|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
3.7.2010 16:56:33   
škorpija
anidae imaš dobri dušeka u nobilu, mo smo svoj platili čini mi se 60 KM
evo link pa pogledaj link mi smo uzeli ovaj luna

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anidae)
Neposredna veza do poruke: 451
3.7.2010 21:34:08   
Anidae
IZVORNA PORUKA: škorpija

anidae imaš dobri dušeka u nobilu, mo smo svoj platili čini mi se 60 KM
evo link pa pogledaj link mi smo uzeli ovaj luna

Link nesto nece a ja sam ti inace iz Tuzle pa me zanimaju opcije ovdje a tebi svakako hvala na odgovoru... Mene u sustini samo zanima razlika u cijenama a citala sam da je dobar dusek onaj koji nije premekan i koji na dodir ono ne propadaju prsti puno i ne krivi se user posted image Ovdje ima kazu veliki izbor u Bingo-fisu a cijene su kao sto napisah od 30-70 KM pa nekontam u cmeu je razlika jer cijena nije drasticna user posted image

Mama i tata ocekuju svoga djecaka polovinom avgusta...
Prezivjeli smo sve i svasta i dogurali do 8.-og mjeseca :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 452
3.7.2010 22:09:21   
vila_7
Mirkice....ni na jedan krevetic u FIS-u se ne ceka-mozes ga odmah voziti! Pogotovo jos ako je iz njihove proizvodnje (kakav sam ja kupila) , onda ih 100 posto imaju vise na stanju. Ja sam svoj cekala 3 dana jer sam htjela njihovu dostavu!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 453
5.7.2010 9:06:15   
bebacha
Za one sa podrucja Tk i okoline evo jedna vjestuser posted image user posted image user posted image u Gracanici,firma Kanetex pravi odlicne madrace,ogradice,jorgane,posteljine.meni je kvalitet super a i cjene.firma se nalazi u blizi Fisa.ja sam kupila kod njih madrac i ogradicu i prezadovoljna sam

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 454
5.7.2010 9:35:07   
Anidae
IZVORNA PORUKA: bebacha

Za one sa podrucja Tk i okoline evo jedna vjestuser posted image user posted image user posted image u Gracanici,firma Kanetex pravi odlicne madrace,ogradice,jorgane,posteljine.meni je kvalitet super a i cjene.firma se nalazi u blizi Fisa.ja sam kupila kod njih madrac i ogradicu i prezadovoljna sam

Valjace meni izgleda do vas u Gracanicu zapucati autom s nekim za nekih 15-tak dana... Kod vas svega ima a i cijene su dosta manje... Ovdje po Tuzli je sve haos skupo a najgore i nije bas nekog kvaliteta,a i izbor nula... Koliko si platila madrac i jesil zadovoljna? Sto se tice ogradica i toga imam jednu samo, komplet jorgancic i ogradica i mislim da ce mi biti dovoljno jer inace sam protivnik tih stvari sto skupljaju prasinu po krevecu i iznad...Ali hvala i za tu info u svakom slucaju, u slucaju da ipak odlucim nabaviti jos jednu za svaki slucaj... Pisi mi o cijenama jer s parama sam nula trenutno pa mi svaki dinar dobro dodje user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 455
5.7.2010 9:40:57   
bebacha
ma netreba ti vise od jedne ogradice.ja sam s curicom imala jednu i sad imam jednu.
madrac je odlican,antialergijski je,ima preko presvlaku koja se moze skidat i opet,a preko toga ces naravno stavit plahtu,
cjena je bila 45KM,mozda 46-47,nisam sigurna jer nismo samo njega kupili pa sam zaboravila.uglavnom oko 45

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anidae)
Neposredna veza do poruke: 456
5.7.2010 14:56:22   
Anidae
bebacha Bas ti hvala na informacijama... Dakle, prodavnica blizu FIS-a, valjda cu se znati snaci, mada doduse necu ici sama pa naci cemo... Cijena je solidna, po Tz nema jeftinijeg duseka od 70 KM,nije mi stalo do 15-20 KM ali je fazon sto je isti dusek eto na tako nekom drugom mjestu gotov pa upola jeftiniji... I ja cu u FIS na Sickom 100% pa ako ne bude izbora onda i tamo do vas zapucam...
Hvala za savjet o toj posteljini,nemam ja to pojma, hehe, meni to kona dala davno od svog sina,plavo s nekim patkicama, i ja vidim jorgancic,hajd to znam naravno sta je ali ono drugo,ja razapela na krevet pa gledam i pitam se Boze mili zasta li ovo sluzi? Ukopcala tek kasnije pa se sama sebi smijala user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 457
7.7.2010 12:14:02   
Ellenora
Pozdrav user posted image imam jedno pitanje u vezi krevetica. Gledala sam malo po trgovinama i uglavnom mi se svidjaju krevetici od proizvodjaca bambino subotica pa me zanima je li koja od vas imala iskustva sa tim kreveticima. Mislim na to da li su dovoljno cvrsti jer mi je prvo dijete a htijela bi da mi krevet traje i za sljedecih dvoje, troje user posted image user posted image user posted image .
Da i jos jedno pitanje: na nekim kreveticima sam vidjela mehanizam spustanja prednje stranice po metalnim sipkama kao ovaj :
http://www.bambino.rs/rs/krevetic_martin_sa_fiokom_bukva

a u drugih tih sipki nema kao ovdje:
http://www.bambino.rs/rs/krevetic_teddy_sa_fiokom

pa me zanima sta je bolje. Ova dva su mi jako lijepa i ne mogu se odluciti koji, a cijena im je ista 330KM.

Unaprijed hvala

(odgovor članu Anidae)
Neposredna veza do poruke: 458
7.7.2010 12:17:36   
hanabanana
Oba izgledaju vrlo lijepo.
Mi imamo ovaj na kojem se spušta jedna stranica.
Sada smo skinuli sa te strane ogradicu, i malena i dalje spava u krevetiću.

Isto tako radi tvojih leđa ( jer ćeš nositi, spuštati dijete, pa opet dizati ) bi ti savjetovala da kupiš ovaj sa ogradicom koja se može spustiti.

S druge strane ja ne bih kupovala ladice ( ako možeš da kupiš bez ladica ali sa tri nivoa ) radi skupljanja prašine.

< Poruku je uredio hanabanana -- 7.7.2010 12:28:35 >

(odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 459
7.7.2010 12:24:05   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Oba izgledaju vrlo lijepo.
Mi imamo ovaj na kojem se spušta jedna stranica.
Sada smo skinuli sa te strane ogradicu, i malena i dalje spava u krevetiću.

I mi smo spustili jednu stranu i Umce spava jos us svom kreveticu...user posted image
Isto tako radi tvojih leđa ( jer ćeš nositi, spuštati dijete, pa opet dizati ) bi ti savjetovala da kupiš ovaj sa ogradicom.

Ovo je neprocjenjivo..cuvaj ledja...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 460
7.7.2010 19:13:11   
Ellenora
Oba su sa stranicama koje se spustaju, a ni oni bez ladice nemaju 3 nivoa, bar ovdje u mom gradu sto sam obisla. Hvala na pomoci user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 461
4.8.2010 10:16:45   
/MMK/
Da li je neko koristio za sebe ili bebu madrac iz čaltexsa, sa memori pjenom umjesto žičanog jezgra ?
Mi smo juče gledali djeluju mi skroz ok, samo im je debljina, zajedno sa navlakom na rajfešlus 12 cm.
Šta mislite je li to dovoljno ?
Cijena tog skupljeg dječijeg 120x60 je 91 KM i 9 KM preslatka štep dekica istih dimenzija, koja bi išla po madracu.

09.2010.

(odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 462
4.8.2010 10:22:54   
Srculence
Ja mislim da je to ok debljina...evo baš sam sad mjerila ovaj dušek što ja imam i on je nekih oca 15 cm debljine:-)
Svi hvale tu memori pjenu pa mislim da ne bi bilo loše za bebu:-)

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu /MMK/)
Neposredna veza do poruke: 463
4.8.2010 13:38:16   
točka
Pozdrav!
Zanimaju  me vaša iskustva. da li je bolje uzet krevetić sa točkićima ili bez,
Ljepši su mi bez, ali ipak dajem prednost praktičnosti.

Da li vam je krevetac u drugoj sobi ili u vašoj pokraj bračnog kreveta?

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 464
4.8.2010 13:40:44   
Visnja RR
krevet je pored naseg jer nemam drugi izbor..al za pocetak ti to preporucujem...
mozda je bolje s tockicima da ga lako privuces vasem ...kasnije ih mozes skinuti...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu točka)
Neposredna veza do poruke: 465
13.8.2010 8:00:46   
magnolija*
Ja cu uskoro kupovati krevetic i madrac, pa me zanima kakav madrac preporucujete, da li onaj sa oprugama ili bez njih?

E. vole te mama i tata !!!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 466
13.8.2010 10:20:03   
rose
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja sam dvoje djece odgojila u putnom krevetiću....

meni je njegova prednost...ne može se zaglaviti u njemu...ne može se udariti u drvo....

moj putni krevetić nema otbore da djete samo izlazi...lejna nebih ni tebi to preporučila znam da takvi imaju u TL...ali djeca su čudo za neko malo vrijeme mogu se zaigrati sa ziperom i poderati mrežicu krevetića ili čak izlaziti sami iz kreveta kada ih staviš na spvanje.

meni je starija djevojčica do 3 godine spavala u njemu...nakon nje spava beba...njoj je sada 15 mjeseci...nikada niti jedna nisu ispale. Ja sam kupila madrav u Nobilu a štep deku u bagateli i uvijek taj krevetić ide sa nama na put, kod nane itd.

ponovo da kupujem krevetac isti bih kupila...moja seka poučena mojim pozitivnim iskustvom opredjelila se za istu verziju kreveta za bebača kojeg očekujemo možda čak i noćasuser posted image

i ja razmisljam o ovom putnom...iz vise razloga...podstanari smo, i lakse cemo se preseliti kada za to dodje vrijeme...samo mi reci koja debljina madraca ide i da li uzimati onaj sto ima podignuti dio i jos povrsinu za presvlacenje...oni standardni mi djeluju prenisko user posted image  sada mi je dilema kakve police ili ormaric uzeti za bebine stvari...i to treba biti nesto sto se lako transportuje...ima li ko kakvu ideju??

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 467
13.8.2010 10:23:20   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: rose

meni je njegova prednost...ne može se zaglaviti u njemu...ne može se udariti u drvo....

moj putni krevetić nema otbore da djete samo izlazi...lejna nebih ni tebi to preporučila znam da takvi imaju u TL...ali djeca su čudo za neko malo vrijeme mogu se zaigrati sa ziperom i poderati mrežicu krevetića ili čak izlaziti sami iz kreveta kada ih staviš na spvanje.

meni je starija djevojčica do 3 godine spavala u njemu...nakon nje spava beba...njoj je sada 15 mjeseci...nikada niti jedna nisu ispale. Ja sam kupila madrav u Nobilu a štep deku u bagateli i uvijek taj krevetić ide sa nama na put, kod nane itd.

ponovo da kupujem krevetac isti bih kupila...moja seka poučena mojim pozitivnim iskustvom opredjelila se za istu verziju kreveta za bebača kojeg očekujemo možda čak i noćasuser posted image

i ja razmisljam o ovom putnom...iz vise razloga...podstanari smo, i lakse cemo se preseliti kada za to dodje vrijeme...samo mi reci koja debljina madraca ide i da li uzimati onaj sto ima podignuti dio i jos povrsinu za presvlacenje...oni standardni mi djeluju prenisko user posted image  sada mi je dilema kakve police ili ormaric uzeti za bebine stvari...i to treba biti nesto sto se lako transportuje...ima li ko kakvu ideju??

Pa ne znam sta bih rekla, ja sam kupila drveni i full sam zadovoljna (onaj sto se skida jedna strana ograde), sa tri nivoa...Kupili smo i putni (radi putovanja, vikendice i sl.) i nikada, ama bas nikada nije zanocila u njemu...
A drveni je meni zgodniji bio jer kada sam rodila..bila je na najvisem nivou...umrla bi da sam je morala dohvacat onako nisko...Sve me je bolilo mjesec dana. Taj prvi nivo fakat zlata vrijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 468
13.8.2010 10:25:51   
Hanady RR
Kod mene je madrac nobilov....debljina je čini mi se 18 cm....
meni je uz krevet došla i ta podloga čvsta koja podiže gore madrac pa ti je beba bliže...ali ja je nisma koristila nikada...moja seka koristi i super je ( kupila je sličan krevetac9 ne mora se saginjati da uzme bebu, ja ni sama neznam što nismauser posted image ...a ovaj dio za presvlačenje nisma ni kupovala....

e sad ormarić lak za transport....
meni je uz spavaću sobu došao ladičar 5 ladica dovojno dubokih i širokih da u njima držim bebine stvariuser posted image

a moja seka je kupila Cam-ov ladičar...odnosno komodu koja ima kadicu, gore podlogu za presvlačenje i ispod ladice za garadrobu a sa strane ima dio za kozmetiku....super je i lako za transport.

Znam da je lako transportirat jer je kupljen polovan pa smao ja i ona u 9 mjesecu trudnoće išla same po njega...a unošenje nam je pomogla kolegica od koje smo uzeli...znači 3 ženeuser posted image
i da rasklopi se lako i sastavi isti tako...ja ga sastavila za 15 minuta.

nadam se pomogla sam tiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 469
13.8.2010 10:31:05   
Rimljankaa
Skvo gdje si kupila taj krevetic,nesto tako sma i ja kontala da kupim.. I koliko je kostalo? Jesi li posebno madrac kupovala?

Rose,ja koliko sma primjetila oni putni krevetici se dosta ljuljaju.. Nisu bas stabilni,pa ne znam kako ce kasnije biti kad beba malo ojaca i bude drmala?!  Mozda to i nesmeta?!

A i drveni krevetic ti nije frka prenjeti,sve se to rasklopi.. Jedino mozda zbog cijene...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 470
13.8.2010 10:32:05   
rose
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: rose

Pa ne znam sta bih rekla, ja sam kupila drveni i full sam zadovoljna (onaj sto se skida jedna strana ograde), sa tri nivoa...Kupili smo i putni (radi putovanja, vikendice i sl.) i nikada, ama bas nikada nije zanocila u njemu...
A drveni je meni zgodniji bio jer kada sam rodila..bila je na najvisem nivou...umrla bi da sam je morala dohvacat onako nisko...Sve me je bolilo mjesec dana. Taj prvi nivo fakat zlata vrijedi.

mislila sam na ovakav ...sa dodatnim novoom dok je beba jos sasvim mala

user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 471
13.8.2010 10:33:10   
Skvo RR

I moj je u Skenderiji ,,,, kosta 275 km + 55 km madrac...tri nivoa, jedna strana se skida, ima tockice koji se mogu skinuti...user posted image user posted image

Evo, ga moj stari post....tacna cijena.user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 472
13.8.2010 10:33:13   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Skvo gdje si kupila taj krevetic,nesto tako sma i ja kontala da kupim.. I koliko je kostalo? Jesi li posebno madrac kupovala?

Rose,ja koliko sma primjetila oni putni krevetici se dosta ljuljaju.. Nisu bas stabilni,pa ne znam kako ce kasnije biti kad beba malo ojaca i bude drmala?!  Mozda to i nesmeta?!

A i drveni krevetic ti nije frka prenjeti,sve se to rasklopi.. Jedino mozda zbog cijene...

ma cijena ovog putnog i drvenog skoro ista...vec sam gledala

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 473
13.8.2010 10:35:09   
Skvo RR

I moj je u Skenderiji ,,,, kosta 275 km + 55 km madrac...tri nivoa, jedna strana se skida, ima tockice koji se mogu skinuti...user posted image user posted image

Evo, ga moj stari post....tacna cijena.user posted image

Imas u mojim albumima...album " za bebicu se spremamo", pa pogledaj...user posted image

E sto me sada emocije krhaju.user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 474
13.8.2010 10:35:44   
magnolija*
zene, jel bolje kupiti madrac sa oprugama ili bez ?

E. vole te mama i tata !!!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *