Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a za trpezariju smo narucili levhu na kojoj ce pisati ajet - jedite i pijte ali ne pretjerujte ( na arapskom naravno)... mm kaze da ce me staviti da sjedim naspram nje i da je stalno citam
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
frankoza posatvial sma ti pitanje na temi Ramazan ako nije mrsko i ako znas da mi odgovoris
A ja imam jedno pitanje za sve koje bi mogle pomoci. Meni treba tepih za dnevni boravak i djeciju sobicu, ne smije biti vuneni zbog alergija ovih mojih smizli a ne bih ni neku jeftinu sintetiku a voljela bih da je fino mekan...imal ko kakav prijedlog, gdje da gledam i sta da trazim, ja stvarno pojma nemam.
I mi isto... evo vec 4 godina i hvala Bogu nista mu... koza jos i uvijek izgleda ko nova... a sad zamislite kad sjedimo ja i mm oko 100 kila obadvoje.... pa Lamija skace po njemu a vala ni dekice ja nestavljam jer je toplo u stanu...
Leva ja moju kozu namazem jednom godisnje sa Niveinom ili od Dove kremom obicnom... (uzmem one koje imam viska) a nonstop je cistim sa sprejom za prozore hahaha....
Zao mi je toga sto ti se desilo... ja sam dobila 15 godina garancije samo na kozu... ako bi sta bilo kozi oni promjene dzabe... a uzela sam naj cvrscu kozu koju su imali u salonu...
Frenki prelijepo ti je u dnevnom =) sve je za 10 =)
ja imam kožni namještaj već tri godine i sve je ok! ne pazim ga vala
Ja ne kontam sta trebam paziti? Kupila sam kozni, da ga ne bi pazila...
I mi isto... evo vec 4 godina i hvala Bogu nista mu... koza jos i uvijek izgleda ko nova... a sad zamislite kad sjedimo ja i mm oko 100 kila obadvoje.... pa Lamija skace po njemu a vala ni dekice ja nestavljam jer je toplo u stanu...
Leva ja moju kozu namazem jednom godisnje sa Niveinom ili od Dove kremom obicnom... (uzmem one koje imam viska) a nonstop je cistim sa sprejom za prozore hahaha....
Zao mi je toga sto ti se desilo... ja sam dobila 15 godina garancije samo na kozu... ako bi sta bilo kozi oni promjene dzabe... a uzela sam naj cvrscu kozu koju su imali u salonu...
Frenki prelijepo ti je u dnevnom =) sve je za 10 =)
A ja moju ocistim sa 2 Umine maramice..
imama ja ovakav slican... nije isti ali je na ovaj fazon - isti materijal i ista boja, malo drugaciji raspored.... sutra ti ga slikam pa ti posaljem sliku.... mi smo ga kupili u jednom salonu, a vidjela sam na ovaj fazon reklamu u jednom drugom, imena cu ti na pp da me ne ruze
evo pahuljice ovakav je i kod mene, a isti bih preporucila i muby uz njenu garnituru.... to je na ovoj prvoj slicici
Frenki, meno se basb bas svidja tvoj dnevni. Boje su definitivno moje(ja jos volim i crvenu i zutu-za spavace i djecje). Sve je tako skladno, ni malo ni previse...Toplo... I garnitura i komoda i tepih, a Bogme i stolic ti je za deset!
ja sam cak razmisljala za promjenu da kupim neke crvene( ali tamno crvene, bordo) prekrivace sa crvenim stoljnjakom i nekim jos detaljicima i da mogu mijenjati.... a i na tepihu imam nesto crvene boje.... imam tako i komplet bez prekrivace i stoljnjake i to.... pa kad se to promijeni kao da sam novi namjestaj kupila bas onako osvjezi kucu... mada mi je ova zelena nekako najdraza....
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
ja imam kožni namještaj već tri godine i sve je ok! ne pazim ga vala
Ja ne kontam sta trebam paziti? Kupila sam kozni, da ga ne bi pazila...
Mi ( ja) smo se odlucili za njega zbog a htjeli smo kupiti stof koji se skida i pere.To je isto super stvar ali poznavajuci sebe ne gine mu mjesecni remont na striku ,tako da smo se odlucili za kozu,htjeli smo i eko ali odustali jer je neprirodna i puca uzas! kome bude hladno imam preprivac pa bujrum!
a za trpezariju smo narucili levhu na kojoj ce pisati ajet - jedite i pijte ali ne pretjerujte ( na arapskom naravno)... mm kaze da ce me staviti da sjedim naspram nje i da je stalno citam
e nasmija me pravo... al kad skontam dobar sistem fakat
Jedino ja haman nadrljah Kupili u Livingu Italsofinu garnituru koju mazem onim glupostima kupljenim kod njih. Dvije godine kasnije na trosjedu je naslonjac za glavu sav oguljen i jedino sto mi preostaje je presvlacenje namjestaja E sada prvo smo ovu glupost dobro zaplatili pa sad mi se jos ne daju dodatne pare a drugi veci problem je gdje naci dobrog tapetara da ne upropasti oblik posto je garnitura stvarno san snova za sjedenje
mi smo kupili kožnu, platili je masno i isto sve nam se ogulilo, ispucalo... ja sam nju lijepo bacila a kupila od štofa... moja je sviejtlo siva sa srebrenim nogarama slovenačkog porizviđača i lako se održava taj štof i nemam ama nikakvih problema.... ja kožu nebih više sebi unijela u kuću nema šanse.... sada kada vidim kako mi je lijep ovaj ugao...tačno odiše toplinom... meni je koža ''hladna'' na pogled nije samo pitanje pod guzom
Ja ne kontam zasto ne reklamirate ako se desi problem ja cipele reklamiram a ne namjestaj ili neki uredjaj! kako se moze oguliti ako je prava koza??? ne kontam Mi radili plakare 12 god garancija,prozori takodje! Ako se bilo sta promjeni na novom namjestaju( ne nasom greskom) pravac u salon
hanady ne znam gdje si ti kupila svoju garnituru, ali me cudi za Levu... ipak je to ozbiljan salon namjestaja sa svjetskim markama....jel moguce da i oni fušere???
Frenkoza bas si divno uredila svoju sobicu, bas ugodno za oko, a lewhe su posebna prica, ja bi ih samo kupovala, razne i staklene i bakrene i u drvetu, one su moj fetish...
Mi smo reklamirali... novac ne vraćaju...hoće nju da presvuku ili da izaberem nešto drugo kod njih... ja kod njih nisma nalazila ništa što sam željala više... trpila sam je 3 godine pune...i onda kupila novu. Odmah nakon 7 mjeseci vidjela sma prvo puvanje i to na naslonjaču i ispod dupeta gdje je moj muž najčešće djedio tj. ''njegovo mjesto''...stavila sam preksrivače ali učinjena šteta natsvila je daljnje puckanje...elem odluči smo trpit i kupi novu. tako je i bilo
Mislim to mi je motiv i bio...kada sam kupovala kozni namjestaj....da je nepromjenjiva.
ja vjerujem da je kvalitet boksa od koje je rađena garnitura bitan. ja nisma imala tu sreću na žalost. sada znam da cijena nije sigurnot da je koža kvalitetna. No pregurala sam i halila...nije mi bilo suđeno da uživam u kožnom namještaju.
Mi smo reklamirali... novac ne vraćaju...hoće nju da presvuku ili da izaberem nešto drugo kod njih... ja kod njih nisma nalazila ništa što sam željala više... trpila sam je 3 godine pune...i onda kupila novu. Odmah nakon 7 mjeseci vidjela sma prvo puvanje i to na naslonjaču i ispod dupeta gdje je moj muž najčešće djedio tj. ''njegovo mjesto''...stavila sam preksrivače ali učinjena šteta natsvila je daljnje puckanje...elem odluči smo trpit i kupi novu. tako je i bilo
Gdje si to kupila....da se cuvaju oni koji hoce da begenisu koznu garnituru...uzas...prvi put cujem.