|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi gost-Ramazan
7.9.2010 13:56:25   
mamine oci
Hannicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1476
7.9.2010 15:22:51   
jasmin

IZVORNA PORUKA: D_K

draga jasmin, tekst koji si postala 'rastanak sa ramazanom' je prelijep..
zaista si mi ovaj ramazan uljepsala, ne samo sa ovim tekstom, nego sa svim tvojim javljanjima i postovima. neka te dragi Allah dz.s. nagradi i tebe i sve forumasice koje su bile aktivne na ovoj temi i koje su je kreirale svojim postovima..

a mota mi se po glavi jedna misao a to je da organizujemo jedno bajramsko druzenje tj. bajramsku kaficu i to ne samo za forumasice sa ove teme.  jedino se bojim da ne pokrenem ideju a da onda ja ne mognem doci user posted image user posted image - sto mi se do sada i desavalo - toliko puta sam nanijetila da dodjem na neku od RR kafica ali nista user posted image user posted image ..

ali nejse, predjimo sad na posao user posted image - moram da pohvalim vase meni-e.. kako Lejla rece da je svoj iftar za ljekare nazvala konzilijarni - taman kad ti budu kakvi inzinjeri bili onda se moze zvati 'tehnički prijem' - pa te mozemo pitati 'kako prodje sinoć tehnički prijem?' user posted image user posted image
ja sam sinoc pravila bamiju a teletinom i bilo je super a veceras cu pilence zapeci i kao prilog paprike sa sirom - to bas osvjezava i super je kao prilog..
iiii jos jednan iftar i to je to :)))
a nakon ramazana idem na cevape - jesam ih pozeljelaaaaaa...

Hvala ti mila moja,postidila si me Bogami.user posted image Ideja za bajramsko druzenje ti je prekrasna i da nisam daleko,pridruzila bih vam se.Mi ovdje svakog bajrama imamo druzenje,iznajmimo citav jedan prostor da nas moze sviju primiti :D i bude prekrasan program.Ono sto mi je posebno upecatljivo jeste da svaka od nas kupi poklon i onda se izvlaci papiricima koja ce dobiti ciji poklon,tako da svaka dobije pokloncic.Pjevamo sevdalinke,kaside,ilahije uz def,ma bude ono bas bajramsko veselje.
I ja nakon ramazana idem na bajk(akobogda)-jesam ga pozeljelaaaaaaaa...heheheh

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1477
7.9.2010 15:32:58   
Nedi
hanice prekrasnouser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1478
7.9.2010 16:23:35   
Ella_H
Haniceeeee wowwwww mashAllah vrijednica si prava
a soljice za kafu su ti odlicne prva liga...
Jasmin lijepo sto imate takvo druzenje nadam se da cu i ja tako jednog dana
mozda tek kad se vratim u bosnu hehe InshAllah
ovaj Bajram cu provesti i bez mame u Bosni je jos
bez seke koje vise nema i bez druge koja je dalekouser posted image
ali elhamdulilah imam svoje dvoje djece i muzica nek su mi zivi i zdravi
i svakom svaciji...
Ljubim vas sve i grlim prekrasni su vam iftari bili i ovo nase predivno
druzenje bilo je za svaku pohvalu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1479
7.9.2010 17:10:45   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Hannica

Moj vecerasnji iftar je zavrsen.Sve je proslo ok,gosti su vise nego zadovoljni,prvi put u zivotu su mi rekli da sam "prava domacica" user posted image ,ponosna sam na sebe.user posted image
Sutra cu ,aBd,staviti koju slicicu,nesto sam uspjela uslikat prije,a nesto poslije iftara.user posted image
Uglavnom pripremila sam sve sa danasnjeg spiska osim paprika,od njih sam odustala,nekako su mi bile visak.
Eh...sad bi mi trebala masina za pranje sudja...al' neJma.user posted image

Nakon ovih slika i ja sasvim odgovorno tvrdim da si prava domacica Hannice.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1480
7.9.2010 17:30:03   
moja barbika
IZVORNA PORUKA: Hannica

Par slika mog poslijednjeg iftara za ovu godinu:

Somuni

user posted image

Pita sirnica

user posted image

Juneci gulas

user posted image

Piletina i sampinjoni u umaku od gljiva

user posted image

Pile,teletina,krompir

user posted image

Riza i grasak

user posted image

Tarhana

user posted image

Salata

user posted image

Cokoladna torta

user posted image

Kompot od breskvi

user posted image

Kompot sareni user posted image

user posted image

Hurmice

user posted image

Kafica

user posted image

Da se pohvalim,dobila sam od mm i svekrve po ruzu user posted image .

user posted image

MasAllah Hanniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1481
7.9.2010 17:38:06   
D_K
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

D_K, mi smo baš sinoć (nas nekoliko sa RR-a) imali zajednički iftar u jednoj igraoni u Sarajevu, vjeruj mi da sam čak imala na umu da te zovnem, ali eto ispalo je ovako. Akobogda Bože zdravalja dogodine ćemo imati veliki RR iftar.

Očekujem da sejave i ostale žene da postave slike, bilo nam je prelijepo, zakupile smoigraonu, donijela svaka po jnešto za iftar i baš onako kao u kućnoj varijanti.

suuper ideja.. ako Bog da sljedece godine na vrijeme mi javni i doci cu..
drago mi je da je vama bilo lijepo :))

Onaj pogled :))))

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1482
7.9.2010 17:39:22   
D_K
Predlazem da za Hannici izdamo certifikat - ISO kuharica 2010 user posted image user posted image
kada pogledam slike odmah bi se prijavila u komisiju user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1483
7.9.2010 20:16:55   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Haniceeeee wowwwww mashAllah vrijednica si prava
a soljice za kafu su ti odlicne prva liga
...
Jasmin lijepo sto imate takvo druzenje nadam se da cu i ja tako jednog dana
mozda tek kad se vratim u bosnu hehe InshAllah
ovaj Bajram cu provesti i bez mame u Bosni je jos
bez seke koje vise nema i bez druge koja je dalekouser posted image
ali elhamdulilah imam svoje dvoje djece i muzica nek su mi zivi i zdravi
i svakom svaciji...
Ljubim vas sve i grlim prekrasni su vam iftari bili i ovo nase predivno
druzenje bilo je za svaku pohvalu...user posted image user posted image user posted image

Svekrva mi kupila soljice prosle godine za Bajram.user posted image  
Izgleda da me sveki voli...ruza,soljice...user posted image  Previse mi kupuje.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 1484
7.9.2010 20:20:59   
Hannica
mamine oci,Nedi,Ella_H,Jasmin,Moja barbika,D_K 
Hvala vam user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1485
7.9.2010 21:06:02   
Hanady RR
drage moje ....
ja bih ovako redom
jasmin za tekstuser posted image user posted image divan je zaista...sad sam ga mužu čitala....slaže se naravno sa mnom za ljepotu i doprinos istog.

Alma slike stavljaj...šta čekateuser posted image

Lejla Ka...
iftar ti je bio savršen...pogledala sam recepte i ova tikva me posebno zaintrigirala....moramo to probatiuser posted image
super si mi skrozuser posted image user posted image user posted image

Hanice draga...ne da si domaćica već domaćica i poluser posted image user posted image user posted image super, savršen iftar nije ni čudo da si ruže dobila...
lijep gest supruga a bogami i svekrve
divno mila baš divnouser posted image

A ja bajrmaske kolače i harnu sotalo spremam...
u kući još posla imam...čišćenje sitnica suđa itd...od majstora no....
do ovoga trenutka...
krčakju se sogan dolma i japrak
bakleva se peče
ispekla sam kore za ahmedije i ruske kape
popakovala sam bajramluke smao još za mamu ujutro idem ''''savršen'''' da nađem...
još mi treba meso ujutro iz mesnice da pokupim
pa sjeckani burek i sirnica sutra i američka torta....
da iskuham koljenicu pa supu i bamju da sastavim...
ućevapim meso...
a na ovo još moram u petak navečer mantije da napravim jer u subotu mi dolazi starija zaova sa djecom a u petak mi je mlađa tu...a u četrtak muž mi radi do 15 sati pa idemo kod mame na ručak....
elem sve isplanirano samo da negdje uguram sebe kod frizerauser posted image user posted image user posted image

Sutra za iftar sev što bude gotovo može se jestiuser posted image

e drage moje lijepo nam je bilo bašuser posted image
svimauser posted image user posted image user posted image

mene ''''bolest'''' jeste malo pomela...al ja se nadam idući ramazn biću spremna da svaki dan iftarim sa vama u zdravlju i rahatlukuuser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 7.9.2010 21:07:34 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1486
8.9.2010 6:22:21   
Ella_H
MashAllah , mashAllah draga Hanady kakve li ti vitamine
uzimas otkud ti tolika energija hehe neurekla se i jos toliko
lijepih iftara napravila,
draga Hannice meni ce moja vjerovatno kupiti papriku ihhihiih
al nema veze zato ja njoj uvijek nesto kupim halal bilo
nek su zive i zdrave sve i jedna sveki hehe
Ljubim vas sve ja se jos nista nisam skontala
ja cu to sve bum bum u zadnji moment kao inace
Pusa za sveeeeeeee

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1487
8.9.2010 20:11:51   
jasmin
Drage moje postacice.Hvala Allahu koji nam je omogucio da ispostimo mjesec ramazan.Molim Allaha da primi nase ibadete.
U KSA veceras nije vidjen mladjak,tako da je kod nas veceras 30-a noc ramazana i posti se sutra insaallah.Bajram je,dakle,tek u petak akobogda.Vama zelim da bajram provedete u najljepsoj atmosferi s najvoljenijima.Zao mi je sto ce nam ova tema biti pusta do sljedece godine,ali bilo mi je jako lijepo druziti se s vama na ovoj temi.Halalite(izvinite) ako sam nekog povrijedila bilo kako.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 1488
8.9.2010 20:14:18   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: jasmin

Drage moje postacice.Hvala Allahu koji nam je omogucio da ispostimo mjesec ramazan.Molim Allaha da primi nase ibadete.
U KSA veceras nije vidjen mladjak,tako da je kod nas veceras 30-a noc ramazana i posti se sutra insaallah.Bajram je,dakle,tek u petak akobogda.Vama zelim da bajram provedete u najljepsoj atmosferi s najvoljenijima.Zao mi je sto ce nam ova tema biti pusta do sljedece godine,ali bilo mi je jako lijepo druziti se s vama na ovoj temi.Halalite(izvinite) ako sam nekog povrijedila bilo kako.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1489
8.9.2010 20:17:46   
koka i po
Halalite(izvinite) ako sam nekog povrijedila bilo kako.

Ne znas ti to jasmin bona....user posted image ..nisi ti takav insan user posted image ..

da je vise takvih mozda bi i svijet bio bolji user posted image

Bajram Serif Mubarek Olsun   user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1490
8.9.2010 20:49:06   
acudesa
zene, dio posla gotov...ostalo odoh!!!
slikam, ako stignem
iftar nisam pravilauser posted image  bebara mi imala temp..nikako nisam mogla..el eto..škola za ubuduce-ranije..odlucila sam se za drukciji vid "iftara"..
haniceuser posted image
vrijedne moje zenice
hanadyuser posted image  uzor...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1491
8.9.2010 21:20:11   
mamica
IZVORNA PORUKA: jasmin

Ja bas maloprije gledala teravih namaz u Mekki i bas sam se tebe sjetila draga Jasmin, i bas sam htjela nekako da potvrdim to sto sam vidjela, znaci nije sutra bajram... tako mi  je zao sto se nije potrefilo da svim muslimanima na isti dan bude bajram... user posted image user posted image user posted image , a evo iskoristila bih ovu priliku i da svim dragim forumasicama postilicamauser posted image , cestitam bajram, da nam Allah ukabuli post i uvede iskrene svoje robove u Dennet, mahsus selam svima

Sve sto je na zemlji prolazno je...
Ostaje samo Gospodar tvoj velicanstveni, plemeniti!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1492
8.9.2010 21:22:11   
jasmin
mamine oci,koki moja,hvala vam.Insan je grijesan,nekad ni ne shvati da pogrijesi,pa zato volim traziti izvinjenje.
Zaboravila sam vam staviti kratak isjecak bajramskih tekbira odavde.Ovako je to u Mekki,kraj Ka`be:

http://www.youtube.com/watch?v=jQ50VY9Qss0&feature=related

acu,samo naprijed s poslovima :).

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1493
8.9.2010 21:32:58   
acudesa
hvala, jasminuser posted image
e, sta sam skontala..kad dragi Bog nesto odredi-tako ti je i ide super...a, kad ne odredi-dzaba ti
(moj iftar..sve do zadnjeg momanta sam ga planirala-al ne ide pa ne ide..
zabrinula sam se sta ce za bajramsko spremanje biti-zene drage-sve ko po loju..da mi je neko rekao da cu kucu ocistiti da se blista i sve nakuhati i to sa posla..ne bih vjerovala.)

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1494
8.9.2010 21:33:52   
Mona Mohamed
Drage moje, hanume..
Hvala vam na druzenju iako nisam bas bila uzorna.user posted image  Ako Bog da iduci ramazan..
Sa sigurnoscu ne smijem tvrditi ali mislim da je i kod nas Bajram u petak aBd (ako sam dobro razumjela ciku sa TV-a).
Aisa je dobila haljinicu za bajramluk i jedvacekam da joj obucem aBd.
Mojim dragim hanumicama zelim da vam Uzviseni Allah primi post, ibadete vase, spasi dzehennemske vatre.
Bajram serif mubarek olsun od moje male porodice.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1495
8.9.2010 21:35:27   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Mojim dragim hanumicama zelim da vam Uzviseni Allah primi post, ibadete vase, spasi dzehennemske vatre.
Bajram serif mubarek olsun od moje male porodice.

ovo si tako lijepo rekla, da cu te samo citirati...
i od meneuser posted image

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 1496
8.9.2010 22:30:42   
Hannan
Ispratismo i ovog najradrazeg nam gosta;da nam dragi Allah ukabuli nas post...kod mene je sve spremno za sutrasnje bajramovanje...mada meni "je Bajram poceo jos jucer",dosao mi dragi pa je sve nekako drugacije, ljepse...halalite ako sam koga  uvrijedila, i nek nam je:

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1497
8.9.2010 22:33:18   
Lejla Ka
Da nam Uzvišeni Allah u kabul upiše sve naše Ramazanske ibadete, da nam oprosti grijehe, iskušenja olakša i snagu nam da da ih savladavamo onako kako će On sa nama biti zadovoljan.
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN / EID MUBAREK!

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1498
9.9.2010 0:14:40   
Behar
user posted image user posted image user posted image ode Ramazan user posted image user posted image user posted image
jedva cekam sljedeci, ako Bog da user posted image

Allah gives and forgives, man gets and forgets...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1499
9.9.2010 0:19:19   
Ilhana RR
Drage moj zenice... hvala vam za ovo druzenje na ovoje lijepoj temi... do godine ako Bog da da nas bude jos vise =)

Meni dragi Allah ovaj ramazan ceko da ispostim svaki dan pa da mi posalje "tetku" na posjetu.... 10 minuta nakon iftara sam osjetila nesto... i da vidim jel to kad ja dobila... bas mi je drago sto sam mogla citav ispostiti =)

Ljubim vas drage moje i vidimo se na drugim temama =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Behar)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *