Anidae
|
Nemam iskustva s kreveticima ali licno mislim da je putni,mrezasti,il kako god hocete, bolja opcija, naravno ukoliko ima i onaj prvi nivo kad je beba skroz malena tako da ne bude dole u dnu,u rupi... Ovaj koji sam ja gledala imao je na sebi i baby block, i zastitu od komaraca, i vazda nekih dzidza, elem cijena oko 300 KM...A nisam htjela kupiti sam krevetic (koji je oko 100 KM) bez tih dodataka... jedina mu je mana, po meni, sto dole ima onu neku tanku prostirku,dakle nema duseka, a citala sam dosta o korisnosti duseka za bebinu kicmu... Sve u svemu, mi smo posudili drveni krevetic sa 3 nivoa, koji treba mozda prelakirati i osvjeziti malo boju, a dobili smo uz to i dusek odgovarajuci, pa ako bogda, kad bude bolja finansijska situacija, a i beba veca da se vrti,ustaje i sl., mozda nabavimo i ovaj putni... Ovaj nemoramo vracati tako da nemam nekog skrleta, medjutim, kopka me taj posudjeni,polovni dusek...Nema nikakvog mirisa niti fleka po sebi ali ja bi ipak kupila nov... Cijene su,koliko sam cula, od 30-70 KM pa ako neko ima iskustva u kupovini duseka neka me posavjetuje,da ne bacim pare dzabe... KOliko ste dakle placali duseke,koja marka,firma il kako vec, i kako uopste odabrati pravi za bebina ledja? Hvala na odg unaprijed