBozjom pomoci zavrsimo... uh, dua moja...