idacha
|
dobro vece, bubice moje maje... tako mi je zao kada procitam da je neka bebacica bolesna svima drzimo fige da sto prije ozdrave.. Ivanak, draga, kao sto zenice rekose, ne zamaraj se ml, nego dojite fino koliko hoce.. kad se narucki, sam ce izbaciti sikanu.. kako su nam danas pilici? aida., vi nama od druga napravili pravog malog sijeldziju kako nam je drugar? je li bilo kakvih promijena u kaki? nadam se da nije i da je sve ok.. ljubimo vaaaaaaaaaaas zoe, nadam se da ce princezica brzo ozdraviti.. i meni je srce pucalo kada je Imranu bilo slajma, a nije znao iskasljati.. bas tuzno.. ali, hB, proslo je, pa ce i kod vas brzo, aBd.. jubimo vas puno p.s. Btw, idem u gradacac sutra ali samo na kratko.. rose, lutko, bas sam sto je i maji Edah bolestan.. iskreno se nadam da ce brzo ozdraviti, pilence malo... kao sto je i Hanady napisala, i ja sam koristila pipetu za sirup.. poslije vakcine Imran je dobio malu temp, i htjela mu dati Paracetamol.. ma, nije htio ni liznuti.. ja fino oprala pipetu od Nistatin kapi, ali doooooooobro je oprala prokuhanom vodom, i kroz nju mu kapala u grlo sirup.. morao je popiti :) sretno, mila-... bebacha, za tebe i Alena... bem mu misa, valjda uskoro prodje i to hroptenje.. aBd... bebana, lutko bas si nam nedostajala... sabur, mila, sta da se radi... Bozija volja se ne moze promijeniti...mashallah, sincina i po... neka su vam sretni svi putevi pahuljice, jel te grize Iman? mene Imran grize gdje stigne.. btw, da sam dobila curu umjesto mog momka, Iman bi se zvala... Leena, kako Esmica? poljubac za nju.. Felix, ne sikiriki za zubice, kad pocnu aBd, sve ce se nizati biser za biserom danijela, mila, to kod vas vec poduze traje.. 15ak dana... opet ti vidi sa pedijatricom, pa da budes mirna... mery, gdje mi je melly, nocna ptica? marina, kanita, sulty, samedi, lilix, radoznalice, šta, mama2009, ......