Anushka
|
IZVORNA PORUKA: emma.L Meni je Alen legenda stvarno . Anushka, mogu misliti da si zabrinuta, ali kad god ti pišeš da mu nešto fali, uvijek je u postu i da on skače i hoće vani. I to je super, glavno da se dječak ne da . A za to na okama, možeš mu malo i kamilicom ispirati i sterilnim gazama. Ali uvijek samo jednim potezom prebriši oko i uzmi drugu gazu, pa drugo oko. Nadam se da će biti bolje. A Ema je isto jučer ujutro ustala sa čmičkom (ovdje to zovu jačmir) na donjem kapku. Njoj ne smeta, ne vidim da se češe, ne trlja srećom, ali planiram ovo s kamilicom uraditi večeras. Mi smo opet bili na dan na moru- hoću kuću na moruuuuu!!! nismo ni izlazili iz vode koliko je topla bila u subotu. A onda dođemo u Sa na 13 stupnjeva - strašno. Iz japanki u jesenje cipele. No dobro, možda izvučemo još koji lijep ljetni dan. Pusa svima! moja emma nije bilo mirnog dana kako se rodio, ne da se on i to me najvise tjesi. Ono nedavno smo imali prvu temperaturu, 38,3C najvisa bila ali dva dana, i ocekujem da ce biti pospan iscrpljen al jok, cak je manje spavao nego inace a isto aktivan bio ja mu skidam temp oblogama ganjajuci ga po kuci a on bjezeci se samo ugrije.. evo sinoc je spavao 7 sati sa prekidima, i prije sat ga obaralo da zaspi u autu, i ja ga takvog uzmem da ga unesem u kucu a on u dreku hoce za volan!!! i evo raskomotio se jeo obavio sta je imao,ohladio se i zadao se svira na sintisajzeru moram ga pohvaliti, bas nas je iznenadio svojim strpljenjem, u voznji miran ne cujes ga (najcesce) al cim ga odkopcam u sjedalici sam ode naprijed za volan i ako to propusti tek onda je frka, mi i zaboravimo ako zurimo ali nas podsjeti da je njegov red da sjedne za volan i jos da ga pohvalim da u zadnje vrijeme gdje god krene uzme nekog od nas za ruku i vodi nas, neko vece u 11 mene dovede pred vrata i obuva se, reko nacekat ces se sine da u ova doba izlazis iz kuce, godina i godina oke danas opet krmelje ali puno manje, nosic nas pati pa najvise na usta dise, otoka vise nema srecom temperaturica jos uvijek poraste kad popusti paracetamol,jutros oko 5 je popio pa bio OK dok se nije vani ugrijao, sad ga skinula, osvjezila i opet malo paracetamola pred spavanje ako ga opet ne preskoci ocistim ih tako kamilicom kako rece pa kapnem fizioloske al koliko se otima jedva nesto dodje do oka.. kad vidi toplomjer bjezi odmah, a vristi dok ga drzim da izmjerim ispod pazduha, nista ga ne boli al svejedno ne voli mjerenje temperature nikako. vjeruj i sirup sipam u flasicu maskiram jer smo probali SVE nacine i nema sanse, jezikom blokira ulaz u grlo i toliko se otima da se bojim da ako i uspijem ugurati nesto u grlo da ce se zagrcnuti pa tek onda problem.. aazra dobro vam to kupanje i mi smo u potrazi za tutom jer su nam one ostale u bosni a gdje od sramote da nam tutu salju odozdo samo evo 3 mjeseca gledam i nigdje ne vidjeh da ima kupiti tuta, odo na drugu temu pitati ove nase svedjanke gdje da trazim! za generaciju!
< Poruku je uredio Anushka -- 26.7.2010 15:28:51 >
|