|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
3.8.2010 1:47:47   
Visnja RR
moja gazdarica je svako jutro nakon naseg odlaska mjenjala rucnike ... to im je posao...
tj djevojka koja je zaduzena za pospremanje udje u sobu zategne ako sta treba ...mada sam je uvjek molila da to ne radi jer je nemoguce da sve bude zategnuto pored Asje ...al dzaba kad se iza 12 vratimo u sobu kreveti zategnuti...kupatilo oprano i promjenjeni rucnici... tarasa pometena od iglica palme ...odneseno smece...i bla bla...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 801
3.8.2010 1:52:17   
veeseelaa
to je opet sve stvar smještaja, odnosno apartmana odnosno cijene user posted image
ja uvijek imam nešto za prati pored peškira i kupaćih kostima user posted image user posted image user posted image user posted image
koliko para toliko muzike

< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.8.2010 1:56:18 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 802
3.8.2010 2:00:18   
milenium
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

moja gazdarica je svako jutro nakon naseg odlaska mjenjala rucnike ... to im je posao...

naravno da im je posao,ti se ručnici moraju mjenjati,ali za plažu smo mi nosili svoje ručnike koje ona nije morala pratiuser posted image
mi smo plaćali 45 eura iznad magistrale,al je bilo kao u bajci,čisto novo,bla bla....

< Poruku je uredio milenium -- 3.8.2010 2:02:32 >

Neposredna veza do poruke: 803
3.8.2010 10:22:05   
teacher75
IZVORNA PORUKA: marny

čuj tičerka bili ti ja i muž u Hammametu, ono pjeska ko u priči, ja ono uživala pod nogama, al kada dođosmo u hotel, pa tog pjeska nitko se rješiti, svuda, pa je rekoh da se cili dan tuširam opet ga negdje ostalo, pa po podu, pa roba, samo ne znam kako ga i u ustima bilo, stalno nešto škripi, pa peri i zube nakon plaže,meni više dop...ja velim mm ajmo mi lipo svojoj kućiuser posted image
al, opet kažem ima mnogo ljudi koji vole pjesak, ima i on svoje dražiuser posted image
uglavno tamo nikako do dubine doći tako sam se samo do pojasa okupala pa pravac u hotel na bazenuser posted image , ovdje tko ne zna plivati, nehebo je, korak-dva i hop već si dva metra u moru, pa se misliuser posted image , nema puno šetanjcije.

joj, ni ja ne volim kad mi ubadne u gacice i svuda. najdrazi mi je sitni sljunak, ne volim stijene ni krupno kamenje. plaza u brelima i tucepima mi je idealna. volim prirodni hlad uz borovinu, da ne moram nositi suncobrane. ne volim guzvu, ali nazalost od naredne godine tesko cemo zaobici guzve jer posto radim u skoli imacu odmor samo kad je najveca guzvauser posted image onda cemo vjerovatno morati u neko malo mjesto na peljescu gdje nema puno ljudi. meni se uzasno gadi kad na plazi vidim peskir do peskira i prljavo more, milion ljudi u moru, uopce mi se onda ne pliva i ne sunca. mrzim kad mi neko skace po glavi dok se izlezavam na plazi, volim mir i tisinu, ali i da se ima gdje popiti kafa jer uzivam piti kafe u ljetnim bastama uz more. kad sam bila mlada i nocni zivot mi je bio presudan za izbor mjesta za ljetovanje, turska mi je bila top-bodrum i marmaris, nikad se nigdje u zivotu nisam bolje provodila. sad me zanimaju neke druge stvari, ostarilo se user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 804
3.8.2010 10:33:50   
Nedi
Tičerko dobra si...hahah i meni su Tučepi No.1, idealni su mi za odmor i u Tučepima je sve kako mi volimo, no ove godine smo isli malo sjevernije zbog cijena i bili smo zadovoljni. I jeftiji je smjestaj ( a bolji i blizu plaže) i ostalo, recimo ležaljka je 15 kuna, krofna 5 kuna, kukuruz 5 kuna. Čak nije ni daleko kako smo mislili jer smo vozili auto-putem i brzo stigli. Odmorista uz auto-put su idealna - svakih pola sata odmoriste, sve cisto, a neka imaju i igrališta za djecu ( cestarina je iznosila 40 kuna). Kad cujem da je neko platio 35 eura iznad magistrale a mi 40 eura apartman na plazi nije mi tesko voziti se sat-dva vise i uzivati u odmoru.
Voljela bih i da imaju uslugu vešeraja u blizini i onda pored spremanja doručka nebi morala raditi nista drugo osim spavanja, igranja, šetanja i leškarenja na plaži.
Nego, hoće li ko u Tučepe za vikend...mi smo mislili malo pokvasiti none, napravili smo rebalans kućnog budžeta

Visnja mozes li mi poslati na pp naziv tog tvog smjestaja u Brelima? Imaju li internet stranicu?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 805
3.8.2010 10:48:21   
ena23
Mi smo bili u neumu 6 dana, villa Jazine, apartman. I dobro i lose, ne znam sta bih rekla.

Dobro je sto je apartman bio odmah do mora, sto je bio veliki (dnevna+spavaca+kuhinja+kupatilo), sto je plaza bila relativno mirna (u odnosu na ostatak neuma), sto je bilo dovoljno hlada i sto je inace mirno mjesto, stanari su bili fino, upoznali smo mnogo finih i ljubaznih ljudi, moj paketic je uzivo u moru i nismo imali nikakvih vecih problema.

Nije valjalo sto sam prvi dan provela cisteci apartman (nije bilo vidljive prljavstine, ali nesto jace od mene mi je sapnulo da moram cistiti), u moru je bilo dosta smeca kad bi vjetar puhao s mora na kopno, prva dva dana su bile tu neke seljacine koji nisu znali za kantu za smece i lijepo ponasanje. Cjena je bila 100KM dnevno i mislim da je jako jako precjenjeno ali smo telefonom rezervisali i vec je bilo kasno da sa bebom trazimo drugi smjestaj.

Sve u svemu, odmorili smo se, lijepo smo se proveli, nije bilo nesto fenomenalno ali niej bilo ni ruzno. Sljedeci put definitivno na vrjeme vadimo pasos i idemo u lipu njihovu, evo citam, tucepi su lijepi user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 806
3.8.2010 10:53:08   
aazra
Ena draga, dobro da znam i mi smo rezervirali u jednoj vili u Neumu..Iskreno imamo pasoš ali tamo je jeftiniji smještaj  i može se napraviti izlet prema bilo kojem mjestu u Hrvatskoj...Mi smo izabrali vilu "Lamija" nešto je jeftinija, i dalje je od glavnog kupališta.

Ipak to vidim ništa ne znači kad već vjetar nanonosi toliko smeća...user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 807
3.8.2010 11:01:52   
mamina princeza
Trazim tu pricu od mame Alme i nadjoh na drugoj temi - TURIZAM : trebam svjat ili nesto slicno. Dosta ljudi mi je prenijelo gotovo identicno iksustvo iz Ulcinja. Ja sam isto razmisljala o ulcinju al mislim da ce onda pricekati jo neko vrijeme.

Mi cemo abd poslije Ramazana opet malo skoknuti na more - i mislim da cemo opet u Tucepe iako sam tamo bila vec u junu. Citav zivot kad god negdje drugo odem pokajem se jer sam tamo naucila a i mm je takodje cijeli zivot isao tamo ( cudo nismo se tamo upoznali hehe).
Razmisljali smo jos i o nekom drugom mjestu poput Brela, Baske vode ili Promajne al mislim da ce sve to otpasti jer nam je nepoznanica.
Visnja da li bi i meni mogla napisati br svog smjestaja sa cijenama?
Meni su inace Tucepi No.1 ponavljam stoti put ja mislim :))) mada mi nije mrsko nekad skoknut npr u dubrovnik al obavezno van sezone:)
Sto se itce destinacija poput turske , tunisa o tom cemo razmisljati za godinu dvije ako ne budemo do tada imali jos malih bebacha. Previse sam panicar d abih se tako daleko zaputila s malim djetetom.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 808
3.8.2010 12:54:10   
veeseelaa
ma Ulcinj je najbolji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 809
3.8.2010 12:55:47   
kaktuscic
Vesela hvala ti na detaljnom opisu. Ma u sustini nama nigdje, nazalost, nije povoljno. I na kraju sve je to tu negdje sto se tice cijena. Ali ja volim pijesak, i totalno sam zaboravila za Ulcinj, ali mi s bebom nikako ne odgovara radi smjestaja, tako da cemo neke iduce godine. Ali ne znam sta cemo ove godine???

Neposredna veza do poruke: 810
3.8.2010 12:59:30   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Trazim tu pricu od mame Alme i nadjoh na drugoj temi - TURIZAM : trebam svjat ili nesto slicno. Dosta ljudi mi je prenijelo gotovo identicno iksustvo iz Ulcinja. Ja sam isto razmisljala o ulcinju al mislim da ce onda pricekati jo neko vrijeme.

Mi cemo abd poslije Ramazana opet malo skoknuti na more - i mislim da cemo opet u Tucepe iako sam tamo bila vec u junu. Citav zivot kad god negdje drugo odem pokajem se jer sam tamo naucila a i mm je takodje cijeli zivot isao tamo ( cudo nismo se tamo upoznali hehe).
Razmisljali smo jos i o nekom drugom mjestu poput Brela, Baske vode ili Promajne al mislim da ce sve to otpasti jer nam je nepoznanica.
Visnja da li bi i meni mogla napisati br svog smjestaja sa cijenama?
Meni su inace Tucepi No.1 ponavljam stoti put ja mislim :))) mada mi nije mrsko nekad skoknut npr u dubrovnik al obavezno van sezone:)
Sto se itce destinacija poput turske , tunisa o tom cemo razmisljati za godinu dvije ako ne budemo do tada imali jos malih bebacha. Previse sam panicar d abih se tako daleko zaputila s malim djetetom.

draga moja cjena je bila 42 eura po osobi (smjestaj i klopa) a na pp cu ti poslati njihvu stranicu  mada znam da su oni vec puni jos u martu... ja obicno u martu potvrdim rezervaciju... ali ti pitaj mozda neko zbog bolesti otkaze...
al mogu ti se raspitati za apartman kod plaze gdje je Waikiki bar ( tu su nam bili prijatelji i bili su odusevljeni) ali bi onda ti trebala kuhati...

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 811
3.8.2010 13:07:35   
mamina princeza
gdje se kuha necu heheheh:)
kad idem na odmor onda necu da mislim na kuhanje. to mi je parola od kako sam se udala:)

poslaji mi svakako d aimam pa makar i za slijedecu godinu :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 812
3.8.2010 13:16:35   
w.pooh
Višnja može li meni info za taj apartman kod Waikiki barauser posted image Hvala

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

Neposredna veza do poruke: 813
3.8.2010 13:33:30   
Nedi
Višnja, Višnja već 3. put te prozivam da mi pošalješ pp za taj tvoj smjestaj...e jesi nekakva samo ti hoces da ne kuhas na moru

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 814
5.8.2010 1:48:27   
MinaMM
Mi odosmo u ponedjeljak u promajnu. Meni se svidja jer je manje mjesto i plaza je skoro sva u borovini. Setalistem pored mora je povezana sa Baskim Vodama i Brelima. Prelijepo. Samo se nadam da nece biti prevelike guzve.

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 815
5.8.2010 1:53:19   
Visnja RR
Promajna je divno mjesto za odmor... a i zdrava zbog borovine pogotovo za osobe koje imamu bronhitis... uzivaj! user posted image

03.04.`08

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 816
5.8.2010 15:57:38   
mama2009
ako neko ima u Drveniku (bilo kojem) kontakt za smjestaj ......apartman blizu plaze, klima, balkon sa pogledom na more i da je ČISTO

treba mi za septembar molim da mi javi na pp

Princeza dosla 05.02.2010

Neposredna veza do poruke: 817
5.8.2010 23:35:20   
bebac2
IZVORNA PORUKA: ena23

Mi smo bili u neumu 6 dana, villa Jazine, apartman. I dobro i lose, ne znam sta bih rekla.

Dobro je sto je apartman bio odmah do mora, sto je bio veliki (dnevna+spavaca+kuhinja+kupatilo), sto je plaza bila relativno mirna (u odnosu na ostatak neuma), sto je bilo dovoljno hlada i sto je inace mirno mjesto, stanari su bili fino, upoznali smo mnogo finih i ljubaznih ljudi, moj paketic je uzivo u moru i nismo imali nikakvih vecih problema.

Nije valjalo sto sam prvi dan provela cisteci apartman (nije bilo vidljive prljavstine, ali nesto jace od mene mi je sapnulo da moram cistiti), u moru je bilo dosta smeca kad bi vjetar puhao s mora na kopno, prva dva dana su bile tu neke seljacine koji nisu znali za kantu za smece i lijepo ponasanje. Cjena je bila 100KM dnevno i mislim da je jako jako precjenjeno ali smo telefonom rezervisali i vec je bilo kasno da sa bebom trazimo drugi smjestaj.

Sve u svemu, odmorili smo se, lijepo smo se proveli, nije bilo nesto fenomenalno ali niej bilo ni ruzno. Sljedeci put definitivno na vrjeme vadimo pasos i idemo u lipu njihovu, evo citam, tucepi su lijepi user posted image

dobro je da nismo jedini koji nisu na vrijeme mislili na pasose :-) i mi imamo namjeruu Neum, preko Svitave, pa mi, molim te, reci kakav je taj put, je li bas katastrofa, i koliko vremena treba od sarajeva do neuma

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 818
6.8.2010 10:02:28   
ena23
Put i nije toliko los, ali je dosta uzak i svakako da nismo navikli na te okolnost, mislim jak je uspon i "S" krivine, ali nije pretjerano strasno ako imas iole malo bolje auto (mislim na motor, ne na marku ili starost auta). S tim sto smo i morali dva puta u rikverc ic jer s enismo mogli mimoic sa kamionom i jednom smo stal iu po krsa jer je meni muka dosla.

Sad mi naumpade: ovako, krenes uz svitavu i vozis se jedno 45min uzbrdo, ma mislis vec da si na vrhu svjeta, kad tamo, hvala Bogu, uocis neko selo, i dodjes do njega a ono se zove Donje Selo user posted image user posted image user posted image
Mi smo oboje u glas viknuli "pa gdje je onda gornjeeee????"

< Poruku je uredio ena23 -- 6.8.2010 10:03:08 >

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 819
6.8.2010 10:06:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MinaMM

Mi odosmo u ponedjeljak u promajnu. Meni se svidja jer je manje mjesto i plaza je skoro sva u borovini. Setalistem pored mora je povezana sa Baskim Vodama i Brelima. Prelijepo. Samo se nadam da nece biti prevelike guzve.
ooo,samo da ti kazem da je zaguzvalo tamouser posted image Prijateljica mi otisla u srijedu,pa se cujem s njom stalno.Kaze da su sve obisli dok mjesto nisu nasli htjeli su ici u promajnu,nema mjesta u makarsku nema,i na kraju zavrse u baskim vodama jedva nasli smjestaj.Sve kaze zauzeli talijani sve punouser posted image

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 820
15.8.2010 23:05:53   
acudesa
Došlauser posted image
Podgora-super...ja prezadovoljna..taman....

hotel Salines-0 bodova od mene...nikad više...pravi komunističko-radnički hotel iz prahistorije...jedine pohvale idu svom osoblju u restoranu-super su...sa  curom iz Sinja i momkom  iz Tuzle smo baš fino kontaktirali...i mlađa cura na recepciji je bila  ok, ovo ostalo je  kriza....
razervisali smo sobu sa balkonom, trokrevetnu...(kasnili smo dan iz opravdanih razloga) dobili smo dvokrevetnu sobu, bez balkona uz obećenje da će nas prebaciti u sobu kakvu smo tražili-što se nije desilo....ostali smo u sobi u kojoj nije radio vodokotlić, noćni ormarčić ja bio razvaljen, klackao se, utičnica za brijaći aparat nije radila, grilje-razvaljene, ja i mm se nismo mogli mimoići u sobi, sobarice lupaju, galame u pola 7...
ja kontam-kazna za dan kašnjenja, ali nije, većina soba je takvih...
na pitanje recepcionerki: Do kada po pravilima hotela trebamo napustiti sobu zadnji dan našeg boravka, ona kaže: pa, do 10, 11..h...koliko vam treba...
halo...do koliko je pravilo, ja sam to platila, ako je do 10h-do 10 je sati, ne treba meni ničija dobrota...(a, obično je to do 12h...al, hajd)
Šlag na tortu nas je dočakao na parkingu, na kojem nije bilo nikoga kad smo stigli i niko nas nije obavijestio da se plaća po danu...i tu smo keširali lovu i kući laganini...
kako mi je soba bila morbidna, nastojala sam što manje vremena provoditi u njoj...
ako neko pita-Salines, ništa...kriza...za poređenje: Aurora je do istog hotela, za oko 5 km više dnevno po osobi imaš: klimu u sobi, švadski sto za doručak i večeru, tv u sobi i besplatan wirless (bez ručka, doduše, ali ipak)...hm...baš smo se zeznuli ...
Podgora mi je super, a posljednji dan smo šetali Tučepima...tučepi su mi vrh što se tiče plaža, puno hlada, borovine, puno osunčanog dijela plaže, dobrih sadržaja (stoni tenis, one velike lopte (20 kn 10 min) u koje uđeš pa se okrećešuser posted image ...cura je postavila 2 stola za masiranje i napravila mrak ugođaj, ogradila ih super mražama...to mi je ostala želja, al smo žurili kući...upratila sam da je uskoro tamo "Noć plesa"...tako nekeko...ma super...hotel neptun ima park za djecu sa toboganima..šareni se...predivno...ne znam kolike su im cijene, al super izgleda prizor dvorišta...svi leže na ležaljkama i uživaju...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 821
15.8.2010 23:10:22   
teacher75
acudesa, ja se vrtila u toj lopti! super zezancija user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 822
15.8.2010 23:15:48   
acudesa
ja danas stala i ko tele blehnula...al, hvala...rađe bih na masageuser posted image user posted image
znaš klaustrofobija i tako touser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 823
15.8.2010 23:17:19   
acudesa
ja sam u tučepima provela 4 mjeseca u ratu...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 824
15.8.2010 23:18:35   
teacher75
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

ja danas stala i ko tele blehnula...al, hvala...rađe bih na masageuser posted image user posted image
znaš klaustrofobija i tako touser posted image user posted image

gubi se ravnoteza, al sam uspjela stati na 2-3 sekunde, a vruce je kao u sauniuser posted image al nema veze, zato imam pravo lude slike za uspomenu, mm sve ovjekovjecio fotografijom, a lana gledala svoju ludu mamuuser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *