|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
31.7.2010 22:50:58   
aida.
Evo i nas...premoreni... danas sam cijeli dan bila azurna user posted image mm i nasa ekipa organizovali prvi put old timer skup(automobili stariji od 30 god) u nasem gradu i od jutros od sedam (a u pet sam ustala) sam na nogama u toj organizaciji. E.bio kod mame, izdojim pa neko odnese mlijeko, odvuku me, podojim ga na brzinu i vratim se, pozeljela ga nevjerovatno. Cijeli dan smo bili razdvojeni. I sad kad smo dosli kuci, spava mu se, a kako ga poljubim on vristi od srece onako polusklopljenih ociju user posted image dusa moja... sve vas pozdravljamo puno i zelimo laku noc... krevet je moj sto prije user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 376
31.7.2010 23:07:37   
idacha
caos, drga nase i dragi nasi..
evo, ja smjestila mm i guzija na savanjac, pa da virenm malkice...
mi smo juce bili na kontroli i vakcini i sve je, hB, super, pedijatrica pohvalila guzija :) promijenili smo mu nadimak, zovemo ga Tajson :) ima 6.600 :) za 28 dana dobio kilu i po, mashallah..  juce nije bilo nikakve reakcije na vakc, a veceras primjetim da je topao i zajapuren. 2 puta mu pokusala rektalno mjeriti i dodjem do 38 i on pocne da kaki.. odmah mu dam dozu paracetamola, i kada se umirio, izmjerim mu pod pazuhom i pokazuje 37,6.. nadam se da se nece penjati.. a, muke da mu dam sirup, majko moja.. samo pljuje.. na kraju sam mu dala preko kapaljke..
ja juce odem i po moje nalaze, i hB rijesila sam se haman bakterija, nemam vise, tako da sam mu odmha ponudila siku kada smo dosli kuci.. nevoljno je uzeo.. jutros nije htjeo ni da se primakne, a maloprije je pola sata cucalo, kao cuclu.. vidjecemo hocemo li uspjeti ponovo sa dojenjem, mada sam sada vec pesimista...
melly, draga, ja sam Imrana umivala kamilicom i mazala bepanten mascu i svaki osip se odmah povlacio, bilo da je od cmakanja (uf, sto me nerivraju svi sa tim), ili znoja ili sunca,,
vjestice, izadji, mila, kada god ti mislis da je vrijeme.. samo je postepeno izvodi napolje, danas pola sata, sutra sat i tako.. inace, ja kada sam otisla na prvu kontrolu kod ginica, poslije 6 nedjelja, bas sam je pitala za vjezbanje i rekla je da mogu odmah poceti.. samo da se ne forsiram, nego da ''slusam'' tijelo.. polako i postepeno... jubni bebaru
lilix, lijepo se provedite za vikend i uzivajte..
samedi, ja planiram aBd Imranu poceti davati kasice kada napuni 4 mj, a to je za 20ak dana.. dobila sam knjigu ''bebin kuvar'' koja je fantasticna.. ima tablicu kad sta beba moze da jede i mnogo recepata za pravilno pripremanje kasica, sokica, hrane i sve o tome..
rose, drago mi je da ste ozdravili i cestitamo na zubicu...
leena, bravo za Esmicu... prava curica, zna sta je dobro za nju :) nadam se da cete uspjesno nstaviti dojenje user posted image user posted image
samedi, tajcikauser posted image user posted image user posted image
aida.
, sto te nemaaaaaa??? nadam se da ste dobro i zdravo :) jubni nam druga :)
bambina, velika pusa za naneta i tebe... on je sada veliki momcina, jel da :) i za sabinicu, naravno, velika pusa..

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 377
1.8.2010 1:45:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vjestica

jutro user posted image
ja se ne javljam često na ovu temu, jer nemam vremena, tako da ne mogu ni upratiti šta se dešava
moja princeza ima 24 dana i probleme sa grčevima, pa se ne stignemo naspavati
ali isključivo dojimo user posted image user posted image user posted image user posted image nema potrebe za AD mlijekom
kad ste vi bebu prvi put vodile vani ?
mislim na šetnju, ne računam što smo već išle pedijatru
prvo je vrućina bila, sad mi se čini hladno, a baš bi voljela da malo prošetamo
i kako ste u početku bebu stavljale u kolica, na bok ili na leđa?
pošto je zasad isključivo na boku
i dokad beba mora ležati samo na boku?
uh ja imam još hiljadu pitanja, ali sad ću još jedno - kad mama najranije smije početi vježbati? ne pitam zbog linije, jer nije mi ostalo puno kila, nego me leđa bole, a i ove jadne istegnute trbušne mišiće treba ponovo ojačati
pozdrav svim mamama i bebama

Vjestice ja sam rodila krajem feb i ovdje je havarija bila, snijeg zima brr ali je meni babica rekla da mogu odmah izlaziti sa bebom napolje.Mada sam ja cekala 5 sedmica,  da ja stanem malo na svoje noge posto sam imala problema sa upalom mok.kanala a i dok malo beba ne ojaca i onda smo svaki dan po pola sata izazili dok nije otoplilo... Ovdje ne daju da se beba okrece na bok dok spava, samo na ledjima, radi nedaj Boze da se ugusi u snu, samo savjetuju da se bebi okrece glavica na lijevo ili desno naizmjenice...Statistike su pokazae da se smanjio procenat smrti u snu za velik broj...Sto se tice kilaze ja nisam nista vjezbala sve samo spalo osim onih vjezbi koje se moraju raditi, ne znam kako savjetuju  u Bosni, ali ja sam radila i sad radim iste, legnem na ledja, savijem noge u koljenima i odizem guzu od patosa, po 15 min na dan i radi kukova a i vaginalnih misica....

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 378
1.8.2010 8:27:43   
Hannica
Jutro! user posted image
Ja danas pravo uranila,ustala sam prije bebe,to se odavno nije desilo. Necemo se danas nista zalit,hB sve je ok,svratili smo samo da vas pozdravimo. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 379
1.8.2010 8:43:38   
samedi
Jutrooo! Mi danas idemo u goste pa smo svratili samo da vas pozdravimo!
Idacha,znaci prva temp.je bila! Nadam se da je sada nema! Pusa za majenog Tajsona!
Aida kuco stara otkad te nije bilo! Jubi majog dobricu!
Marina,hvala za opis vjezbica! Blago tebi kad su ti se kile same istopile,ja sam ko bure uh uh!
Pozdrav veliki za sve zenice,da vas ne nabrajam,nekoga cu sigurno zaboraviti! Cujemo se!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 380
1.8.2010 10:46:45   
mala86
jutro svima user posted image
nase prvo vece odvajanje od nekih 10-tak sati(ostavili ga u 4 popodne,a stigli smo jutros u 2)proslo user posted image user posted image user posted image user posted image !Leon sluso baku,spavo,mada je ona bila ko na iglamauser posted image ,nije dugo spavala sa malim djetetom u sobi,ali super su se snasli,nadam se da ce i veceras tako!mama se isplesala,tajo nesto manje kaze "dok su ukljucene kamere ja ne plesem"user posted image user posted image user posted image user posted image

a bilo mi je tesko malca ostavit,mi krenuli on stoji igra se s necim i gleda za nama,a meni se srce steze,i stalno sam pogledavala na mob da nije mama zvala...

joj kako su me emocije obuzele i u crkvi i u sali,jer bas na istim mjestima smo i mi slavili prije 5 godina cak sam i zasuzila prvi put na vjencanju!a mlada mi je bila ko med,jos trudnica 5 mjesec,onaj pupica,sreca u ocima,joj...

raspisa se ja ode malo i ot

rose dojimo mi jos uvijek,evo 11 mjesec...

veliki user posted image  za sve mamice i bebice ima nas bas puno sad pa ne mogu sve posebno,ali cestistitamo sve novosti,i nasoj maloj naimici-niki83 prvi zubic

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 381
1.8.2010 11:10:05   
aida.
Ma toliko sam u nekim obavezama da nemam vremena ni zasto... udjem ja prelistam sta ste pisale na brzinu da vas pratim i to je to.. nemam kad pisat user posted image al sad cu bit opet mal cesca user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 382
1.8.2010 11:17:22   
niki83
IZVORNA PORUKA: mala86

jutro svima user posted image
nase prvo vece odvajanje od nekih 10-tak sati(ostavili ga u 4 popodne,a stigli smo jutros u 2)proslo user posted image user posted image user posted image user posted image !Leon sluso baku,spavo,mada je ona bila ko na iglamauser posted image ,nije dugo spavala sa malim djetetom u sobi,ali super su se snasli,nadam se da ce i veceras tako!mama se isplesala,tajo nesto manje kaze "dok su ukljucene kamere ja ne plesem"user posted image user posted image user posted image user posted image

a bilo mi je tesko malca ostavit,mi krenuli on stoji igra se s necim i gleda za nama,a meni se srce steze,i stalno sam pogledavala na mob da nije mama zvala...

joj kako su me emocije obuzele i u crkvi i u sali,jer bas na istim mjestima smo i mi slavili prije 5 godina cak sam i zasuzila prvi put na vjencanju!a mlada mi je bila ko med,jos trudnica 5 mjesec,onaj pupica,sreca u ocima,joj...

raspisa se ja ode malo i ot

rose dojimo mi jos uvijek,evo 11 mjesec...

veliki user posted image  za sve mamice i bebice ima nas bas puno sad pa ne mogu sve posebno,ali cestistitamo sve novosti,i nasoj maloj naimici-niki83 prvi zubic

Hvala draga, hvalauser posted image
kratko da pozdravimo mame i bebe i da se malo javimo, ihihihiii cini mi se bila je neka 4.-5. stranica samo kad smo mi krenuli na more, a vidim sad vi ste dosta toga ispisale..a nemamo vremena bas citati..no nema veze, nadamo se samo da je sve ok sa bebama, i da nisu mali problemi kao moja N koja je prije 2 dana na moru progutala kamencic, nadamo se da nece biti komplikacija, a evo kanimo i doktoru (barem u hitnu po savjet)
mama pocinje raditi sljedece sedmice pa se vec zalostim, ne znam kako cu je svaki dan ostavljati, doduse to je nekih 3-4 sata..ali ipakuser posted image , no i ovo je za druge teme..odoh sad dok me  nisu opomenuli..user posted image
pusa za user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 383
1.8.2010 11:38:43   
megi
samo da mlo uletimo i pozdravimo user posted image  i njihove mame

poseban pozdrav niki user posted image user posted image  koja se vraca na posao, znam kako ti je ali sve ce biti super
odvajas se od nje samo po 3 sata, a ja na poslu ostanem nekad i po 9 sati, zato samo hrabro

ostalim bebama zelimo da sto vise slusaju mame, onim bolesnim da sto prije ozdrave

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 384
1.8.2010 12:03:35   
Mya_81 RR
Niki user posted image Nismo se dugo srele...a ni s ostalima otkako su nas ovako razdvojili...mogli bi neku kaficu organizirati....i javi šta je bilo sa kamenčićem...nadam se da će izaći što prije...i sretno na poslu...ma sigurna sam da će to sve biti OK, treba samo malo vremena da se stekne navika...

Ljubimo naše male bebice user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 385
1.8.2010 12:10:09   
teacher75
niki83, sretno na poslu! ja pocinjem punom parom od 1.septembra, u avgustu cu raditi samo jedan dan (dogovor u skoli pred pocetak). imacu 19 casova sedmicno tako da nije strasno. vec sam jednu sedmicu radila pocetkom jula po 4 sata dnevno (mama i svekrva cuvale lanu) i super je proslo. od septembra ce je cuvati teta, posto ce biti samo par sati dnevno a i urijedili smo s dojenjem (sad je 3-4 puta dnevno, a po noci oko 3 puta) nije mi tolika panika...user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 386
1.8.2010 14:52:54   
Anoniman
D-dan svima, mi smo danas aktivni,  ja sam ko zombi opet nisam spavala tj mai se budi trazi siku povuce 2 gutljaja i nastavi spavati, pa ja  posije ne mogu da zaspim....

Samedi nisam ni ja odmah spala, postepeno mada sam imaa blizu stoje, sad sam na 65 vjerujes  da uopste nisam mislila na mrsanje, sasvim svejedno bilo...Al  zato sam dobia strije na butovimauser posted image user posted image

A vjezbice su veoma dobre , ja svaki dan odradim

Neposredna veza do poruke: 387
1.8.2010 17:54:20   
š t a
IZVORNA PORUKA: melly__

Evo i mi...samo da vas na brzinu pozdravim i da pitam : Mirza se sav izasuo po licu..da li od vrucine ili sto ga stalno cmakakju iako ja ne dam..ali ne mozes ti "majkama" dokazati neke stvari..dedama pogotovo..user posted image user posted image
E sad..cime bi ga mogla namazati po licu..imam bademovu,pavloderm,niveinu sensitive...sta je najbolje od toga????
Pozz i user posted image user posted image za malene drugare..
I moj David ima neke užasne bobuljice, prvo su bile bijele a sad se crvene, kontala sam i ja da je od poljubaca.  Al već 5 dana ga nedam ljubit pa je opet isto sutra ću pitati pedijatricu.

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 388
1.8.2010 18:37:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: melly__

Evo i mi...samo da vas na brzinu pozdravim i da pitam : Mirza se sav izasuo po licu..da li od vrucine ili sto ga stalno cmakakju iako ja ne dam..ali ne mozes ti "majkama" dokazati neke stvari..dedama pogotovo..user posted image user posted image
E sad..cime bi ga mogla namazati po licu..imam bademovu,pavloderm,niveinu sensitive...sta je najbolje od toga????
Pozz i user posted image user posted image za malene drugare..

Lutko taj osip mogu biti i hormonske bubuljice, nadam se da se  to i kod vas tako kaze, ako dojis beba preko mlijeka dobiva i tvoje hormone, mogu biti kao bijele bubuljice ili crvene, to samo od sebe nestaje....Ja se sjecam kod mog malog iskoci na obrascicima u roku nekoliko sati se povuce, iskoci na drugom dijelu tijela, to je trajalo jedno 2 mj...nisam nicim mazala....A  ovi osipi od vrucine, ja sam  svog kupala 2 puta na dan ili ga mokrom spuzvicom izbrisem, posto inace ima ekcem dermatolog mi je preporucila da ga ne mazem previse masnim kremama, vec  sam dobia nesta kao ulje ali ga koza odmah upije...Ne bi da polemisem o kremama koje si ti navela, jer nemam iskustva , nadam se da bi neka od forumasica priskocia u pomoc....
Pusa tebi i malome

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 389
1.8.2010 18:55:24   
Anoniman
Da vam se pohvalimo sinoc nam je stigla knjiga Bebiin kuhar, za dva dana  stvarno sam zadovoljna brzinom i sadrzajem knjige svakom bi je preporucila.....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 390
1.8.2010 21:09:09   
samedi
Pozdrav,mi tek sad dosli kuci.
Marina,Idacha,gdje ste nabavile taj kuhar,hocu i jaaa!
Niki,javi nam sta je bilo s kamencicem,nadam se da ce se to sto prije rijesiti!
Melly,S T A,nemam vam neki pametan savjet za te bubuljice,nisam imala iskustva s tim,zelim vam da sto prije nestanu. Mi smo imali osip od znojenja koji bi nestao cim je okupam.
Velika pusa svima!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 391
1.8.2010 21:18:11   
bebacha
jeli to ovaj kuhar

http://www.knjiga.ba/Domacinstvo/Kuhari/Bebin-kuvar-prirucnik-planiranja-obroka-za-bebe_K4734.html

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 392
1.8.2010 21:26:20   
aida.

IZVORNA PORUKA: bebacha

jeli to ovaj kuhar

http://www.knjiga.ba/Domacinstvo/Kuhari/Bebin-kuvar-prirucnik-planiranja-obroka-za-bebe_K4734.html

ja mislim da se ima kupit u nas na trafici, ako je to to.... vidjela sam ima neki, ne znam kojeg autora user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 393
1.8.2010 22:56:01   
niki83
drage moje, hvala vam na podrsci user posted image narocito za posao, ali izdrzat cemo, bitno je samo onaj pocetak da preguramo, a onda cemo se naviknuti ako Bog da
a za kamencic smo jutros otisli pedijatru i poslala nas na djeciju hirurgiju u bolnicu da pregledaju, mada kaze sigurno je to ona vec izbacila van, ali vi niste vidjeliuser posted image mislim da smo mi vrlo dobro pregladali svaku kaku i da kamencic nismo nasli..eh u bolnici su nam prepipali user posted image i njen stomacic i neki dr. je rekao ma nema tu nistauser posted image user posted image ono valjda osjeti pod rukomuser posted image , elem kaze dodjite vi sutra pa neka joj urade pregled (pretpostavljamo UZV) i tako sutra u 9.30 idemo opet..javim vam se, pusa user posted image

N&N

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 394
1.8.2010 22:59:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

jeli to ovaj kuhar

da to je taj koji sam ja narucila i stvarno mi se svidjeo, nije Bogzna neka  para ...

< Poruku je uredio MarinaDK -- 1.8.2010 23:05:43 >

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 395
2.8.2010 0:52:11   
idacha
dobro vece, drage nase...
kako ste nam?! mi smo, hB, super, turica prosla.. sinoc mu dala paracetamol i 2 puta u toku noci mjerila temp, ali se hB nije vracala, tako da mu vise nisam ni davala..
mm veceras radi, nocna, tako da sam imala ''zensko vece'' sa drugaricom i mamom.. Moj Imran se toliko ismijao, da je soba jecala.. tako je sladak kada se zasmije, pa se sam uplasi svog smijeha.. na kraju se izmorio i zaspao ko pilence..
Samedi, draga, ja sam Bebin Kuvar dobila na poklon od muzeve strine, ona ga je kupila na sajmu knjiga u Sa, a autor je Ana Rudnjanin.. Meni se jako svidja sto ima dosta recepata i opisani nacini pripreme kasica, sokica, hrane.. inace, nisam pristalica striktnog pridrzavanja ''knjige'' kada se radi o ishrani, ali je okvirno dobra vodic..
aida, mila, vidim ti si nam aktivna i u poslu do guse :) neka te, bitno da ste zdravi i veseli :) jubni druga nam
Marina, blago tebi, ti brzo stize na 65 sa stoje :) meni je ostalo jos nekih 5-7 kg, koji me izludjuju.. vrlo brzo sam i ja stigla na 65 sa 83, ali sa 65 nikako ne ide dole.. ali, i to ce otici... :)
niki, sretno sutra i aBd da kamencic brzo izadje, ako vec nije...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 396
2.8.2010 0:53:54   
idacha
eh, da, bebacha, to je taj Kuvar..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 397
2.8.2010 9:09:04   
lilix
jutro drage moje bebare i mame user posted image ,
moja Beri je sinoć spavala u komadu 10 sati user posted image , tako da se mama naspavala pošteno, sad ne mogu da otvorim oči od silnog spavanja user posted image user posted image user posted image
Idacha bravo za momčinu, on izgleda prava poguzija user posted image , nadam se da ćete uspjeti uspotaviti dojenje ponovo...
Leena i meni Berina zna tako nekad odbijati sisu, zna biti pravo frustirajuće, drži je to dan-dva pa onda normalno hapi, pa opet nekad fursati; eh kad je uhvati taj period odbijanja ja je dojim dok se još ne razbudi kako treba
melly i nama kod tog osipa najbolje pomogne umivanje kamilicom
bebacha kako Alen, je li sve OK sa ćunicom?
i mi bi trebale ovo dan-dva na vakcinu, nadam se da ćemo je dobro podnijeti

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 398
2.8.2010 9:10:58   
Sulty
Samo da vas pozdravimo. Od sad cemo se i mi nadam se redovnije javljati. Bili smo jedno vrijeme kod nane i dede na vikendici, pa onda nismo imali kompjuter, p anas dugo nije bilo. Sad smo tu. Ljubimo vas sve...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 399
2.8.2010 10:10:28   
vjestica
pozdrav i od nas
lilix zavidim ti na spavanju u komadu
inače sa koliko vam je beba prvi put prespavala noć?
moja beba je još mala doduše, nema ni mjesec dana, pa ne vjerujem da će prije 3 mjeseca uspjeti prespavati cijelu noć
mi sm juče prvi put prošetale
doduše šetnja je kratko trajala, jer se ni mama nije još oporavila od poroda, ali za početak je dobro
kad smo već kod oporavka, kad ste se vi oporavile?
mene stalno nešto boli, rana od epiziotmoje, trtica, sike me znaju zaboliti (tu sam presjetljiva, zabole me i kad mi nadođe mlijeko), jedino sam hemoroide ko uspjela sanirati )ovo ko je zato što ih nisam još sanirala, ali je stanje pod kontrolom i ne boli kako je bolilo)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

EURO 2024.
пеперутка16

Ko će proći u polufinale?

Holandija. (0%)

Engleska. (0%)

Francuska. (0%)

Portugal. (0%)

Njemačka. (0%)

Španija. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *