|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
28.7.2010 12:11:54   
samedi
Evo i nas,isli na vakcinu koju opet nismo primili jer je nestalo,a preko telefona nam rekli da imaju. Ma poludila sam,dva dana idem dzabe,ccc! Barem smo popili kaficu sa djedom u gradu. Nejra prespavala sve i kad smo dosli kuci onda pocela zezati :-)
Bebacha,sretno,javi nam kako je proslo.
Srculence,nadam se da ce i ta upalica vec jednom proci!
Tajcika,kako ste vi? Sta radite ovih dana? Pusa malom Jusufu!
Amela,sretan put i lijepo se provedite!
Leena,i ja jedva cekam da mi uvedu konacno internet pa da mogu biti cesce s vama!
Lilix,bravo za spavanje! Nama je najveci problem uspavati je,a onda ona nastavi lijepo i dugo pajkiti. Sinoc je zaspala u 9 jedva nekako i spavala do 5,pa hapila pa spavala do 8.
Melly,kakva je sad situacija sa svekrivom?
Hannica,i ja nekad napisem dug post i ne prodje,pa onda odustanem. Bas to mrzim!
Bambi,lijepo se provedite! Kad se vracate? Veliki pozdrav svima!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 276
28.7.2010 12:49:01   
melly__
Samedi..nemoj se nervirati tako ti je kod nas sa zdravstvom...katastrofa..dok jednom neko ne izgubi strpljenje pa im se kvalitetno ne nagovoriuser posted image ja ne znam sta vise zezaju sa tim vakcinama,sad ima sad nema..kako im ceif izgledauser posted image
A ja i moja svekriva kao i vrijeme..promjenjivo,sad ovako sad onakouser posted image al da je posesivna zena...vala jest..da moze otela bi mi dijete user posted image user posted image ..e ne dam vala mojeuser posted image user posted image nek se ide ona poradjati ako joj je cejf..user posted image user posted image ..joj sto mi fali veseela sa svojim komentarima..user posted image
Pozz zene i cuvajte zivce user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 277
28.7.2010 12:59:42   
Mamica24
user posted image Dobloo jutlooo evo i nas.. ustvari mene jer Bekir swaaaaatko spava user posted image user posted image user posted image user posted image  
sinoć se jedva smirio... s nama je počeo gledati film i u 12 sati se već umorio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
amela2208 hvala ti na dobrodošlici user posted image  nije me bilo dugo jer sam se dugo i oporavljala od poroda
pa neko vrijeme nisam imala net al nejse... sad sam tu user posted image user posted image user posted image  
kiiiiiiiiissssssssssssss za sve vas i vaše sjatke bebeače
ako neko hoće dami pravi društvo za prvom jutarnjom kafom... Bujrum!!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 278
28.7.2010 13:03:01   
Anoniman
Imal bujruma mamica 24user posted image user posted image
Vidim uzivas dok bebac spava

(odgovor članu Mamica24)
  Neposredna veza do poruke: 279
28.7.2010 13:05:23   
melly__
Uh... ja bi mogla jednu user posted image da si blize..ja sama pa mi dosadno...a nesto mi mrsko izaci napolje...

17.06.

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 280
28.7.2010 13:05:42   
bebana27
evo da vas i ja pozdravim da vidim sta ima kod vas sad sam tek vidjela da je otvorena nova tema za nasu djecu
mi smo super Ibrahim jos nema zubica ali nadamo se da ce ih ubrzo imatiuser posted image user posted image user posted image sad nam je tek 10 mjeseci jos malo i aBd prvi mali rodjendan

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 281
28.7.2010 13:08:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: melly__

Uh... ja bi mogla jednu user posted image da si blize..ja sama pa mi dosadno...a nesto mi mrsko izaci napolje...

Melly,vidim iz Zenice si pa da te pitam tko te porodio???
I ja sama anel drinja vec dva satauser posted image user posted image al,kad ustane nema vise spavanja do veceras do 21.sat uh,bit ce veselo kad ustane sto sam uzivala uzivala sam dok je spavouser posted image

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 282
28.7.2010 13:13:09   
melly__
Felix....dr Granic me porodio na Cr..kod njega idem godinama i zadovoljna sam pravo,on je nacelnik na ginekologiji..jesi se i ti ovdje porodila???? i moj Mirza spava i to u kolicimauser posted image user posted image konta da cemo napoljeuser posted image a meni mrsko..

17.06.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 283
28.7.2010 13:21:58   
lecky
eh melly tvoj bebac izgleda voli kolica....moja curica samo dok spava voli bit u njima a kad se probudi onda je dernek...mama nosi bebu i vozi kolicauser posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 284
28.7.2010 13:35:47   
melly__

IZVORNA PORUKA: lecky

eh melly tvoj bebac izgleda voli kolica....moja curica samo dok spava voli bit u njima a kad se probudi onda je dernek...mama nosi bebu i vozi kolicauser posted image

Jadna mamauser posted image ...ovaj moj malac ne bi izlazio iz kolica,auta samo da je u pokretu,i sto vise drnda njemu drazeuser posted image user posted image a ova ljulja za bebe na baterije mi je spas..da nema njene bi nista mogla od njega...samo da mu je da se ljulja.....uci i ti svoju djevojcicu,inace si gotova..morat ces je stalno tako nosati..ja vala necuuser posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu lecky)
Neposredna veza do poruke: 285
28.7.2010 15:21:40   
bebacha
evo nas,prezivili smo.hvala Bogu sve je dobro proslo,trajalo 10 minuta.kad sam ga uzela od sestre plako je 5 minuta,nije htjeo dojit,valjda se ljutio.dosli smo kuci u 12 sati otad je zaplako par put a place maximalno 2 minute.ja stalno provjeravam kiticu i dobro je.doktor je rekao da do 15 sati provjeravan stalno,jer je do tad krizni peroid.al eto proslo je i to.i piskio je.nadam se da ce ovako i ostat.u petak idemo skinut zavoj.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 286
28.7.2010 15:51:49   
Sonja
uh draga dobro je da je proslo...mogu mislit kako ti je bilo....
mi jos nismo to obavili ali moramo uskoro..

A h B nema vise turu i bolje je raspolozen..
izasao mu je jos jedan zub sad ima 11user posted image user posted image user posted image
nisam ni vidjela gornju 4. vec je pola izaslouser posted image

pusaaaaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 287
28.7.2010 15:56:50   
melly__

IZVORNA PORUKA: bebacha

evo nas,prezivili smo.hvala Bogu sve je dobro proslo,trajalo 10 minuta.kad sam ga uzela od sestre plako je 5 minuta,nije htjeo dojit,valjda se ljutio.dosli smo kuci u 12 sati otad je zaplako par put a place maximalno 2 minute.ja stalno provjeravam kiticu i dobro je.doktor je rekao da do 15 sati provjeravan stalno,jer je do tad krizni peroid.al eto proslo je i to.i piskio je.nadam se da ce ovako i ostat.u petak idemo skinut zavoj.

Super da je sve proslo u redu user posted image user posted image uh kako cemo mi to izdrzati...ja nagovram mm da sto prije to zavrsimo a on jos nece,zao mu...kao da meni nijeuser posted image user posted image ali bolje je to sto prije zavrsiti...

17.06.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 288
28.7.2010 16:04:23   
salmy
Ipak smo bili kod dr, ima upaljeno grlouser posted image user posted image user posted image user posted image dobismo sirup Cefacloruser posted image pa mu dajem,joj kako je nervozan samo kenjka i place! uzas neznam sta je razlog,nema turu pedijatar ga je pregledao sve ok osim grla! Mozda su zubici desni su natekle uzas.Joj tako se brinem sto je onako kenjkav,sad sam ga tusirala malo je dosao sebi i samo bi spavaouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 289
28.7.2010 16:46:19   
š t a
sad sam ko zombi totalno sam raštelovana. Nisam spavala, svega 2  sata ,ujedam ......
o kako mi se spava................

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 290
28.7.2010 17:04:04   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Sonja

uh draga dobro je da je proslo...mogu mislit kako ti je bilo....
mi jos nismo to obavili ali moramo uskoro..

A h B nema vise turu i bolje je raspolozen..
izasao mu je jos jedan zub sad ima 11user posted image user posted image user posted image
nisam ni vidjela gornju 4. vec je pola izaslouser posted image

pusaaaaaa

ja tek sad vidjela da sam ovdje postavila post a pripadamo drugoj skupini user posted image user posted image

sorry

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 291
28.7.2010 17:08:55   
Nenci
Evo i ja da vas pozdravim. Nije me bilo duuuugoooo :) . Sta cu neda mi bebac. Ali vidim da ima nova tema sto je super. Pokusacu navratiti makar uvece kad zaspe .
Elem nama je skoro 5,5 mjeseci. Nema jos zuba mada trpa sve u usta i bali mnogo vec skoro 2 mjeseca.
Poceo se vec sam dizati , ko da bi sjeo kad ga stavim da lezi.
Eto dosta z\a prvo javljanje. Veselim se druzenju :))))
Pusa mamama i bebicama cakanim!!!

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 292
28.7.2010 17:22:07   
melly__

IZVORNA PORUKA: š t a

sad sam ko zombi totalno sam raštelovana. Nisam spavala, svega 2  sata ,ujedam ......
o kako mi se spava................

Zeno uspori malouser posted image user posted image tako ce ti zivci otici u user posted image Ne mozes tako strepiti za svaku sitnicu,opusti se malo..sta ce tek poslije biti kad sad toliko brinesuser posted image kad bljuca okreni ga na stranu i stavi mu jastuk iza ledja da se ne prevrne..i uspori malo...pozz..

17.06.

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 293
28.7.2010 17:26:05   
Anoniman
Pozdrav generaciji, da se i mi malo javimo, danas smo malo off, kenjkamo, balimo imamo vodenu stolicu, mjerila sam mu temperaturu nema ali je puno nervozan, mislim da su zubiciuser posted image user posted image ali vidjet cemo do veceras
Poz svima i velika pusica...

(odgovor članu Nenci)
  Neposredna veza do poruke: 294
28.7.2010 18:34:51   
Srculence
IZVORNA PORUKA: bebacha

neka je masallah sve prošlo kako trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ljubi dječaka hrabricu od nas dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 295
28.7.2010 21:35:23   
aida.
Evo da se i mi stignemo javit, vazda smo u nekoj frci, nemam vremena ni zasto... Dobro smo, spavamo, hajamo, zezamo mamu, hehhe.... malo je neervozan.. Imam osjecaj ko da ce mu prvo gornji zubic niknut, ja nesh mislim da je to nemoguce user posted image user posted image al gornja desna natecena, i na jednom mjestu vrh se bijeli, ispupceno, ja mislila da je vec vani al ima kozice preko... pa se povuce, nekad se manje vidi... al kontam rano mu je pogotovo za gornji sjekutic user posted image user posted image
Bolesnim bebicama zelim da sto brze ozdrave user posted image
bebacha mila jos jednom cestitam na sunecenju i hrabrom Alenu daj veliku pusu od nas dvoje.. user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 296
28.7.2010 21:38:48   
tajcika
evo opet i nas,sve sam procitala a zapamtila  user posted image elem kako god nije ni cudo kad mi se mozak smanjio cini mi se a i ovo oko od jacmira mi je skoro pa zatvoreno user posted image
danas smo malo isli setati zena utoplila dijete kao da je jesen,sreca pa bodi bio kratkih rukava,elem setali smo,jeli u parku,vozali se u troli,bio je dobar samo da hoce zavoliti da se vozi u kolicima kada je budan bilo bi super jer sam ga sve pronosala na rukama a s obzirom da ima skoro 8kg meni tegovi netrebaju smjela bi se potuci sad s nekim kolike su mi miske user posted image ,tako lecky da znas da nisi jedina koja nosa bebu a seka gura kolica
vidim da skoro sve bebe nemirno ovih noci spavaju,to im izgleda dode ko neka zaraza,jer ja evo vec trecu noc imam sijelo jedan sat najmanje u neka doba noci
bebacha neka je hairli sunet blago tebi ti zavrsi user posted image user posted image user posted image
š t a ista sam bila a Boga mi najgore ti prodes  jer onda nevaljas ni sebi ni djetetu,opusti se moj bebac skoro nikad nije podrignuo poslije nocnog obroka a spava na ledjima,
samedi to sa bocama je kriza znas da smo i mi imali problema pa evo ide sad nekako ljubni Nejricu
lilix hoce Berinica setati velika cura
salmy i srculence nadam se da ce bebare uskoro biti dobro
bambi i amela fino nam se odmorite
leena ljubni drugaricu Esmicu sa ljubicastom dekicom i mozda se opet vidimo
eto ako sam koga izostavila ne zamjerite veliki user posted image

Neposredna veza do poruke: 297
28.7.2010 21:56:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: melly__

Felix....dr Granic me porodio na Cr..kod njega idem godinama i zadovoljna sam pravo,on je nacelnik na ginekologiji..jesi se i ti ovdje porodila???? i moj Mirza spava i to u kolicimauser posted image user posted image konta da cemo napoljeuser posted image a meni mrsko..

da jesam gore sam rodila,i zadovoljna sam pravo ostao je na mene lijep utisak posebno mog dokt.gore sto,me docekao na vratima dokt.Sestic Malik
Stvarno dusa od covjeka
A onaj mladji zaboravi kako se zove,ima jedan mlad momak dabogda crkouser posted image user posted image uh kad se sjetim njega .......
Sta mi je taj idiot radio,kad sam u cetvrtak uvecer imala bolove .......uhhhh.......nevidile ga moje oci nikad vise!!!!!!!!!!

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 298
28.7.2010 22:29:02   
Anoniman
e j ga... ja dok sve iscitah zaboravih kome sta sam htjela odgovoriti...

da se ne bi ko nasao uvrijedjen jer sam ga izostavila ja cu ovako zajednicki...

svim nahladjenim user posted image da brzo ozdrave...

svim nabreklim desnima da sto prije i sto lakse zubici probiju... user posted image

sunnecenim djecacima cestitamo i zelimo da sto prije zamlade cundare i da sve bude okica dokica user posted image

putnicima zelimo sretan i ugodan put i odmor user posted image

mi smo se pravo super odmorili na selu, bilo nam je suncano pa smo cijeli dan bili vani... djeca umorna vec su pospali, a i mama ce ubrzo jer sam se i ja umorila od zraka...

i jos samo da napomenemo da nam nedostaje nasa Meri puuuuuuuunoooooooo i njena Majdica... jedva cekamo kad ce se vratiti... al bitno je da su zdravi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 299
28.7.2010 23:08:01   
idacha
caaaaooooo, evo i nas user posted image user posted image user posted image lijepa tema, lijepo mjesto za druzenje... uh, pokusala sam sve da iscitama, pa mi se zavrtjelo :)
lijepo vas je vidjeti sve.. bambi, amela, samedi, tajcika, lilix, mamice, i sve ostale, da ne nabrajam, izostavit cu nekoga 100 %..
helem, mi imamo 3 mj i 7 dana, kucam u drvo kad god me ko pita kakav mi je guzi moj... spava, jede, igra se, vristi, guguce, kaki, cupa me i sve redom.. mashallah je, da ga ne ureknem.. zaspe oko 21 i budi se oko 7-pola 8, onda opet spava do 10-11.. ne dojim ga vec mjesec dana, ali cekam OPET nalaze da vidim sta cu dalje.. da ne smaram, sama sam sebi dosadila sa svojim dojenjem..
sve je, hB, u redu, samo mi hropti puno.. vodila ga doktorima, kazu nije nista, slusa li ga 15 min, nema nista na plucima, samo slajm treba da izbaci.. sad mu dajem kapi i sljez, pa se nadam da ce biti bolje.. inace je i dalje pravi veseljkovic, samo se smije, mlatara rukama i nogama, ko da ce da poleti..
uzivam u njemu svake sekunde, pozelim ga dok spava, ujutro jedva cekam da se probudi, da se igramo :)

eto, ukratko toliko.. ne mogu da povjerujem koliko vrijeme brzo leti.. skontam tek kada ga uzmem u ruke, pa vidim koliki mi je mashallah porastao... :) :)
nadam se da ste mi svi dobro i zdravo.. veselim se ponovnom druzenju user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Omeksivac

kad ubacujete omeksivac za rublje dali pri ubacivanju detrdzenta ili kasnije

kad i detredzent (76%)

ili kasnije i kad (24%)

Broj svih glasova: 83

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *