pocahontas
|
evo i ja da skoknem na ovu temu kao padobranac...ne znam vise ni sama sta da radim, da li da ga skidam sa (.)(.) ili da i dalje tolerisem njegovo budjenje nekoliko puta u potrazi za dojenjem, iako fino jede tokom dana..sinoc recimo je zaspao kao i svkau noc u 9.30h, prvo budjenje hop na noge, kenka, doziva me ja g akonektujem on cuc cuc (nece da povuce jer spava a mene to uzasno nervira, kada me vec digao zasto ne povuce mlijeko )...ja ga vratim, on opet za sat jop na noge - ista stvar - nece da doji vec me cucla )....tek jutros u 5h je podojio, spucao dvije (.)(.), a ja se u 6h ustajem, jer radim od 7h...i tako svaki Boziji dan..cuclu mu dam, smao je baci, razbudi se jos vise i u dreku...tako da mi je u principu bilo uvijek lakse da kada se probudi, samo ga konektujem dojio-nedojio..mada, nekad se desi da fakat pravo podoji 3-4 puta u noci....ne znam ziva, ali samo znam da sam smantana, nervozna jer sam nenaspavana, uz to i idem na posao, pa ne valjam ni sebi ni njemu... dok recimo u toku dana kada dodjem s posla, fino podoji, ali poslije toga ga je ziva muka uhvatiti da doji (ja ga ganjam po danu, da me osjeti, nece li se nocu manje buditi, ali ne, gospodin nece, to mu je gubljenje vremena, hoce da budalesa, kakvo dojenje po danu pih, kada moze fino navece )..... kako god, ljeto cu nekako izgurati kao zombi samo zato jer nemam drugog nacina da mu tekucinu dajem (samo vodu hoce na kasikicu, a i toga jako minimalno popije za citav dan)...to je mozda i jedini razlog sto mu tolerisem ovakvo ponasanje