|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  965 966 [967] 968 969   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
1.7.2010 23:22:58   
iv@ncica
hahah...vidi   zlocestih  mama...ja  volimm sto idem  na  odmor  jer  su  mi  i  na  poslu  djecauser posted image ...da  se  ujutro  milkim  i  spavam  duze  sa  svojim  macicem..jer  ce  mi  nakon  odmora  u  vrtici, ja  na posao..pa  sve  nanovo...user posted image
imam  jos  raskricti  jednu  sobu od  zimskih  stvari  i  preraslih  igracaka i  pomagala  od  andreja..hodaca..vrtic...lezaljka..sjedalica.....uh  nemam pojma  gdje  cu  staviti sve...trebam  ne  ormr  vec  sobu  samo  za  te  stvari...u  stanu  vise  nema  gdje  gurati....tepihe  oprala..sve  ostalo  sredila...jod  jastuge  i  deke  i  ici  na  more  malo  treba ;)

< Poruku je uredio iv@ncica -- 1.7.2010 23:23:24 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 24151
2.7.2010 0:08:16   
Apotekarka
Vecer...
Najprije da se svima zahvalim na čestitkama za rođendan Antoniu...Ja sam jako umorna i danas iu jucer i prekucer...Rođendan je dobro prosao samo nisam cestito sjela ni ja ni mm te posluzi sviju te jedni se smjenili drugi dosli,ja iz prve smjene i tako...
Antonio je bio zbunjen,prepao sew prskalice za tortu sto mu je baka kupila plakao je njee ni puhao savjecicu jednostavno prepao se torte a ja se ponadala da ce prstima se izmeljati,no dobro sta je tu je bit ce rođendana,dobio je poklona i kaze ukusnije je bilo rucati kinder tortu nego puhati...
Mislim da nam je izvirila gornja dvojka malkice...Urin smo nosili u redu je 1-2 leukocita koliko se razumijem to nije za antibiotika,ture nema samo onu noc jednu sto prepisujem zubima nema sta i noski je bolje jos maloi zacepljen...
mm danas prvi dan na poslu,joj ljudi nesto me gusi u grlu kao knegla mi tu strah me da se zlijezde nisu pozvjerile opet...
Slike ce biti uskoro od rođendana dok uhvatim vremena evo sad sam rucak i nama i Antoniu za sutra napravila jer ujutro samo plazi po meni sekunde nece sam a ja u 11 i 30 startam na posao...
Felix drzimo fige da drug Anelko budedobro,joj necu vise govoriti da je od zuba ubit ces me ali opet mi lici na to,de ti zeno poviri u ta usta da nije kutnjak niknuouser posted image
Ivancice otkud me znasuser posted image user posted image user posted image
Bambi bravo za naneta i kilice,vidi se na slikama da je napredan..
Laku noc i poljubac...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 24152
2.7.2010 8:21:15   
mala86
jutro uspavane mame
noc nam prosla dobro,budjenje standardno svaka 3 sata,nosic se smirio,jos malo ima,ali sad mene uhvatilo!imam osjecaj da mi je grlo upaljeno,em sam dobila juce,uh sva sam nikakva,teskauser posted image ,a dug je dan...

vidim nema nikoga sve spavate sa bebicama a ja sva sretna kad se Leon ne probudi u 6 i ne pocne skakat u kreveticu user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 24153
2.7.2010 9:09:58   
Mya_81 RR
Mi smo imali dernek noćas...joj, ovo nespavanje fakat više izlzdjuje user posted image

Felix, javi nam se odmah nakon doktora....nadam se da je sve OK user posted image

Apotekarka, drago mi je da prodje sve OK...a ni M nije bila svjesna one svjećice, ali uskoro će doći period kad ćemo im po 10 puta morati upaliti da pušu user posted image Jooooj, kad se ja sebe sjetim, meni je to baš bilo zanimljivo ... a i nama je proletio roćkas brzinski baš zato jer nisam imala vremena ni sjesti fino....dok vamo dok tamo već bilo 11, i taman kad smo mm i ja sjeli da malo pojedemo i popijemo 'u miru' cura se probudila i naše slavlje je tu završilo user posted image Eh, doće vrijeme da i ona izlazi pa ću joj pokvariti gušt kad je najsladje user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24154
2.7.2010 9:43:13   
Anoniman
Dobro jutro svima...
Apotekarko, super sto je sve proslo kako treba i cestitamo taj zubic... drago mi je da je tura zbog njega a ne zbog neceg drugog... user posted image user posted image user posted image user posted image  a to za svijecu, eh moja Sabina i dan danas ako napravim bilo kakav kolac moli da joj stavim svijecu da puhne.... saaamooo maloooo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mya pa sta je s drugaricom pa se tako budi... user posted image user posted image user posted image user posted image  da nisu i njoj zubi...

felix obavezno javi sta je s drugom Anelkom... user posted image  sutra vam je divan dan... mora drug biti veselica, u sto ne sumnjam da ce biti...

gdje mi je Meri jutros, nije valjda da spava user posted image user posted image user posted image user posted image  ma prije ce biti da su vec mahnule vanka... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 24155
2.7.2010 9:50:35   
megi
pozz svima

felix a misa mu i nalazi i upale, nadam se da je sve ok, da nam anelka nisu puno bockali

mi smo imali veselu noc, adna ima nekoliko kasljuca ali nista ne cujem ni da hropti u plucima ni grlo da je boli, nema temp, od juce pocela i kihati al hajd reko nahladila se
i juce pomalo kasljala ono ko da bi iskalsjala a en zna i sinoc pred spavanje vidim ja napinje se kad je krenula povracati uh od sobe preko hodnika dnevne sve po malo
bilo mi je zao al mi bilo drago jer vidinm izbacila je sav slajm
a ona maca mala se prepala pa plakala jedva sam je u neka doba smirila ne znam ni kad smo zaspali

ja ev na poslu kaze mama dobra je ne kaslje

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24156
2.7.2010 10:43:56   
Anoniman
evo nasuser posted image
Prvo VELIKO HVALA svima sto,mislite na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zlatne ste sve redom....
Mi jutros najprije nalaz vadili iz prsta plakao je naravno,ne tako strasno kao juče.
Posle odemo slikat pluca,uslikali ali nema dokt.da ocita nalaz mene panika ulovi sta cu sad ....Kaze otidji svom dokt.pa ce ti ocitati
Ja sva strepim gledam u onu sliku i nemam pojma,pokusavam sta vidjet al neznamuser posted image
Odem,po nalaz gotov sestra izlazi nasmijanauser posted image kaze mustuluk spali leuk.na 12.user posted image user posted image
Ja presretna ma zagrlila bi,ju i poljubila od srceuser posted image ali,postoji ali sta pise na sliki i to probl.
Odem ponovo kod ped.u dr.bolnicu tamo u DZ .odnijela nalaz kaze:
"Nema,upalu pluca,leuk.spali hb. a vidim ovdje na plucima male 3.tackice neke sigurno pocetak malo bronhitisa,ali nista strasno"
Dala,nam SUMAMED sirup 3.dana se pije (znam sta je to,ja sam pila u tab.taj lek jakoo dobr)
I za zeljezo ,FERAGLOBIN 2.puta na dan sve ispiti citavu bocicu ima 200ml.
Eto,drage moje niko nije sretniji od mene danasuser posted image .Jest da nisam,sinoč spavala zeludac me boli nisam jela bog zna spala na kg.imam 54.kao kad sam se udala a imala 58 kg.
Dok anelu zubi niknu imat cu 40kguser posted image user posted image kakav sam ja......
Bitno,da je zdrav
Zene moje "nemojte vise kukati,nikad vise nizasta joj malo jede ,ili mrsav recite samo neka je  zdrav"
Stvarno sam dobru pouku izvukla iz svega ovogla
Boze samo neka je zdrav pa da mi,na glavi sjedi proce sveuser posted image
Ljubim vas pnoo
I stvarno,ste divne sve redom nisam nikad dosad upoznala tako fine zene iako vas nepoznajem sve vas volim drage ste mi od srca vam kazemuser posted image
Pussa svima.......

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 24157
2.7.2010 10:47:34   
Hanady RR
felix draga...mnogo mi je lakše...teško je i tješit sa visokim leukocitimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e sad tamo na temi bronhitis obavezno čaj od luka i jabuke da mu napraviš neka pije...te tri tačke neka izbaci inače svaka mala prehlada dovest će do toga da ti bude slab i dobije bronhtis.

Uh draga...tako mi je milouser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24158
2.7.2010 10:52:08   
Anoniman
hvala Bogu pa nam drug nema upalu pluca... i hvala Bogu pa su leukociti spali... cuvajte se i budite nam dobri i zdravi... ljubimo vas puno

Neposredna veza do poruke: 24159
2.7.2010 10:53:33   
Anoniman
hvala hanady,zaista imas veliko srce i jakoo si mi draga zena uvjek si tu za pomoc hvala je malo reci tiuser posted image
Citat cu kad budem imala vremena ,kad anel ospava dr.turu user posted image sad sam u obavezama po kuci a svakako da cu traziti savjete i iscitavati za bronhitis sta je dobrouser posted image trositi.
Ljubim te ....

Neposredna veza do poruke: 24160
2.7.2010 11:03:23   
Mya_81 RR
Felixuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako mi je dragoooooooo user posted image user posted image user posted image Mogu misliti koje olakšanje user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24161
2.7.2010 11:05:11   
Lady26
Felix bas mi je drago, bravo za Anelka user posted image .

Mi smo dobili i prvi zubic, ljubi mama svoju kjezu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24162
2.7.2010 11:13:10   
mala86
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za anelka!ma znali smo da ce bit nalaz dobar

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24163
2.7.2010 11:18:39   
Srculence
Felix baš mi je drago za Anelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Hvala Bogu da je sve tako dobro prošlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 24164
2.7.2010 11:30:26   
megi
felix vidis da se nije trebalo toliko brinutiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24165
2.7.2010 11:38:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi

felix vidis da se nije trebalo toliko brinutiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma znam al,znas da je to kod nas majki jace od nas samiuser posted image .....
Hb.da je dobro al sad mene zeludac boli ko ja imam gastritis nesmijem se malo sekirat odma me zeludac zaboli i smanji mi se apetit al proce anel mi je najbitnijiuser posted image
Bit cu dobro vec.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 24166
2.7.2010 11:47:05   
koka i po
IZVORNA PORUKA: felix

evo nasuser posted image
Prvo VELIKO HVALA svima sto,mislite na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zlatne ste sve redom....
Mi jutros najprije nalaz vadili iz prsta plakao je naravno,ne tako strasno kao juče.
Posle odemo slikat pluca,uslikali ali nema dokt.da ocita nalaz mene panika ulovi sta cu sad ....Kaze otidji svom dokt.pa ce ti ocitati
Ja sva strepim gledam u onu sliku i nemam pojma,pokusavam sta vidjet al neznamuser posted image
Odem,po nalaz gotov sestra izlazi nasmijanauser posted image kaze mustuluk spali leuk.na 12.user posted image user posted image
Ja presretna ma zagrlila bi,ju i poljubila od srceuser posted image ali,postoji ali sta pise na sliki i to probl.
Odem ponovo kod ped.u dr.bolnicu tamo u DZ .odnijela nalaz kaze:
"Nema,upalu pluca,leuk.spali hb. a vidim ovdje na plucima male 3.tackice neke sigurno pocetak malo bronhitisa,ali nista strasno"
Dala,nam SUMAMED sirup 3.dana se pije (znam sta je to,ja sam pila u tab.taj lek jakoo dobr)
I za zeljezo ,FERAGLOBIN 2.puta na dan sve ispiti citavu bocicu ima 200ml.
Eto,drage moje niko nije sretniji od mene danasuser posted image .Jest da nisam,sinoč spavala zeludac me boli nisam jela bog zna spala na kg.imam 54.kao kad sam se udala a imala 58 kg.
Dok anelu zubi niknu imat cu 40kguser posted image user posted image kakav sam ja......
Bitno,da je zdrav
Zene moje "nemojte vise kukati,nikad vise nizasta joj malo jede ,ili mrsav recite samo neka je  zdrav"
Stvarno sam dobru pouku izvukla iz svega ovogla
Boze samo neka je zdrav pa da mi,na glavi sjedi proce sveuser posted image
Ljubim vas pnoo
I stvarno,ste divne sve redom nisam nikad dosad upoznala tako fine zene iako vas nepoznajem sve vas volim drage ste mi od srca vam kazemuser posted image
Pussa svima.......

Hvala dragom Bogu da je sve u reduuser posted image

Ja sikiracije sa našom djecomuser posted image .

nema ništa ljepše ni teže nego biti majka.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24167
2.7.2010 11:54:24   
Leena
Dobro jutro, drage moje:)
Ja ne stignem pisati, frka na poslu, frka kuci, selidba(to mi najteze pada, ali jos dan-dva i gotovo aBd)... Ma da ne nabrajam. Danas mi je, napokon, bar na poslu laksi dan, pa da se javim:)
Felix, bas mi je drago sto je sve ok ispalo na kraju, ljubi Anelka i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image
Vas nekoliko kojima fali posao, bas bih se mijenjala sa vama:). Ali tako to ide, covjek uvijek nezadovoljan, ja bih najvise voljela da ne moram raditi i da mogu citav dan biti kuci sa Esmom... Ali, opet, Esmi je tek dva mjeseca, vjerovatno kada malo poraste bit ce i kod mene isto:)
Skorpija, sjetih te se jutros:))))- budim se ja, a mm tepa Esmi: Tajin mali ČOJKIĆ!-hehehe, jesam se ismijala:)

< Poruku je uredio Leena -- 2.7.2010 11:55:04 >

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24168
2.7.2010 12:13:29   
Anoniman
Lady cestitamo i ovdje zubic... user posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 24169
2.7.2010 12:19:58   
marinčii
felix baš mi je drago da je sve dobro ,ljubi nam Anelka user posted image user posted image user posted image sad možete sutra feštati i proslaviti prvi rođendan kako i treba u veselju i zdravlju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24170
2.7.2010 12:44:54   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Lady cestitamo i ovdje zubic... user posted image
i miiiiuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24171
2.7.2010 13:51:06   
zvecka
user posted image Sreca draga nek su Anelovi nalazi ok!Cmok mu od mi tri curiceuser posted image

a Lani zelimo da dobije jos puno zubica i naravno mama mora da ih pere!user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24172
2.7.2010 16:26:44   
Anoniman
evo nas zene moje lijepe joj hvala jos jednom na podrsci user posted image svima....
Mi smo danas bili u šetnji,iskoristili dan da dovrsimo jos par sitnica za sutra.
A.sam pupila jos par stvarcica :)
Popili kafu,posle pa jeli i A. je snama sta cu nemozes od njega jest a da se njemu sta u usta neubaci user posted image nema sanse danas je prvi put probao malo pice malkice samouser posted image
nadam se da me necete ruzitiuser posted image user posted image user posted image .....
Zaspo je skoro popio flasu .Mogu vam reci kako sam presla na mlijeko i keks
da punooooooo,bolje pije i da je punoooooooo bolja
kaka,iskaki se ma ubio se za tuteuser posted image prelije pempu
Bas fina zuta kaka,nije ovakva bila ni na AD.bogami
Jede i slanu hranu masallah
Ljubimo vas puno.

< Poruku je uredio felix -- 2.7.2010 16:28:21 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24173
2.7.2010 17:02:03   
Anoniman
Felix drzimo fige da drug Anelko budedobro,joj necu vise govoriti da je od zuba ubit ces me ali opet mi lici na to,de ti zeno poviri u ta usta da nije kutnjak niknuouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image samo,ti nas zezaj samouser posted image user posted image user posted image
Nebi me cudilo nista od anela da znasuser posted image
Ajd,drago mi je da vam je bilo superiska juce .
Jedva cekam slikiceuser posted image ......

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24174
2.7.2010 17:48:56   
Apotekarka
Dan...Evo cekam 18 h da dem kuci s posla,reko da virnem kako je Anelko,kad vidim sve superuser posted image user posted image user posted image
Kako pripreme teku za rođendancic,ja cu veceras nadam se sliku koju na fb postaviti...
Ja sam vam u pms sva sam nerovozna,ovo nesto me gusi,kod kuce posla ko u prici...jos cu izgleda iza nedjelje raditi u 2 smjene magistra mi ode na godisnji ova druga na trudnicko a u nedjelju iventurauser posted image user posted image user posted image
Antonio ujutro samo plazi po meni nigdje mi ne da,stisne me tak da i u wc skupa idemouser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  965 966 [967] 968 969   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  965 966 [967] 968 969   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dali ste u djetinjstvu

bile

"princeze" (59%)

muskobanjaste (41%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *