idacha
|
caaaaooooo, evo i nas lijepa tema, lijepo mjesto za druzenje... uh, pokusala sam sve da iscitama, pa mi se zavrtjelo :) lijepo vas je vidjeti sve.. bambi, amela, samedi, tajcika, lilix, mamice, i sve ostale, da ne nabrajam, izostavit cu nekoga 100 %.. helem, mi imamo 3 mj i 7 dana, kucam u drvo kad god me ko pita kakav mi je guzi moj... spava, jede, igra se, vristi, guguce, kaki, cupa me i sve redom.. mashallah je, da ga ne ureknem.. zaspe oko 21 i budi se oko 7-pola 8, onda opet spava do 10-11.. ne dojim ga vec mjesec dana, ali cekam OPET nalaze da vidim sta cu dalje.. da ne smaram, sama sam sebi dosadila sa svojim dojenjem.. sve je, hB, u redu, samo mi hropti puno.. vodila ga doktorima, kazu nije nista, slusa li ga 15 min, nema nista na plucima, samo slajm treba da izbaci.. sad mu dajem kapi i sljez, pa se nadam da ce biti bolje.. inace je i dalje pravi veseljkovic, samo se smije, mlatara rukama i nogama, ko da ce da poleti.. uzivam u njemu svake sekunde, pozelim ga dok spava, ujutro jedva cekam da se probudi, da se igramo :) eto, ukratko toliko.. ne mogu da povjerujem koliko vrijeme brzo leti.. skontam tek kada ga uzmem u ruke, pa vidim koliki mi je mashallah porastao... :) :) nadam se da ste mi svi dobro i zdravo.. veselim se ponovnom druzenju