Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam je podojila prije pola 8...u pola sam izasla, film je bio u 8, i trajao je do 20 do 10...kuci sam dosla 10 do 10 i ona je tad bila pravo pospana...u medjuvremenu sam joj ostavila kasicu i pojela je pola, oko 100 ml...tad sam je probala uspavati dojenjem ali nije uspjelo, malo je jela i zaspala je sat kasnije uz dojenje...
ja sam je podojila prije pola 8...u pola sam izasla, film je bio u 8, i trajao je do 20 do 10...kuci sam dosla 10 do 10 i ona je tad bila pravo pospana...u medjuvremenu sam joj ostavila kasicu i pojela je pola, oko 100 ml...tad sam je probala uspavati dojenjem ali nije uspjelo, malo je jela i zaspala je sat kasnije uz dojenje...
kod nas je problem sto joj je vrijeme spavanja izmedju pola 9 i 9, pa bude nervozna ako je kuci a ja nisam tu. prije 2-3 dana sam bila na fitnesu i dosla iza pola 9, nju uhvatila pospanost i tersala je mm pola sata, nikako je nije mogao smiriti, samo je plakala dok ja nisam dosla. cim sam je uzela, smirila se, dojila i zaspala. tako da nema sanse da neko s njim izdrzi do 10. druga stvar je kad smo vani, u kolicima ili zvjera okolo ili spava, mada ni to nije pravilo, nekada kad je uhvati pospanost, hoce samo svoj krevet pa zurimo kuci...
< Poruku je uredio teacher75 -- 29.7.2010 23:51:02 >
Dobro jutro zenice. Nemam vas kad citati,treba mi savjet,ne mogu traziti temu o komarcima sad. Ako neka moze postaviti link bilo bi super. Jutros sam primijetila 10 uboda od komaraca na licu moje curice! Ona ne place,sad je opet zaspala ali izgleda strasno. Imate li kakav savjet? Cime da je namazem po ubodima? Da ocistim alkoholom? Bepanthen?
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Ja sam fenistil gel koristila i pomogao je Odoh sad nazad da iščitam dešavanja
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
evo mi da se prijavimo.isli smo na pregled kitice teta skinula zavoj,sve je super.sad se idemo kupat,konacno citava dva dana se nismo mogli kupat.ako ne bude padala kisa poslije podne idemo u vikendicu.
Hej, evo opet mene, kratko... Idacha, koristila sam i ja aventovu rucnu, ali mi je prejaka i unisti bradavice ma koliko ih mazala... kupila sam Nuk-ovu elektricnu, ovu novu natural motion, i super je, vuce k'o beba, bas istim tempom... a 200 km jeftinija od aventove hehe (ova je 130, a aventova 320) Ja sam kupila to i izdajala vec nekoliko puta, ali je stvarno umanjilo, pa dok se ne vrati davat cu joj jednu flasicu dohrane dnevno... sinoc sam joj dala i odspavala je 4 sata u komadu, pa je danas raspolozena, a ja sam pribranija... Samedi, ja kupila u DM neku mrezu protiv komaraca, moze i na kolica i na krevetic, a nije ni skupa, pa da probas u buduce sprijeciti;) Ljubite mi bebice, zuriiim, pa se javim cim mognem opet:D
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Mi smo danas skroz nenaspavani.Hana se cijelu noc budila i zezala mamu.Sto puta sam joj morala dodati flasicu,cucu...cak sam joj i hapicu morala pravit jutros oko 5.Valjda nam stize sedmi zubic pa je malo nervozna.Nadamo se da ce brzo izvirit i da vise nece muciti ni bebu ni mamu.
Ljubimo vas i grlimo. Bebice budite zdrave i vesele,nemoj da sekirate svoje mamice.
Kako su nam mame i bebe Mi smo dobro ako se izuzme sinoćnje buđenje svakih 3 sata uz dodavanje dude Pijemo terapiju i veseli smo Nadamo se da će biti sve u redu u petak idemo na kontrolu Nego tek sam se jutros sjetila da su ga jučer i vagali i da ima 7400 Ali oni nemaj onu bebi vagu nego onu digitalnu što se mora na nju stati.Pa mi je sestrica rekla da Dino stane na nju...Ali dino ne može samostalno da stoji tako da smo ga morali pridržavati...pa ne znam jel zbog toga ovako malo prikazala vaga??? Meni se čini da se on udebljao i otežao...prije ovoga kad smo ga vagali imao je 8100...sad mi ovo pravo malo kg Sa 6 i po mj je imao 7750...čudno mi da je ovako malo a ne izgleda mi ko da je smršao Šta vi mislite jel oguće da je do vage??? Pozdrav za sve od nas dvoje
Kako su nam mame i bebe Mi smo dobro ako se izuzme sinoćnje buđenje svakih 3 sata uz dodavanje dude Pijemo terapiju i veseli smo Nadamo se da će biti sve u redu u petak idemo na kontrolu Nego tek sam se jutros sjetila da su ga jučer i vagali i da ima 7400 Ali oni nemaj onu bebi vagu nego onu digitalnu što se mora na nju stati.Pa mi je sestrica rekla da Dino stane na nju...Ali dino ne može samostalno da stoji tako da smo ga morali pridržavati...pa ne znam jel zbog toga ovako malo prikazala vaga??? Meni se čini da se on udebljao i otežao...prije ovoga kad smo ga vagali imao je 8100...sad mi ovo pravo malo kg Sa 6 i po mj je imao 7750...čudno mi da je ovako malo a ne izgleda mi ko da je smršao Šta vi mislite jel oguće da je do vage??? Pozdrav za sve od nas dvoje
Izvagaj ga sama... Stani na vagu sa njim u rukama, pa onda sama ...Cuj da beba stane na vagu...ccc....
< Poruku je uredio Skvo RR -- 30.7.2010 11:40:00 >
Ja se moram umijesati, nemoj kuterid ni pod razno za bebu...to je prejaka krema, od koje rastu dlake i ko zna jos kakve nus pojave se mogu javiti.. Ja ga koristim, zbog lisajeva po tijelu al po vrlo malo jer je stetna al za bebe nije ni slucajno.
A sad pozdrav iz vjetrovite Makarske Lana je zasad uspjela samo smociti nogice, more je ledeno a danas i vjetar puse pa smo u kuci...ali nema veze inace smo bolje, grlo proslo ali nosic jos stopa...
hej evo i nas dosli da vas pozdravimo sa planina Crne Gore ovdje je stvarno hladno za razliku od vrelog Istanbula Super smo prosli u putu Sara mashAllah super prosla u putu i tako. Velika pusa za sve vas pa se cujemo drugom prilikom
Srculence ja mislim da je do vage.Valjda bi ti primjetila da ti je djete izgubilo na tezini,pa mi mame svaki izgubljeni gram primjetimo.Beba ti je masAllah bas buco i nema sanse da ima samo 7400 g.,ma ni blizu.
Pozdrav,mama i malim malisanima. Srculence,drago mi je da ste i to obavili a vidi ti nasih dokt. samo znaju propisat antibiotik koji cak nedjeluje a da djetetu neobave detaljni pregled iskreno ni,kod nas nista ovdje nije bolje . Al,neka ste vi isli i hb.da ste otisli na vrijeme da izlecite vise tu upalu sto se konstantno vraca. A,za kg.nebrigaj anel ima 9550gr.haman skoro pa se nemice na vagi al briga me ja znam da je guza otezala i da je dobro a dobro hb.i jede :) Probala sam se ja kod kuce,snjim izvagati jednom imao 9kg kad sam otisla kod ped.ima 8kg haman Al,iskreno nezamaram se stim na njemu je lako primjetiti dal je ofalio ili nije, Ljubimo dineka Lady,,,pozdrav i uzivajte Amela2208. Pozdrav i za tebe i pametnicu Saricu;-)
Lady pa to vi maglirali u toplije krajeve... nadam se da je Lanica puno bolje i da ce joj morski zrak goditi... a to za Kuterid nisam znala, bas hvala sto si rekla... doduse to je meni rahmetli pedijatar dao Sabini kad je ujela pcela a njoj bila 3 mjeseca i od tada uvijek tu kremu imam u kuci i za svaki ujed koristim i ja i djeca... doduse zadnji put u apoteci nije ga bilo pa sam uzela Synopen na preporuku farmaceuta, kao zamjenu za Kuterid... nista mi nije rekla da je stetno za djecu...
idacha Zoe MinaMM nerkice kako mi je drago ponovo vas vidjeti online... ljubite djecicu...
cao i od nas,jos uvjek imamo proliv vec 4-ti dan taman nam se stanje bilo poboljsalo juce joj stavila malo secera u sipurak i zeznem stvar a nece ga nikako gorka,uopste neznam sta od tecnosti da joj dajem sem hipovog orsa2oo danas smo na strogoj dijeti pa ce mo vidjeti nema vise secera,vise me ubi ova sekiracija
pozdravčić, ja kao i svaki petak pakujem stvari i čekamo mm pa da se isparimo iz Sa samedi najsigurniji ti je fenistil gel ili kapi kao što ti je Zoe napisala, mi smo ga koristili Benji po preporuci pedijatra
Joj mene treba dobro ispucati , ja vazda kao s neba upadam lilix, sutra poslijepodne sam tamo-tako da od subote nema ništa, može li nedelja-zvrcnem te bebacha, bravo za našeg druga hrabricu Ona moja ljepojka spava, pa odoh iskoristiti situaciju da malo dolazi mi svekrva
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Evo i mi...samo da vas na brzinu pozdravim i da pitam : Mirza se sav izasuo po licu..da li od vrucine ili sto ga stalno cmakakju iako ja ne dam..ali ne mozes ti "majkama" dokazati neke stvari..dedama pogotovo.. E sad..cime bi ga mogla namazati po licu..imam bademovu,pavloderm,niveinu sensitive...sta je najbolje od toga???? Pozz i za malene drugare..
evo da vas i ja pozdravim ibrahim spava a ja malo odmaram cekam da se probudi pa da idemo u setnju dosadilo nam u stanu jos malo pa cemo kod mojih jedva cekam da ih vidim kako su mi ostale bebe i mame
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem