|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi gost-Ramazan
19.8.2010 11:41:54   
Niina
oo, zene mrzim vas zbog tih slatkih recepata..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jer sam uvela veto unosa u kucu svemu sto je slatkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 876
19.8.2010 12:14:28   
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: dzeny_2103

E super ste sve, Ilhana hvala ti na onim ideama za salvete, jeli vi koristite papirne salvete ( joj ja sve koristila one platnene pa onda valja prat peglat pa tama sve gotovo novi iftar a od sada i ja cu da koristim papirne, sljedeci iftar isprobavam to, imam jedan krasan meni draga plavi stoljnjak i kupim plave salvetice i super, slikam i šaljem vam).Ilhana svaka ti cas pa sve to signes iako kako sam skontala i radis, ma super si (iako mi nisi poslala receptic begove supicuser posted image e, al nema veze, pravit cu po receptu neke druge forumašice), sve mi sse svidja od dekoracije pa do jela, sve 5.

P.S.Ženice iz Sarajeva znate li gdje ima uzeti ovih papirnih salveticauser posted image

joj izvini molim te... evo ja na poslu sada posto postim sjedim za kompjuterom =)

Veceras ces dobiti orginal recept ;) Obecavam! =)

Sto se tice salvetica papirnih imas da kupis u svakom vecem marketu... ja samo papirne koristim... samo uzmi one malo deblje jer se lakse se savijaju a i ljepse ;)

Ja cu veceras kod mame... nemam pojma sta ce praviti... nadam se krompirusu... pozelila sam je a nikako da stignem da je napravim sama...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu dzeny_2103)
Neposredna veza do poruke: 877
19.8.2010 12:26:45   
M kao Mama
Joj, žene ja Vam zavidim kad vidim koliko kuhate, vjerujem da možete ipojesti, ja skroz slabo jedem, a da Vamne pričam da od 28. juna kad mi je bio rođ, nisam kolača napravila, prije Ramazan da nema slatka, ubijala se, ove godine ništa, puno sam se udebljala, pa etokao vodim računa, ali đaba bi ja vodila računa da je meni apetit na nivou, hahaha.

Kontam da večeras zgotovim kakav brzinski koljač, da se malo osladim

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 878
19.8.2010 12:35:17   
amanullah
Što se tiče slatka mama alma i ja ga slabo konzumiram jer imam 5-6 kg viška, sinoć sam pojela jednu papriku i supu za iftar, za sehur popila kapućino i komadić somuna s pavlakom, nesto mi jutros bilo lose, muka, iscrpljenost ...

Ali slatko voli mm, musafira uvijek ima elhmdulillah, pa insan mora biti kuharski raspolozen user posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 879
19.8.2010 12:39:03   
M kao Mama
E, na te tvoje kile dodaj još puta 4 do 5 pa ćeš dobiti moj višak,

a musafirima ću podjeliti po čokoladu, hahaha,šalim se

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 880
19.8.2010 12:52:44   
amanullah
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

E, na te tvoje kile dodaj još puta 4 do 5 pa ćeš dobiti moj višak,

a musafirima ću podjeliti po čokoladu, hahaha,šalim se

ma naravno, moji uglavnom navikli domaće kolače, i ukoliko se desi da ih nema pitaju jesam li bila bolesna user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 881
19.8.2010 12:55:00   
M kao Mama
Pa i ja sam takva bila svaki treći dan ha torta, ha neki jaki kolač, dok nisam nabila kile, sada samo ligh varijanta

Neposredna veza do poruke: 882
19.8.2010 14:37:21   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: amanullah

user posted image

Kod mene je danas na meniju ovo jelo pravo mi primamljivo izgleda, Jos cu napraviti domacu supicu peceni krompir i ustipke od mesa, a za desert ima kompot, od kolaca bombice i raznog voca

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 883
19.8.2010 14:54:07   
bananica
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: amanullah

user posted image

Kod mene je danas na meniju ovo jelo pravo mi primamljivo izgleda, Jos cu napraviti domacu supicu peceni krompir i ustipke od mesa, a za desert ima kompot, od kolaca bombice i raznog voca

svaka castuser posted image user posted image user posted image , ako primas goste stizem odmah

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 884
19.8.2010 15:10:41   
*pcelica*
Uvijek, Bujrum ja inace uzivam da kuham a posebno za goste user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 885
19.8.2010 15:55:23   
SdZ
Kako postite, hanume moje??
Meni danas neki pritisak u glavi, neka tupa bol, ali izdrzat cu, ako Bog da.
Mm i ja veceras smo sami. Pravit cu supu i kljukusu s mesom. Za desert imamo djuzlemu, sogolj i lubenicu.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 886
19.8.2010 16:27:08   
amanullah
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Kako postite, hanume moje??
Meni danas neki pritisak u glavi, neka tupa bol, ali izdrzat cu, ako Bog da.
Mm i ja veceras smo sami. Pravit cu supu i kljukusu s mesom. Za desert imamo djuzlemu, sogolj i lubenicu.

Ja sam malo malaksala, Abdullah se već ljuti , cure traze svoje.
A  Boga mi već vrijeme i o iftaru razmisljati, kuhinja me zove user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 887
19.8.2010 18:33:35   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

hannice haj slikicu jednu =)
Zvacemo ga Hannica Monte =) (ispade haman Hanna Montana hahahah)

Nije mi nesto fotogenican,nikako nisam mogla fino da uslikam kolac,a sad vec kasno,mm sve pojeo,ostao jos samo jedan,onaj ruzni u cosku.user posted image
Sutra aBd pravim ponovo...bas nam se svidio,cak sam i ja 2 pojela a inace ne jedem svoje kolace.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 888
19.8.2010 18:36:41   
Hannica
Veceras se necu puno trudit,napravila gulas,jos skuham makarone i supicu i to je to.user posted image
Sura ponovo pravim kolac a za veceras ima raznih slaDkisa.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 889
19.8.2010 18:44:46   
reallove
mi iftarili..jeli pizzuuser posted image ..nemoguce kako se malo pojede za iftar svaku noc ostane previse hraneuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 890
19.8.2010 21:37:19   
mamine oci
user posted image
evo kafe po iftaru

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 891
19.8.2010 21:39:17   
Hannica
mamine oci user posted image .
Nesto smo se usutile danas,niko se ne javlja na temi.user posted image

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 892
19.8.2010 21:42:23   
Visnja RR
Ilhana ima li fotkica? da oci nahranim user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 893
19.8.2010 21:53:10   
mamine oci
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

nisam sve slikala samo neki dio al nemoze se poredit sa Ilhaninim menije i slikama i mogu vam reci Allah da ukabuli vecerasnji trud al imala sam teske goste
ne vole voce,ni povrce nevole kuhano peceno pite tjestenine ma sta god sam ponudila ne voleuser posted image pa se pitam sta li vole i jedu li uopste?

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 894
19.8.2010 21:56:15   
Visnja RR
mamine oci user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 895
19.8.2010 21:56:19   
Mona Mohamed
Ramazan..Moj prvi u Egiptu..
Fali Turska, Bosna..No i ovdje je prelijepo sa mojom malom porodicom.
Iftaru ne posvecujem toliko paznje koliko vi a tako bih voljela..Aisha zahtjeva mnogo paznje, truda a i iftari su nam kao prijasnje vecere.
Rado prepisujem vase recepte pa aBd uskoro da se okusam..user posted image

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 896
19.8.2010 22:00:29   
Mona Mohamed
Mamine oci, prelijepo izgleda. Amin da Uzviseni ukabuli..Ne zamaraj se sa gostima.user posted image  Ti si dala sve od sebe, a mozda i oni.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 897
19.8.2010 22:10:42   
Hannica
mamine oci ti kao da si mene pozvala na iftar,ista sam tvoji vecerasnji gosti.user posted image
Jednom prilkiom sam otisla kod strine na iftar i od 5-6 vrsta jela meni se ni jedno nije svidjelo.user posted image
Ipak sam malo pojela jer me bilo sramota reci da ne mogu nista.user posted image

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 898
19.8.2010 22:17:47   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Hannica

mamine oci ti kao da si mene pozvala na iftar,ista sam tvoji vecerasnji gosti.user posted image
Jednom prilkiom sam otisla kod strine na iftar i od 5-6 vrsta jela meni se ni jedno nije svidjelo.user posted image
Ipak sam malo pojela jer me bilo sramota reci da ne mogu nista.user posted image

nije da se njima nista nije svidjelo sve sto sam stavila pojeli al onako kaze nista ne vole ja kazem probajte pa ako vam se ne svidi ostavite kad ono se bas lijepo pojede al inace tako kazu tako su prebirljivi a ja navikla da moji ukucani ne biraju hvala Allahu jedu sve sto spremim al najbitnije je nijet i druzenje al vala nekako ruzno kad nemozes da ugosti gosta kako treba pa ne svidja im se raspored namjestaja pa nemogu da podnesu vrucinu mi na 8sprat reko izdrize tih sat vremena kad mogu ja nemogu zbog vas lokaciju menjatuser posted image
te daj daljinski menjaj kanale ko kod kuce ja se ja osjecala ko gost u svooj kuciuser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 899
19.8.2010 22:22:01   
Hannica
Boga mi, da sam na tvom mjestu,ja ih vise ne bi zvala.user posted image
Kakvo je to druzenje kad ti pritisak stvaraju pa se u svojoj kuci ne osjecas "k'o kod kuce"user posted image

Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *