|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraža emisija/serija/dokumentarac
2.9.2010 22:05:26   
acudesa
IZVORNA PORUKA: teacher75

drage zene, svaka vam cast, i mene ste uspjele zaraziti iako sam veliki protivnik sapunica, odgledala samo 2 u zivotu (Esmeraldu i Zade)user posted image 1001 noc me privukla zbog istanbula i turske, jako volim taj grad... odgledah na youtube 1. epizodu i veceras na hayatu 4.(sutra cu odgledati na youtube 2.i3.user posted image

bolja sam...ja nisam esmeraldu...user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 151
2.9.2010 22:06:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

drage zene, svaka vam cast, i mene ste uspjele zaraziti iako sam veliki protivnik sapunica, odgledala samo 2 u zivotu (Esmeraldu i Zade)user posted image 1001 noc me privukla zbog istanbula i turske, jako volim taj grad... odgledah na youtube 1. epizodu i veceras na hayatu 4.(sutra cu odgledati na youtube 2.i3.user posted image

hahahaha moja teacher ja sam radoznala pa sam malko po preskakala da vidim sta ce se desavati cak sam zavirila u 50 ;))))

I ja tako,svugdje pomalo zavirim,ali nijednu epizodu ne pogledam cijelu,da mi je zanimljivo i na tv-u pratiti,a i čuvam gigabajte  user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 152
2.9.2010 22:06:51   
teacher75
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

dajte mi najbrzi i najboji link za gledanje...ja nemma kad na tv, tad sam zauzeta ...
sinoc sam na full screen gledala ma ljepota..

ja sam gledala na ovom linku sa youtube sto je trnoruzica postavila. meni je ok konekcija- wireless

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 153
2.9.2010 22:07:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

evo ja sam dosla negdje do 10 ep. samo da vam kazem da u ovoj seriji ima i nasa Saraj Bosna, dobili su prijekat da prave ski centar u Sarajevu, pa su gledali slike Mostar, Sarajevo i Sarajevo poslije rata kakvo je bilo. .

eto mama alma dolazi ti Kerem u Sarajevouser posted image

Dzeni za mustuluka si, molim te kada saznas pojedinosti javi mi, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Hahahaha,neće nam mama Alma moći spavati user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 154
2.9.2010 22:09:29   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Gracanka

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

evo ja sam dosla negdje do 10 ep. samo da vam kazem da u ovoj seriji ima i nasa Saraj Bosna, dobili su prijekat da prave ski centar u Sarajevu, pa su gledali slike Mostar, Sarajevo i Sarajevo poslije rata kakvo je bilo. .

eto mama alma dolazi ti Kerem u Sarajevouser posted image

Dzeni za mustuluka si, molim te kada saznas pojedinosti javi mi, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Hahahaha,neće nam mama Alma moći spavati user posted image

necu ni ja, hahahaahahauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 155
2.9.2010 22:22:04   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

eh vas dvije, jeste se uspalile user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro je da nismo na istog hahahahhahaha , ma teacher ja volim onako tajnovite user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 156
2.9.2010 22:24:30   
malena27 RR
bona mirkice, muz ti ko slika, a ti gledas Onura user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 157
2.9.2010 22:26:07   
Mirkica

bona mirkice, muz ti ko slika, a ti gledas Onura user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahhahahahhaha e bas ti hvala , ma et makar malo da se promjeni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od ponedjeljka do petka od 20-21 hahahhahaha nece nauditi

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 158
2.9.2010 22:30:00   
teacher75

a gdje ja mirkice mogu vidjeti TM? ne vidjeh ga do sad user posted image

Neposredna veza do poruke: 159
2.9.2010 22:30:10   
Anoniman

onur mi je previse ozbiljan i mracan, u kerem, mmmmmmmuser posted image

I  meni Keremuser posted image user posted image user posted image

u zivotu svom sapunice nisam pogledala, ali eto Trnoruzica mi jade zadade ....

Ali imam jedno pitanje, nadam se da necu povrijediti  nekoga, evo sad sam vidjela da su bili Ahmetu na grobu i zanima me zasto i oni nemaju nisane kao kod nas u Bosni...

Neposredna veza do poruke: 160
2.9.2010 22:30:46   
teacher75

hahahhahahahhaha e bas ti hvala , ma et makar malo da se promjeni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od ponedjeljka do petka od 20-21 hahahhahaha nece nauditi

hahahhaha, super si, od gledanja nema selameta. i mm je ko apolon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 161
2.9.2010 22:32:01   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Ali imam jedno pitanje, nadam se da necu povrijediti  nekoga, evo sad sam vidjela da su bili Ahmetu na grobu i zanima me zasto i oni nemaju nisane kao kod nas u Bosni...

ma imamo tam na najljepsi par i na FB :))))

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 162
2.9.2010 22:34:12   
acudesa

a gdje ja mirkice mogu vidjeti TM? ne vidjeh ga do sad user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da ne gledas seriju...nego user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

Neposredna veza do poruke: 163
2.9.2010 22:35:55   
malena27 RR
izgleda da cete vi s ove teme, pravo na onu s razvodima...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pu, pu, pu...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 164
2.9.2010 22:37:46   
Mirkica

izgleda da cete vi s ove teme, pravo na onu s razvodima...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pu, pu, pu...

hahhahahaha Onur me je bacio u behut :)) dobro je da muz ne gleda njega bi Seherzada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 165
2.9.2010 22:38:17   
Mirkica
Ja i Kerim imamo nesto zajednicko zvoni nam Handy isto hahahahhaha

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 166
2.9.2010 22:41:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

ma imamo tam na najljepsi par i na FB :))))

sad sam vidjelauser posted image super ste! ima i nasa liska negdje al je sad ne mogu naci...znam da ima na moje vjencanje al mislim da je bila i na ovoj temi-majljepsi par al je sad nisam vidjela

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 167
2.9.2010 22:43:18   
Mirkica
hvala i vi ste prelijepi posebno ti , iskreno ne bih nikada rekla da ti to 75 pristaje :)))))))))
I da ne idem od teme i sa Seherzadom imam nesto zajednicko hahahhahah Termos flasu user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 168
2.9.2010 22:45:00   
teacher75
seherzada je tako lijepa, zaista savrsena zena! turkinje su uglavnom tako lijepe, a turci rijetko koji, isto kao indijke i indijciuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 169
2.9.2010 22:45:34   
M kao Mama
Ovo za nisane, to su kao ta moderna muslimanska groblja, negdje imaju, negdje nemaju, u Švedskoj ima mus. groblje, ali sve je ravno, samo ploča sa imenom.

A, ovo u Turskoj ne znam,

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 170
2.9.2010 22:48:56   
acudesa
joj....serija je mrak...odgledala jedan dio 4. epizode...ne mogu vise sad...da mi je na tv sutra uhvatiti

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 171
2.9.2010 22:49:08   
Trnoruzica
user posted image user posted image user posted image http://a.imageshack.us/img838/7130/090002.png

user posted image user posted image

< Poruku je uredio acudesa RR -- 2.9.2010 22:58:06 >

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 172
2.9.2010 22:51:37   
acudesa
trnoruziceuser posted image user posted image

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 173
2.9.2010 22:51:44   
Trnoruzica
Ja slikice ne znam, osim ovako user posted image D vam ne kvarim cejf, jer neke ne zele da znaju sta se desava user posted image

A ako ste od onih znatizeljnih, kupite sebi komplet user posted image

http://www.pik.ba/artikal/552578/1001-noc-seherezada/

Bosanci odmah biznis razvili user posted image

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 174
2.9.2010 22:56:50   
Anoniman

seherzada je tako lijepa, zaista savrsena zena! turkinje su uglavnom tako lijepe, a turci rijetko koji, isto kao indijke i indijciuser posted image

Ima i turaka lijepih, ovdje u Dk ih ima ko blata, stvarno ih ima lijepih i turkinja dok se ne udaju, ne znam zasto ali odmah se razvale ko buradi...

Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *