|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi gost-Ramazan
12.8.2010 13:28:40   
jasmin

IZVORNA PORUKA: koka i po

Da vam se pohvalim user posted image  moj sin je jutros zapostio user posted image  mama ustala napravila sehur ..a srce mi ko planeta user posted image

E ovo je masaallah prekrasna vijest.I bas je za pohvale.A i za cestitke.user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 401
12.8.2010 13:28:48   
Nedi
Pripremam iftar u subotu...mislila sam praviti pileću supicu, piletina sa gljivama i teletina sa krompirićima. Salate 3 - rendani kupus, paradajz i salata sa tjesteninom. Kupiti peciva - ramazanije, peciva zlatno zrno, susam,laugen. Pravim i još uljevak od kukuruznog brašna neka se nađe. Naravno dodatci - hurme, ajvar, pavlaka, kajmak, sir. Za piće obična voda, mineralna, limunada i sok.
Za desert voća salata ( a za svekrvu ananas iz konzerve jer ona tako voli).
Da li bi mogla još nešto? Niko od pozvanih nije ljubitelj kolača

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 402
   [Obrisana poruka]
12.8.2010 13:29:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu brzamala)
  Neposredna veza do poruke: 403
12.8.2010 13:30:24   
Ilhana RR
Sta ce bti bona sta vise? Taman ti je to ;)
mozes dodati jos sladoled uz vocnu salatu ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 404
12.8.2010 13:31:10   
Skvo RR
Nedi...Nemam nista dodati.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 405
12.8.2010 13:31:16   
brzamala
Nedi ja recimo volim uz ramazan razne kompote i ekšije, pa ako ti pozvani ne vole kolače možda bi im možda ekšiju mola napraviti. To je jako lagano, zdravo i nije preslatko.

Koka i po bravo za tvoga sinauser posted image user posted image   Mashallah. Da ga Allah nagradi a i tebe jer da ga ti ne odgajaš tako mnogo teže bi to išlo.

< Poruku je uredio brzamala -- 12.8.2010 13:33:37 >

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 406
12.8.2010 13:31:25   
Ilhana RR
Odoh vam ja nastaviti da radim... citam vas preko mobitela ;)

Ljubim vas sve

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 407
12.8.2010 13:32:04   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: brzamala

Nedi ja recimo volim uz ramazan razne kompote i ekšije, pa ako ti pozvani ne vole kolače možda bi im možda ekšiju mola napraviti. To je jako lagano, zdravo i nije preslatko.

Sta je to?

user posted image

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 408
12.8.2010 13:32:18   
amanullah
IZVORNA PORUKA: koka i po

Da vam se pohvalim user posted image  moj sin je jutros zapostio user posted image  mama ustala napravila sehur ..a srce mi ko planeta user posted image

MashAllah , za pohvaliti uistinuuser posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 409
12.8.2010 13:35:50   
Nedi
E vidiš...sladoled mi nije pao na pamet, a ni kompot. Nekako kompote uvijek pravim kad je malo hladnije a mogla bih napraviti imam i sastojke.
Baš vam hvala, samo da moj N bude zdrav i mama sprema prvi veliki iftar za ovaj ramazan.

Neposredna veza do poruke: 410
12.8.2010 13:38:37   
brzamala
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Sta je to

user posted image

Skuha se suho, sitno isjeckano voće: suhe smokve, šljive, grožđice u pošećerenoj vodi kao kompot. I onda se doda puding po želji (ja najviše volim vaniliju), i krčka nekoliko minuta i to je to. Sipa u zdjelice male.
Ima i druga varijanta ovoga, da se voću doda brašno umjesto pudinga. Ne treba biti gusto onako kao obični puding već samo da ne bude skroz vodenasto i rijetko kao kompot.
Eh, što i obvjašnjavam, jedva sama sebe skontahuser posted image

< Poruku je uredio brzamala -- 12.8.2010 13:39:03 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 411
12.8.2010 13:42:11   
Skvo RR

Sta je to

user posted image

Skuha se suho, sitno isjeckano voće: suhe smokve, šljive, grožđice u pošećerenoj vodi kao kompot. I onda se doda puding po želji (ja najviše volim vaniliju), i krčka nekoliko minuta i to je to. Sipa u zdjelice male.
Ima i druga varijanta ovoga, da se voću doda brašno umjesto pudinga. Ne treba biti gusto onako kao obični puding već samo da ne bude skroz vodenasto i rijetko kao kompot.

Skontala, ima da napravim...Bas se cini ukusno...Imam kuci hurme, suhe sljive, smokve...
Hvala.

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 412
12.8.2010 13:42:46   
Nedi

Sta je to

user posted image

Mada ja pravim i sa smrznutim voćem u toku zime...stavim borovnice, maline, kupine i puding od jagode/maline - ili breskve, kajsije i grožđice sa pudingom od vanilije. Nedi jako voli pojede zdjelu borovnica bez problema

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 413
12.8.2010 13:45:57   
Skvo RR
A nedi jel kuhas smrznuto voce ili napravis puding,pa onda stavis voce u njega?

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 414
12.8.2010 13:51:36   
Nedi

A nedi jel kuhas smrznuto voce ili napravis puding,pa onda stavis voce u njega?

Pola litra vode stavim da prokuha i dodam smrznuto voće. Smanjim temperaturu i kuham 10 minuta. Zatim dodam 3 velike kašike šećera. Promiješam.
U jednoj zdjelici istresem puding i dodam 2 dcl hladne vode i umutim ( da nema grudvica). Istresem puding u voće koje je na šporetu i kuham oko 5 min i miješam.
Istresem u zdjelice i njam njam
Ovo je mjera za jednu kesicu pudinga a voće stavljam odokativno

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 415
12.8.2010 13:52:49   
Skvo RR
Hvala Nedi...super si postupakuser posted image , objasnila...I to cu da probam. Mislim da ce se Umcetu svidjeti.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 416
12.8.2010 13:57:27   
Nedi

Hvala Nedi...super si postupakuser posted image , objasnila...I to cu da probam. Mislim da ce se Umcetu svidjeti.

Nedi je oduševljen, inače mu tako podvalim svo voće koje neće pojesti svježe i uspijemuser posted image   jer nema šanse da pojede zdjelicu borovnica. I još da sam jede svježe borovnice, bilo bi by by  namještaju

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 417
12.8.2010 14:00:57   
Visnja RR
Drage moje,
sjecam se prosle godine je bila tema Iftari (koja se nekom nasom greskom pobrisala -a bila je jedna mirisljava riznica recepata)...
Svaki dan sam ulazila na nju i citala sta pripremate za iftar ...
Iako hriscanka imala sam zajedno s vama taj neki praznicni osjecaj... miris koji se sirio iz svakog posta... naucila sam i sama da pravim neka jela i svaki put kad napravim topu kazem ovo sam ja od mojh RR zenica naucila...
Sjecam se da sam par puta kupila somune i zajedno sa MM pricekala znak za vrijeme iftara i "naumakala " se tope ... mozda je to nekom smjesno ali meni bio neki bas lijep osjecaj...
I sada je lijepo osjecati vasa ushicenja zbog ramazanskog posta  koji vam ispunjva dusu...  I radujem se zajedno s vama kao  bosanka koja je naucila da svetkuje, slavi  sa svima i postuje sve...
Bas zato vas molim da ovu temu "ne kvarimo" onim sto krsi pravilo foruma (linkovi, video zapisi, citiranja...) onog sto moze dovesti do "nervoze" i bilo kakvog vida sekiracije bilo koje od vas/nas...
Lagan post vam zelim i srecu vama i vasim porodicama na iftarskoj sofri...

(sve neprikladne postove sam pobrisala)

< Poruku je uredio Visnja RR -- 12.8.2010 14:10:11 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 418
12.8.2010 14:05:38   
koka i po
Svaka ti čast Višnja ,prava si žena i Bosanka user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 419
12.8.2010 14:07:07   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Drage moje,
sjecam se prosle godine je bila tema Iftari (koja se nekom nasom greskom pobrisala -a bila je jedna mirisljava riznica recepata)...
Svaki dan sam ulazila na nju i citala sta pripremate za iftar ...
Iako hriscanka imala sam zajedno s vama taj neki praznicni osjecaj... miris koji se sirio iz svakog posta... naucila sam i sama da pravim neka jela i svaki put kad napravim topu kazem ovo sam ja od mojh RR zenica naucila...
Sjecam se da sam par puta kupila somune i zajedno sa MM pricekala znak za vrijeme iftara i "naumakala " se tope ... mozda je to nekom smjesno ali meni bio neki bas lijep osjecaj...
I sada je lijepo osjecati vasa ushicenja zbog ramazanskog posta  koji vam ispunjva dusu...  I radujem se zajedno s vama kao sam bosanka koja je naucila da svetkuje, slavi  sa svima i postuje sve...
Bas zato vas molim da ovu temu "ne kvarimo" onim sto krsi pravilo foruma (linkovi, video zapisi, citiranja...) onog sto moze dovesti do "nervoze" i bilo kakvog vida sekiracije bilo koje od vas/nas...
Lagan post vam zelim i srecu vama i vasim porodicama na iftarskoj sofri...

(sve neprikladne postove sam pobrisala)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 420
12.8.2010 14:15:22   
Nedi
Višnja jako lijepo si to rekla...kad pravim iftar za prijatelje pozovem i one koji nisu muslimani. Oni sjede i čekaju vrijeme kao i mi i jedemo svi zajedno. Nekome je to užano. Meni nije. I oni su moji prijetelji i pozvani su na iftar ( njima dođe večera) i uključeni su u naš život isto kao i mi u njihov.  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 421
12.8.2010 14:21:26   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Nedi

Višnja jako lijepo si to rekla...kad pravim iftar za prijatelje pozovem i one koji nisu muslimani. Oni sjede i čekaju vrijeme kao i mi i jedemo svi zajedno. Nekome je to užano. Meni nije. I oni su moji prijetelji i pozvani su na iftar ( njima dođe večera) i uključeni su u naš život isto kao i mi u njihov.  

Ista stvar i kod mene.user posted image  To se podrazumjeva...user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 422
12.8.2010 14:25:10   
ena23
Kod mene veceras bas bas bas klasika, bez trunke ekstravagancije:
-predjelo mohune
-glavno jelo peceno pile s krompirom (eventl. luk i mrkva)
-salata klasicna: paradajz, krastavice, paprika, luk i kajmak

za desert puding od cokolade

doooostaaa

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 423
12.8.2010 14:26:41   
ena23
Visnja, ne znam zasto, tvoj post me nekako rasplaka... PMS, sta li.

Svaka ti cast adminko

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 424
12.8.2010 14:43:25   
sirnica
Selam svim postačicama. Imam jednu dilemu. Vrijeme mi je da dobijemuser posted image . Jutros sam bila čista i zapostila sam. Sad mi se pojavio smećkasti iscjedak. Da li sam već izgubila post i moram se omrsiti ili da sačekam pravo krvarenje ?

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *