|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  984 985 [986] 987 988   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
19.7.2010 9:31:55   
mala86
jutro svima user posted image
kod nas ovo jutro nesto nervozno,da nece zubici user posted image !jeo super,presvucen,igrala se ja s  njim,pa mm-nista,igra se i kenjka!sad mu dala onu cetkicu za masazu zubica pa se malo smiri...

mislila malo prosetat ali puse pa me strah,ali pratit cemo razvoj situacije user posted image

danas nam je 10.mali rodjendan,jos jedan i eto ga veliki,mama sva u planovima,bas me lovi ova "groznica prvog rodjendana" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veliki user posted image  za mame i bebace

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24626
19.7.2010 10:12:06   
Hannica
Jutro za mame i bebe.
Mi danas odmaramo malo,juce smo imali uzbudljiv dan,slavili smo rodjendan prije vremena....user posted image user posted image user posted image
Malkice smo se i sisali,morali smo jer nam kuma odlazi u Ameriku za par dana pa smo ubrzali stvar,ali zato ce moja djevojcica imati dvije rodjendanske proslove,prijevremenu za familiju i,aBd,blagovremenu za prijatelje.user posted image user posted image user posted image   Bilo nam je super,Hana je uzivala i jos uvijek uziva...user posted image  (upravo rastavlja na proste faktore igracke koje je dobila na poklon).

Mala86 narucili smo tortu od tete koji si nam predlozila,izabrali smo istu kao kod Leona samo u rozoj boji,jos uvijek imamo jedno slovo i ako nas je bilo preko 30.

Btw...sa koliko su vase bebe prohadale???? Moja Hana puza,hoda oko namjesteja ali jos uvijek nista od samostalnog hodanja.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24627
19.7.2010 10:12:32   
Srculence
Jutro narode veliki i maliuser posted image
Mi ustali u pola 10user posted image Evo sad pravim kaficu da dođem sebiuser posted image Dino je dobro evo ga gled crtani i ludujeuser posted image
Leonu sretan mali rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24628
19.7.2010 10:15:02   
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica

Mala86 narucili smo tortu od tete koji si nam predlozila,izabrali smo istu kao kod Leona samo u rozoj boji,jos uvijek imamo jedno slovo i ako nas je bilo preko 30.

super bas mi je dragouser posted image !nadam se da je bila i ukusna!

blago Hani imat ce 2 rodjkasa user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 24629
19.7.2010 10:18:31   
bebana27
evo da vas i ja napokon pozdravim
nama je sutra 10 mjeseci  a jos nemamo zubicauser posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24630
19.7.2010 10:24:16   
Srculence
a sve ti je to od bebe do bebe...nije ništa strašnouser posted image Ja sam svoj prvi zubić dobila sa 14 mj pa evo me živa i zdrava sa super zubimauser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 24631
19.7.2010 10:24:44   
Hannica
 Bila je ukusna,ali nije bila ono sto smo ocekivali i sto nam je teta rekla da ce biti.Rekla je da ce svako slovo biti razlicito,jedno schwarzvald,drugo havana...itd,ali ja nisam vidjela ni jedno ni drugo,sve su bile istog ukusa.Ali je na slikama lijepo izgledala.user posted image

Leonceku sretan mali rodjkas.
user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24632
19.7.2010 10:29:17   
Anoniman
Dobro jutro zelimo svim mamama i bebama...

sretan mali rockas Leonu, jos malo pa velikacki... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meri draga, haman da sam ti ista takva... ja sam nocas u 3 sata sjedila na tarasi ko divanija pokusavala da dodjem do zraka, ali slabo... umal nisam legla na tarasi da spavam.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nane ustao u 8 kao i uvijek, malo se igrali, malo se druzili sa dedom, eno ga sada spava... kad ustane nahranim ga i idemo da preuzmemo nagradu za osvojeno III mjesto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas nas interesuje sta li ce to biti... user posted image ma sta god bitno je da je Nane ucestvovao i osvojio... hihihi

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 24633
19.7.2010 12:55:12   
Meri29

IZVORNA PORUKA: nasa princezica

user posted image Mi malo upali da pozz nasu meri29.Krivo vrijeme bas bi se samo spavalo,ali ti nemoj vec se druzi sa svojim zlatom.Ljubimo vas a posebno pametnicu tvoju malu.user posted image

Ljepotice naseuser posted image user posted image sad ce nama ponovo sunce pa cemo setatiiii (ali u 9 ujutro ili 6 naveceruser posted image )

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu nasa princezica)
Neposredna veza do poruke: 24634
19.7.2010 12:56:14   
Meri29
Bambi i nas interesuje sta je Nane dobiouser posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24635
19.7.2010 15:03:50   
Anoniman
pozzz
A.spava i ja sam snjim jedan sat odspavala.Nego vidim meni niko neodgovori za jastukuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!
Ljubimo naneta sarmera malog user posted image user posted image user posted image
srculence bome se spavalao kod vas dobrouser posted image
bebana,sretan mali rodjendan,a za zubice ajd suti ba mene stid reci 12,nam jes.a desni ko skije glatke nijednog jos nemauser posted image al,utjesi me srculence da je ona kasno dobila zubice pa se nadam da ce i kod nas niknuti kad tad,samo da ga nemuce puno

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 24636
19.7.2010 15:04:42   
Anoniman
Drugu,Leonu sretan mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 24637
19.7.2010 15:07:53   
Sonja

IZVORNA PORUKA: škorpija

sonja adin svašta izgleda priča, mi ni a ni buser posted image

e draga moja on stvarno puno prica za svoju dob..sta god ja kazem on ponovi i kad ponovo vidi to on kaze sta je
izmedjuostalog zna sve clanove porodice hehe ,kuko, mauuu, jest ,vazi ,lizalo, hapa, papa ,hoce, nece ,adin ,papuce patike su mu papupe:) pupa ...a o pokazivanju sta je sta to sve zna i kad mu naredim da mi sta donese to obavezno zna.. i kad mu kazem da pokupi SVE izgacke u korpu bas ih sve pokupi, zna i koja je koja igracka
ma da ne nabrajam jer znam da cu svasta zaboravit
a i mene iznenadi kad sta kaze iznenada ja sve kontam ma ne zna on nista mali je a on ustvari sve razumije:)))
pusa nasem Ajdinu i jadna ti kad on stane pricat jer djeca koja rano ne progovore kazu da namire odjednomuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 24638
19.7.2010 15:34:37   
Anoniman
Skorpijaaaa, jesi li odradila i Dobrinju ili tamo imam sanse da naletim na 92 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 24639
19.7.2010 15:54:47   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Sonja

IZVORNA PORUKA: škorpija

sonja adin svašta izgleda priča, mi ni a ni buser posted image

e draga moja on stvarno puno prica za svoju dob..sta god ja kazem on ponovi i kad ponovo vidi to on kaze sta je
izmedjuostalog zna sve clanove porodice hehe ,kuko, mauuu, jest ,vazi ,lizalo, hapa, papa ,hoce, nece ,adin ,papuce patike su mu papupe:) pupa ...a o pokazivanju sta je sta to sve zna i kad mu naredim da mi sta donese to obavezno zna.. i kad mu kazem da pokupi SVE izgacke u korpu bas ih sve pokupi, zna i koja je koja igracka
ma da ne nabrajam jer znam da cu svasta zaboravit
a i mene iznenadi kad sta kaze iznenada ja sve kontam ma ne zna on nista mali je a on ustvari sve razumije:)))
pusa nasem Ajdinu i jadna ti kad on stane pricat jer djeca koja rano ne progovore kazu da namire odjednomuser posted image

i da dodam jos sto je poceo u zadnje vrijeme da sve imitira: hitnu , zvono, kako tata hrceuser posted image kako djed kasljeuser posted image kako se mama ljuti..to mi je najsmjesnije a kad mu kazem de zazmiri on bas jako otvori oci koliko god mozeuser posted image user posted image
kad vidi hljeb poludi uvijek ga moze jesti i samo govori heba i dajza(paradajiza:)
i abuba(jabuka)user posted image
sramota me bude kad mi pred nekim zavrati majicu i kaze sisa sisauser posted image

usput i da cestitam rodjendanke i pozelim sve najbolje

uh sto se ja napisa...sad me sramotauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 24640
19.7.2010 16:18:24   
Mya_81 RR
Leone, sretan maji roćkas ti želimo user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 24641
19.7.2010 19:18:32   
Meri29
Moja ljepotica upravo rekla ma-mauser posted image user posted image user posted image Mislim znam ja da to nista ne znaci, nema ona pojma sta je rekla, samo je pocela ponavljati za nama, ali kako je to bilo slatko cuti, jos ovaj njen glasic... ma rastopila sam se sva user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

Neposredna veza do poruke: 24642
19.7.2010 20:10:45   
*pcelica*
Pozdrav drage moje evo mene u mom slatkom domu. Mi bili tri dana kod moje mame ali smo morali ranije nazad jer je Arija sinoc dobila temperaturu,a ni danas nije je popustila pa mi nesto lakse da sam kuci.
Malom Leonu sretan rockas i da ih jos puno doceka user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 24643
20.7.2010 2:15:51   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Meri29

Moja ljepotica upravo rekla ma-mauser posted image user posted image user posted image Mislim znam ja da to nista ne znaci, nema ona pojma sta je rekla, samo je pocela ponavljati za nama, ali kako je to bilo slatko cuti, jos ovaj njen glasic... ma rastopila sam se sva user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za malu curicu

Sara&Mohammad

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24644
20.7.2010 8:22:37   
Meri29
Jutroooo spavalice, sta je ovouser posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 24645
20.7.2010 8:41:27   
Mya_81 RR
Bravo za Majdu user posted image

Ova moja je jedno vrijeme samo vikala ma ma, ali sad je jednostavno prestala user posted image Izgleda da će biti na mamu i progovoriti sa 2,5 godine, ali ako ništa drugo bar je od mene pokupila i ljepotu i šarm user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 24646
20.7.2010 8:58:44   
Srculence
IZVORNA PORUKA: felix

pozzz
A.spava i ja sam snjim jedan sat odspavala.Nego vidim meni niko neodgovori za jastukuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!
Ljubimo naneta sarmera malog user posted image user posted image user posted image
srculence bome se spavalao kod vas dobrouser posted image
bebana,sretan mali rodjendan,a za zubice ajd suti ba mene stid reci 12,nam jes.a desni ko skije glatke nijednog jos nemauser posted image al,utjesi me srculence da je ona kasno dobila zubice pa se nadam da ce i kod nas niknuti kad tad,samo da ga nemuce puno

niknut će felix nego štauser posted image ...e onda kad te krene ujedatiuser posted image user posted image
Majda bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24647
20.7.2010 9:09:16   
rose 87
evo da vas i mi malo pozdravimo,nesto nam se neda pisati u zadnje vrijeme,a ustajemo sve ranije i ranije,jutros u 4,nekad bi vristala u ta doba ali sta ces,zaspi on poslije kad se ja razbudim i to bude najduze sat tako da nemogu ni poslije odspavati,uhh
Majda user posted image user posted image user posted image
Dino nam je nadam se ozdravio
felix nemoj da te brinu zubici,cini mi se sto ih kasnije dobiju to ih lakse podnose pa se nadam iskreno da ce to i kod vas tako biti
ljubimo sve user posted image i veliki user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24648
20.7.2010 9:14:16   
Srculence
rose 87 user posted image user posted image hvala ti što misliš na nas.
Nije još ozdravio...i dalje pije antibiotik,plače,ne jede baš najbolje...valjda će biti boljeuser posted image

Ljubni nam Edaha drugarauser posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 24649
20.7.2010 10:16:25   
*pcelica*
Dobro jutro samo da se brzinski javim. Atija jos uvijek ima temperaturu. Cijelu noc sam joj stavljala obloge i jutros oko sest joj je temperatura spala i onda sam zaspala do osam sati pa sad hodam ko zhombi po kuci, uglavnom ja ne primjecujem da je bolesna osim sto joj treba da nikne zub pa kontam da joj je zbog toga sad je trenutno nema ali ako se vrati morat cu je odnijeti dr.Pozfrav za sve bebice a malom Ibrahimu sretan mali rockas user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad idem da pravim neki kolac Ajli mi rodjendan user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  984 985 [986] 987 988   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  984 985 [986] 987 988   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *