|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mali odbijaci hrane
24.8.2010 0:51:50   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

opa, opa počelo je user posted image user posted image user posted image user posted image

sta je pocelo ???? user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 351
24.8.2010 0:55:17   
Anoniman

opa, opa počelo je user posted image user posted image user posted image user posted image

izgleda samo moja nece ni pod raznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image isprobala sve varijante i onda mama pocelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ona mi se smijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 352
24.8.2010 0:57:13   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: noa

izgleda samo moja nece ni pod raznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image isprobala sve varijante i onda mama pocelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ona mi se smijeuser posted image

a to vi msilite na hranu :))) ejj i meni treba da skontam user posted image user posted image user posted image noa nemoj se skirati cim ona osjeti potrebu da jede jesce , bitno ej da niej bolesna.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 353
24.8.2010 1:02:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica

a to vi msilite na hranu :))) ejj i meni treba da skontam user posted image user posted image user posted image noa nemoj se skirati cim ona osjeti potrebu da jede jesce , bitno ej da niej bolesna.

ma ima temperaturu vec 2 dana a s jelom zeza odavnouser posted image ma samo da nam ti aBd rodis brzo ces nas sve pohvatatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 354
24.8.2010 1:03:21   
Mirkica
ako Bog da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 355
24.8.2010 1:03:41   
Visnja RR
turica jos zeza user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 356
24.8.2010 1:07:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

turica jos zeza user posted image

nema je danas od 4,30

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 357
24.8.2010 1:13:43   
Visnja RR
i nece se vise ni pojavitiuser posted image

03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 358
24.8.2010 1:14:03   
Ella_H
Poz zene....Bravo za djecu i med, malecki odlicno jede
ali veliki brat je postao uzasan niti jede niti pije,
srecom u zadnjih par dana palacinke pravim slane
ali nije to nikakva hrana po mom standardu sta bi od djeteta
koje je kupus s uzitkom jelo hehe
Od sutra i njemu med obavezno...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 359
24.8.2010 1:16:20   
Anoniman

i nece se vise ni pojavitiuser posted image

drzite palceveuser posted image

Neposredna veza do poruke: 360
24.8.2010 1:17:09   
Visnja RR
za med i jasmin user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 361
24.8.2010 2:22:25   
jasmin

evo mene opet...
kako je vec poznato da je oje djete nocna ptica ( na koga li je! user posted image ) prije 20 minuta je trazila pitu user posted image
e kako ja uvjek imam zamrznutu pitu koju mama pravi od domaceg sira, kajmaka i jaja ... i sve to poredano u sapo 2-3 stapica, tako ja fino odmrznem i djete pojede... evo sad sve zaljeva cajem user posted image

Bravo za malu princezu.Bogu hvala.E samo da nastavi traziti i da nam se javljas za pomoc <sta vise kuhati,dijete stalno trazi< hehehe.Presretna sam,zbilja.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 362
24.8.2010 6:36:57   
koka i po
IZVORNA PORUKA: jasmin

evo mene opet...
kako je vec poznato da je oje djete nocna ptica ( na koga li je! user posted image ) prije 20 minuta je trazila pitu user posted image
e kako ja uvjek imam zamrznutu pitu koju mama pravi od domaceg sira, kajmaka i jaja ... i sve to poredano u sapo 2-3 stapica, tako ja fino odmrznem i djete pojede... evo sad sve zaljeva cajem user posted image

Bravo za malu princezu.Bogu hvala.E samo da nastavi traziti i da nam se javljas za pomoc <sta vise kuhati,dijete stalno trazi< hehehe.Presretna sam,zbilja.

user posted image ..znala sam da će se promjeniti user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 363
24.8.2010 8:32:38   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ma ima temperaturu vec 2 dana a s jelom zeza odavnouser posted image ma samo da nam ti aBd rodis brzo ces nas sve pohvatatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

noić pa to je razlog, dijete je kenjkako i obično tada odbija hranu, ne brini se, čim prizdravi med u čaj i malena će da njam, njam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 364
24.8.2010 8:32:52   
veeseelaa

za med i jasmin user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 365
24.8.2010 11:37:08   
Anoniman
moja od jutros popila samo 100ml bebimilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo ce me slomitiuser posted image forsiram med nije mi tesko praviti i bacati...da hoce barem malo popiti nekako bi mi bilo lakse al drago mi je zbog Ajse i Asjeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 366
24.8.2010 11:40:19   
Mya_81 RR
Noa, poslušaj me za matičnu mliječ...to će sigurno htjeti piti jer je finog okusa, a nema puno...mislim da je dnevna doza možda dvije kašikice...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 367
24.8.2010 11:45:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Noa, poslušaj me za matičnu mliječ...to će sigurno htjeti piti jer je finog okusa, a nema puno...mislim da je dnevna doza možda dvije kašikice...

pokusat cu ne moze skoditi al fakat vise nemam snage jos cu se i ja razboliti od silne brigeuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 368
24.8.2010 11:50:17   
taurus
Noa možda da probaš sa nekim multivitaminskim sirupom
Ja sam svom R davala multisanostol, baš u tom uzrastu kada nije htio da jede i stvarno sam bila prezadovoljna
može i matična mliječ ona od medexa u plavoj kutiji i daje se po pola bočice

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 369
24.8.2010 11:55:23   
veeseelaa

moja od jutros popila samo 100ml bebimilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo ce me slomitiuser posted image forsiram med nije mi tesko praviti i bacati...da hoce barem malo popiti nekako bi mi bilo lakse al drago mi je zbog Ajse i Asjeuser posted image user posted image user posted image

noa moja je ovako danima radila, mjesecima user posted image user posted image user posted image
a neće čaj nikako?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 370
24.8.2010 11:56:45   
Anoniman
ma njoj izgleda nicu 5-ice al kod nje ne ide po jedan zubic nego izbijaju i donji i gornjiuser posted image neda dohvatiti do usta a navikla kad pije da se cuclom od flasice ceska po desnima a sad je to valjda vrijedja..vidim da joj godi nesto sto je kao puding,monte, jogurt al nece ni tog nego po par kasikicauser posted image

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 371
24.8.2010 11:59:32   
veeseelaa
pa vidiš da su zubi, pa sve se bebe tako ponašaju kad im rastu zubići.... ajde malo smiri se, ajde mila, napravi si kaficu i malo odmori
kasnije opet probaj malo jogurta hladnog iz friždera, mislim da bi to godilo desnima

< Poruku je uredio veeseelaa -- 24.8.2010 12:02:41 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 372
26.8.2010 1:55:25   
Visnja RR
nakon jutarnjeg AD , oko 10 je popila 60 ml sokica HiPP Baby C
vec iza 11 sam je pocela nagovarati da jede... ona je trazila meko ali vec imamo pricu da tata nije kupio user posted image  i da smo jutros sve potrosili...
zatim je trazila CAJku u koji sam ubacila opet kasiku meda... popila vise od pola (kasnije je i drugu polovinu) vec je proslo 12 i ona i dalje nije htjela da jede...
napravila sam sarenu corbicu s teletinom (komadici teletine sa karfiolom, mrkvom, brokulom, prasom, graskom, pelat) ali nije bilo sanse da pojede...
trazila pitu...
iznervirana joj podgrijem sirnicu i pojede veci komad i zalije sa pola case jogurta...
kad je MM dosao naspem nama tu corbicu a ostavim i njenu na stolu... i vrti se ona vrti... i ode njemu i kao da vidi sta ima u negovom tanjuru... on joj ponudi kasiku i ona hoce...ja joj donesem njenu kasiku u koju MM svojom sipa i tada kao ona jede... i kasika po kasika ona pojee oko 15 kasika... kako vise nije bilo u tanjuru kaze ona "LJOSH" a to znaci JOS user posted image  i naspem ja jos ... i spuca djete jos oko 7-8 kasika...
a meni lale iz usiju... kasnije je papala vocnu kasicu od marelice... pijucakala caj... i uvece veliki monte .. AD nije trazila veceras...

nadam se da ce i sutra papati corbicu user posted image  
(jasmin ne smijem jos da se radujem tvom MEDenom savjetu) user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 26.8.2010 1:57:00 >

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 373
26.8.2010 4:04:42   
jasmin

vec iza 11 sam je pocela nagovarati da jede... ona je trazila meko ali vec imamo pricu da tata nije kupio user posted image i da smo jutros sve potrosili...
zatim je trazila CAJku u koji sam ubacila opet kasiku meda... popila vise od pola (kasnije je i drugu polovinu) vec je proslo 12 i ona i dalje nije htjela da jede...
napravila sam sarenu corbicu s teletinom (komadici teletine sa karfiolom, mrkvom, brokulom, prasom, graskom, pelat) ali nije bilo sanse da pojede...
trazila pitu...
iznervirana joj podgrijem sirnicu i pojede veci komad i zalije sa pola case jogurta...
kad je MM dosao naspem nama tu corbicu a ostavim i njenu na stolu... i vrti se ona vrti... i ode njemu i kao da vidi sta ima u negovom tanjuru... on joj ponudi kasiku i ona hoce...ja joj donesem njenu kasiku u koju MM svojom sipa i tada kao ona jede... i kasika po kasika ona pojee oko 15 kasika... kako vise nije bilo u tanjuru kaze ona "LJOSH" a to znaci JOS user posted image i naspem ja jos ... i spuca djete jos oko 7-8 kasika...
a meni lale iz usiju... kasnije je papala vocnu kasicu od marelice... pijucakala caj... i uvece veliki monte .. AD nije trazila veceras...

Bravo za corbicu i malu ljepoticu.Ono sto smo mi postigli s medom jeste to sto ona sad ima potrebu za hranom pa je i trazi.Ocito je da sirnicu voli pa je nju i trazila.Njoj je sad malo tesko izaci iz rutine odbijanja hrane,jer tako je navikla.Sa sirnicom je jaran,a sarenilo na tanjiru spada u naviku da ga odbije.Medjutim...nije mogla da se izbori s potraznjom hrane koju zahtjeva `cika med` hehehe.Moras malo razumjeti tu njenu naviku,malo biti strpljiva i doci ce vremenom na svoje.
Potpuno te shvatam da jos ne mozes da se opustis i budes radosna kad je vidis da papa.Ali budi radosna jer si joj dala hranu neprocjenjive vrijednosti za njen razvoj,cak i da nista ne pojede,velik je dobitak sto uzme med.
U medu je samo do 1976 god. otkrivena 181 materija koja je potrebna za normalan razvoj i funkcionisanje organizma.Samo malo strpljenja i vidjeces i plodove od kojih je i potreba za hranom i njeno konzumiranje onoliko koliko je dovoljno da se zaista konacno bez straha radujes.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 374
26.8.2010 6:39:09   
koka i po

vec iza 11 sam je pocela nagovarati da jede... ona je trazila meko ali vec imamo pricu da tata nije kupio user posted image  i da smo jutros sve potrosili...
trazila pitu...
kad je MM dosao naspem nama tu corbicu a ostavim i njenu na stolu... i vrti se ona vrti... i ode njemu i kao da vidi sta ima u negovom tanjuru... on joj ponudi kasiku i ona hoce...ja joj donesem njenu kasiku u koju MM svojom sipa i tada kao ona jede... i kasika po kasika ona pojee oko 15 kasika... kako vise nije bilo u tanjuru kaze ona "LJOSH" a to znaci JOS user posted image  i naspem ja jos ... i spuca djete jos oko 7-8 kasika...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mashallah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *