|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.8.2010 13:29:57   
koka i po
Felix, ti i nemas kad praviti drugo, kad ti je Anel u krevetu...
Ti ces se naspavati, ako te muz pusti, kad naucis Anela da spava u kreveticu...

nema od toga ništa...moj Sejo je uvijek spavao u krevetiću i opet manevriše po čitavu noć...doduše sad malo rjeđe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 601
22.8.2010 13:41:14   
Hannica
IZVORNA PORUKA: tajra

Ne smijemo se zaliti, zene drage...
Sjetimo se proslogodisnjeg ljeta kad su nas nase bebe budile svako 2-3 sata...

Tad sam mislila da nikad vise necu prespavati noc...

I mastala kako cu ja nju buditi kad joj bude najsladje...

A, evo ja vec to zaboravila...

Moja Hana je od 40-og dana spavala cijelu noc,nije se nikako budila,ali zato prvih 40 dana nije nikako spavala navece,probudi se oko 3 i nije htjela spavati do 7,8,uh...kad se sjetim place mi se.
Ja sad stavim flasicu s cajem ili s vodom pored nje,ona se probudi uzme flasu i pije i tako od 5,6 mjeseca,a sad nekad moram ustati da joj donesem mlijeko pa mi neobicno.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 602
22.8.2010 13:43:31   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix
sta hoces zeno draga pa spavale do 11.stid vas bilouser posted image nama corluciti
Suti,i uzivaj A.nije spavao nikad duze od 9 ili pola 10 a to nepamtim kad je bilo
Do,11.nikada.....
Idel Hanci,sama koracimauser posted image rusil se ili je dobra sa ravnotezom.

Ma ne desava se to cesto da spava do 11,i mene iznenadila.user posted image
A hoda po malo,5-6 koraka i sjedne  ili se uhvati za nesto.Zadovoljna sam,napreduje svaki dan sve vise.user posted image
A Anel,jel on hoda??

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 603
22.8.2010 14:00:32   
Mya_81 RR
Tajra, znaš da neke stvari u teoriji zvuče divni i krasno, ali nisu nam svi isti i ne reaguju svi isto na sve. Ova moja je noću tempirana bomba u punom smislu te riječi. Par noći sam je ostavljala tako da vrišti, samo sam je češkala kroz ogradicu (a kreveti su nam jedan pored drugog i skinula sam joj onu pamučnu ogradu da se možemo gledati) ali je to nije spriječilo da plače po puna 2 sata...prvo jutro me susjeda ispod pitala je li sve OK.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 604
22.8.2010 14:16:23   
Apotekarka
Mi smoo jutrios opet ustali prosarani sitnim bubuljicama po licu,iza uha i malo a prsimauser posted image user posted image user posted image
Ja sam vam nesto nizasto neka me mucnina muci od kako sam progledala,Antonio spava mm auto pere a ja ringerajam....
Vidim Minjica i dalje ima te nocne napadevriske ja sam 100 % uvjerena da su zubi bar je tako nama kad izbije zubic 5 dana mirnijih noci i opet ispocetka...
Sta je s Anelkom ima li zubova...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 605
22.8.2010 15:15:27   
megi
a sto se tice spavanja nisam ni ja zaboravila da sam joj prijetila da cu je abd buditi kad bude tinejdzer pa joj bude mrsko ustati iz kreveta ujutro

a adna spava u kreveticu i tada mnogo bolje spava nego s nama,
a i mi ako apotekarka imamo epizode trzanja, plac, kenjkanja kad nam hoce zubici

ma felix bona gdje ce ti dusa da A bude jedinac, nego haj ti u akciju dok si jos mladauser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 606
22.8.2010 17:15:26   
Mya_81 RR
Apotekarka, i meni je to kao neka opcija i onda mi je glupo da je učim da spava sama jer trenutno imamo samo jedinice. obje gornje dvojke gdje su tu su da nam izadju tako da ne mogu isključiti nikako mogućnost da se budi zbog zubića...a kad se sjetim da imamo tek 4.....doduše, lakše mi odmah kad se sjetim da nam Anelko nema nijedan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Što se tiče drugog djeteta i ja bih bez problema mogla ostati samo na jednom, ali mi je fakat žao da Minja bude sama. Istina, ne znam kad ću skupiti hrabrost, jer obično drugo djete bude drugačije....bude li gore teško mi se piše user posted image user posted image user posted image ne kocka mi se user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 607
22.8.2010 17:56:24   
Hannica
Pa koristite li onaj gel za zubice,nama bas pomaze.Prezadovoljna sam. user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 608
22.8.2010 17:58:56   
Mya_81 RR
Mi imamo calgel, ali ga nešto nismo koristili...baš ću probati namazati ako se počene buditi kao sinoć pa ćemo vidjeti ima li i kod nas efekta...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 609
22.8.2010 18:04:53   
Hannica
I mi taj koristimo.Iskreno,neznam sta bih bez njega.Vec treci koristimo.user posted image

Neposredna veza do poruke: 610
22.8.2010 19:44:31   
mojbebac
samo da vam se javim i prenesem moje impresije ukratko: vikend sam provela u etno selu " stanisici " u bijeljini ...... i zaista je predivno, kao iz bajke ...... ali sve, do najsitnijih detalja, nigdje ni kakve zamjerke ..... od hotela, bazena, cjelokupni ambijent, hrana, poslastice, kokteli .... ma sve je ekstra, za kraci odmor dan - dva ekstra preporuka ....... a tak kakva je igraonica za djecu, fenomenalno ..... stavicu par slika da pogledate .... upravo mi dolazi cici, nismo se vidjele od petka vece, odoh pred nju pa vam se javim kasnije .... ljubim vas puno .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 611
22.8.2010 22:04:40   
Anoniman
vece
Ja bila kod mame dosla skoro anel zaspo u autu cim sam stigla usto sat vremena plakao dok se smirio i razbudio uzas.
Prekino sebi san stacu mu ja kad je lakog sna.
Odmorila sam lijepo danas kod svojiuser posted image
Hannice,A.onak pomalo koraca ne sam vec uz namjestaj i tatamm ga puno uziva u tome
apotekarko,nema zubi jos nistauser posted image krezavi smo
Mya, vidim i ti se omisaljas oko 2.djetetauser posted image .....
Mi sutra idemo na kont.abd vaditi nal.ponovouser posted image nadam se da ce biti o.k abd.
zao mi ga opet ce ga bosti....
Megi,hvala mila nisam ni ovo jos odhranilauser posted image vidis da nespavam jos bi mi falilo jos jedno da se ubijem od izmorenosti ....

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 612
23.8.2010 9:45:06   
Hannica
Mi nismo danas spavali do pola 11 nego do 8.user posted image  Mnogo tuzno user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 613
23.8.2010 12:15:45   
Sonja
eee ja napisala kilometarski post i Adin izbrise jednim klikomuser posted image
sad jovo nanovouser posted image
A mi je jos uvijek bolestan..kaslje boze sacuvaj..
u cet. smo bili kod dok. a evo nije mu nista bolje.
pa cu ga mozda danas opet vodit..strah me da ce mu otiici na pluca nedo bog
evo maloprije ja ga pitam jesil gladan kaze EST ;reko sta ces jest kaze CAPI (cevapi) i ja narucim i jeo je malo..
ja dosla ko tate i mame i tata mi kaze da je A smrsaouser posted image on ga nije vidio nekoliko dana pa moze primjetiti a ja po tome sto mi je laksi kad ga nosimuser posted image
sva sam vise luda s njim:(
evo podocnjaci katastrofa od nespavanja...
zao mi ga i kad setamo ja sve zaobilazim djecu da im ne predje jer bas kaslje a on sve beba beba...
slabo i navece spava ..ne moze od kaslja i rano se budi...

a vidim da pricate o djeci..
mm bi sad htio jos jedno a ja..ma nema sanse..
nekad mi dodje zelja kad vidim bebicu al kad pomislim da sve sto ide sa malom bebom...uuu odmah me prodje zelja..
onda i A je meni puno privrzen i mogu mislit kako bi se ponasao..on je ljubomorannn uuuu bas puno..i onda bi mi bilo zao sto ne mogu da mu posvetim svo vrijeme kao sada..
ima tu dosta argumenata za PROTIV user posted image
ima vremena mlada samuser posted image

Hannica i Mya spominju calgel za zubice..ja sam prvo njega kupila kad su Adinu krenuli zubi al nama nije puno pomagao, pa sam uzela Dentinox kapi isto za zubice i prezadovoljna sam ..puno je bolji od gela i preporucujem ga svimauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 614
23.8.2010 16:50:52   
iv@ncica
tayra- mya- kod  nas  ti  je  spavanje  ko  i laniuser posted image user posted image  bez  obzira  na  metode..mozda  mrvicu  bolje ...ali  se  budi..ne jede  i  ponekad  nesto  popije..jednostavno  je  takva  beba...spava  u  kreveticu  sam...ali  džaba....od  svega  sam  ga  odvikla  po  noci..ali  ipak  kad  skoci  dere  se  da  gori  zgrada..moram  mu  ustati..ja  mislim da  je  on  dosta zivahan...pa  po  noci  sanja  i  tumba  informacije  od  predhodnog  danasuser posted image ..a  ja  nocas  dosla  sa  svadbe  u 3,5 i  tek s to s am  se  istusirala,  legla i  taman  me  san  uhvati  kad  on  skoci..prepane me  pravo..eto  tako  nam  je  veselo..sreca  jutros  smo  dobili  free  na  poslu  pa  nisam  morala  iciuser posted image
felix-  ja  andreju  odavno  nista  ne  dajem  po  noci  ni  rano  ujutro..osim  vode  zbog  vrucine...oko 8,30-9  doruckuje nestgo  mlijecno  keks+mlijeko,  cokolino  isllll..a  poslije jede  sta  i  mi ,  osim  szto  mu  vise  pazim  sto  dati  i  ubsacujem  voce  i  slicno.  Sad  kad  pođe  u  vrtic, samo  ce  ranije    doruckovati,  on  ne  pije  mlijeko  i  nista  na  bocu  osim  vode.

ja  jucer  na  svadbi,  nocas  na  svadbi, sad c e  nam  gostiuser posted image ..andrej  bio  s  tatom..pozelio  se  mame,  a  nocas  kad  sam  dosla  sa  svadbe skocio i  on,  pa  nema  ti  mama  spavanja  sad  skaci  samnomuser posted image , sreca  nisam  moralča  na  posao  danas, pa sad  je  andrej  sa mnom  cistio  kucu, frajer  moj  sve mi  pomazeuser posted image user posted image ..zamislite....ja  cistim  on  ko  fol  iza mene  pa  mi  zabrljavi  sve...cim  vidi  krpu,  nesto  brise...a  voli  gledati  crtice  za  vecu  djecu...obozava  djecije  glasice, pa  ih  oponasa,  vristi,  plese...place....tako  da  sam  dansa  u miru  pravila  rucak...ali  ga  stavila  u  hranilicu  i  upalila  crtic..inace  se  na  sve  penje...jucer  se  popeo  na  trpezarijski  stol preko  stolice..srece  ce  me  prekinuti,   vise  ni  stotoinku  sekunde  ne  smijem  ga gubiti  iz  vida user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 615
23.8.2010 19:16:16   
shejla
Mya, ti se neces naspavati dok ona ne nauci da se sama uspava...
Znaci bez ikakvih pomagala...

Poslusaj me, samo dvije noci...
Prvu noc kad zaplace, ti joj se samo javi, nemoj ustajati iz kreveta...
nemoj joj dati ni cuclu ni flasu...
pricaj joj jednolicnim glasom...govori psss psss...
pjevaj uspavanku, ako znas...

Vjerovatno ce se buniti, ali izdrzi prvi put barem 5 minuta...
I tek onda ustani...

Iduce budjenje, ista metoda...

Narednu noc, ili za dvije, tri noci...
sve isto, ali nemoj ustati...

Ona ce lezati i cekati da dodjes i tako zaspati...

uh i ja vise ne znam kako bih je ucila da zaspi.... Ovo gore je za nas nemoguce, jer Lamija nece lezati kad se probudi... Ona, zapravo prvo ustane, pa onda otvori oci user posted image  Ali FAKAT je tako. I onda stane na ogradu krevetica, koja joj je, negdje do pupka...znaci moze komotno naglavacke, ne daj mi Boze... I tetura se, jer, ustvari, jos spava...

Naucili smo i kako koka: ka kakaka ka.... (ali ono bas se dernja, hehe) i jucer mi na Carsiji, kad ona, kako je vidjela golubove kod Sebilja: ka kakaka.... pisali se svi od smijeha user posted image user posted image user posted image

Mi se nismo vagali od rodjendana, tad smo imali 9550 gr. A zalijepili smo onaj metar djeciji u sobi, pa smo se izmjerili: 82 cm. Mashallah! user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 616
23.8.2010 23:05:44   
mojbebac
samo da vam se javimo da nam se ne brinite sto nas nema ..... odosmo nocas malo u juznije krajeve pa se javimo kad se vratimo .... pusa svima od nas dvije ......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 617
23.8.2010 23:13:15   
Anoniman
Veliki pozdrav svimauser posted image

Konacno i ja da se malo javim, citala sam sto sam stigla ali nema sanse da upratim sveuser posted image
Evo naseg malog izvjestaja: 4 zuba i dalje, kosa do pola ledjauser posted image , svaki dan sve vise prica, a sad za dadadu - znamo ubaciti sve oblike u kutiju vec odavno, 'citamo' sve sto stignemo, i rekoh da samo ne brines jer je ocito ko ce u ovoj vezi biti glavni streberuser posted image user posted image , ma ljubimo mi naseg Andreja do nebauser posted image user posted image
Nemam nekih vecih primjedbi na svoje dijete, cija je - dobra je user posted image

Poljubite nam generacijuuser posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 618
24.8.2010 7:30:59   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: shejla

Mya, ti se neces naspavati dok ona ne nauci da se sama uspava...
Znaci bez ikakvih pomagala...

Poslusaj me, samo dvije noci...
Prvu noc kad zaplace, ti joj se samo javi, nemoj ustajati iz kreveta...
nemoj joj dati ni cuclu ni flasu...
pricaj joj jednolicnim glasom...govori psss psss...
pjevaj uspavanku, ako znas...

Vjerovatno ce se buniti, ali izdrzi prvi put barem 5 minuta...
I tek onda ustani...

Iduce budjenje, ista metoda...

Narednu noc, ili za dvije, tri noci...
sve isto, ali nemoj ustati...

Ona ce lezati i cekati da dodjes i tako zaspati...

uh i ja vise ne znam kako bih je ucila da zaspi.... Ovo gore je za nas nemoguce, jer Lamija nece lezati kad se probudi... Ona, zapravo prvo ustane, pa onda otvori oci user posted image  Ali FAKAT je tako. I onda stane na ogradu krevetica, koja joj je, negdje do pupka...znaci moze komotno naglavacke, ne daj mi Boze... I tetura se, jer, ustvari, jos spava...

Naucili smo i kako koka: ka kakaka ka.... (ali ono bas se dernja, hehe) i jucer mi na Carsiji, kad ona, kako je vidjela golubove kod Sebilja: ka kakaka.... pisali se svi od smijeha user posted image user posted image user posted image

Mi se nismo vagali od rodjendana, tad smo imali 9550 gr. A zalijepili smo onaj metar djeciji u sobi, pa smo se izmjerili: 82 cm. Mashallah! user posted image

joj jest..tajra, ti ko moja mama...lakše je to reći nego uraditi, šuti i budi sretna sto kod tebe ovaj sistem funkcionise...user posted image

kakvo crno ležanje kad se probudi...taj sada fino prstom pokaže na jastuk za dojenje kada se u pola noći probudi, ne znam ni ja ni  on gdje se nalazimo ali on tacno zna sta hoceuser posted image
jucer kad sam dosla s posla, kaze teta bio je sit, taman jeo...inace podoji jednu (.), ali jucer Boze dragi, ja to brojim kao pet komada u cugu (lijevu, desnu, lijevu, desnu pa onda zaspao na lijevojuser posted image )..i sve je fino izvukao, nisam se ko covjek ni istusirala, ni jela..izasla iz sobe kad je zaspao, muz lego od shege, ko prebijena mačka..reko crkoh od gladi, daj mi sveeeeeeggggggaaaaaaaaauser posted image

ne znam sta mu bi da toliko doji, nije u zivotu vise od jedne sike po podoju, rijetko kad dvije odjednom....ali pet komada..e pa svasta....ja sam cak posumnjala da nije jeo, ali nidje veze...

< Poruku je uredio pocahontas -- 24.8.2010 7:31:36 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 619
24.8.2010 9:12:36   
Mya_81 RR
Mojbebac, samo skitate user posted image user posted image user posted image

Mi smo nenaspavani...bilo je noćas svega...sjetih se i calgela u jednom momentu koji je bio kraj jastuka, ali nije bilo šanse da ga stavim....zatvorila usta kao da ću je otrovati user posted image user posted image user posted image E, ne znam za inače ali sinoć se definitivno razbudila oko 4 i od huje silne što ne reagiramo vrištala jedno 2 sata, pokušavali smo je smiriti kroz ogradicu, ali jok cura poludila totalno, a onda je u snu jecala ostatak jutra user posted image I još šlag na kraju, jedva smo joj urin uspjeli skupiti...koja patnja, pa fakat je ne možeš obuzdati da leži u miru i nakon nekog vremena sam poludila i stavila joj pelenu...rek'o bude ne bude više ne mogu slušati vrištanje i to opiranje...i u vrećici je na kraju bilo par kapi....dovoljno...valja još dva puta user posted image joj, baš je nekad smor i osjećam se grozno kad tako kažem, ali šta ću kad nekad dovede naprosto do ludila....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 620
24.8.2010 9:27:54   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Mojbebac, samo skitate user posted image user posted image user posted image

Mi smo nenaspavani...bilo je noćas svega...sjetih se i calgela u jednom momentu koji je bio kraj jastuka, ali nije bilo šanse da ga stavim....zatvorila usta kao da ću je otrovati user posted image user posted image user posted image E, ne znam za inače ali sinoć se definitivno razbudila oko 4 i od huje silne što ne reagiramo vrištala jedno 2 sata, pokušavali smo je smiriti kroz ogradicu, ali jok cura poludila totalno, a onda je u snu jecala ostatak jutra user posted image I još šlag na kraju, jedva smo joj urin uspjeli skupiti...koja patnja, pa fakat je ne možeš obuzdati da leži u miru i nakon nekog vremena sam poludila i stavila joj pelenu...rek'o bude ne bude više ne mogu slušati vrištanje i to opiranje...i u vrećici je na kraju bilo par kapi....dovoljno...valja još dva puta user posted image joj, baš je nekad smor i osjećam se grozno kad tako kažem, ali šta ću kad nekad dovede naprosto do ludila....

sad bi ti dadada rekla samo zeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 621
24.8.2010 10:17:48   
megi
myauser posted image user posted image user posted image
pomiricemo se s tim da neke bebe spavaju super neke tako tako
moja opet nece da spava, pa dok je uspavam ja se preznojim hiljadu puta
prvo poslijepodne nije htjela pa vriska, cika, jedva zaspala
pa sinoc, valjda bila jos pod utisicma gostiju sto su nam bili ja je odnjela da je uspavam a ona pjeva, prica mase, jedva zaspi, ja je spustim u krevetac dok sam dols ado dnevne ona se razbudila sjedi u krevecu i mase papa ko ona bi isla negdje te je opet ljuljaj uspavljuj
samo da se zna bilo je skoro pola 12 jedva je zaspala uh

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 622
24.8.2010 10:56:49   
dafri
pozz,
mi se sinoć vratili s mora ,put je bio užas vrištala je do granice i jedva nekako zaspala
jutros proljev,kašlje,neće ništa da jede ni hapu koju obožava ,to se do sada nikada nije desilo
dobili smo tri zuba,donje dvojke i jednu gornju a i druga je blizu

bilo je  bolje nego u junu,doduše bilo nas je više ,prijatelji sa dječakom malo starijim od Une,moja mamauser posted image pa smo se mogli iskupati a i naveče malo zalomiti
nemam kad sve čitati, nadam se da su nam drugari dobri i zdraviuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 623
24.8.2010 11:16:37   
emma.L
Dešava li se ikome da mu dijete bude bolesno bez ikakvih simptoma osim meni user posted image .
Mi smo super, jedemo, spavamo, igramo se, hodamo po čitave dane i spremamo se u vrtić. I izvadimo bris grla i nosa, ja se na glavu posadim da jučer odradim sve, kako bismo danas potpisali ugovor i dobili mjesto. Jučer zovem sve pedijatre privatne po redu da nam neko izda uvjerenje za vrtić, napokon nađem dr. Miru Ademović da radi poslije podne i voljna da nas primi. I još pitam hoćemo li voditi Emu, da je ne traumiram nepotrebno. Kaže žena da je dovedemo, pošto nije naš pedijatar, da je ipak pregleda. Visina iznad prosjeka, težina u normali, pluća ok, sve super, na kraju pogleda grlo - gnojna angina i to nimalo bezazlena user posted image . Kad sam vidjela, zlo mi došlo. Bris uredan jer su čepići inkapsulirani (stručno objašnjenje). Nema simptoma jer joj je imunitet dobar i "ona se s tim dobro bori". Kaže dr. puno ima virusa, uvjerenje nismo dobili, ali jesmo hidrogen i sirup. Mirovati ne može, jer nema mira i i dalje izgleda da joj ništa ne fali (dijete bukvalno ne staje i zidove jede- pojede sve na što naiđe). Da napomenem, ovo se drugi put dešava. Još se jednom slično dogodilo - samo curio nosić i nismo htjeli paničiti - sve jela, nije se smirivala, super spavala, nimalo nervoze. Pošto je taj nosić potrajao, odvedemo je da vidimo - upala grla. Sad se ja pitam trebam li je preventivno voditi na preglede? Zaista nisam pametna. Nego, malo manje druženja i više pranja rukica ovih dana. Mi ćemo se truditi da vas ne sretnemo da vam ne pređe user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 624
24.8.2010 11:37:26   
Mya_81 RR
Emma, baš mi je žao user posted image Nadam se da će cura ozdraviti što prije i da će krenuti u vrtić s radošću i da će tamo uživati user posted image A takve situacije su pravo čudne i ne znam kako to objasniti. Mi smo imali obostranu uplau pluća bez ikakvih simptoma user posted image Temperaturu nije dobila dok nije počela s antibiotskom terapijom. Rekoše mi da je to normalno, a nije nikako ni kihala ni kašljala niti joj je curio nosić. Čovjek nije pametan u ovakvim situacijama...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *