|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
30.7.2010 21:20:06   
tajcika
lilix sretno i uzivaj sa svojima,blago tebi pa se imas gdje "ispaliti"
zoe poradil se kuca u svekr(i)vinu cast,tako sam i ja neki dan otisla da prosetam sa djecom mm ostao kuci a ona dosla,e jest mi bilo drago sto je sve bilo cakum pakum
bebacha bravo za naseg druga mene to tek ceka ako Bog da
melly ja svog bebaca umijem pa namazem jekodermom (probala pavlovicevu,bademovu,bephanten),probaj nista ne kosta
eto malo brzinski mi isli danas malo kod zaove,malo nam bila nana,sad smo sami mm radi nocnu
eto cujemo se opet lijepo mi spavajte i vi i user posted image

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 351
30.7.2010 21:35:01   
mala86
vece svima user posted image
nije nas bilo par dana,mm iznenada odlucio da kreci!Leon je dobio delozaciju na 2 dana kod bake i dide i vratio se gori nego ikad prije!on bi se sad stalno noso user posted image ,jede hodajuci...joj Boze sta bi se desilo da bude duze!

ostavila bi ga ujutro,a ja bi popodne otisla bila malo s njim,pa opet u stan-joj cure kako mi je falio,srce mi se cijepalo jer sam znala po 5 sati biti bez njegauser posted image !jos kad dodjem on me zagrli,odmah se baci prema meniuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sutra i prekosutra imam svadbe ne znam ni sama kako cu izdrzat i jos ce prvi put spavat bez mene,ali nadam se da ce bit dobro...

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 352
31.7.2010 9:46:20   
Anoniman
Dobro jutro zelimo generaciji...
mi smo malo urjedjali na ovoj temi ne znam zasto... mama kriva... user posted image
kod nas poceo festival Prijateljstva pa ovih noci cemo samo skitati... a Nane slusa vani tako da ide i on... a evo jutros je poceo nesto da prosipa nekakvu ljutnju... aman sto skici i "rezi" ne znam kako bih to drugacije nazvala... rano mi je poceo hujati... ali neka je on meni zdrav pa nek huja koliko hoce... a evo skontala sam ovog momenta da voli Doru... user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 353
31.7.2010 10:23:30   
Leena
Drage moje, jos danas i gotovoooo:D! Jedva cekam da budem sa svojom dusicom svaki dan staaaaalnoooo!!! Kako su se ova dva mjeseca oduzila, ne mogu da vjerujem... Nema veze, vazno je da je proslo:)!
Eh, iscitah sta ste pisale, samo sve cu pomijesati ako krenem odgovarati hehe
samo, Melly, ja sam Esmu umivala kamilicom i prosle su joj te bubuljicice i nisu se nikada vratile:)

Samo da se pohvalim da je Esma sinoc dojila! Samo sto ne zaplakah od srece kad je pocela... Probudila se i place, kaze mm sto ne probas mozda ce htjeti, ja probam kad hoce, mojoj sreci nikad kraja:D
Odoh sada, duznosti zovu, izdrzat cemo i ovaj dan kad smo ova dva mjeseca:D
ljubim vas puuuuno, a user posted image jos vise!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 354
31.7.2010 10:53:16   
Srculence
Evo i nas dobro smo hB sam malo nervozni...eno sad ga uspavala pa do kad vidjet ćemouser posted image
Bambi vidim malac već počeo da se ljuti...nek je samo živ i zdrav kao što kažeš.Sretno na festivalu Prijateljstva lijepo se provediteuser posted image
Leena bravo za curicu Esmicu..nek je ona počela da doji hvala Bogu.Izdrži još danas na poslu i onda uživaj sa svojim zlatomuser posted image
Pozdrav za sve od nas dvojeuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 355
31.7.2010 10:57:47   
samedi
Dobar dan! Leena,bas mi je drago sto je malena htjela dojiti,nadam se da cete uspjeti da dojite skroz.
Tajcika i kod vas pravo aktivno,neka neka,samo vi hodajte. Kod mene u kuci ko da je bomba pala,toliki je nered,jednostavno nemam vremena,a svekriva,ako joj se ne svidja nek ne gleda,sta cu joj ja!
Bambi,blago tebi,i ja bih rado skoknula na taj festival!
Tajcika,bebacha,lilix,niste nam pricale kako su vasi stariji pilici prihvatili ove mladje?
Mi smo dobro hB,spavali od 10 pa sve do 8 bez budjenja. Plikovi od ujeda komaraca su skoro prosli. Odoh da napravim flasicu da mi mrsavica hapi. Pozz

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 356
31.7.2010 11:05:09   
bebana27
jutro
evo da vam se i mi javimo mi smo super

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 357
31.7.2010 12:14:47   
vjestica
jutro user posted image
ja se ne javljam često na ovu temu, jer nemam vremena, tako da ne mogu ni upratiti šta se dešava
moja princeza ima 24 dana i probleme sa grčevima, pa se ne stignemo naspavati
ali isključivo dojimo user posted image user posted image user posted image user posted image nema potrebe za AD mlijekom
kad ste vi bebu prvi put vodile vani ?
mislim na šetnju, ne računam što smo već išle pedijatru
prvo je vrućina bila, sad mi se čini hladno, a baš bi voljela da malo prošetamo
i kako ste u početku bebu stavljale u kolica, na bok ili na leđa?
pošto je zasad isključivo na boku
i dokad beba mora ležati samo na boku?
uh ja imam još hiljadu pitanja, ali sad ću još jedno - kad mama najranije smije početi vježbati? ne pitam zbog linije, jer nije mi ostalo puno kila, nego me leđa bole, a i ove jadne istegnute trbušne mišiće treba ponovo ojačati
pozdrav svim mamama i bebama

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 358
31.7.2010 12:32:41   
rose 87
pozdrav veliki i od nas,evo da se i mi javimo,bili smo bolesni ova 3 dana,grlo,nosic,temp.,pa nam ped. dala antibiotikuser posted image user posted image user posted image -koji nismo pili,kapi za nos i za grlo,i evo sad smo zdravi hB,ustvari user posted image je zdrava a ja jos kasljem,dobili smo jos jedan zubic 7user posted image user posted image user posted image
nemam vremena da vas citam jer smo u gostima,ali vas sve punooooooooo pozdravljam
mala jeli dojis ti jos,primjetila sam da vas nema user posted image user posted image user posted image
vjestice ja sam bebu u kolicima stavljala na ledja,mada malo smo kasnije poceli izlaziti jer nam je bilo bas hladno,za vjezbanje posto sam ja porodjena na carski znam da najmanje dva mjeseca treba sacekati pa poceti lagano sa vjezbicama
za dojenje user posted image user posted image user posted image da se jos dugo tako fino druzite i uzivate a i grcevi ce proci....pa ce doci nesto drugo hahauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 359
31.7.2010 12:37:52   
samedi
Bebana,drago mi je da ste super,jubi majog djecaka! Jesi li vec kod svojih?
Mala86,javi nam kako je proslo prvo nocenje odvojeno,sretno!
Vjestice,moja N.nikada nije spavala na boku,osim prvu noc u bolnici,jednostavno nije htjela ni kad je budna na bok,a ni zarolani peskirici nisu pomogli. Ja mislim da to nije pod moranje,a dobro je ako moze da spava tako. Bebu bi trebalo okretati i na bok,i na ledja,i na stomak,naravno sve pomalo,bez pretjerivanja. Sto se tice kolica,ja sam svoju stavljala na ledja,kako i spava. Vozala sam je u kolicima u kuci,kad je imala grceve,to je smirivalo,a i da se malo navikne na kolica prije nego izadjemo "u svijet". Bas mi je zao malene sto ima grcice,a drago mi je sto dojite,hB! Kako se zove malena? Izvini,nisam nigdje procitala da si pisala :-( . Samo ti pitaj sta god ti treba,i ja imam puno pitanja za nase iskusnije mamice: imaju li bebe koje su na ad-u skokove u razvoju? Kad treba poceti davath sokice i ostalu dohranu? I sa cime je najbolje poceti? Ma imam milion pitanja. Blago mamama koje doje!

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 360
31.7.2010 12:44:57   
samedi
Vjestice,bebu mozes izvesti u setnju kad se tebi ucini prikladno,sama ocijeni kad nije ni pretoplo ni prehladno. U svakom slucaju nam javi kad se to desi :-)
Za vjezbanje ti ne bih znala reci,i mene bole ledja cim se malo vise umorim,a kosti mi "kvrcnu" u krstima pocesto!

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 361
31.7.2010 12:51:39   
bebana27
nismo jos kod mojih idemo tamo oko 15-18 jer bratu je ceteresnica 22.08.
ja sam ibrahima iznije vani kad je imao 19 dana malo u setnju do zauve pa smo kasnije svaki put kad je lijepo vrijeme izlazili
vjestice draga moja ja tek sad vidjela da si se porodila da ti bude sa srecom u zalosti sam pa jako malo ulazim na forum
pusa od nas

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 362
31.7.2010 13:08:20   
vjestica
hvala vam na savjetima user posted image
i sori na greškama, jer kucam jedom rukom, malena opet ne spava
pa i mislila sam da je izvedem kad bude ni pretoplo ni prehladno, samo nisam bila sigurna jel mi rano
a što se dojenja tiče, nismo od početka dojile, jer smo obje duže ostale u bolnici i bile pod terapijom, i bila sam pred mastitisom, ali zahvaljujući sestrama na GAK-u , koje su mi pomogle oko izmuzanja (jest d a su mi suze frcale od bolova) uspjela sam spriječiti upalu i sačuvala sam mlijeko
poslije mi je pomogla i aventova pumpica, jer sam se s njom redovno izdajala i sad hB imam mlijeka i više nego dovoljno, da ga nekad i sad izdojim  user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim da je neko pitao za pumpice imeni je bolja aventova nego nukova
aventova samo ne pomže kad su grudi jako otečene i nabrekle, i ako je koža crvena
tada se mora ručno izdojiti (tad su mene sestre cijedile i to boli pravo) ali kad krene, onda je pumpica super

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 363
31.7.2010 13:14:08   
Mya_81 RR
Vještice, ako bebica ima običaj bljuckati onda je preporučljivo stavljati je na bok. Mi smo bljucali stalno, vjeruj mi stalno tako da je uvijek bila na boku, naravno i u kolicima user posted image I onda sam pazila da je jednako stavljam i na desnu i na lijevu stranu...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 364
31.7.2010 14:48:44   
Anoniman
pozdrav
Vidim ima kod vas svega .Samo,da vas pozdravim i vidim kako bebice slusaju
Rose ljubi malenoguser posted image
vjestice,zene su ti sve rekle da neponavljam ih user posted image ....uzivaj sa pilencetom malim...meni bas nedostaju ti trenutci kako vrijeme brzo prodje dok trepnesuser posted image
Bambi,na koga je to nane hujauser posted image ???Dusa draga neka se zna tko je gazda u kuci:)

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 365
31.7.2010 15:24:22   
lecky
pozdrav.....evo moja Nadja i ja smo zajedno na RR....mama sjedi i tipka auser posted image spava na mami....vrijeme je bas bezveze ubilo se za spavanje....pozdrav mamama a user posted image pusa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 366
31.7.2010 15:36:18   
Anoniman
imaju li bebe koje su na ad-u skokove u razvoju? Kad treba poceti davath sokice i ostalu dohranu? I sa cime je najbolje poceti? Ma imam milion pitanja. Blago mamama koje doje!

Imas na temi ishrane bebi
nisam dobra sa stvaljanjem linka al ukucaj Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m...  
[Stranica: 2 3 4 ... 238 239 240 ]

(odgovor članu lecky)
  Neposredna veza do poruke: 367
31.7.2010 15:57:40   
Anoniman
Hello svima, samo da provirimo da se zna da smo jos uvijek tu!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 368
31.7.2010 16:26:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Dobro jutro zelimo generaciji...
mi smo malo urjedjali na ovoj temi ne znam zasto... mama kriva... user posted image
kod nas poceo festival Prijateljstva pa ovih noci cemo samo skitati... a Nane slusa vani tako da ide i on... a evo jutros je poceo nesto da prosipa nekakvu ljutnju... aman sto skici i "rezi" ne znam kako bih to drugacije nazvala... rano mi je poceo hujati... ali neka je on meni zdrav pa nek huja koliko hoce... a evo skontala sam ovog momenta da voli Doru... user posted image

Bambi i  moj mali je poceo sa takvim tonovima, npr kad ga oblacim, uh izdere se na mene, bas se naljuti, udara rukicama po stomaku, sav se zajapuri u faci, ako je na stomacicu pa ne moze da dohvati neku igracku stoji ga cika....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 369
31.7.2010 19:49:15   
teacher75
IZVORNA PORUKA: vjestica

jutro user posted image
ja se ne javljam često na ovu temu, jer nemam vremena, tako da ne mogu ni upratiti šta se dešava
moja princeza ima 24 dana i probleme sa grčevima, pa se ne stignemo naspavati
ali isključivo dojimo user posted image user posted image user posted image user posted image nema potrebe za AD mlijekom
kad ste vi bebu prvi put vodile vani ?
mislim na šetnju, ne računam što smo već išle pedijatru
prvo je vrućina bila, sad mi se čini hladno, a baš bi voljela da malo prošetamo
i kako ste u početku bebu stavljale u kolica, na bok ili na leđa?
pošto je zasad isključivo na boku
i dokad beba mora ležati samo na boku?
uh ja imam još hiljadu pitanja, ali sad ću još jedno - kad mama najranije smije početi vježbati? ne pitam zbog linije, jer nije mi ostalo puno kila, nego me leđa bole, a i ove jadne istegnute trbušne mišiće treba ponovo ojačati
pozdrav svim mamama i bebama

ja sam rodila pocetkom oktobra i buduci da je bilo hladno a ja nisam mogla stajati na nogama prvi mjesec zbgo epiziotomije, 1.izlazak je bio mozda nakon 37-38 dana. tada sam je stavila da lezi na ledjima u kolicima i od tada je uvijek lezala u kolicima u tom polozaju. u kreveticu je spavala naizmjenicno na jednoj pa na drugoj strani prvih mjeseci dok sama nije pocela da se okrece, onda sam je pustila da spava kako hoce...
sto se tice vjezbanja, ja sam pocela nakon nekih 6 mjeseci, mogla sam i ranije ali me zakacila zima i cekala sam da otopli. mislim da ne bi trebala prva 2-3 mjeseca a kasnije vjerovatno mozes. nisam sigurna, provjeri kod nekoga strucnije. prva 3-4 mjeseca mi nije ni palo napamet vjezbanje ni zbog odjenja jer sam bila ko mljekara i nisam mogla zamisliti da skakucem sa takvim grudima user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 31.7.2010 19:50:25 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 370
31.7.2010 20:13:56   
vjestica
ma ne mogu ni ja da sjedim još kako treba, a kamoli da stojim i hodam duže i zbog rane od epiziotomije, a i boli me trtica, karlica se još vraća u normalu
btw valjda će se vratiti karlica u normalu, iako nisam dobila puno kila, primjetila sam da sam puno šira u kukovima
a i ja se osjećam ko mljekara, ne bih ni ja mogla skakati sa ovolikim sisama user posted image user posted image user posted image ali ne mogu da im se nadivim kolike se user posted image user posted image (ja sam uvijek nosila dječji grudnjak, pa sam sad ponosna na svoje grudi)
i ne bih naravno još išla na aerobik i sl, nego sam mislila u kućnoj varijanti lagane vježbice za jačanje leđnih i trbušnih mišića

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 371
31.7.2010 20:18:46   
teacher75

ma ne mogu ni ja da sjedim još kako treba, a kamoli da stojim i hodam duže i zbog rane od epiziotomije, a i boli me trtica, karlica se još vraća u normalu
btw valjda će se vratiti karlica u normalu, iako nisam dobila puno kila, primjetila sam da sam puno šira u kukovima
a i ja se osjećam ko mljekara, ne bih ni ja mogla skakati sa ovolikim sisama user posted image user posted image user posted image ali ne mogu da im se nadivim kolike se user posted image user posted image (ja sam uvijek nosila dječji grudnjak, pa sam sad ponosna na svoje grudi)
i ne bih naravno još išla na aerobik i sl, nego sam mislila u kućnoj varijanti lagane vježbice za jačanje leđnih i trbušnih mišića

sve ti je to normalno, ja imam samo 3-4 kg vise nego prije trudnoce a nosim 1 broj vise konfekcijski, jos mi se kukovi nisu vratili u normalu...a eto, rodila prije skoro 10 mjeseci. cak sada imam 3-4 kg vise nego kad sam rodila jer sam nakon poroda imala istu kilazu ko prije trudnoce, nista nisam bila dobila. samo se misici bili opustili. al onda apetit naglo proradio (u trudnoci nista skoro nisam jela, sve mi se gadilo i puno povracala, sve na silu jela) pa sam dobila te 3-4 kg nakon par mjeseci i evo stoje i dan danas. kukovi prosireni i stomak i dalje stojiuser posted image ni ja se ne zalim s grudimauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 372
31.7.2010 20:27:40   
vjestica
pa i ja imam samo 4 kile više nego prije trudnoće (i ja se nisam udebljala puno, sve mi otišlo u stomak) ali su mi širi kukovi i mlitav stomak
a iznenadila sam se kad sam obukla košulju koju sam regularno nosila u trudnoći, a sad sam je jedva zakopčala preko grudi user posted image
alidobro sve mi to toliko ne smeta koliko me leđa bole, počela su u trudnoći od velikog stomaka, a sad i od nosanje i nezgodnog položaja tokom dojenja (ne mogu fino sjesti jer boli rana, a ležeći mi postalo nezgodno, jer beba malo teže fino uhvati bradavicu, pa ležeći nikako ne vidim da joj fino stavim bradavicu) i stvarno su mi neophodne vježbe za leđa

Neposredna veza do poruke: 373
31.7.2010 20:30:50   
teacher75

pa i ja imam samo 4 kile više nego prije trudnoće (i ja se nisam udebljala puno, sve mi otišlo u stomak) ali su mi širi kukovi i mlitav stomak
a iznenadila sam se kad sam obukla košulju koju sam regularno nosila u trudnoći, a sad sam je jedva zakopčala preko grudi user posted image
alidobro sve mi to toliko ne smeta koliko me leđa bole, počela su u trudnoći od velikog stomaka, a sad i od nosanje i nezgodnog položaja tokom dojenja (ne mogu fino sjesti jer boli rana, a ležeći mi postalo nezgodno, jer beba malo teže fino uhvati bradavicu, pa ležeći nikako ne vidim da joj fino stavim bradavicu) i stvarno su mi neophodne vježbe za leđa

i mene su jedan period boljela ledja al sad je hvala bogu bolje. samo se nemoj nista forsirati prvih 40 dana, nastoj sto manje da nosas user posted image i bilo sta drugo, jer poznajem zene koje su se forsirale i dan danas ih bole ledja, godinama nakon poroda. mene sada znaju boljeti nakon duze setnje s kolicima, jer sam nadprosjecno visoka i sva mi kolica niska, pa se sagnem kad guram, nezgodan polozajuser posted image a sto se tice kosulja, nijedna ne moze, mogu samo dzemperci sa elastinom, majice neke duze i malo sire. stala sam samo u neke hlace sa elastinom, ostalo sve usko. najgore sto se pripremam na posao pa moram obnovit garderobu...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 374
31.7.2010 20:31:38   
teacher75
meni bi dobro dosla masazauser posted image

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nasilje u porodici?
LELA 77

Šta mislite da li zaista u današnje vreme ima toliko mnogo nasilja u porodici koliko se nama plasira u javnosti?

Da, ima dosta nasilja (70%)

Ne, mislim da je to što čujemo pomalo naduvano (0%)

Da, lično poznajem osobe koje su žrtve nasilja (12%)

Nasilje trpe uglavnom žene (12%)

Naasilje trpe i muškarci (6%)

Broj svih glasova: 66

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *