|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.7.2010 8:54:34   
Mya_81 RR
Ivančice, sretan rodjendan user posted image user posted image Torta ja beš ukusna user posted image

Nadam se da su nam bolesne bebare bolje...user posted image za Anela i Alena user posted image

I mi izgleda dolazimo u fazu kad moramo biti pored nje kad ide spavati user posted image A meni sve to nešto čudno jer se ipak nismo nikad uspavljivali pa mi onda nije jasno zar to već ne bi trebala biti ustaljena navika, fina i divna navika da ide sama spavati...dam joj bočicu, a kasnije samo dodjem po praznu i da je pokrijem user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 126
27.7.2010 9:50:13   
R&T@
Jucer se pocastih onom tortom, pa se ne javih....
Bila je dobra, ali ne kao ona aprilska...
Sretan rodjendan sa zakasnjenjem...user posted image

Mi jucer muku mucili sa temperaturom...
I novi zub...user posted image
Sad ima sve 1, 2 i 4...
Neka nam je bog na pomoci kad krenu trice...

Nasmija me pravo onaj komentar:nacekat ces se da izadjes u 11...
user posted image user posted image user posted image user posted image

A Mya, sto veci to mudriji, ali i zabavniji...
Meni se desi da ja zaspim, a one jos budne leze...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 127
27.7.2010 10:03:19   
Lady A
Dobor jutro.
Da se i mi prijavimo u ovu grupu. Imamo godinu i po, strasno smo aktivni i jako puno pricamo. Mama nesto razumije, nesto ne ali imamo zajednicki jezik. Sto se tice tute, dobijemo histericni napad kad je vidimo, tako da smo za sada odustali od nje. Uglavnom, koliko mogu vidjeti manje - vise ista iskustva kod sviju, tako da me to tjesi.

Moj No. 1. - 16. 1. 2009.

Djeca su nase najvece blago.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 128
27.7.2010 11:14:45   
megi
pozdravcic svima

ivancice sretan rodjendanuser posted image

adna je u fazi kad hoce sama da hoda a jos ne zna pa se zaleti i ako je ko ne uhvati tres na pod
ali je to ne ometa da opet i opet pokusava, ali dobro naucice

zubici nam rastui mi sad imamo gornje jedinice i dvice i donje keceve
pa vidjecemo sta je sljedece

a mama se jucer porezala po palcu malo je falilop da ga otfikarim pa ev na poslu jedva kuckam

bolesnim bebarama da sto prije ozdrave, mi jos nismo primili vakcinu sa godinu dana, mozda se nakanim sljedece sedmice da je odvedem
pusa svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady A)
Neposredna veza do poruke: 129
27.7.2010 11:29:59   
aazra
Ivančice, sretan rođendan user posted image user posted image user posted image
Anushka, i mom Bilalu krmeljaju oke posebno kako je krenuo u vrtić - jaslice...user posted image Bitno je da se Alen privikava na klimu da je koliko vidim dobro podnio promjenu...A te neke reakcije, kao i temperatura su normalne...Nadam se da ćeš negdje u Švedskoj naći tutu zamisli ja mu napunila kadicu, pjena , sve kad onu čućne i pokaki se na sred kadice...user posted image

Inače, moram pohvaliti dijete - slabo išta govori ali svi se čude od pedijatrica do teta u vrtiću koliko se trudi on svo vrijeme nešto brblja sam sa sobom i "filozofira" ali ga niko ne razumije a meni je to pravo slatkouser posted image

Uhvatili smo ga da ponavlja riječ "sa-ga-po" i prije nego što je krenuo u vrtić i ukucamo na internet kada ono značenje te riječi na grčkom "volim te..."user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 27.7.2010 11:32:13 >

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 130
27.7.2010 11:42:41   
škorpija

Uhvatili smo ga da ponavlja riječ "sa-ga-po" i prije nego što je krenuo u vrtić i ukucamo na internet kada ono značenje te riječi na grčkom "volim te..."user posted image user posted image user posted image

o bože, vidi se da ste dokoni i ti i tmuser posted image

Lady a dobro nam došleuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 131
27.7.2010 11:56:06   
Anushka
dan svima:) mi smo bolje, obicna prehlada curi nos i kisemo, teze dise na nos al je ostalo OK, predvece je opet malo temp krenula ali ne ide preko 37,7-8 pa samo pred spavanje ubacim paracetamol u flasicu mlijeka:) inace smo hvala Bogu dobri, ovo nam je prva prehlada pa sam zato malo i ja pretjerano reagovala..
ivancice sretan rodjendan! dobra torta nema sta! kazu najbolje godine a pridruzim ti se za koji mjesec u 4 deceniji!
aazra, pa drug nam je grk!?!!?!?!?!?!? hahahaha slatko skroooz i mi smo slicni sa rjecnikom, doduse mi vise naginjemo na njemacki a valjda ce poceti i svedski malo jasnije, ja se jos ne brinem za govor jer je isto tako mali govornik koji samo nesto brblja i ponesto razumljivo izleti, a nikad nije imao zelju da ponovi rijec, bas nikad. Jooj mogu misliti tvoju facu kad si vidjela sta uradi u kadi hehe mi jos trazimo tutu a i ves za njega, nekako tesko naci broj, tek od 110 pa navise, manje brojeve rijetko gdje ima naci..sad bas gledala slatke bokserice al najmanji broj 110.. a probl mi veseraj jer mogu prati ves u masini tek svakih 10 danauser posted image  pa mi treba i 50 gaca za momka dok se ne ustelimo na tutu user posted image user posted image
ima ovdje puno nove raje hehe adna se steli sa hodanjem, megi tek te sad ceka trka!
tajra vas muce zubiciuser posted image  nama je izaslo 12 zuba u 4,5 mjesecauser posted image user posted image user posted image  mozda trice izadju lakse nego sto ocekujes! nadam se da se stomacic smirio a i tura prestala.
mya user posted image  za poz vibre!a drugarica je vjerovatno usla u fazu straha od odvajanja pa vas traziuser posted image
antonia isto muce zubiciuser posted image  tjesite se kad izbiju zaboravit cete probleme oko izrastanja! a meni je za sada vrlo uspjesna metoda da se ljutim na Alena kad uradi nesto tako, prestanemo sa igrom, i necu da ga mazim oko minute otprilike i imam smrknutu facu, tako da je prestao udarati rukama, glavom, gristi, sutati nogama, i sl neprihvatljive aktivnostiuser posted image
dafri je li djevojcica bolje, nije se vratila tura?user posted image  za vibrice, iste saljemo i vama!

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 132
27.7.2010 11:56:28   
R&T@
Da vi nemate grcke krvi???????
Ili je dijete zaljubljivo?user posted image user posted image user posted image

Moja od jucer "vozi" zamisljeno auto.
Probi mi glavu brrrr brrrr brrrr....

A ja nista sa soferima nisam imala, kunem se....
m

Drago mi je sto nas mali Svedjanin nije ozbiljno bolestan...
Kupiste li tutu?

< Poruku je uredio tajra -- 27.7.2010 11:58:52 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 133
27.7.2010 12:04:47   
Anoniman
pozzz
Mi smo ko malo bolje,al nervoza je jos tu uvjek jakooooooo nesnosljiva .
Cak,je na mene prenosi grrrr
Kud je posto nesnosljiv boze na hajr,kad zapne na nesto ako mu to ukratis zakocene se plakajuci sve dok mu neugodis.A sto je zivac uh,igra se fino kad odjednom pocne igracke razbacivat lupat,user posted image kamion ga nanervira najviseuser posted image
Sto,se tice spavanja kuku,meni muko moja.Prije se nino na noge i zaspe isti tren.A sada idem snjim lec on se vrti,cupa me dize se baca se po lezaju kmeci ,pljuje ma jedno sat vremena ili pola sata tako pa tek onda zaspe jedva
Juce slab spavo pa je bio nikad gori.
Prije je bi,puno pametniji i lakse se dalo s njim izac na kraj a sada ,....sve teze,i gore....

Neposredna veza do poruke: 134
27.7.2010 12:21:20   
malena_t
user posted image svima. Ja tek sad vidjela novu temu i super mi je user posted image

Nadam se nastavku lijepog druženjauser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 135
27.7.2010 12:37:57   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: malena_t

user posted image svima. Ja tek sad vidjela novu temu i super mi je user posted image

Nadam se nastavku lijepog druženjauser posted image

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 136
27.7.2010 12:39:17   
mamine oci
moj mali zvrk se ugojio ima 20kg

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 137
27.7.2010 12:43:58   
malena_t
Mašalauser posted image user posted image user posted image Sad pravac škola user posted image

Neposredna veza do poruke: 138
27.7.2010 12:45:52   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: malena_t

Mašalauser posted image user posted image user posted image Sad pravac škola user posted image

user posted image user posted image da znas jkja sam immala toliko kad sam u skolu krenula a on sa dvije i pouser posted image  neznam na koga je mi svi mrsaviuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 139
27.7.2010 12:47:28   
megi
vidi vidi sve nestasko do nestaska

i adna je u fazi kad se samo ljuti, ako je zaruzim i kazem ne ne odmah slaze facu i place isto tako ako joj sta uzmem s cim ne bi smejla da se igra nastupa plac

igracke je naravno ne zanimaju, to mi trenutno samo skuplja prasinu
ako je malo duze u kuci samo ide prema vratima mase salje poljupce i govri ka ka, to joj je pa pa

a najveca zanimacija posljednjih dana je da sjedne na tepih, vuneni, cupa dlake i stavlja ih u ustauser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 140
27.7.2010 12:50:15   
malena_t
IZVORNA PORUKA: megi

a najveca zanimacija posljednjih dana je da sjedne na tepih, vuneni, cupa dlake i stavlja ih u ustauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 141
27.7.2010 13:57:15   
koka i po
A sada idem snjim lec on se vrti,cupa me dize se baca se po lezaju kmeci ,pljuje ma jedno sat vremena ili pola sata tako pa tek onda zaspe jedva
Juce slab spavo pa je bio nikad gori.
Prije je bi,puno pametniji i lakse se dalo s njim izac na kraj a sada ,....sve teze,i gore....

user posted image user posted image user posted image user posted image  e moja Felix...što su stariji sve je teže sa njima.Ne kaže se džaba mali piju mlijeko a veliki krvuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo da se javim,,,,,mi opet fino spavamo(kuc...kuc....ne ureklo se) jedemo ,igramo  i sve po redu otvaramo diramo i prevrćemouser posted image user posted image user posted image

Osip je još tu ali u manjoj mjeri nego prije hBduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 142
27.7.2010 14:10:33   
iv@ncica
pozdrav  mame  i  hvala  na  cestitkama...user posted image user posted image user posted image
mi  set_ali,  kupali  se  u  bazencicu ,  jeli  juhu  i  gledali  crtic  i  desilo  se  nesto  sto  ni  ja  ni  mm  nismo  mogli  vjerovati..sin  mi  se  ustade  dao  mi  carapice  da  mu  obujem ,  uze  svoju  bocu s  vodom  i  obavezno  je  poklopi user posted image   te  me  uze  za  ruku ..ja  ono  nemam  pojma  sta  hoce  kad me povede  u  sobu i pokazuje  krevetac....hahahaha  e  nek sam i  to  docekala  da  mi  djete  hoce  ici  samo  spavti,  i  ubacim  ga  u  krevetac...okrenuo  se  par puta,  malo  ga  lupkala  pšo  guzi  i  spava  covjek  ko  klada....a  ja  evo  svu  kucu  sredili  i  namirila  rucak...pa  odoh  se  okupati  i   pripremati  hranu  za  goste..dolaze  na  rođendan  sad  i  meni user posted image user posted image

bravo  za  bebare  koje  su  bolje ;)))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 27.7.2010 14:11:04 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 143
27.7.2010 17:28:49   
Mya_81 RR
Jao, Ivančice user posted image user posted image user posted image user posted image To definitivno zaslužuje čestitanje user posted image user posted image user posted image user posted image Možda i mi budemo uskoro te sreće user posted image user posted image user posted image

Vidim ja puno sličnosti sa 2009 generacijom...imam neki osjećaj da su uglavnom ljutice prave...

Nego, moja je počela intenzivno (radi to već neko vrijeme) ali ovih zadnjih nekoliko dana baš intenzivno kad joj nešto ne dam ili želi zbog bilo čega privući pažnju gura prste u usta i onda dobije nagon na povraćanje. Nekad je ignoriram, ali toliko gura da ponekad moram i reagirati. Par puta sam je pucnula po prstima, ali onda počne plakati. A ja jednostavno ne znam kako da reagiram. Da li da budem dosljedna u ignoriranju ili da joj pokažem da sam ljuta kad to uradi user posted image Baš nisam pametna....user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 144
27.7.2010 20:03:28   
marinčii
evo da se i mi prijavimo na ovu temu ,nije nas bilo tjedan dana  vidim svašta se izdešavalo,Anelu želimo što brže ozdravljenje user posted image user posted image .mi smo dobro kako su bile velike vrućine mi pobjegli na selo dole se lakše izdržavalo al evo malo zahladilo pa se može živiti,
iv@nčice sretan rođendan i sve najbolje
svima ostalima puse 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 145
27.7.2010 20:19:38   
ivanak
Mali Antonio je imao febru dvije noći i to samo negdje oko 3h kad bi se probudio zbog toga... i to je bilo zbog nicanja gornjih četvorki... HB nemamo više febru, ali zato zafrkaje kad jede slano. Brate muku s njime mučim zbog ovih vrućina.
Ali bit će dobro...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 146
27.7.2010 22:07:25   
Mya_81 RR
Ivanak, kako ide s dvije bebare user posted image Sluša li nova prinova, a nadam se da si nam i ti dobro...da se dobro oporavljaš user posted image user posted image user posted image user posted image jooooj, divim ti se...ne znam zaista bi li mogla sad još jedan komad user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 147
28.7.2010 0:56:49   
iv@ncica
hvala  na  cestitkama  mame..user posted image user posted image user posted image
marinci  i  ivanak-  drago  mi  vas  je  opet  vidjeti  tu

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 148
28.7.2010 1:14:31   
Anoniman
Noa napokon napravila par samostalnih korakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mama je slomljena od vodanjauser posted image user posted image user posted image user posted image uzasna je ovih danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mama se zato pocastila koncertom Z.Joksimovicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 149
28.7.2010 8:52:28   
Anoniman
Dobro jutro i ovoj ovdje raji... i vama zelimo ugodan i veseo suncan dan... cmokara svima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *