Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
aida., joooooooooooj, ne smijem tebe da zaboravim kako nam je drug Erol? jubni ga puno bebacha, Leena, srculence,... eto, moram da vas pomenem, a lijepo rekoh necu, nekoga cu izostaviti... sve vas puno jubimo
evo da se i mi tuspasimo na novoj temi. malenom je 8 mjeseci i koji dan. imamo 2 donja zubica i jedan mali vrscic od gornje jedinice. ovih dana smo bili nervozni od zubica. upravo sada mi pretura po ladicama i place jer ga tata vrati na pocetnu tacku a onda on dopuze do vitrine drma ladicama i sve tako u krug. sad je faza kenjkanja kad mu se nesto brani i sarmiranja kako bi to ipak dobio. MM i ja smo istrajni ali imamo problema sa nasim roditeljskim jedinicama koji bi sve da mu daju.
evo da se i mi tuspasimo na novoj temi. malenom je 8 mjeseci i koji dan. imamo 2 donja zubica i jedan mali vrscic od gornje jedinice. ovih dana smo bili nervozni od zubica. upravo sada mi pretura po ladicama i place jer ga tata vrati na pocetnu tacku a onda on dopuze do vitrine drma ladicama i sve tako u krug. sad je faza kenjkanja kad mu se nesto brani i sarmiranja kako bi to ipak dobio. MM i ja smo istrajni ali imamo problema sa nasim roditeljskim jedinicama koji bi sve da mu daju.
ljubim vas sve. pravo ste mi falile
Uh kod vas je još i dobro ovaj moj je sad u fazi VRIŠTANJA ako ne dobije ono što je tražio Ja više ne znam šta bi s njim
evo nas da prijavimo da smo imali odlicnu noc.dva budenja,dojenje i ponovo spavanac,ko da i nije osunecen.hvala Bogu dragom.al imamo novi problem,zacepljen nosic,odo sad malo citat temu o tome da vidim sta da se radi
jutro drage mame i bebe , moja Beri spava, mama napravila sebi kaficu i odmah na rr, sve fino natenane iščitala, i naravno sve više pobrkala aida znači još nisu bili nalazi , držim ti fige da sve bude OK pa da se možete vratiti dojenju ovaj put bez ikakvih problema Bambi jesu li gotove pripreme za školu, uf to je tek stres mogu samo da zamislim tajčika znači i vi ste nam često u šetnji , ma lako je tebi ti imaš pomoć, ja Berinu i ne stavljam više u kolica, jer čim se probudi odmah u plač, nego je stavim u AS pa u kolica i tad se stvarno rijetko kad buni salmy nadam se da će sirup da pomogne i da je beba već bolje bebacha , kako nam je Alenko danas? Mamice24 dobro nam se vratila, dugo te nije bilo, sluša li bebać? samedi kako to opet nema vakcina, e svašta, mogu misliti kako si se iznervirala, a sve mi se čini s tim vakcinama da za nekog ima za nekog nema , nažalost, volila bih da nisam upravu al... Zoe mi ćemo aBd ovaj vikend u rodni kraj pa možda i popijemo tu kaficu Srculence kako danas sa ušima? Leena ti nam odbrojavaš dane do kraja SSF-a , još malo pa sad će
u evo moj cvrčak se javlja
Evo nas:-)) Dobro smo hvala Bogu:-)))Razbijamo i rušimo sve pred sobom Mama pije kaficu i malo vas čita bebacha bravo za dječaka uh kad se sjetim kako je Dino plakao kad smo ga sunetili Vi ste supriška lilix dobro je jutros hvala Bogu..ne plače.Danas u 2 idemo na pregled pa ćemo da vidimo.. Najsmiešnije je što sam ja fino dobila broj u ponedjeljak...i nazvala žena i naručila se za četvrtak...a ništa nisam pitala za adrsu.Sjetim se jutros da ja u stvari ne znam ni gdje trebam otići Sad zvala da mi daju adresu
Drage moje, evo ja brzo iscitala sta ste pisale, ne znam ni samam kako i to stignem, ali bas mi falite kad preskocim samo jedan dan:D Ja dosla da vam se zalim:(. Esmica mi odjednom slabo spava... probudi se oko 1 (doduse, ja iza ponoci dodjem s posla... tj. radim jutro i noc, a popodne sam ugl. kuci), pa onda jedva zaspi, pa negdje do tri, e tada pomaze samo duda poslije jela da bi zaspala i onda pljuje dudu svakih 10 min. i mi to vracamo dok nam se oboma ne zamanta i stvarno sam na izmaku snaga, jedva cekam jos ova 3 dana da prodju... Jos sinoc nije htjela siku, vristi, kao da sam joj ne znam ti sta dala... pa ja polako njoj opet dam, ona opet vristi... ma, jedva nekako... jutros sam samo jednom pokusala i vidim ne ide, pa izdojim i dam joj. Sve imam osjecaj da imam manje mlijeka (znam da to nije pravo mjerilo, ali manje i izdojim), stalno imam osjecaj da je gladna i mozda zato sada tako i ne spava... Kupio je mm jos prije 10ak dana onaj neki Novalac da joj dam, ali nekako nemam hrabrosti... Sve kontam ionako rijetko ima stolicu, sta ako joj dam tu dohranu, pa ako ne bude imala... sta ako meni bude jos manje mlijeka... Onda sam jutros dosla na ideju da kupim onu elektricnu izdajalicu, kontam ona ce bolje vuci nego ova rucna, ali trazim Nuk-ovu, a nigdje je nema:(... Uh... posao. Moram ici. Ljubim vas sve puuuuno!!!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
evo da se i mi malo javimo,inace bas i nemam puno vremena tipkati jer Nikola je strucnjak da napravi belaj cim se okrenem na trenutak malo smo setali i evo sad pajki jer je jako rano ustao ,a inace spava samo jednom po danu i navecer je dobar od 10 do 7ujutro se ne budi.. e da vas pitam jel se vasa djaca igraju sa igrackama,on ima punu sobu a nista ga ne zanima samo traži uticnice,kablove,novine i tako neke stvari a nikakve igrake ga ne zanimaju hm
Draga marijana tako je i kod mene.Igracka joj bude interesantna max 5 min i poslije je mozes baciti.Mozda poslije mjesec-dva da ta ista igracka bude jos koji minut interesantna. Moja Hana najvise voli punjac,usisivac,za cipelama je luda,baterije.Ukratko sve sto ne moze dobiti ona zeli.Dali smo joj jedan punjac za igranje ali ne prolazi,zeli samo one koji su ukljuceni u struju. Valjda su sva djeca takva.
Evo da se i ja prijavim Kod nas je isto...sve drugo je bolje nego igračke...punjači,mobiteli,slušalice,omoti od cd-a,kašike,šoljice za kafu, ..ma da ne nabrajam Igračke služe da se s njma lupa i da se razbiju u što kraćem roku .Kad se dograbi mog mobitela ,ako je slučajno zaključan i ne svijetli kad on pritisne ...onda u plač
< Poruku je uredio Srculence -- 29.7.2010 13:22:07 >
Poz svima, mi smo opet poceei spavati 2 pudjenja po noci samo dok zaspe to je procedura, sinoc oko jedan momak lezi i igra se Inace je dobrica ovog mjeseca moramo na vakcinu pa mamu mao strah kako ce je podnijeti....Inace je veseo vecinom, osim kad ga obacim, izdere se na mene bas bude ljutica prava, nisam znala da ovako malo dijete zna biti ljuto Ljubimo sve male drugove i drugare
sad sam ko zombi totalno sam raštelovana. Nisam spavala, svega 2 sata ,ujedam ...... o kako mi se spava................
Zeno uspori malo tako ce ti zivci otici u Ne mozes tako strepiti za svaku sitnicu,opusti se malo..sta ce tek poslije biti kad sad toliko brines kad bljuca okreni ga na stranu i stavi mu jastuk iza ledja da se ne prevrne..i uspori malo...pozz..
danas sam puno bolje, bebun je super spavao noćas pa sam i ja uspjela tj. pala od umora i zahkala.......... a ja sam tu životu takva sve mora da bude 100% nema opuštanja dok sve nije savršeno. Mrzim to kod sebe al nikako da se promjenim.............detanjišem do besvjesti i uvjek opteretim samo sebe.......... i na poslu i kući ja što mogu odradit sama nikom ne govorim ili dok se neko ne smiluje ili dok ne padnem...........
hello, lijepe nase.. evo da se prijavimo i danas, jer cim nas nema 2-3 dana, ispadnemo iz svih prica :) sramota me i reci, ali, drage moje, mi danas ustali u pola 1!!!!!!!!!!!! sa budjenjima samo da guzi jede i anstavili pajkicati.. ljepota citava.. mm radio nocnu, dosao oko 7, pa nam se privalio, jos uvijek spava, tako da nema pojma kada smo ustali.. i ovako mene i guzija zove ''kameni spavaci'' :) moj guzi sinoc zaspao oko 9, probudio se u 7, pa onda na svaka 4 sata.. ja se i prespavala.. sada malko po kuci rastrijebila, pa skuhala sebi kaficu i virkam na rr.. lilix, mila, ponovila sam nalaze u ponedjeljak, a rezultati su sutra aBd.. pa cemo vidjeti.. š t a, draga, ti sebi bas nabila tempo.. vidim da si perfekcionista, kao i ja u vecini slucajeva, ali sigurno znas i sama da se samo tebi naposljetku sve to obije o ledja.. polako, mila, misli na sebe, a posao nigdje nce pobjeci... hmmm... to JA kazem... :)
eh, masina mi zavrsila, odoh se malo praviti vrijedna :)
pozdrav za sve bebare i mamare :)
Leena, draga, bas mi je zao sto je noc tako prosla.. nadam se da ces ugrabiti priliku da se naspavas i napunis baterije, bas kao i Esmica.. a, koju ti izdajalicu koristis? ja od pocetka koristim Aventovu rucnu i stvarno sam prezadovoljna sa njom.. imam i Nukovu rucnu, ali je nisam nijednom upotrijebila, jer je losa.. nista ne izvuce.. nama se, hB, stolica uredovala, iako je Imran samo na dohrani.. doduse tu i tamo mu dam zasladjenu kamilicu, pa ga to bas razrahati...
velika pusa za tebe i Esmicu
cao,drage mamice i bebice da se i mi javnemo na brzinu posto nemamo vremena sve iscitati,nikako da dodemo na red od MM koji je na god.odmoru pa se neskida sa kompjutera. ovih dana smo se borili sa prolivom,koji je bio iscrpljujuci i za mene i moju bebicu najvise nisam je vodila pedijatru ,al sam preduzela odgovarajuce mjere i danas hvala bogu ide na bolje... uglavnom je neumorna kad je u hodalici samo trcim za njom sklanjam mobitele daljinske.cvijece kablove i ostalo velika pusa za sve...
Draga marijana tako je i kod mene.Igracka joj bude interesantna max 5 min i poslije je mozes baciti.Mozda poslije mjesec-dva da ta ista igracka bude jos koji minut interesantna. Moja Hana najvise voli punjac,usisivac,za cipelama je luda,baterije.Ukratko sve sto ne moze dobiti ona zeli.Dali smo joj jedan punjac za igranje ali ne prolazi,zeli samo one koji su ukljuceni u struju. Valjda su sva djeca takva.
ima i gori indijanaca Posle ce joj,biti zanimljive serpe,kasike,svo posudje da nenabrajam Uglavnom sve sto netreba pa hajd...... A.je punjac,mob.fiks tel.kablove,zvucnike ,sve ocefio nije mu vise tako zanimljivo sad trazi sta drugo:D
feliks moja Hana nece bas brzo oceifit ove stvari jer rijetko da ih dobije,trazi ona ali ja nedam.Mama gora od nje,ne popusta. Nekad ona ukrade malo ali ne dovoljno da bi joj dosadilo.... Serpe bi ona vec uzimala ali je mama sve plakare zavezala pa ne moze doci ni do cega. Jadno dijete,morat cu joj malo popustit,sad kad sam procitala post ja ispade pravo zaj mama,a to ne zelim da budem.
Evo i mi da se javnemo i malo ispricamo, Ajsa je rodjena u novembru u 32 sedmici, pa sam malo brinula kako ce sve sa njom to ici, ali hvala Bogu sve je kako treba, sto bi se reklo pravo skolski. Helem da ne duljim, dusica sada puze, uspravlja se uz stvari, pocela se i pustati sama na svoje nogice, tako da je pravo zanimljivo iako imam jos jednu bebicu stariju od Ajse 15 mjeseci, sa njim je to bilo nekako drugacije, valjda bila trudna pa nisam ni marila ne detalje, pa sad ko da svasta nesto prolazim prvi put. Ali od zubica jos nista, ni jedan na vidiku, mada sve stavljamo u usta i ima malo nervoze, ali nista
Evo i nas opet:-) Bili smo na pregledu danas kod specijaliste ORL prvatno...Dino ima uvećan treći krajnik i kako sam ga ja shvatila neka se tečnos izlila u srednje uho iz tog krajnika...zato i dolazi do tih čestih upala uha.Snimao mu je prohodnos tih kanala...i ona je 0 bodova na oba uha.Kaže dr da su mu u domu zdravlja sve pogrešno propisivali i da je do ovoga došlo zbog čestih ne izliječenih upala Kaže da je ne daj bože mogla od tog silnog pritiska pući bubna opna ...pa onda belaj Ali srećom dobro je prošao.Propisao mu je lijekova ko u priči To moramo trošiti 8 dana pa onda ponovo na kontrolu.Nadam se da će mu biti bolje.On tvrdi da se to može riješiti Pozdrav za sve od nas dvoje
PS: hvala ti Hanady što si mi savjetovala da se obatim specijalisti
mi se vratili prije nekih sat vremena iz nocnog izlaska, lanica bila sa mamom i njenim drugaricama u gradu, slikala se ispred crvenog tepiha i uzivala u atmosferi SFF-a, nije se bunila, na mamu, voli nocni zivot danas nam je isto lijepo bilo, bili svi skupa sa jos nekim rodjacima u pionirskoj dolini citav dan. lana sad konacno sva izmorena i puna utisaka spava, bas smo se nahodale, meni otpala ledja od kolica, prvo po pionirskoj pa onda sve pjeske sa teskim kolicima od grbavice do bascarsije i nazad! bravo ja
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
ja sam sebe pocastila filmom veceras:) a beba je ostala sa nenom i tatom hehe...slusala je i cekala mamu da dodje, dojila i maloprije zaspala...pozdrav svima
super, ja se ne mogu jos usudit da je navecer ostavim s nekim toliko dugo, zbog dojenja, vremena za spavanje i tako to. a bas bih rado pogledala neki film