Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
evo ja sam dosla negdje do 10 ep. samo da vam kazem da u ovoj seriji ima i nasa Saraj Bosna, dobili su prijekat da prave ski centar u Sarajevu, pa su gledali slike Mostar, Sarajevo i Sarajevo poslije rata kakvo je bilo. .
eto mama alma dolazi ti Kerem u Sarajevo
Dzeni za mustuluka si, molim te kada saznas pojedinosti javi mi, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
e sad te moram razocarat, ovaj nas bosanac slomio nogu pa su odgodili put, sad ne znam kada stizu
ako se smije napisati ja kidam preko torrenta sa sajta crna berza, nas domaci sajt. ako se nesmije pisat ja cu izbrisati samo kazite.
Ako skidas sa crne berze sama ti rijec govori sta je, ali nisam clan milsim da bi i ti morala nesta da postavis kako bi neko drugi od tebe mogao da skine npr, seriju ili film, barem na nekiim stranicama gdje sam ja skidala imas limit koliko mozes da skines a ako i ti stavis materijala koji gb onda ti se status povecava brze skidas...Sad ne znam kako ti i odakle pokusavas da skines...
Ma ja sam prije probala ali me uspijeva nikako...i da sad sam trenutno na crnoj berzi hajde da reko probam na crno ali mi nije jasno ovo sa GB jel skida koliko pise ili...da prijavila sam se i evo upravo skidam jedan crtani pa cu da vidim sta sam uradila
ja bi pisala ali nisam im jos imena popamtila ,sem seherzadi
Ako skidas sa crne berze sama ti rijec govori sta je, ali nisam clan milsim da bi i ti morala nesta da postavis kako bi neko drugi od tebe mogao da skine npr, seriju ili film, barem na nekiim stranicama gdje sam ja skidala imas limit koliko mozes da skines a ako i ti stavis materijala koji gb onda ti se status povecava brze skidas...Sad ne znam kako ti i odakle pokusavas da skines...
Dida... tj moras da ima vratis na neki nacin. mm je clan na CB pa ja tako skidam sta mi se svidi. kod mene za 1001 noc pise da je svaka epizoda 700 MB pita me mm kako ce on toliko da njima vrati, ali ubaci i on po nesto pa nam se poveca brzina. a to ti ne bih znala objaznit koliko tebi skida, jer kod nas je neogranicen internet, tako da se ni ja stvarno nerazumijem. mogu da skidam koliko hocu, samo sto mi se neki skinu prije, a neki sporije.
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
evo dvije večeri zaredom , imam gošću , od komšinice snaha ( amerikanka) , pa ne stignem gledat Seherzadu glupo mi da sad šaltam , žena ne razumije naš jezik , pa joj mahom pravim društvo.... kakvo je stanje , pratim po fox-u???
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.