|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
29.7.2010 23:42:36   
leona81
ja sam je podojila prije pola 8...u pola sam izasla, film je bio u 8, i trajao je do 20 do 10...kuci sam dosla 10 do 10 i ona je tad bila pravo pospana...u medjuvremenu sam joj ostavila kasicu i pojela je pola, oko 100 ml...tad sam je probala uspavati dojenjem ali nije uspjelo, malo je jela i zaspala je sat kasnije uz dojenje...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 326
29.7.2010 23:50:26   
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81

ja sam je podojila prije pola 8...u pola sam izasla, film je bio u 8, i trajao je do 20 do 10...kuci sam dosla 10 do 10 i ona je tad bila pravo pospana...u medjuvremenu sam joj ostavila kasicu i pojela je pola, oko 100 ml...tad sam je probala uspavati dojenjem ali nije uspjelo, malo je jela i zaspala je sat kasnije uz dojenje...

kod nas je problem sto joj je vrijeme spavanja izmedju pola 9 i 9, pa bude nervozna ako je kuci a ja nisam tu. prije 2-3 dana sam bila na fitnesu i dosla iza pola 9, nju uhvatila pospanost i tersala je mm pola sata, nikako je nije mogao smiriti, samo je plakala dok ja nisam dosla. cim sam je uzela, smirila se, dojila i zaspala. tako da nema sanse da neko s njim izdrzi do 10. druga stvar je kad smo vani, u kolicima ili zvjera okolo ili spava, mada ni to nije pravilo, nekada kad je uhvati pospanost, hoce samo svoj krevet pa zurimo kuci...

< Poruku je uredio teacher75 -- 29.7.2010 23:51:02 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 327
30.7.2010 1:09:39   
leona81
uh moja ne zaspi prije 23...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 328
30.7.2010 8:41:01   
samedi
Dobro jutro zenice. Nemam vas kad citati,treba mi savjet,ne mogu traziti temu o komarcima sad. Ako neka moze postaviti link bilo bi super. Jutros sam primijetila 10 uboda od komaraca na licu moje curice! Ona ne place,sad je opet zaspala ali izgleda strasno. Imate li kakav savjet? Cime da je namazem po ubodima? Da ocistim alkoholom? Bepanthen?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 329
30.7.2010 9:31:54   
Anoniman
pod hitno nadji kremu KUTERID ili SYNOPEN MAST u apoteci imas... spomenuces me... ljubi tackastu curicu

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 330
30.7.2010 10:20:47   
Zoe
Ja sam fenistil gel koristila i pomogao je user posted image
Odoh sad nazad da iščitam dešavanjauser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 331
30.7.2010 10:26:16   
samedi
Hvala vam drage moje,bacam se u potragu za ove tri "stavke"

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 332
30.7.2010 10:54:06   
bebacha
evo mi da se prijavimo.isli smo na pregled kiticeuser posted image teta skinula zavoj,sve je super.sad se idemo kupat,konacnouser posted image user posted image citava dva dana se nismo mogli kupat.ako ne bude padala kisa poslije podne idemo u vikendicu.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 333
30.7.2010 10:58:59   
Leena
Hej,
evo opet mene, kratko...
Idacha, koristila sam i ja aventovu rucnu, ali mi je prejaka i unisti bradavice ma koliko ih mazala... kupila sam Nuk-ovu elektricnu, ovu novu natural motion, i super je, vuce k'o beba, bas istim tempom... a 200 km jeftinija od aventove hehe (ova je 130, a aventova 320)
Ja sam kupila to i izdajala vec nekoliko puta, ali je stvarno umanjilo, pa dok se ne vrati davat cu joj jednu flasicu dohrane dnevno... sinoc sam joj dala i odspavala je 4 sata u komadu, pa je danas raspolozena, a ja sam pribranija...
Samedi, ja kupila u DM neku mrezu protiv komaraca, moze i na kolica i na krevetic, a nije ni skupa, pa da probas u buduce sprijeciti;)
Ljubite mi bebice, zuriiim, pa se javim cim mognem opet:D

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 334
30.7.2010 11:13:45   
Hannica
Jutro svima.

Mi smo danas skroz nenaspavani.Hana se cijelu noc budila i zezala mamu.Sto puta sam joj morala dodati flasicu,cucu...cak sam joj i hapicu morala pravit jutros oko 5.Valjda nam stize sedmi zubic pa je malo nervozna.Nadamo se da ce brzo izvirit i da vise nece muciti ni bebu ni mamu.user posted image

Ljubimo vas i grlimo. Bebice budite zdrave i vesele,nemoj da sekirate svoje mamice. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 335
30.7.2010 11:38:00   
Srculence
Kako su nam mame i bebeuser posted image
Mi smo dobro ako se izuzme sinoćnje buđenje svakih 3 sata uz dodavanje dudeuser posted image Pijemo terapiju i veseli smouser posted image Nadamo se da će biti sve u redu u petak idemo na kontroluuser posted image
Nego tek sam se jutros sjetila da su ga jučer i vagali i da ima 7400user posted image Ali oni nemaj onu bebi vagu nego onu digitalnu što se mora na nju stati.Pa mi je sestrica rekla da Dino stane na nju...Ali dino ne može samostalno da stoji tako da smo ga morali pridržavati...pa ne znam jel zbog toga ovako malo prikazala vaga???user posted image
Meni se čini da se on udebljao i otežao...prije ovoga kad smo ga vagali imao je 8100...sad mi ovo pravo malo kguser posted image Sa 6 i po mj je imao 7750...čudno mi da je ovako malo a ne izgleda mi ko da je smršaouser posted image
Šta vi mislite jel oguće da je do vage???
Pozdrav za sve od nas dvojeuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 336
30.7.2010 11:39:42   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Srculence

Kako su nam mame i bebeuser posted image
Mi smo dobro ako se izuzme sinoćnje buđenje svakih 3 sata uz dodavanje dudeuser posted image Pijemo terapiju i veseli smouser posted image Nadamo se da će biti sve u redu u petak idemo na kontroluuser posted image
Nego tek sam se jutros sjetila da su ga jučer i vagali i da ima 7400user posted image Ali oni nemaj onu bebi vagu nego onu digitalnu što se mora na nju stati.Pa mi je sestrica rekla da Dino stane na nju...Ali dino ne može samostalno da stoji tako da smo ga morali pridržavati...pa ne znam jel zbog toga ovako malo prikazala vaga???user posted image
Meni se čini da se on udebljao i otežao...prije ovoga kad smo ga vagali imao je 8100...sad mi ovo pravo malo kguser posted image Sa 6 i po mj je imao 7750...čudno mi da je ovako malo a ne izgleda mi ko da je smršaouser posted image
Šta vi mislite jel oguće da je do vage???
Pozdrav za sve od nas dvojeuser posted image

Izvagaj ga sama...
Stani na vagu sa njim u rukama, pa onda samauser posted image ...Cuj da beba stane na vagu...ccc....user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 30.7.2010 11:40:00 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 337
30.7.2010 11:43:04   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Bambi09

pod hitno nadji kremu KUTERID ili SYNOPEN MAST u apoteci imas... spomenuces me... ljubi tackastu curicu

Ja se moram umijesati, nemoj kuterid ni pod razno za bebu...to je prejaka krema, od koje rastu dlake i ko zna jos kakve nus pojave se mogu javiti..
Ja ga koristim, zbog lisajeva po tijelu al po vrlo malo jer je stetna al za bebe nije ni slucajno.

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 338
30.7.2010 11:50:06   
Lady26
A sad pozdrav iz vjetrovite Makarske user posted image user posted image
Lana je zasad uspjela samo smociti nogice, more je ledeno a danas i vjetar puse pa smo u kuci...ali nema veze
inace smo bolje, grlo proslo ali nosic jos stopa...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 339
30.7.2010 12:11:25   
amela2208
hej evo i nasuser posted image user posted image
dosli da vas pozdravimo sa planina Crne Goreuser posted image ovdje je stvarno hladno za razliku od vrelog Istanbula user posted image user posted image Super smo prosli u putu Sara mashAllah super prosla u putu i tako. Velika pusa za sve vas pa se cujemo drugom prilikom

Sara&Mohammad

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 340
30.7.2010 12:22:28   
Hannica
Srculence ja mislim da je do vage.Valjda bi ti primjetila da ti je djete izgubilo na tezini,pa mi mame svaki izgubljeni gram primjetimo.Beba ti je masAllah bas buco i nema sanse da ima samo 7400 g.,ma ni blizu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 341
30.7.2010 12:22:48   
Anoniman
Pozdrav,mama i malim malisanima.
Srculence,drago mi je da ste i to obavili a vidi ti nasih dokt.user posted image samo znaju propisat antibiotik koji cak nedjeluje a da djetetu neobave detaljni pregled iskreno ni,kod nas nista ovdje nije bolje .
Al,neka ste vi isli i hb.da ste otisli na vrijeme da izlecite vise tu upalu sto se konstantno vraca.
A,za kg.nebrigaj anel ima 9550gr.haman skoro pa se nemice na vagi al briga me ja znam da je guza otezala i da je dobro a dobro hb.i jedeuser posted image :)
Probala sam se ja kod kuce,snjim izvagati jednom imao 9kg kad sam otisla kod ped.ima 8kg haman
Al,iskreno nezamaram se stim na njemu je lako primjetiti dal je ofalio ili nije,
Ljubimo dinekauser posted image user posted image
Lady,,,pozdrav i uzivajte user posted image
Amela2208.
Pozdrav i za tebe i pametnicu Saricu;-)

Neposredna veza do poruke: 342
30.7.2010 12:24:44   
Anoniman
Lady pa to vi maglirali u toplije krajeve... user posted image nadam se da je Lanica puno bolje i da ce joj morski zrak goditi... a to za Kuterid nisam znala, bas hvala sto si rekla... doduse to je meni rahmetli pedijatar dao Sabini kad je ujela pcela a njoj bila 3 mjeseca i od tada uvijek tu kremu imam u kuci i za svaki ujed koristim i ja i djeca... doduse zadnji put u apoteci nije ga bilo pa sam uzela Synopen na preporuku farmaceuta, kao zamjenu za Kuterid... nista mi nije rekla da je stetno za djecu...

idacha Zoe MinaMM nerkice kako mi je drago ponovo vas vidjeti online... ljubite djecicu... 

Neposredna veza do poruke: 343
30.7.2010 12:26:10   
nerkica
cao i od nas,jos uvjek imamo proliv vec 4-ti dan
taman nam se stanje bilo poboljsalo
juce joj stavila malo secera u sipurak i zeznem stvaruser posted image
a nece ga nikako gorka,uopste neznam sta od tecnosti da joj dajem sem hipovog orsa2oo
danas smo na strogoj dijeti pa ce mo vidjeti nema vise
secera,vise me ubi ova sekiracija

rodila se mala Nedzolina 19.12.2009
prvi zubic dobili 5.6.2010 sa 5 mjeseci i 17 dana

Neposredna veza do poruke: 344
30.7.2010 12:29:50   
nerkica
user posted image user posted image bambi,puasa i od nas
za malog nanceta,sabinicu i mamicuuser posted image user posted image
slabi smo s vremenom al uletimo ponekad

rodila se mala Nedzolina 19.12.2009
prvi zubic dobili 5.6.2010 sa 5 mjeseci i 17 dana

(odgovor članu nerkica)
Neposredna veza do poruke: 345
30.7.2010 13:00:57   
lilix
user posted image pozdravčić,
ja kao i svaki petak pakujem stvari i čekamo mm pa da se isparimo iz Sa user posted image
samedi najsigurniji ti je fenistil gel ili kapi kao što ti je Zoe napisala, mi smo ga koristili Benji po preporuci pedijatra

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu nerkica)
Neposredna veza do poruke: 346
30.7.2010 13:09:04   
bebacha
lilix-zavidim tiuser posted image user posted image user posted image lijep provod

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 347
30.7.2010 13:26:33   
Zoe
Joj mene treba dobro ispucati , ja vazda kao s neba upadamuser posted image
lilix, sutra poslijepodne sam tamo-tako da od subote nema ništa, može li nedelja-zvrcnem teuser posted image
bebacha, bravo za našeg druga hrabricuuser posted image user posted image
Ona moja ljepojka spava, pa odoh iskoristiti situaciju da malo user posted image user posted image user posted image  dolazi mi svekrvauser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 348
30.7.2010 16:10:19   
melly__
Evo i mi...samo da vas na brzinu pozdravim i da pitam : Mirza se sav izasuo po licu..da li od vrucine ili sto ga stalno cmakakju iako ja ne dam..ali ne mozes ti "majkama" dokazati neke stvari..dedama pogotovo..user posted image user posted image
E sad..cime bi ga mogla namazati po licu..imam bademovu,pavloderm,niveinu sensitive...sta je najbolje od toga????
Pozz i user posted image user posted image za malene drugare..

17.06.

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 349
30.7.2010 18:43:33   
bebana27
evo da vas i ja pozdravim
ibrahim spava a ja malo odmaram
cekam da se probudi pa da idemo u setnju dosadilo nam u stanu
jos malo pa cemo kod mojih jedva cekam da ih vidimuser posted image user posted image user posted image
kako su mi ostale bebe i mame

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Tuča :-)
veeseelaa

Da li postoji situacija koja bi vas natjerala da se potučete sa odredjenom osobom? (izuzev sitacije da vam neko napadne dijete i bližeg člana obitelji)

Da (34%)

Ne (25%)

Možda (16%)

To je meni ispod nivoa (25%)

Broj svih glasova: 167

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *