acudesa
|
Došla Podgora-super...ja prezadovoljna..taman.... hotel Salines-0 bodova od mene...nikad više...pravi komunističko-radnički hotel iz prahistorije...jedine pohvale idu svom osoblju u restoranu-super su...sa curom iz Sinja i momkom iz Tuzle smo baš fino kontaktirali...i mlađa cura na recepciji je bila ok, ovo ostalo je kriza.... razervisali smo sobu sa balkonom, trokrevetnu...(kasnili smo dan iz opravdanih razloga) dobili smo dvokrevetnu sobu, bez balkona uz obećenje da će nas prebaciti u sobu kakvu smo tražili-što se nije desilo....ostali smo u sobi u kojoj nije radio vodokotlić, noćni ormarčić ja bio razvaljen, klackao se, utičnica za brijaći aparat nije radila, grilje-razvaljene, ja i mm se nismo mogli mimoići u sobi, sobarice lupaju, galame u pola 7... ja kontam-kazna za dan kašnjenja, ali nije, većina soba je takvih... na pitanje recepcionerki: Do kada po pravilima hotela trebamo napustiti sobu zadnji dan našeg boravka, ona kaže: pa, do 10, 11..h...koliko vam treba... halo...do koliko je pravilo, ja sam to platila, ako je do 10h-do 10 je sati, ne treba meni ničija dobrota...(a, obično je to do 12h...al, hajd) Šlag na tortu nas je dočakao na parkingu, na kojem nije bilo nikoga kad smo stigli i niko nas nije obavijestio da se plaća po danu...i tu smo keširali lovu i kući laganini... kako mi je soba bila morbidna, nastojala sam što manje vremena provoditi u njoj... ako neko pita-Salines, ništa...kriza...za poređenje: Aurora je do istog hotela, za oko 5 km više dnevno po osobi imaš: klimu u sobi, švadski sto za doručak i večeru, tv u sobi i besplatan wirless (bez ručka, doduše, ali ipak)...hm...baš smo se zeznuli ... Podgora mi je super, a posljednji dan smo šetali Tučepima...tučepi su mi vrh što se tiče plaža, puno hlada, borovine, puno osunčanog dijela plaže, dobrih sadržaja (stoni tenis, one velike lopte (20 kn 10 min) u koje uđeš pa se okrećeš ...cura je postavila 2 stola za masiranje i napravila mrak ugođaj, ogradila ih super mražama...to mi je ostala želja, al smo žurili kući...upratila sam da je uskoro tamo "Noć plesa"...tako nekeko...ma super...hotel neptun ima park za djecu sa toboganima..šareni se...predivno...ne znam kolike su im cijene, al super izgleda prizor dvorišta...svi leže na ležaljkama i uživaju...