|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vjeiti problem - muz i pare!!
25.8.2010 13:47:11   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lenka

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Posljednje sto vam mogu reci, razrocila sam svoju djevojacku stednju sa super kamatom jer je vrsio pritisak na mene i sad cemo to spojiti s tim zajednickim racunom koji imamo...

dobili smo neke eure i sve to dala sam njemu,

-prvo nije trebao da je ne znam kakva ljubav znati za tvoj raun/tednju

- ta znai spojiti na zajedniki raun - da li ti moe podii pare s tog rauna , jer ako ne moe - ne bi onda bio problem ruka i sl, znai da to nije zajedniko

- a ovo tree obojeno crveno ...ma nemam komentara

eno puno ti sree elim u ivotu

e pa slazem se, mora li mm znati za svaki dinar, osim toga ne vjerujujem da se radi o velikim novcima
Prosto neznam kako upadate u situaciju da sve mm ispricate, svaki dinar gdje je itd
Ko da je morao znati, ti ih svakako ne bi potrosila zalud
Mozda bi ih upotrebila nekad kad vam prigusti i prijatno ga iznenadila al ne sad je moderno i reci koliko carapa imas

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lenka)
Neposredna veza do poruke: 151
25.8.2010 13:50:19   
veeseelaa
jednoj mojoj poznanici muz je malo po malo svu ustedjevinu (oko 12000,00 Km) potrosio, sve u gluposti
Pa sto si mu rekoh pricala????? da te vise voli hahahaha koji mozak

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 152
   [Obrisana poruka]
25.8.2010 13:53:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 153
25.8.2010 13:53:54   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: buba29

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

A izmotavanje u stilu neznam, ne mogu, ne snalazim se NE PODNOSIM

ja se grozim na ovo....uh

kod mene kolegica isla da upise sina na fax, ne kontam, momku 19 godina a nezna da se upise sam... pa kakv ce to biti muz sutra user posted image user posted image  

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 154
25.8.2010 13:54:23   
chuci

sad me zove, kaze ti si kriva, sto mi nisi trazila pare??

ja bih se sad pojela..

ok ja sam kriva, ali nece vise biti situacije da mu ja trazim pare jer ces odredjenu sumu ostavljati meni...

i to ce biti u koverti u steku u kuci za ovakve situacije...

on ce ti na to eto ja cu tebi donijeti one pare sto si razrocila pa ti raspolazi njima, da mi ne prigovaras.

ja kazem ne trebaju mi puno novca, tek 100-200 km za ovakve situacije.

dobit ces ti svoje pare pa ne brini neces biti bez para.

eto to vam je to.

i kako sad sve to dogovoriti snjim?? ne zelim da nas pare razdvajaju.

ja ne zelim da imam problema zbog para u braku, zelim normalan brak, nemam iskustva s parama u braku, niti kako se postaviti pravilno, evo tek ucim ali na svojim greskamauser posted image

ali mislim da svaka zena mora imati svoje novce, da ne ovisi o jednom muskarcu.

tuga je stvarno da vas pare razvajaju, pogotovo zato jer ih imate. fino sjedeš sa tm, kad imadnete vremena. i kažeš mu da se morate dogovoriti. sad ste u braku, dolazi i beba. nema više moje pare vamo, tvoje tamo. tvoje se štede moje troše, a pika se da TI štediš, a ja onda nemam. ne govorim ja da se ne može napraviti dogovor kao što veeseelaa radi sa sm, da ne stavljate pare na kamaru, ali opet niko nikome ne polaže račune, niko ne pika da je sam, nego se pika da ste vi porodica, to su sve vaše zajedničke pare, samo su na više računa. dogovorite se koliko ćete ostavljati u štednju, naravno, oboje trebate imati pristup toj štednji i mogućnost dizanja novca, to se može dogovoriti u banci. znači potrebno je da se dogovorite o kućnom budžetu, bio to dogovor, ti plaćaj račune, ja ću namirnice, toliku i toliku sumu prebacujemo na račun stednje, ili dogovor dignućemo sve para s aračuna svakog prvog u mjesecu pa rasporediti na gomile, ili trošićemo kome koliko treba pa na kraju mjeseca šta ostane na štednju prebaciti to ćete se vi dogovoriti. ali da on tebi vrati (gdje ih je to on odnio) tvoje pare, pa ti s njima radi šta hoćeš (očito si prigovarala čim pišeš da ti je rekao da će ti donijeti te pare da ne prigovaraš) meni to nije brak.

mm i ja imamo isto štednju, ali nikada, ama baš nikada on ni ja nismo rekli da su to pare od moje ili njegove plate, pa zato moje ili njegove. zahvalite Bogu što imate para da raspoređujete, i rasporedite ih na obostrano zadovoljstvo. to je brak, dogovor oko svega

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 155
25.8.2010 13:55:05   
Lenka

ja bih se sad pojela..

ok ja sam kriva, ali nece vise biti situacije da mu ja trazim pare jer ces odredjenu sumu ostavljati meni...

on ce ti na to eto ja cu tebi donijeti one pare sto si razrocila pa ti raspolazi njima, da mi ne prigovaras.

ne zelim da nas pare razdvajaju.

uz duzno postovanje al ja te ne kontam sta ti hoces ...da on tebi ostavlja pomalo para od tvoje plate

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 156
25.8.2010 13:56:27   
Anoniman
Malo mi je sad smjesno, ali ne razmisljam ono moje njegovo, ali sad primjecujem da on ne gleda kao ja, ja sve gledam da smo kao jedno. ne zelim kazem da nas pare razdvajaju, to bi me ubilo, kad mi nesto zamjeri ja mu kazem ma necemo se svadjati eto ti prebaci sve ionako je sve nase...sve je isto.. ali evo vidim da nije.
to moje njegovo nije od mene, vec od njega.. tvoji su dali ovoliko, moji ovoliko, nema nasi su daliuser posted image
onda ta moja stednja ide na zajednicki racun a to je zapravo njegov racun na kojem su sve pare koje smo naminjenili za bebu, u smislu da ne otvaramo 100 racuna... on je otvorio taj racun prije braka i usao s manjom sumom u brak s parama s tog racuna i sve smo ljepili na taj racun i pare za nas od rodbine, i nasu ustedjevinu. ja nemam pristup tom racunu, kod njega je kartica, pin i ostalo...

i jos nesto, kad sam jednom htjela podici pare s bankomata s njegovom karticom, nije dao, ustvari nikad mi nije rekao njegov pin, nit ga znam...bila sam ljuta, razocarana jer par dana prije toga bila sam jaaako bolesna, i dala mu karticu i pin najnormalnije da podigne novac, i znao je moj pin nikad mu to nisam krila, tad nije mi htio reci svoj i dan danas ga ne znamuser posted image  

tek vidim da grijesim. ali bitno je da me ovo lupilo od zid. sad cu drugacije.

sve je bilo po njegovom. e sad ce po mom.. ako treba nek donese te pare vidim da ga je uhvatio inat  i stavit cu ih na neki drugi racun u banci i stediti za svoju bebu...nek imam svoj dinar.

Neposredna veza do poruke: 157
25.8.2010 13:56:47   
Hanady RR
anonimna sretno...
sjedi i razgovaraj...
dogovori se sa njim....
nemoj da godinu dan an trudničkom dumaš kako i šta...
neke si ustupke napravila...tipa te štednje i davanj novca koji dobijete njemu...no vjerujem to je dio dogovora...ali i on mora poštovati tvoje zahtjeve i potrebe.

i smireno razgovaraj, objasni mu da se ti trenutno u ovoj situaciji ne smalaziš najbolje, da ti teško pada što si od neovisne osobe postala ovisna o njegovih 10 km...shatit će ali da bi shavtio moraš mu reći mila. user posted image

e a tema i spisak kako da budežte dovetee u red večeras....obećavam...
RR mi sav pobrkan...nešto se dešava pa večeras ću posvetiti svoje vrijeme da se posavjetujemo. vjerujem i ja ću od vas saznati velike tajne malih kuhinjauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 158
25.8.2010 13:56:57   
milenium

IZVORNA PORUKA: Leva

E hebi ga vesela ne mogu svi funkcionisati kao ti i tm, nekim ljudima to ne odgovara i sretniji su sa svojim rjesenjima. Meni npr. je bizarno da neko zivi zajedno a da svako ima "svoje" pare pa se onda kao cimeri dogovarate da popola platite rezije, racune i troskove cuvanja djeteta. Ali opet to je samo moje misljenje poznajem ljude koji tako "cimerski" fantasticno ferceraju.

user posted image

anonimna ubuduce nek ima uvjek u novaniku 100-200km(ako zafali) ili ako nemas gotovine onda bar uvjek imadni napunjen frizder,tako da uvjek neto mozes napravit.osobno ne dozvoljavam da mi je frider prazan,da mi dode iznenada 20 ljudi ja uvjek mogu rucak napravit.user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 159
25.8.2010 13:57:22   
veeseelaa

ja bih se sad pojela..

ne zelim da nas pare razdvajaju.

uz duzno postovanje al ja te ne kontam sta ti hoces ...da on tebi ostavlja pomalo para od tvoje plate

user posted image user posted image user posted image  Leva user posted image  pa vidis ti to, ne pitaju se zene sa svojom platom user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lenka)
Neposredna veza do poruke: 160
25.8.2010 14:06:19   
Lenka

onda ta moja stednja ide na zajednicki racun a to je zapravo njegov racun  ja nemam pristup tom racunu, kod njega je kartica, pin i ostalo...

nek donese te pare vidim da ga je uhvatio inat  i stavit cu ih na neki drugi racun u banci i stediti za svoju bebu...nek imam svoj dinar.

pa onda ti otvori s tim "VASIM"(kako on kaze)  parama otvori novi "ZAJEDNICKI RACUN" al pin i to samo kod tebe i mirna BOSNA

tada je najjaca ljubav kad je cist racun

< Poruku je uredio Lenka -- 25.8.2010 14:09:07 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 161
25.8.2010 14:11:17   
Anoniman
ja bih svasta nesto napisala al nemam zivaca

zasto se zene preko tridesete ne igraju vise zmire?

jer ih niko ne trazi!

(odgovor članu Lenka)
  Neposredna veza do poruke: 162
25.8.2010 14:13:17   
Anoniman
i da razjasnim ovo sto kazem da nas pare razdvajaju a radi se o mojim parama...

vidite on meni da moje pare, ja svoju platu, i on samo svoje, svoju platu...

i sta ako tako stvari postavimo, i dodjem u situaciju da sam potrosila to sto sam imala svoje pare, pa kad mu kazem da nemam, da mi prigovara pa sta hoces dao sam ti tvoje, imas svoje i ja svoje. ja se toga bojim. kao da nije brak. ja sam mislila, ako je sve zajedno, zajedno cemo i rasplagati parama ali on raspolaze parama ja samo dam primjedbu, pa eto nemoj toliko prebaciti nego toliko..bla bla na pocetku, kad smo se tek  uzeli, on je zaboravio da je u braku i sam odlucivao kao da me nema. kad sam saznala da on nesto prebacuje a veze nemam za to, poludila sam ko danas i brojala mu cijelu noc. od tada on kaze ok evo hocu prebaciti koliko cemo... da nisam zvocala, on bi nastavio tako... greska je sto nisam one eure polozila na svoj racun jer su to meni dali i to nije malo para.. ja sve njemu kao budala najveca... kontam brak nije veza, to mora se sve zajedno...sad mi krivo.

necu da bude moj racun ja trosim on svoj jer on moze mene pojesti sa svojom platom.. ima duplu.

on ima ideju ludjacku da ustedimo i to mu je glavno, a ne razmislja da moramo i misliti o danas i sutrra da jedemo da prosetamo odemo u kino na sok, na sladoled... on bi pod jastuk pare, tv i tako cijelu sedmicu.

eto...ja hocu zajednicki racun kojem i ja imam pristupa... a sad nemam. ne znam ni pin.

to je kriticno a u braku smo.

Neposredna veza do poruke: 163
25.8.2010 14:16:03   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: dadada

ja bih svasta nesto napisala al nemam zivaca

Isto.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 164
25.8.2010 14:18:33   
Lenka
draga Anonimna, fino se dogovorite sta ko placa, a ne da ti od svoje plate kolika god da je, placas sve a on nista

najveci problem je da samo ne postoje zajednicke pare, jer kad brak pukne pare su pare, a sve ostalo se dijeli.
Nemoj me pogresno shvatiti, ako Bog da prevazicice te ovo sve, al jbg, nema zajednicko, ako sam jedna strana to shvata kao zajednicko a druga to stavlja kao svoje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 165
25.8.2010 14:20:30   
Hanady RR
Anonimna vi ste očito na početku braka postigli dogovor...neki-nekakav....
ti sad skontala nije baš najbollji....
pa mjenjaj...
razgovaraj otvoreno sa njim.

mislim i ja sam u brak ušla sa djevojačkom štednjom...i moj je muž znao za nju...
on zna gdje mi je novac...i koliko ga imama ...ali milion puta sam uspjela ''uštediti'' pa ga iznenaditi...
evo plastičan primjer....
kupila sam sebi kozmetiku...onu nabavku kozmetike kad ženi svega fali...rekla da sam potrošila 80 Km...a ja potrošila 50 Km...
nakon toga kupim djetetu trenerku...rekla da sam platila 30 Km...a ja platila 50 Km...i opet sam dobra cenera....

znači ja sam iskrena sa svojim mužem ali pazim kako i šta trošim ako znam da njemu smeta...
ja znam da mi za kozmetiku neće ništa reći...meni treba i tačka....
al za trenerku koju će beba ositi uvrh glave 7-8 puta znam da bi mi prigovorio...tačnije rondao...pa ja izbalansiram.

ja sma za iskrenost u braku....
reci njemu sve ovo što si nama...
reci mu da si mislila da će biti drugačije...
reci mu da imaš strah da nećeš uvijek imati novca kod sebe...
recimu da si svjesna da doprinosiš materijalno manje do njega i da te to sada nervira...
reci mu da hoćeš da imaš skladan brak pun dogovora i razumjevanja...

ja vjerujem da ćeš u tom razgovoru čuti i da njemu nešto smeta...možda na što si potrošila svoju plati ''tako brzo''...ali i to mu objasni kao žena mužuuser posted image

ja vjerujem tvoji mali uzburkani hormoni smoći će snage da sve to dovedu u red.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 166
25.8.2010 14:25:57   
š t a
Mene je mama naučila da krijem pare od sebe. Štednja je neprocijenjivo važna. Jer uvjek postoje izvanredne situacije. Pa šta ako joj je  muž zaboravio dati ili ako je škrt, to se dešava ali ona je buduća majka MORA imati. A mi smo se emancipovale, htjele smo ravnopravnost... pa sad kuku daj.....
Snalazi se draga.Naš pametni narod kaže PROTEGNI SE KOLIKO SI DUG!!!!
Ja mužu dam i karticu i pare ali i uzimam otvaram novčanik trošim, imamo zajednički štek i nerazumijem kako neko u braku može imati TVOJT I MOJE! 
Moj tata kaže kako bi žena ranjenog muža vukla ili bi ga ostavila....

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Lenka)
Neposredna veza do poruke: 167
25.8.2010 14:28:51   
chuci

draga Anonimna, fino se dogovorite sta ko placa, a ne da ti od svoje plate kolika god da je, placas sve a on nista

najveci problem je da samo ne postoje zajednicke pare, jer kad brak pukne pare su pare, a sve ostalo se dijeli.
Nemoj me pogresno shvatiti, ako Bog da prevazicice te ovo sve, al jbg, nema zajednicko, ako sam jedna strana to shvata kao zajednicko a druga to stavlja kao svoje

ovo je ključno po mom mišljenju. morate ili imati ista shvatanja apriori ili se dogovoriti pa napraviti zajedničko shvatanje pravilne raspodjele novca. čim on govori da će ti vratiti tvoj novac, onda je ono ostalo prema njegovom mišljenju njegov novac, a ti misliš da je to vaša ušteđevina i eto ti glavnog problema.
razgovarajte pa se dogovorite za neko rješenje

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Lenka)
Neposredna veza do poruke: 168
25.8.2010 14:29:14   
Anoniman
Njegovi troskovi: dorucak u firmi, gorivo, i oko auta, ponekad u prodavnicu kad mu kazem da mi nesto fali, sam nikad ili vrlo rijetko, vise nikad nego rijetko, i ja vise vjerujte ne znam koji on to ima trosak, a sam trosi 10 ili vise km dnevno jel to ok?

Moji troskovi: dorucak, rucak svaki dan plus voce jer sam trudna i sokovi, ne stedim stvarno na hrani, jer mi je beba najvaznija, potom kupiti skoro sve za bebu od stvari.. ne mislim na krupne krevetaci to vec na benkice, gegice, kremice, posteljinu itd. a gdje je higijena sva, i njemu ako fale carape ili nesto jer moram misliti i na to, jucer mu kupila od tih 50 km zvake za auto koje su 4,60 i ne pita odakle vec super, hvala mila. i tako uvijek ako mu sta fali, dezodorans i sve mu kupim cak i sampon naravno on nista to ne kupuje.

I sto to on mora imati po 100 ili vise km u novcaniku a kada on treba meni dati izvuce bjednih 20 KM i pita jel ti dosta? hahhahuser posted image  

pa gdje je tu pamet?

racune placamo kad budete plata svaki put, to je ok. nekad se koljemo oko racuna telefona ali ok ,puno pricam,...

(odgovor članu ena0002)
  Neposredna veza do poruke: 169
25.8.2010 14:33:12   
koka i po
I sto to on mora imati po 100 ili vise km u novcaniku a kada on treba meni dati izvuce bjednih 20 KM i pita jel ti dosta? hahhah

Moj ti je savjet da napravi mjesenu listu potreptina koje si kupila i da sauva raune...kalkulaciju nek obavi sam pa nek vidi moel ti biti para koliko ti on daje....a nemoe garant...veina mukaraca nema pojma koliko je "ivot skup"...moj recimouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 170
25.8.2010 14:37:33   
chuci

Njegovi troskovi: dorucak u firmi, gorivo, i oko auta, ponekad u prodavnicu kad mu kazem da mi nesto fali, sam nikad ili vrlo rijetko, vise nikad nego rijetko, i ja vise vjerujte ne znam koji on to ima trosak, a sam trosi 10 ili vise km dnevno jel to ok?

Moji troskovi: dorucak, rucak svaki dan plus voce jer sam trudna i sokovi, ne stedim stvarno na hrani, jer mi je beba najvaznija, potom kupiti skoro sve za bebu od stvari.. ne mislim na krupne krevetaci to vec na benkice, gegice, kremice, posteljinu itd. a gdje je higijena sva, i njemu ako fale carape ili nesto jer moram misliti i na to, jucer mu kupila od tih 50 km zvake za auto koje su 4,60 i ne pita odakle vec super, hvala mila. i tako uvijek ako mu sta fali, dezodorans i sve mu kupim cak i sampon naravno on nista to ne kupuje.

I sto to on mora imati po 100 ili vise km u novcaniku a kada on treba meni dati izvuce bjednih 20 KM i pita jel ti dosta? hahhahuser posted image  

pa gdje je tu pamet?

racune placamo kad budete plata svaki put, to je ok. nekad se koljemo oko racuna telefona ali ok ,puno pricam,...

pa pitaj ga draga ako ne znaš na šta potroši svaki dan 10 km, možda i on tebe pita a na šta ti potrošiš 50, ako ne pričate nećete ni znati. kako plaćate račune kad bude plata, odvojite i pare za namirnice, kozmetiku odnosno tu mjesečnu nabavku. čekamo svi tu temu ko ozeblo sunce, rekla je hanady večeras user posted image pa ćeš znati koliko ti za to treba parauser posted image user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 171
25.8.2010 14:38:49   
veeseelaa

pa gdje je tu pamet?

ti njemu ne daj svoj novac pa ces imati, i sve ok, on nek svoj trosi kako hoce, ne dozvoli da ti neko daje 20 KM pored svog novca
to je i smijesno i zalosno

< Poruku je uredio veeseelaa -- 25.8.2010 14:39:54 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 172
25.8.2010 14:39:46   
Anoniman
da njemu prebacim kupovinu??? hm.. da napravim recimo spisak namirnica i sutra poslije posla nek svrati kupi pa nek vidi koliko meni zapravo para treba???

jer ja kazem imam manje od 20 km na kartici a on meni eto skontaj nesto snadji se napravit ces ti nesto i imas krompirauser posted image

nego... moram sve skontati rekla sam mu najbolje da nas ti i zvedes na rucak i sretna Bosna sto bi rekli...:)

on se tu uzjogunio ko sta mi je pa od cega da pravim rucak majke ti?

am nikad on mene nece shvatiti nema on ni upola troskova ko ja ... stvano idem bas sam nervozna... jedva disem bas mi je krivo pojela bih se ... stvarno nisam sanjala da cu se dovesti do ovoga sve ljubav fazoni a kad su pare u pitanju, stop, ne diraj.

nije galantan nikad i to me ubi.

sve gleda racunicu.

a imamo, nismo bijeda.

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 173
25.8.2010 14:39:47   
milenium

i sta ako tako stvari postavimo, i dodjem u situaciju da sam potrosila to sto sam imala svoje pare, pa kad mu kazem da nemam, da mi prigovara pa sta hoces dao sam ti tvoje, imas svoje i ja svoje. ja se toga bojim. kao da nije brak.

znaci ti ima svoju placu i kad je potrosis pitas njega?! a sta bi bilo kad bi on svoju placu potrosio i onda jos pitao tebe? naravno da bi se onda ti naljutila.
ok,ti kupuje sve za u kucu,ali nek on onda plati od ''''svoje''''rezije i eto ga!
kolko onda trosite kad vam 2 place ne mogu dotec?sta bi ja trebala onda ,ubit se jer zivim samo s jednomuser posted image
malo razumnije trosite i imat cete uvjek.zna se sta je osnovno potrebno za kucu a sta je luksuz i glupostiuser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 25.8.2010 14:43:22 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 174
25.8.2010 14:40:17   
Romali
Skuha li ti ista,anonimna? Je li gosti dolaze na rucak ili veceru??

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *