|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
23.7.2010 9:17:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu amoremio)
  Neposredna veza do poruke: 726
   RE: Trazim posao-nudim ponudu HITNO
2.8.2010 11:35:57   
frenkoza
zene moje drage..... pomagajte mi.... moram da napisem CV... gledala sam po internetu neke primjere.... ali ja nemam neko iskustvo radno.... nisam nigdje zvanicno radila.... sta da napisem.... i jel glupo da  jednostavno to izostavim???

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 727
2.8.2010 11:41:43   
tajcika
draga frenkoza kad sam ja predavala svoje CV,uglavnom su glasili ono standardno
ime i prezime,datum rodjenja,mjesto boravka,bracno stanje,zavrsene skole,poznavanje kompjutera,jezika... a sad za iskustvo ja bi napisala sve sto sam radila a pogotovu ako je povezano sa radnim mjestom za koje je oglas raspisan (radila sam i na crno a i bila prijavljena),nadam se da sam bar malo pomogla

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 728
2.8.2010 12:14:09   
Nedi
Piši sve što znaš raditi...recimo ja ranije nisam pisala one poslove koje sam radila na crno ili honorarno vodeći se činjenicom da mi to ne piše u radnoj knjižici i ne mogu dokazati da sam to radila.
Kasnije sam, čitajući tuđe CVs, skontala da to sve treba napisati. Vjeruj da sad kad god pošaljem CV zovu me na razgovor. Ma i ja bih samu sebe voljela upoznati kad pročitam svoj CV, naravno nista nisam slagala ali sam napisala onih brdo poslova koje sam obavljala jos od kraja srednje skole.
U svakom slucaju S R E T N O

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 729
2.8.2010 12:20:41   
frenkoza
IZVORNA PORUKA: Nedi

Piši sve što znaš raditi...recimo ja ranije nisam pisala one poslove koje sam radila na crno ili honorarno vodeći se činjenicom da mi to ne piše u radnoj knjižici i ne mogu dokazati da sam to radila.
Kasnije sam, čitajući tuđe CVs, skontala da to sve treba napisati. Vjeruj da sad kad god pošaljem CV zovu me na razgovor. Ma i ja bih samu sebe voljela upoznati kad pročitam svoj CV, naravno nista nisam slagala ali sam napisala onih brdo poslova koje sam obavljala jos od kraja srednje skole.

ma meni to jos plus treba na engleskom.... bas sam se zadeverala.... ni ja sama ne znam sta da napisem....

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 730
2.8.2010 12:28:21   
Anoniman
Frenkoza, evo imaš na internetu neke primjere CV-a na engleskom.  Ovaj link sadrži neke ustaljene fraze koje se koriste u CV-u.  Ovaj link ima još mnogo toga.  Sretno!

(odgovor članu frenkoza)
  Neposredna veza do poruke: 731
4.8.2010 2:15:16   
scarlett
jučer sam u novom robotu vidjela da u TCM(Tiffany) traže radnice user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 732
4.8.2010 22:00:21   
Visnja RR
drage moje imate neki oglas na FB :
Potrazite njihov profil na FB

Klub Zdrave Ishrane Sarajevo
Zbog velikog obima posla, hitno trazimo saradnike za odrzavanje sastanaka, plasman proizvoda i marketing aktivnosti. Angazman 15-20 sati sedmicno u prikladno vrijeme, obezbjedjuje 500-1000 KM mjesecno. Podrska i edukacija je obezbijedjena. Broj telefona za kontakt posaljite u nas inbox...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 733
6.8.2010 6:59:40   
amoremio
pozz zz,svima samo da vam javim jednu superiska vijest nakon sto smo bili ostali oboje bez posla u skoro isto vrijeme ,imali smo srecu da nakon pauze nekih 20 dana oboje uspijemo dobiti isto tako nove poslove  ,tako da samo polako i sabura bice posla sto kazu strpljen spasen....samo pozitivno razmisljati i desice se isto tako...pozzzz

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 734
   [Obrisana poruka]
6.8.2010 8:08:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amoremio)
  Neposredna veza do poruke: 735
18.8.2010 15:13:19   
veeseelaa
Objašnjenja vezana za oglase za posao

Ukoliko se traži dinamična i fleksibilna osoba, firma je u haosu i treba nekog ko je to u stanju da trpi.

- Atraktivna zarada znači da im proizvod ništa ne valja i da je potrebna varalica koja može da proda SVE naivčinama.

- Mogućnost napredovanja znači da su voljni promeniti naziv radnog mesta nakon nekoliko meseci, ako čovek bude radio za trojicu.

- Ulaganje u razvoj radnika znači da puno vremena troše na prigovaranje radnicima.

- Ugodna atmosfera znači da se svi radnici smeškaju, jer ako se ne smeškaju dobiju otkaz.

- Rad u mladom timu znači da se radi od jutra do sutra uz nadu za bolju budućnost.

- Kreativan posao znači da niko ne zna šta bi i kako ta osoba trebala da radi, ali imaju problem koji ne znaju da reše, pa se nadaju da će to neko novi rešiti.

- Ozbiljna firma znači da daju male, ali redovne plate

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 736
   [Obrisana poruka]
25.8.2010 9:21:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 737
25.8.2010 10:10:31   
rose
IZVORNA PORUKA: frenkoza

ma meni to jos plus treba na engleskom.... bas sam se zadeverala.... ni ja sama ne znam sta da napisem....

ako ti je problem napraviti CV na engleskom zamisli koji ce ti problem biti obavljati taj posao ako je potrebno obavezno i dobro znanje engleskog user posted image  a sto se tice iskusatva, svako iskustvo je dragocjeno i ne treba ga izostavljati...ja sam za periode gdje sam za godinu dana promjenila nekoliko poslova navodila kumulativno...period i sta sam sve radila...ima tu i konobarisanja i rada u stampariji bez obzira da li je to bio angazman od 7 dana, povremeni ili nekoliko mjeseci i bez obzira sto sada radim nesto daleko bolje od toga, ta prijasnja iskustva su me izgradila

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 738
2.9.2010 22:56:16   
idana_85
Ja neki dan dobih odbijenicu iz Audax-a jer sam prekvalifikovana. Iz coca-cole ce se javiti u roku od 20 dana...C ccc, ne valja bez diplome, ne valja s diplomom....Nemam rijeci !

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 739
2.9.2010 23:00:34   
rose
IZVORNA PORUKA: idana_85

Ja neki dan dobih odbijenicu iz Audax-a jer sam prekvalifikovana. Iz coca-cole ce se javiti u roku od 20 dana...C ccc, ne valja bez diplome, ne valja s diplomom....Nemam rijeci !

i mene toga nekad bude strah...kontala sam da ako ikad budem aplicirala za mjesto na kojem je dovoljan sss izbacim vss iz CV-a user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 740
2.9.2010 23:07:11   
idana_85
Haha, i ja sam , pa se predomislila...nisam vala studirala tolike godine da bih sad diplomu krila :(

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 741
2.9.2010 23:12:57   
acudesa
IZVORNA PORUKA: idana_85

idana, zar ti nisi bila pocela raditi..izvini sto nisam u toku...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 742
2.9.2010 23:38:26   
scarlett
I ja evo ponovo tražim posao i obzirom da nisam radila skoro 2 godine baš se nekako osjećam kao da sam dosta toga zaboravila, imam završen 3 stepen engl. jezika i znala sam dobro raditi u Excelu, PowerPointu, Corelu, ali sad imam osjećaj da bi mi i za najbanalniji zadatak trebalo jako mnogo vremena, a to naravno niko neće tolerisati. Ne znam, možda se varam, jeste li vi poslije trudničkog imale osjećaj kao da je sve uznapredovalo, a vi kaskate za vremenom i znanjem user posted image user posted image
Ako pitanje nije na mjestu, molim moderatore da ne zamjere, zanima me znate li gdje u Sarajevu imaju dobri kursevi poslovnog engleskog i informatike da je odnos cijena - kvalitet isplativ?

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 743
3.9.2010 3:47:42   
Galicia
Freknkoza, ako trebas pomoci oko CV na engleskom, javi mi se. Tu sam da pomognem.

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 744
3.9.2010 9:49:11   
Nedi
scarlet draga kad abd ponovo počneš raditi i kad upandes u "mašinu" i to u sred centrifuge u trenu ćeš se sjetiti svegauser posted image user posted image i meni je tako bilo ali nakon par dana opet sam bila ona stara 

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 745
3.9.2010 10:11:11   
acudesa
ljubim vas..
zelim da sto prije nadjete posaouser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 746
3.9.2010 12:22:57   
scarlett

scarlet draga kad abd ponovo počneš raditi i kad upandes u "mašinu" i to u sred centrifuge u trenu ćeš se sjetiti svegauser posted image user posted image i meni je tako bilo ali nakon par dana opet sam bila ona stara 

Eh draga Nedi, iskreno se nadam da je tako, ipak valja prvo naći posao. Zato sam postavila ovo pitanje:
znate li gdje u Sarajevu imaju dobri kursevi poslovnog engleskog i informatike da je odnos cijena - kvalitet isplativ?
da malo pojačam samopouzdanje user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 747
3.9.2010 12:30:07   
anidla
scarlet gdje zivis i sta si zavrsila?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 748
3.9.2010 12:38:40   
Nedi
IZVORNA PORUKA: scarlett

Eh draga Nedi, iskreno se nadam da je tako, ipak valja prvo naći posao. Zato sam postavila ovo pitanje:
znate li gdje u Sarajevu imaju dobri kursevi poslovnog engleskog i informatike da je odnos cijena - kvalitet isplativ?
da malo pojačam samopouzdanje user posted image

Kad si već kod kurseva...preporučujem i obuku za Pisanje projekata prema metodologiji Evropske unije. Ne znam koliko košta ali je  to nešto što će u skorijoj budućnosti biti kao uslov prilikom zapošljavanja. Ako imaš viške vremena, što da ne?

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 749
3.9.2010 12:46:37   
scarlett
ok Nedi hvala na napomeni, dobro će doći, samo znaš li gdje da se bolje informišem o tome ?

Da imam višak vremena - nemam nikako, ne znam ni hoću li stizati ikako spavati ako negdje nađem posao user posted image

Anidla po struci sam prof. njemačkog jezika i imam 2,5 god. iskustva, ali tu nema šanse za posao, a ni meni se baš ne vraća u školu. Radila sam 1,5 god. u komercijali,  radila i na poslovima prodaje i nabave, a i marketinga.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *