|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  983 984 [985] 986 987   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
17.7.2010 22:32:36   
Anoniman
vece
Mi bili u gostima kod mame tajo mi bolestanuser posted image .....A.je slusao hb.zaspo u auto dosla kuci samo skinula sorc i pempu promjenila nije se budio.Dala flasu popio 30ml jedva inace sad nece da jede kad zaspi vec kad gleda.Pa nisam ga htjela razbudjivati neka spava a jeo oko pola 7.cokolino
Srculenece drago mi je da je dino dobro.A za jelo i anel slabo jede kako su vrucine vise vode pije
Mya,mogu mislit kako si se prepala pa kako da padne dusa mila
Zato,ja strepim kad je A.u krevetcu jer se dize i hoda po njemu jos se naginje prema dole uh.....Drago mi je da je sve dobro.Ljubimo cvorugicu da brzo prodje

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 24601
18.7.2010 8:26:30   
mala86
jutro svima user posted image
mi smo aktivni od 7,evo ga sad puze od sobe do boravka(tamo tajo ovdje mama user posted image )!kazu danas pljuskovi,a mi ni juce ne odesmo u Fojnicu,uh bas nam se neda,kaze mm sutra cemo,a svaki dan nesto iskrsne

mi smo hodalicu sklopili i stoji na balkonu,ceka da krenemo do kante pa da je bubnemo "s apetitom"!prekuce mm u boravku ja nesto po sobi radila,o on trckaro tamo vamo-i odjednom cujem mm zove me,mali place,ja dosla mm ga dize,hodalica se izvrnula s njim,ma za centimetar je promasio sami rub ormara user posted image user posted image user posted image user posted image   !imo kraj oka cijelu stranu crvenu,namazala malo maslacem(kazu da pomaze)i nije nista ostalo!joj oduzelo mi je godina zivota!

joj mya bas mi je zao minjice,ljubi je

veliki user posted image  za mame i user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24602
18.7.2010 9:11:54   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

vece
Mi bili u gostima kod mame tajo mi bolestanuser posted image .....A.je slusao hb.zaspo u auto dosla kuci samo skinula sorc i pempu promjenila nije se budio.Dala flasu popio 30ml jedva inace sad nece da jede kad zaspi vec kad gleda.Pa nisam ga htjela razbudjivati neka spava a jeo oko pola 7.cokolino
Srculenece drago mi je da je dino dobro.A za jelo i anel slabo jede kako su vrucine vise vode pije
Mya,mogu mislit kako si se prepala pa kako da padne dusa mila
Zato,ja strepim kad je A.u krevetcu jer se dize i hoda po njemu jos se naginje prema dole uh.....Drago mi je da je sve dobro.Ljubimo cvorugicu da brzo prodje

Žao mi je tate...nadam se da nije ništa strašno...

A kako je pala - skužili smo da je ogradica (ona pamučna što se stavlja) bila opuštena jer se ona stalno igra s njom i ona joj je bila uporište da tu stavi nogu i poleti...

uglavnom, trenutno nam je madrac 22cm...sutra kupujem spužvu ne veću od 10cm i vadimo ladicu iz kreveta pa ćemo neku improvizaciju napraviti da spustimo spužvu još niže pa da tako dobijemo još bar 20cm što će biti super jer će joj onda ogradica doći do glave i tad mislim da nema šanse da pada user posted image

Joj, znači svima je jučer bio dan s lošim aktivnostima....ljubimo Naneta i Leona naše male drugare user posted image A znam mala da si se prepala...šok je to strašan user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24603
18.7.2010 9:20:26   
škorpija
uuu dobro nam je cura prošla, mogu mislita kakav je to let biouser posted image ,ma djeca stalno iznenade svojim načinima improvizacije kad je neki nestašluk u pitanju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24604
18.7.2010 10:52:01   
Meri29
Kako lijepo grmi i sijeva napoljuuu user posted image user posted image Majdu nista ne moze sprijeciti, dijete spava u 16. Taman da malo sredim kucu, napravim gospodici mjesta za hodu, sve mi se udara u terpezarijski stouser posted image Jos da mi je muziku odvrnuti... ali od te ljubavi nema nista user posted image user posted image

Mala, Bambi, Mya nadam se da su nam bebice danas dobro i da se ne sjecaju padova.
Ja bas mislim da se moja malo sjeca, od rodenja mi je upala tri puta i sada kada je neko podigne visoko i sl. bas vidim kako se zgrci, kao da ocekuje udarac, zao mi je, bas joj je mama smotana. Valjda mi dijete nece imati traumuuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 24605
18.7.2010 13:34:25   
dafri
pozz,
Mya vjerujem da ste se baš prepali,ma ko bi znao sve njihove trikove
mi smo kupili madrac od kokosove vune potvrd je taman kako treba a desetak centi je širina baš zbog njihovih vragolija, mada se Una ne zadržava u krevetiću ni sekundu dulje nego što treba
megi Uni je rođendan bio prošli mjesec ali si zapamtila danuser posted image user posted image u svakom slučaju hvala na lijepim željamauser posted image user posted image
Sonja i meni Una izgleda mršava ,isto joj se rebra vide a nonice bebeleuser posted image   a s godinom je imala 10.700 i 80 cm,nije utrostručila porođajnu težinu mada ni ne mora al eto ja bih voljela da jeste

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24606
18.7.2010 14:58:37   
Anoniman
pozz od nas.
Joj miline vani,nadam se da ce ovako dugo jos ostatiuser posted image A. zaspo al jedva usto oko 8.i zaspo oko pola 1.najprije se dobro isplakouser posted image
Inace neda se nikako ninat uzadnje vrijeme vec oce sam da zaspi,kad je njemu cef.
Bio je nervozan uzas jedan Tako da sam uspjela i ja snjim odspavati 2.sata.On jos spava
Rucak,mu je gotov ,jos samo kad ustane jede i idemo van kako je lijepouser posted image osvjezilo mada nema kise samo tmurno vrijeme

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 24607
18.7.2010 16:08:43   
Sonja
pozdrav veliki od nas

evo da se pohvalimo da sad imamo 10 bisernih zubicauser posted image user posted image user posted image user posted image

A je ovih dana bas nesto nervozan i navece se budi u pola noci i ne moze da spava ...sigurno od vrucine
tako da sam ovih dana isto zombiuser posted image

jos nema nikakvih reakcija na vakcinu hB

i naucila sam ga da kaze TATICEEE ..uh da ga samo cujete kako medeno kaze a tajo se topiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24608
18.7.2010 19:51:16   
MinaMM
Drage moje, evo i nas nakon duuuuzeg vremena. Malo nam se svasta zalomilo, al to je sad sve iza nas. Svi smo super. Arslan je mashallah dobro. Papa fino i jos uvijek dojiuser posted image . Puze i ustaje mi uz stolove pa imamo i felge po celu kao ukrasuser posted image . Dobili smo dva donja zubica a i gornji su nam krenuli. Ja sam bila nesto bolesna al sam sad dobro. Virkala sam pomalo al nisam nikad imala dovoljno vremena da napisem kojuuser posted image . Ljubim vas sve puno

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 24609
18.7.2010 21:25:10   
škorpija
minamm falili ste namuser posted image

sonja adin svašta izgleda priča, mi ni a ni buser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 24610
18.7.2010 21:52:51   
Anoniman
MinaMM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta nam radi dusica mala??? nedostajali ste nam plaho puno.... 

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 24611
18.7.2010 22:03:05   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

minamm falili ste namuser posted image

sonja adin svašta izgleda priča, mi ni a ni buser posted image

Neka te ne brine...i mi smo ti isti takvi...mama više nije na rapertoaru, sad je samo ba ba što nam znači bumba, a najčešće viče av av...i to je sve...a što mi dijete ima veliki vokabular user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 24612
18.7.2010 22:20:06   
Anoniman
Mina mm.user posted image user posted image
Mi smo dobro skoro se pupo i zaspo sam.Nego jestel vi poceli stavljati u krevetac jastuke bebarama.Nemislim na male vec bas na jastuk,jastukuser posted image A.obozava jastuke kad samnom spava odma jastuk grliuser posted image
Sad sam mu,stavila jedan u krevetac veceras ce u krevetac nema sparina ,a ima jastuk svojuser posted image pa malo se jedino bojim da mi u neka doba nestane na njega nonom kad se digne eh,onda bi spao ko s ljuske sa krevetca eh,to imam brigu veliku.I znam da ce se malo znojiti pod njim al hajd probat cemo jednu noc.
Sonja bravo za brbljavca maloguser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi znamo,svasta pricati,dede,mama tata,kad vidi cuku naseg zove ga dedeuser posted image user posted image a bobi ili vau vau
Zna puno nas oponasat i sve sto kazem zna pokazat
Kad kazem gdje je cuna,hvata se doleuser posted image
Gdje je,mamina siska maicu mi skidauser posted image
Kad kazem prstom ne ne anele dirat on meni samo mahne i ode nezna jos prsticem rec ne neuser posted image
Daj mami pusu da fino ko velikiuser posted image
Daj mami 5.nabaci nabaci rukicom
Kako mame kaslje kise,sve zna al oponasat al smjesno al zna

Neposredna veza do poruke: 24613
18.7.2010 22:43:13   
Srculence
felix bravo za Anelkauser posted image user posted image user posted image On svašta zna user posted image Dinozi je nedavni nučio da tašuna pa mu je to sad glavno i zove stalno ta ta ta ...a kad se nešto uspati...nešto radi pa mu ne ide zna mu izletiti i mamammaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image a meni srce ko kućauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kad vidi cuku ili macu skiči od dragosti...isto kao da lajeuser posted image user posted image user posted image to trebate vidjeti i čuti da bi znali o čemu pričamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najsmješnije je što je u zadnje vrijeme oduševljen mojim bosim stopalima....ne znam ni ja iz kojeg razlogauser posted image

< Poruku je uredio Srculence -- 18.7.2010 22:46:13 >

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24614
18.7.2010 22:47:35   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image ee anel kad vidi bose none ide za mnom sve da me dira nesto mu zanimljive mozda lakuser posted image tko ce znat
Danas bila rodica od mm mali mladji od A.samo jedno 16 dana haman a nezna nista nista ,pa se cude kako anel zna a doduse i zvrk je velikiii ovaj samo sjedi uziva samo mu daj jelo nece mrdnuti.Ja za A. trcim da mu ubacim sta u usta koji je zvrk boze
Pa gdje nece sipat reci iz usta kad sam snjim non stop ,ucim ga pomalo svemu user posted image a brzo kontaju ova djeca
user posted image
Imam problem sa hranjenjem.Vjeruj da mi je doslo da mu samo flasu dajem iz razloga sto nece da miruje u hranilici ni 5min.
Igracke no no nece
Nego hoce opet ja kriva naucila ga,naspem vode u onu posudu u hranilici da on prsce se brcka lupa,ruke i tako sjedi i pojede drugacije nece da miruje
Al obavezno ga posle presvucem sav se uprska s vodom
Eto,to mu cef uzadnje vrijeme
Nema sanse sjediti ni za stolom,odee vec ga stojeci hranim a on dira mapu ili sta vec samo da miruje dok pojede

< Poruku je uredio felix -- 18.7.2010 22:52:11 >

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 24615
18.7.2010 22:52:50   
Srculence
Ja ne stavljam lak...pa opet ludi kad vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24616
18.7.2010 22:54:10   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
nego stavljasli jastuk u krevetac ti ???Nerece mi a ja cekam da odguser posted image

Neposredna veza do poruke: 24617
18.7.2010 22:58:03   
Srculence
Stavljam onaj mali tanki ali on ne spava na njemu već ga samo zgrliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24618
18.7.2010 23:00:42   
Anoniman
ja sam stavila veliki mekani jastukuser posted image jer voli jastuke stvarno pa vidjet cemo kako ce noc proci mada se bojim nesto nisam nikad dosad na jastuk ga stavljala
Ljubim vas posebno dineka idem,ja laganini opruzi se
Cujemo se
Pusa velikauser posted image

Neposredna veza do poruke: 24619
19.7.2010 8:22:56   
Anoniman
jutrooo
Sta je ovo svi spavajuuser posted image user posted image ajte bujrum
Ja poranila oko pola 7.stomo me boli treba dociuser posted image pa sam fujj,a brinem za taju ima i dalje bolove jutros isao na previjanje rane ima cir ima nesnosljive bolove na zivo mu cistili kaze mama kakav porod kako se derouser posted image sinoc nije oka sklopio od bolova.Boze mili olaksaj mu da covjek dahne joj oce otpatiti stim i to dobro.
A.spava ko namjerno da sam ja ostala snjim ,spavati on bi usto u pola 8.a sad drinjauser posted image
Pusa svima
Nadam se da ste imale mirnu noc

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24620
19.7.2010 8:33:30   
Mya_81 RR
Budni smo budni Felix i pijemo kaficu...Minja gleda bumbu pa ćemo doručkovati...

Ovakvo vrijeme vani, a meni opet bilo vruće spavati i ustala sam na wc jedno 8 puta...ako me ne diže cura onda dižem samu sebe user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24621
19.7.2010 8:34:27   
Mya_81 RR
I baš mi je žao što ti se tata toliko pati user posted image ali nadam se da će uskoro biti bolje...

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 24622
19.7.2010 8:40:49   
Anoniman
Pa jeste mya,ostala je sparina u kuci nerazladi ovo lakouser posted image dok dobro kisa nepadne
Al,vani je milinauser posted image
Nisam ni,ja spavala nesto treba dociuser posted image pa sam se stalno vrtila po krevetu ....
Hvala dragauser posted image user posted image i ja se nadam naboljem taji,jer je bas otpatio ovih 10.dana .
Boze dragi.....

Neposredna veza do poruke: 24623
19.7.2010 9:21:08   
Meri29
Jutrouser posted image
Ja ne mogu da ustanem, najradije bi jos spavala, nemam pojma sta mi je od jutros. Mala se probudila u pola 7 i ja nju opet uspavam. Ona jadnica gleda sta je mami, a ja je uspavljem i spavamuser posted image Oko 9 me opet probudila i gleda kao da pita je li sad ustajemouser posted image user posted image Krivo je vrijeme user posted image

Felix nadam se da ce tati biti bolje, mogu misliti kako mu je tesko i kako boliii user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24624
19.7.2010 9:26:43   
nasa princezica
user posted image Mi malo upali da pozz nasu meri29.Krivo vrijeme bas bi se samo spavalo,ali ti nemoj vec se druzi sa svojim zlatom.Ljubimo vas a posebno pametnicu tvoju malu.user posted image

LANA DUSA MAMINA 29.08.2008 :-)

SRCE MAMINO CEKANO SEDAM DUUUUUGGGGIIIIIIIHHHH GODINA

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 24625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  983 984 [985] 986 987   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  983 984 [985] 986 987   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *