|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vjeiti problem - muz i pare!!
25.8.2010 20:38:35   
ena0002
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Njegovi troskovi: dorucak u firmi, gorivo, i oko auta, ponekad u prodavnicu kad mu kazem da mi nesto fali, sam nikad ili vrlo rijetko, vise nikad nego rijetko, i ja vise vjerujte ne znam koji on to ima trosak, a sam trosi 10 ili vise km dnevno jel to ok?

Moji troskovi: dorucak, rucak svaki dan plus voce jer sam trudna i sokovi, ne stedim stvarno na hrani, jer mi je beba najvaznija, potom kupiti skoro sve za bebu od stvari.. ne mislim na krupne krevetaci to vec na benkice, gegice, kremice, posteljinu itd. a gdje je higijena sva, i njemu ako fale carape ili nesto jer moram misliti i na to, jucer mu kupila od tih 50 km zvake za auto koje su 4,60 i ne pita odakle vec super, hvala mila. i tako uvijek ako mu sta fali, dezodorans i sve mu kupim cak i sampon naravno on nista to ne kupuje.

I sto to on mora imati po 100 ili vise km u novcaniku a kada on treba meni dati izvuce bjednih 20 KM i pita jel ti dosta? hahhahuser posted image  

pa gdje je tu pamet?

racune placamo kad budete plata svaki put, to je ok. nekad se koljemo oko racuna telefona ali ok ,puno pricam,...

Neka vam vise ne bude moji-njegovi troskovi....pare na jednu kamaru pa neka vam budu zajednicki troskovi....ali ti pri tom uvijek imaj svoj stek user posted image
Kod nas nema moje pare njegove pare...samo moje pare user posted image user posted image user posted image ...salim se, ali stvarni je tako, sve je zajednicko, sve zajedno palcamo i trosimo, ali ja znam kad on uzima i koliko a on nema pojma koliko ja uzmem i potrosim user posted image ...i zato uvijek nekako sto neko rece uspijem i od sebe sakriti i imam svoj stek

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 251
25.8.2010 21:45:28   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: dadada

a sta je sa rednim br. 2 user posted image

izbrisali ga moderatori user posted image user posted image user posted image user posted image pisalo je

2. one što misle da ove ne znaju za bolje al u stvari nikad im nije bilo gore

(neznam koga sam dotakla time al haj user posted image user posted image user posted image user posted image )

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 252
25.8.2010 21:47:24   
veeseelaa
možda to ima veze s onom novinarkom iz HR?! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 253
26.8.2010 22:07:08   
bebbe RR
Drage moje, evo vam teme!
Gledajte da se ponovo ne začetate.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

Neposredna veza do poruke: 254
   RE: Vjeciti problem - muz i pare!!
27.8.2010 3:37:04   
Galicia
Znas kako kazu, vidjela zaba da se konji kuju pa hoce i ona. I eto ti to...

Dosta mladih dama ima koje se udaju pod svaku cijenu, pa na kraju zive sa svekrvom i svekrom pod istim krovom, i na sve to jos ovise od muza, jer one ne rade. Meni je to nezamislivo, da u 21 vijeku zivim sa nekim i jos da ovisim o nekom i da nekog molim za popisanih 20km. Halo, nije te za to majka rodila da nekog molis za svoje. Rodila te zivu i zdravu i pravu, da zivis i radis i sebi buducnost gradis, a ne da imas ovakav brak kakav imas sad. Ovo je za mene uzas, i propast i ujedno i zalosno da sebi moze neko priustiti da spadne na ovakve niske grane.

Draga, da ti je zivot i brak malo bolje sredjen, ne bi doslo do ovoga. Zalosno, ali istinito.

I ne dirajte veselicu, zna zena o cemu prica, a vi koje niste skontale, ko vas sisa.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 255
27.8.2010 8:24:53   
veeseelaa
Galicia ma mi se razumijemo user posted image  a tvoj post je na mjestu! zene svasta sebi dopuste da bi se zvale udatom!
znam dosta njih koje su bile lijepe djevojke a nakon par godina braka zivot ih je smlatio, niti drze do sebe niti do svog dostojanstva!
Neki dan listam imenik u mob i vidim br jedne skolske drugarice, ajde rekoh da je okrenem, nismo se cule ima 2 mjeseca... i tako bla bla, skoro je uzela auto i ono steli se sa voznjom i trebala bi se udavati... ja kazem pa ajde lijepo, javi kad bude definirala datum.... i super rekoh imas svoje auto, on svoje itd Kaze ona: moj momak je odlucio da proda MOJE AUTO kad se vjenamo
E kad me nije hercika zdrmala, cuj on odlucio?? i ona to prica ono ko normalno joj da ON ODLUCI o NJENOJ IMOVINI hahahahah naravno nisam nista komentirala ( a i da jesam rekla bi da su se tako "dogovorili" user posted image user posted image user posted image ) jer nekim curkama pomoci nema pa ni na ovom forumu, al eto ubije se vrijeme dok radni dan prodje user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 27.8.2010 10:50:58 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 256
27.8.2010 8:28:53   
taurus
hocemo li to opet o muzu i parama danasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 257
27.8.2010 8:31:27   
veeseelaa
pa to je tema ove emisijeuser posted image
al naj sega su mi one koje se udaju pa njeni roditelji i njena familija isfinansira cijelu svadbu, ma ajde samo da se uda, hahahahah
Imam jedan primjer u blizini, od vjencanine do torte, od torte do hotela sve su njeni platili a njegovi tj on ni pfeninga
Mislim da cak ni burme uzeo nije user posted image user posted image user posted image  al da ti vidis kak je mlada sretna, ja s takvim likom ne bi mogla ni dana, bilo bi mi muka od njega user posted image

o bas je lijepo biti glup user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.8.2010 8:35:48 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 258
27.8.2010 9:40:29   
henna ze
Anonimna, skuhal ti ta onaj dan..vidi nas jo na temi a tebe nigdje ni na vidiku?

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 259
27.8.2010 9:51:20   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: henna ze

Anonimna, skuhal ti ta onaj dan..vidi nas jo na temi a tebe nigdje ni na vidiku?

ma ajde taj dan je garant predeverala al pitam se kako ce dalje user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 260
27.8.2010 10:29:51   
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: henna ze

Ma, ne sekiraj se, lahko ko i sve anonimne do sada, koje dodju ovdje da se zezaju sa nama, a sto je najgore anonimna nije anonimna, nego jedna od aktivnih clanica, ali, uskoro ce i to biti rijeseno,

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 261
27.8.2010 10:31:45   
veeseelaa
stvarno? pa ne bi bilo lijepo otkriti njen identitet
Zato valjda i postoji opcija anonimanuser posted image user posted image
i kako znati jel govori istinu il lagi????? mislim ja to ne zakljucujem odokativnouser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 262
27.8.2010 10:34:49   
vjestica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

i kako znati jel govori istinu il lagi????? mislim ja to ne zakljucujem odokativnouser posted image

ali ovdje svi to tako zaključuju i to me ljuti pravo
kad god se neko javi pod opcijom anoniman,,, odmah svi polemišu jel nas zeza ili ne
ako neko misli da nas zeza, nek preskoči temu, ali normalno je da neka aktivna članica ako ima tako specifičan problem, za koji ne želi da svi znaju da će se javiti kao anonimna

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 263
27.8.2010 10:36:07   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: vjestica

ali ovdje svi to tako zaključuju i to me ljuti pravo
kad god se neko javi pod opcijom anoniman,,, odmah svi polemišu jel nas zeza ili ne
ako neko misli da nas zeza, nek preskoči temu, ali normalno je da neka aktivna članica ako ima tako specifičan problem, za koji ne želi da svi znaju da će se javiti kao anonimna

slazem se, i sama bi ovakav problem iznijela pod anoniman

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 264
27.8.2010 10:42:35   
ivanak
A ja ne znam šta je tebi Anonimna, jesi li da oprostiš poludila????
Kakav je to zajednički račun, a u biti njegov???
U ostalom šta ima biti račun... ašto to ne držite u ladici.
Ja i muž pare koje su viška držimo u ladici - kao pare za crne dane. Nikakvi zajednički račun.
I to mi je ludost što ne znaš njegov pin.... ma daj, on meni para ko neki cicija koji ni lipe ne bi dao....
Moj muž voli znat gdje se troše pare... a ja mu sve kažem i baš me briga. A da mi ne da da nešto kupim, ma nabila bi ga nogom... Malo gunđa, ko i svaki muški ( a šta će ti toliko pjata, teča... ), ja kupim pa šta me briga. Kupujem za nas, a ne za sebe.
Smatram da žena treba voditi računa o kuhinji i potrebni stvarima ua kupiti... pa to vrijedi i za tebe.
Mi skupa idemo u mjesečnu kupovinu, a on što fali zna i sam kupiti, bez mene.
Ja bi tvog muža najraše izlemala, kako mi ide na živce.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 265
27.8.2010 10:57:13   
mama Nataša
Nevjerovatno kako su ljudi osjetljivi kad se neko maši njihovog novčanika. Mislim da bi ljudi lakše i radije pričali o kojekakvim perverzijama, samo ne diraj u pare.

Sreća moja pa mi s tim nemamo problema, ja bih šiznula načisto! I sreća što je MM potpuno uključen u sve sfere kućnog života pa vrlo lako može i zna sam kupiti ono što nam treba, od toaletpapira do hrane, voća i ostalog, za mene i sebe i djecu i često je puno spretniji i domišljatiji u tome od mene, tako da 5+ za MM-a user posted image

Sa druge strane, davno smo skontali da mu potrošnja baš nije najracionalnija i da lako i brzo troši na nepotrebne sitnice (što je problem kad je priliv love knap za iole normalan život) tako da većinom ja pravim mjesečni raspored troškova. Tu sam stroga i škrta ali sad kad nas je četvoro na jednoj plati a u podstanarstvu, drugačje ne može. Ili krajem mjeseca doslovce nemamo šta jesti.

A ti anonimna, ako si još uvijek prisutna na temi, možda možeš pokušati ovako:
objasni mužu otprilike šta sve treba za jedan mjesec u kući i pusti nek samo on bude zadužen cijeli jedan mjesec za kompletnu nabavku svega. A drugi mjesec nek pusti da to isto ti uradiš. Pa na kraju možete skontati ko šta i na šta troši i kome bolje ide

Sretno ti u svakom slučaju, ovakve situacije znaju biti užasno mučne

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 266
27.8.2010 22:40:52   
Mama3djecaka
Ja vecinom samo citam vase postove i rijetko kada pisem ali o ovome bi bas da i ja dam svoje misljenje :).
Draga anonimna zasto si dovela sebe u tu situaciju da moras da cekas da ti neko da koju marku?? A i to da ti neznas njegov pin???
Ja u tom braku nebi zivila mila moja ni 5 minuta.Ako je vec jedna plata i pare na kartici pa onda izvadite da imate 2 kartice jednu ti jednu on i da mozete zajedno da imate dostup tih para.Sjedi i razgovaraj sa njim, mjenjaj stvari dok mozes,pokusaj da ta situacija nastane.

Za mene brak znaci da djelimo sve,nema moje tvoje vako nako.Mi imamo dva razlicita konta...imamo pristup kontu i ja njegovom i on mome i uvijek znamo koliko para ko ima i ako neko ima manje onda drugi prebaci i tako.Poslije racuna ostavimo ono sto mozemo stekati...to ostavljamo kod kuce...da imamo uvijek pristup u slucaju hitnog slucaja i slicno.Cak i djeca znaju gdje te pare se nalaze.A trosimo na ono sto je potrebo..djeca su naravno najvaznija pa hrana pa i nama ono sto nam treba.Nepolazem racune nikome,...kazemo  jedno drugome sta cemo kupovati sta kome treba i tako...i mislim da je to zdrav odnos 2 odraslih ljudi u braku.

Ma koliko ti njega god volila nedaj da budes niciji otarac..nedaj nekome da odlucuje nad tobom jer ta situacija u kojoj si sada nije zdrava i on  te drzi  pod kontrolom100%.Nego bjezi sto dalje mozes ako mozes od takvog nacina zivota jer tesko ce se stvari promijenuti posto on izgleda da je stvarno tvrdoglav.A i sutra kada djecu imadnete veci ce biti troskovi, da nebude da ti moras njega da pitas smijes li svome djetetu kupitil litar mlijeka...ma ja bi ga objesila kada bi mi takav bio.

Zelim ti svu srecu ovoga svijeta..nadam se da ce se situacija poboljsati ubzo..

Belmin 15.12.1999
Adi 28.6.2005
Dino 6.4.2008

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 267
27.8.2010 22:48:29   
veeseelaa
meni mm nikad nije pitao za pin kartice a ni ja njega i.... mislim svak ima svoju karticu sa svojim kontom, ne kontam zasto bi mu rekla svoj pin? u cemu je kvaka?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mama3djecaka)
Neposredna veza do poruke: 268
27.8.2010 23:12:45   
SailorMoon
Ja neznam stvarno kako neko moze tako da zivi (Anonimna?)
Ja razumim da napocetki braka moze da dodje do nesloge upitanju para, ali sve se da rjesiti.
JA kada sam se udala studirala sam jos i imala studenski posao. Moja plata je bila moja a mm snosio sve ostalo.
Napocetku je on se cudio kako ja toliko potrosim para u nabavku. Ali ja sam odma skontala, pa nije ni cudo, do sad sve njegova mama kupovala i on i nezna sta koliko kosta. Eh onda smo mi od drugog mjeseca sve isli zajedno (nemoram onda ja nositiuser posted image user posted image ) i odma je vidio kako je sve skupo. Od tada nikad nije nista prigovorio.
I od kad ja radim, on ima svoju karticu i svoj konto, ja moje. Znam njegov pin i on moj, za slucaj da je meni mrso ici do banke ili da ja platim neke racune s njegove kartice. Inace on uvjek nosi svoju, ja svoju.
Dogovor nam je takav, on sve dadzbine placa i ostatak njemu na raspolaganju. Ja od moje trosim koliko mislim i na kraju mjeseca sta ostane ide na stednu (zajednicku) knjizicu.
I mislim da tako najbolje ide. Da svak ima svoje.

I draga Anonimna, ovde u Njemackoj je naprimjer takav zakon, da ako zena neradi nju sleduje 5% od plate njenog muza kao dzeparac, za njeno licno razpolaganje. A exta ide za kucu itd. Pa razmisli malo. Nije to dzabe.

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

Neposredna veza do poruke: 269
28.8.2010 0:04:48   
lejla_r
Zapravo, svaka od nas ima različit pojam o stepenu povjerenja i privatnosti koju želi za sebe i koju može dati partneru u zajedničkom životu. Za mene povjerenje podrazumijeva to da i nakon deset godina nisam uzela suprugov mobitel da prebirem po njemu, niti je on uzeo moj, ne provjeravam dzepove (pa za oprane "dragocjenosti" ne odgovaram:), niti on moju torbu, i dalje uglavnom izlazimo odvojeno, i navece i po danu i trudim se da kad se cuje sa svojima i sa prijateljima ne budem u istoj prostoriji, jer i on mene pusta da se na miru istracam sa mamom ili prijateljicom, pa opleti uzduz i poprijeko kad se cujem s njima;)
Za mene se tu privatnost u zajednickom zivotu zavrsava. Ali jednako tako postujem i kada neko ovu listu prosiri za jos detalja, pa i za odvojene racune. Svako od nas usao je u zajednicki zivot vec formiran, definisan prethodnim iskustvima (i svojim i tuđim) i odgojem.
Sav novac od plate donosi se kuci, svaki visak stavlja se par puta godisnje na zajednicki stedni racun. To tako funkcionise od pocetka. Slobodna sam (i slobodan je) da ispunim svaku zelju u materijalnom smislu, koja je u skladu s našim mogućnostima, i to što ću majci kupiti svilenu pidžamu, od lupam 200 eura, i MM će znati za to, ne znači da ću je kupiti i svekrvi (ne zato što ne valja, već što to ne nosi:) i obrnuto. Ali jezicak vage uvijek stoji tu negdje na sredini. MM ne zna moj PIN jer ne pamti brojeve, ali su svi PIN-ovi uredno slozeni u registrator sa dokumentima, pa ih uvijek moze naci. Ne znam sta bih tajila ili on od mene. Recimo, hocemo na more i ja od svoje plate mogu priustiti neku sobu u kuci sedam dana, da kuham sva tri obroka a on za to vrijeme ima para za tri sedmice u hotelu, all inclusive, al mi ne govori, nego on misli- bolje da se mi krpimo u sobici, sta joj fali da ona kuha, a ja cu svome bratu dati 5000 KM za auto, ne mora mi zena znati, je li to ta logika? I obrnuto.

Samo da mi je da shvatim za koju se cijenu ulazi u brak a zgazi elementarno ljudsko dostojanstvo? Da neko u 21. vijeku moze biti rob necije milosti ili raspolozenja, pa il ce ti ostavit 5 maraka il nece, pa ti gledaj otkle je vedro? Sto bi rekla jedna meni draga forumasica, muuurs, da si mi iz oka ispo, jel me za to mati rodila?!

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 270
28.8.2010 0:08:40   
neki
IZVORNA PORUKA: lejla_r

Zapravo, svaka od nas ima različit pojam o stepenu povjerenja i privatnosti koju želi za sebe i koju može dati partneru u zajedničkom životu. Za mene povjerenje podrazumijeva to da i nakon deset godina nisam uzela suprugov mobitel da prebirem po njemu, niti je on uzeo moj, ne provjeravam dzepove (pa za oprane "dragocjenosti" ne odgovaram:), niti on moju torbu, i dalje uglavnom izlazimo odvojeno, i navece i po danu i trudim se da kad se cuje sa svojima i sa prijateljima ne budem u istoj prostoriji, jer i on mene pusta da se na miru istracam sa mamom ili prijateljicom, pa opleti uzduz i poprijeko kad se cujem s njima;)
Za mene se tu privatnost u zajednickom zivotu zavrsava. Ali jednako tako postujem i kada neko ovu listu prosiri za jos detalja, pa i za odvojene racune. Svako od nas usao je u zajednicki zivot vec formiran, definisan prethodnim iskustvima (i svojim i tuđim) i odgojem.
Sav novac od plate donosi se kuci, svaki visak stavlja se par puta godisnje na zajednicki stedni racun. To tako funkcionise od pocetka. Slobodna sam (i slobodan je) da ispunim svaku zelju u materijalnom smislu, koja je u skladu s našim mogućnostima, i to što ću majci kupiti svilenu pidžamu, od lupam 200 eura, i MM će znati za to, ne znači da ću je kupiti i svekrvi (ne zato što ne valja, već što to ne nosi:) i obrnuto. Ali jezicak vage uvijek stoji tu negdje na sredini. MM ne zna moj PIN jer ne pamti brojeve, ali su svi PIN-ovi uredno slozeni u registrator sa dokumentima, pa ih uvijek moze naci. Ne znam sta bih tajila ili on od mene. Recimo, hocemo na more i ja od svoje plate mogu priustiti neku sobu u kuci sedam dana, da kuham sva tri obroka a on za to vrijeme ima para za tri sedmice u hotelu, all inclusive, al mi ne govori, nego on misli- bolje da se mi krpimo u sobici, sta joj fali da ona kuha, a ja cu svome bratu dati 5000 KM za auto, ne mora mi zena znati, je li to ta logika? I obrnuto.

Samo da mi je da shvatim za koju se cijenu ulazi u brak a zgazi elementarno ljudsko dostojanstvo? Da neko u 21. vijeku moze biti rob necije milosti ili raspolozenja, pa il ce ti ostavit 5 maraka il nece, pa ti gledaj otkle je vedro? Sto bi rekla jedna meni draga forumasica, muuurs, da si mi iz oka ispo, jel me za to mati rodila?!

E Bog ti dao lijepo zdravljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla_r)
Neposredna veza do poruke: 271
28.8.2010 0:09:47   
Mirkica
lejla ti to pametno napisa svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image tako i jeste 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 272
28.8.2010 0:18:45   
Anoniman

meni mm nikad nije pitao za pin kartice a ni ja njega i.... mislim svak ima svoju karticu sa svojim kontom, ne kontam zasto bi mu rekla svoj pin? u cemu je kvaka?

To je ok,kod vas je situacija drukčija,a kod anonimne je jedan konto...user posted image

Neposredna veza do poruke: 273
28.8.2010 2:35:21   
Galicia
Nije poenta dal' on zna ili ne zna moj pin, ili ja njegov nego ZAJEDNICKE pare, zajednicki zivot i samim tim zajedno snosimo troskove.

Ja bih njega po guzi, al tebe prvo anonimna. Rekosmo ti svi fino, nije te mama rodila da budes neciji rob.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 274
28.8.2010 22:02:08   
Mirkica
svakako da podrzavam ali ipak ne bi trebao niko da je zloupotrebljava radi onih kojima je pomc stvarno potrebna. 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *