|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
8.9.2010 13:47:10   
Mamica24
uh Beki je konačno malo zaspao... user posted image user posted image user posted image user posted image  slomi me!!

Žene jel moguće da ovo probadanje koje imam u donjem stomaku, oko mjehura, jajnika i td. posljedica upale i nahladeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

ne mogu nikako Bekira da nosam jer me tako prožiga.. odoh ga spakovati do kspava sutra putujemo daaaleeekkoooo!! user posted image user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1601
8.9.2010 14:02:45   
vjestica
iščitala sma onu temu o seksu poslije poroda i samo mi komplkse nabiše user posted image
pa jel ja jedina nemam pretjerane želje za seksom i jel se ja jedina ne usudim zbog rane (ja ne znam za ostale, ali mene rana još bolucka i nemam namjeru trpiti bol, jer seks treba biti uživanje a ne trpljenje)
doduše ja sam imala težak porod i to je glavni razlog
ne plašim se trudnoće jer svakako nisam zatrudnila prirodno user posted image user posted image
nemam kompleksa zbog promjenjenog tijela, jer sam bvratila svoju kilažu, tako da mi je rana od epi glavni razlog (kad se brišem smeta mi, kako bi tek šta drugo podnjelauser posted image )
a one savjete ženi koja se 5 mjeseci nakon poroda još nije usudila poseksati, da se natjera na seks, jer će je vjerovatno muž prevariti, bolje da ne komentarišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ako mi je muža takav, da nema razumjevanja, pa nek me prevari odmah , meni takav muž ne treba

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 1602
8.9.2010 15:18:32   
Mamica24
I sama sam ti takva vjerovala ili ne.. evo i posle 5 i po mjeseci osjetim moju ranu..

Ja bih ti preporučila da sve dok se ne osjetiš spremna nema potrebe da se siliš. Ja sam najprije pitala mog ginića jel mogu ja imati odnose i kad je rekla:"Može al po malo" tek onda sm se ohrabrila. Al samo pazi jer si sad podložna upalama i infekcijama (tako je meni bar ginekol. rekao).

MA vidjet ćeš sama kako sje osjećaš, nemoj ništa nazor, to je tvoje tijelo i ti mu jeidna komanduješ!!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1603
8.9.2010 17:04:01   
samedi
joj jesam umorna,ma katastrofa,a jos imam posla uhhh!
Malo da se javim   u pauzi user posted image  Nisam citala sta ste pisale,nemam kad sorry. Nisam isla danas s Nejrom na vaakcinu,toliko sam bila umorna od juce i prekjuce da jednostavno nisam mogla,aBd u ponedeljak. Mada sam se nasekirala sto nisam otisla,sad mi nesto pocela kasljucati i nece da jede,od jutros je samo 3* jela i to jedva,nikad da popije cijelu flasicu,bas sam zabrinuta,ne znam kud udaram vise,sama sebe grizem od muke sto ne odoh danas na pregled i vakcinu. Nadam se da ce se smiriti kasalj,nema slajma,samo suhi kasalj. I prije je ona znala kasljucati ali ono lopovski,a danas bas cesto kaslje user posted image  .Odoh opet za poslom user posted image
Pusica svima!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 1604
8.9.2010 17:23:34   
aida.
Evo i nas nemamo kad pisati, ali vas propratimo i iscitamo...
Da pitam ove mame sa djecicom iznad 6 mjeseci... Erolu ce za 6 dana 6. punih i ove cuce za flasicu vec mu se "razvlacile" to su 2-3 do sad promjenjene i ja odem i kupim dvicu (inace koristim nukove) to je od 6 mjeseci i dalje ali on ne zna pit iz njih user posted image izgleda puno mu izlazi a stvarno ljeva iz njih.. A ona mu je jedinica mala, on pokusava cijelu da ubaci usta i tkao pije user posted image user posted image e sad ne znam sta da radim.. jel treba da ga pustim da se navikne ili da uzmem opet jedinicu.. on jedva iz ovih pije...
Jel doktori preporucuju kravlje mlijeko, tj.tetrapak da se daje od sestog mjeseca? Da se dodaje ustvari... Ili ako je nedovoljno mlijeka Humanu dvicu ili neku drugu... Bas sam zbunjena sad na ovoj "raskrsnici" kada odrastamo polako user posted image do sad je bilo lako, sikara i sve ok, sad vec ide pomalo svega user posted image ko moze da mi pomogne, voljela bih cuti misljenja user posted image svim mamama i bebarama user posted image hug user posted image

idacha, bebacha, Mery, samedi, dzenana gdje ste ? user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1605
8.9.2010 17:28:31   
bebacha
na face mi pise da nemam dozvolu za dopisivanje s tobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj savjet je dm-ova baby love cuca,imas vise vrsta.a naviknut ce se na nukovu,malo mu sad neobicno.ja sam Ajli sa 6 uvela kravlje,po savjetu pedijatra

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1606
8.9.2010 17:30:17   
aida.
I ja cu svejedno 14-za mali rodjendan user posted image s njim pedijatru, na kukove, na vakcinu, pa cu vidjeti sta ce rec... Voljela bih vise to nego prasak user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1607
8.9.2010 17:31:28   
aida.

IZVORNA PORUKA: bebacha

na face mi pise da nemam dozvolu za dopisivanje s tobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj savjet je dm-ova baby love cuca,imas vise vrsta.a naviknut ce se na nukovu,malo mu sad neobicno.ja sam Ajli sa 6 uvela kravlje,po savjetu pedijatra

sto??? user posted image user posted image vratia se sime... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1608
8.9.2010 17:39:48   
bebacha
a kad cesmo na uzv kukova.sime se vratio al meni tako pise,nema dozvoluuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1609
8.9.2010 17:44:45   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: vjestica

iščitala sma onu temu o seksu poslije poroda i samo mi komplkse nabiše user posted image
pa jel ja jedina nemam pretjerane želje za seksom i jel se ja jedina ne usudim zbog rane (ja ne znam za ostale, ali mene rana još bolucka i nemam namjeru trpiti bol, jer seks treba biti uživanje a ne trpljenje)
ne plašim se trudnoće jer svakako nisam zatrudnila prirodno user posted image user posted image
nemam kompleksa zbog promjenjenog tijela, jer sam bvratila svoju kilažu, tako da mi je rana od epi glavni razlog (kad se brišem smeta mi, kako bi tek šta drugo podnjelauser posted image )
a one savjete ženi koja se 5 mjeseci nakon poroda još nije usudila poseksati, da se natjera na seks, jer će je vjerovatno muž prevariti, bolje da ne komentarišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ako mi je muža takav, da nema razumjevanja, pa nek me prevari odmah , meni takav muž ne treba

hahhahaah aj ja vjestice , koleginica od moje jetrve je uradila vjestacku oplodnju  i posle poroda se nije cuvala ono ne moze i ostala sesti mjeseci trudna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto ti je Bozija volja ma znam ja da to tebi ne bi ni smetalo neka djece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1610
8.9.2010 18:56:11   
danijela27
 e drage moje, ja stigla sve, samo jos koju zdjelu oprat i gotovo. al sam se umorila ko pas. veceras kad legnem zaspat cu ko top, ma i mm kad se ususka nece upalit da me odri budnomuser posted image user posted image user posted image
a za gubljenje tu sam i ja prava. neki dan se vracali od mame i posli mm, ja i bebac na kaficu. cekao nas mm i kad nas ugleda kaze gdje joj je tena. user posted image user posted image user posted image zobaznica je skinula negdje putem. sretoh brata i on se vratio natrag putem kuda smo isli i nadje je gotov pred vratima kod mame. al eto mi smo imali sada srece iduci put se moramo pazituser posted image user posted image user posted image
saro i moja ejlica stalno zvace. valjda jezik prevrce. a zna i cucu izbacit i stavi srednji prst i cucla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1611
8.9.2010 19:43:21   
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: Mirkica

Sammo da javnem Moni da sam je opet sinoc sanjala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image putovale ja i Mona po Egiptu cak smao bile i kod njenih roditelja (otisli malo do Turske ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Aman Boze.user posted image  Sto se ti i ja naputovasmo..Bile smo u Bosni, Njemackoj..Bogme sada malo i na Istok. Legendo!user posted image

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1612
8.9.2010 19:43:53   
samedi
evo mene opet,konacno je gotovo sve,spremn o za sutra.
ja koristim avent flasice i skoro s ma joj kupila vece dude za flasice ne bi li vise popila ali nista user posted image   opet mi je popila sam o 80ml i to jedva,ja guram ona pljune i sve tako,a bali nenormalno,sutraj oj moram sipercic stavtii,ojj ope t me zeza tastatura,nemam zivaca vis e odoh

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu danijela27)
Neposredna veza do poruke: 1613
8.9.2010 19:45:24   
Mona Mohamed

vidim da su se neke od vas već zabrinule da nisu ponovo trudne
pa me zanima kad se počele seksati nakon pooroda, jer meni iskereno seks još nije ni na kraj pameti, nit mi se čini da će mi u skorije vrijeme biti user posted image
nit imam želju, a i rana mi još smeta, trtica me boli, ma ja sam još raštimana od poroda

Dobro dosla u klub, vjestice..
Nisam ti sigurna sa brojevima. Mi ih ovdje nemamo vec kad sam kupovala trazila sam za norodence, 0-3 mjeseca, 3-6..

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1614
8.9.2010 19:49:12   
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: Tidzi

Cao drage moje!
Mi smo jucer bili na kontroli i Erna je teska 4 060 gr i duga 54 cm, sto znaci da je za 5 sedmica dobila 1 200 gr i narasla 5 cm. user posted image

user posted image Masallah. Cestitke, draga Tidzi.user posted image  Boga mi je to lijepa vijest. Ja jedva cekam narednu kontrolu 30.9. pa da vidim koliko je dobila. Prosli put je za 2 sedmice 500 gr i to me je bas ohrabrilo.

Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 1615
8.9.2010 19:59:03   
Mona Mohamed

Sad cu malo proviriti na tu temu jer i mene mnogo zanima. Najbolje je poslusati svoje tijelo. Ono ce tebi sapnuti kada budes spremna.

Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1616
8.9.2010 20:01:12   
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: samedi

evo mene opet,konacno je gotovo sve,spremn o za sutra.
ja koristim avent flasice i skoro s ma joj kupila vece dude za flasice ne bi li vise popila ali nista user posted image   opet mi je popila sam o 80ml i to jedva,ja guram ona pljune i sve tako,a bali nenormalno,sutraj oj moram sipercic stavtii,ojj ope t me zeza tastatura,nemam zivaca vis e odoh

Vi se spremate za Bajram? Ja jos uvijek ne znam je li sutra ili prekosutra. Cekam muftiju na TV-u da potvrdi (ionako ga necu razumjeti no..) Kako god..Od veceras slijede pripreme aBd.

Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1617
8.9.2010 20:03:00   
Mona Mohamed
Evo sad novinar rece nesto u stilu..el dzumua kullu amin we entum bil hajr..
To je to onda. Meni je Bajram u petak aBd.user posted image
Mojim Bosnjakinjama Bajram Serif Mubarek Olsun.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 1618
8.9.2010 20:06:19   
vjestica
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Sad cu malo proviriti na tu temu jer i mene mnogo zanima. Najbolje je poslusati svoje tijelo. Ono ce tebi sapnuti kada budes spremna.

tako i ja razmišljam, zato i smatram neumjesnim savjete tipa opusti se, natjeraj se na seks, ako ga odbijaš, muž će te prevariti
ako je mm takav, bolje da to odmah saznam, dok je još vrijeme, jer ja zaista ne bih voljela da živim sa čovjekom koji će me prevariti ako se ne seksamo iz opravdanih razloga

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 1619
8.9.2010 20:08:59   
Mona Mohamed
Tacno tako, Vjestice. Brak je nesto vise od intimnog odnosa. I mene katkad izbiju iz cipela neumjesni komentari no..
Je li ispires necim tu ranu? Ja katkad koristim caj od kamilice..Kad nadem vremena i bas mi prija.

Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1620
8.9.2010 20:16:10   
vjestica
i ja sam prvo ispirala sa čajem od kamilice, pa poslije sam prešla na čaj od hrastove kore, kažu da je super za ranu
problem je što nisma od početka počela da se ispiram s tim (na početku sam stavljala rivanol da spriječim infekciju, a rivanol ne pomaže zarastanju jer vlaži ranu) a ni sad nisam baš redovna s ispiranjem user posted image čim mi je malo bolje, ja prstanem, pa počnem kad mi počne smetati

Neposredna veza do poruke: 1621
8.9.2010 20:22:23   
vjestica
Mirkice čula sam za još takvih slučajeva, ali meni to ne bi smetalo
imam 34 godine, jedva sam uspjela svoju srećicu začeti i ne znam kad bih opet stigla novu inseminaciju raditi
sigurno ne bih mogla dok dojim, a planiram dojiti dugo (da me pogrešno ne shvate žene, ne mislim na dojenje kao kontracepciju, jer to nije, nego što ne bih smjela uzimati hormonalnu stimulaciju uz dojenje)
i još jedna napomena, nije vještačka oplodnja, tu nema ništa vještačko, koriste se najprirodnija jajna ćelija i spermatozoid, to je medicinski potpomognuta oplodnja

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1622
8.9.2010 20:30:01   
MaminaBeba
Joooj žene moje nema mene dugo, pa mi nedostajete. Pokvarili mi bili net, bratu ispao laptop, svi mi kablovi popucali, pa dok smo popravili to. Jedva sam čekala samo da uletim na RR.
Kod nas sve po starom, mama sluša Jamana i tako!
Sutra Bajram, a nama vakcina, kako ću ga odvesti sutra??? user posted image Mogu li sačekati poslije Bajrama, ili se to mora odmah na tačan datum odvesti? A i sutra kontrola za pupak, pa ni to ga ne mogu odvesti sutra..user posted image

idacha draga user posted image ma ja oplačem svaki put kada se odem kupati, pa se skinem i vidim tu katastrofu od mene. Ja sam nosila br. hlače 34 i br. majica i jakni XS.. Stvarno sam bila sva "ušušna", a sada... Ne mogu baš da se naviknem.. Ali eto tješim se, doći će sve na svoje.. Samo znam da suknju nikada više obući neću, toliko su mi noge popucale, sve ljubičasto, sa stražnje strane koljena, pa sve do guze... Ali neka meni mog pileta malenog, samo da mi je zdrav i živ.. Ljubimo mi tebe i tvoju lijepu bebaru! user posted image

Samedi ma gdje si drugarice moja! :) Iste smo ti mi!!! Evo ja za Bajram jedva nađoh netrudničke hlače, br. 44 i to me upnu, disati ne mogu.. A tunike sve samo da ovu debelu guzu pokriju.. Košulja br. 42, opaaa..user posted image

aida. slažem se sa tobom! I meni se podrazumijeva da moj sin ide mojoj mami, kada ga negdje trebam ostaviti. Ovako ga ostavim kod mame kada trebamo mm i ja u trgovinu, a iskreno, nemam ni u kog povjerenja kao u nju! Ne znam kako ću ga kod sveki ostavljati.. Sve mislim ne zna ona to, kao što moja mama zna, možda sam bezobrazna, ali to je zaista jače od mene!

danijela27 joooooooj ženo što ti mene slatko nasmija. Evo sjedim, a sama sa sobom se smijem kao budala! user posted image user posted image user posted image user posted image Tako sam i ja na svog, drvljem i kamenjem.. ON JE SVE KRIV! user posted image user posted image user posted image user posted image   Meni ženo najgore što su mi i stopala narasla, nosila br. 37, sad mi ne može ni 38! Šta je to!!! user posted image user posted image user posted image Jadna mi majka... A ja svog natjerala, pa samnom u shoping i skoro svu sam odjeću izmijenila.. Osim cipela.. user posted image Čekam da mi se smanji noga! user posted image user posted image user posted image

Šta- kad smo već kod kilaže.. Ja sanjam o 70kg! Ja sam zatrudnila sa 60, otišla da se porodim sa 92kg!!! user posted image Kad smo izašli, imala 82, i sada toliko imam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zeze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugarice mojaaaa! Kod nas ista situacija na terenu. Ista ženo mila! I što se tiče djece i što se tiče našeg psihičkog stanja! Da mi nisi šta u rodu?? user posted image Kako je bilo na vakcini????
Preksinoć Jaman zaspao tek ujutro u 4h, sinoć me malo pustio da spavam, a večeras me opet čeka veselica i to pred Bajram! Ima da budem kao izluđena. Ufff.. Ljubimo vas punooooo!!!

Miau dušo kako mogu vidjeti slike Zarine??? Ima li tebe na FB pa da te dodam, samo da mi pošalješ ime i prezime?

Saro dušice Jaman ima granulom na pupku. user posted image Pa nam je to problemčić. Ma ne jedem ništa mila, skroz sam apetit izgubila.. Ali sam se previše udebljala u trudnoći, valja skinuti 32kg viška! user posted image Eh duša moja.. E a meni sad sise narasle, pa sam ti sva važna! user posted image Ja imala maleneeeee... Šta nam radi Arian? Ima li on serije plakanja? Ljubimo vas punoooo!!! I ja nosim steznjak, mada nemam stomaka puno..

Bedelindja- posudi priji tu spravu! Ti si mi kao manekenka bila i dok si trudna bila, a vjerujem da si sada sve skinula..

Melly dragaaaa.... hahahahhahaha... Ne bih ja rekla da super izgledam, viđaš me u najgorim izdanjima, a ti mi vazda tip-top! Šminka, frizura, sve! user posted image A Mirza sluša kao veliki! user posted image

Mirkice ma jesi li se to ti porodila?user posted image Što nisam u toku?

Ljubim vas sve, evo svekrve, svekra, zaovi... A mm noćna.. Beban i ja sami...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1623
8.9.2010 20:59:04   
melly__
Evo i mene da vas pozdravim,da vidim kako ste user posted image
Ja evo sjedim i nogom vozam kolicauser posted image nece dijete da bude u kuci nema sanseuser posted image
A meni gori pod nogama,valja sve stici srediti za sutra,sta cu ja obuci njemu pripremiti stvari,ofarbati se,isfenirati ...ma joj glava me zaboli kad skontamuser posted image user posted image a ja sjedimuser posted image
Da nam vidite odijela ma super je stvarno,jos samo da mu dzep prisijem za Bajramluka user posted image user posted image
Cak ima i kravaticu malenu,a i cipele sam nove kupila danas i malu potkosulju i gacundreuser posted image user posted image ma pojela bi ga vjerujteuser posted image user posted image
Idacha gdje ste nam vi ovih dana,falite namuser posted image evouser posted image user posted image user posted image
Maminabebo ne pricaj nista,super izgledas user posted image a to par kilica ce da sleti vidjeces aBd,samo polako...kaze moja sestra (danas je bila sa mnom) da te zna od prije ali ne moze se sjetiti odakle..pussa tebi i kolegiuser posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1624
8.9.2010 21:02:37   
melly__
Saroouser posted image user posted image tebi i Arianu..medic mali kako je on sladak,mogu misliti da uzivas sa njim..joj i meni nekad fali moj stomak da ga milkim i tepam mu..a tek stucanje i protezanje..uh ja bi jos jednu user posted image aBduser posted image user posted image pussa i vama

17.06.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *