|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  966 967 [968] 969 970   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
2.7.2010 20:24:36   
Anoniman
user posted image user posted image i ja i anel vec odavno idemo zajedno na wc.
Apotekarko mila hvala sto mislis na nas :)
Ma nedaj se zeno uh,jest te svasta nesto snalo al bitno da je drug dobro ti si velika prezivjet cesuser posted image
ljubimo vas

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 24176
2.7.2010 20:32:28   
marinčii
Ena jeli spremno sve za roćkas?očekujemo puno slikica da znaš odma

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24177
2.7.2010 20:48:24   
Mya_81 RR
Ma, kome je sutra roćkas user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24178
2.7.2010 20:54:59   
Meri29
Ja dosla maksuz da vidim kako nam je nas Anelko, super, dobre vijesti, bas sam se obradovala. Ovaj nam je vikend trka frka, mama ima puno obaveza, ali Majda dobrica sve razumije i sutiuser posted image Danas smo primili dvije boce u rukice obje, malo je plakala i nista vise, super mi je podnijela. Sad smo se rijesili vakcina do 13-tog mjesecauser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24179
2.7.2010 20:57:54   
R&T@
Sutra nam je divan dan, nasem Anelu rođendan...
Sta si planirala, zeno?
Je li opsti dernek ili privatna zabava?
Kakva je tortica u planu?
Joj sve me interesuje, bas sam mahalusa....
Ne mogu da vjerujem da je prosla godina...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 24180
2.7.2010 20:59:49   
bubuli
znam da je rano al eto ja bih da Anelu cestitam rodjendan i zazelim od srca sve naj naj da nenabrajam ... :)
da je ziv i zdrav svojim roditeljima...

sutra je i meni rodjendan pa neznam hocu li biti na RR
ljubim vas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24181
2.7.2010 21:05:11   
Mya_81 RR
Bubuli, sretan rođendan ti želimo Minja i ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 24182
2.7.2010 21:10:08   
bubuli
hvala Minji i mami user posted image user posted image user posted image
nadam se da se mama i Anel nece ljutiti sto im nisam ukrasila pa evo saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24183
2.7.2010 21:19:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Sutra nam je divan dan, nasem Anelu rođendan...
Sta si planirala, zeno?
Je li opsti dernek ili privatna zabava?
Kakva je tortica u planu?
Joj sve me interesuje, bas sam mahalusa....
Ne mogu da vjerujem da je prosla godina...
mahaluso jednauser posted image user posted image sve moras znat nista ti promac nemoze
Bit ce najprije familija i rodbina posle ce doci nasi prijatelji
Torta je biti slicna myinoj ako ste gledala slikice haman joj je baka tu pravila lijepa torta 1. torta i ispisano anelovo imeuser posted image
Ja sam sva ko bez glave user posted image uzbudjena docemi seka rano ujutro da mi pricuva anela dok ja pripremim sve user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 24184
2.7.2010 21:21:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bubuli

znam da je rano al eto ja bih da Anelu cestitam rodjendan i zazelim od srca sve naj naj da nenabrajam ... :)
da je ziv i zdrav svojim roditeljima...

sutra je i meni rodjendan pa neznam hocu li biti na RR
ljubim vas

ti i anel slavite za isti dan vidimuser posted image
Pa cestitam sve najbolje ti  zelim dragauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubuli)
  Neposredna veza do poruke: 24185
2.7.2010 21:22:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

Ena jeli spremno sve za roćkas?očekujemo puno slikica da znaš odma
pa jel,mm fotograf ili nijeuser posted image user posted image user posted image ( naravno,da ce biti dosta slikicaaaa)
Ljubi druga
idem ja na pus pauzu dok su moji doleuser posted image idem na terasu nedaju mi u kuci oni dvojica moji hairlija

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 24186
2.7.2010 21:32:38   
Anoniman
eh,da zaboravili smo reci da smo danas se isli naruciti kod frizerauser posted image user posted image sisam ga abd.u poned.
Zacupavio je pravo.Mada seka kaze nemoj bona zao mi njegovi kovrdzica al znoji se puno pa najvise zato ga sisam....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24187
2.7.2010 21:44:09   
dafri
felix super za nalazeuser posted image najbolji poklon za  rođendan
Lady čestitamo zubićuser posted image user posted image

joj tajra ne znam šta bih rekla,ja jedva čekam godišnji a voljela bih da je kao vaš,mm radi u prosvjeti i baš mu zavidim,počesto završi  i prije nego ja odem na pauzu ali treba i sa djecom deverati
ova moja još ne uvlači stomak ali hoda unazad user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24188
3.7.2010 7:49:31   
marinčii
jutro od nas,M atej uranio al prespavo je cilu noć nije se budio tako da je super,
Anelu čestitamo prvi rođendan da nam bude zdrav i veseo danas i uvik,ljubimo ga ja i Matej punoooooo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 24189
3.7.2010 7:53:15   
Nejrica
Evo mi prvi i bas smo uranili...ne sjecam se kad se moj momak ovako rano probudio,pa je mamauser posted image
Mi se spremamo za baby bazar,pa cemo se nekako prebaciti do Grbavice,mada nam i nije blizu,tako da cemo i trolom imati voznju.
Samo da vas puno pozdravimo i pozelimo dobro jutro i jos bolji i ljepsi dan!
Nadam se da su sve bebice i veeeeliki momci ozdravili!

ANELEEEE,SRETAN TI 1.ROĐENDAN!!!
user posted image
user posted image user posted image
SVU SRECU,ZDRAVLJE  I LJUBAV OVOG SVIJETA TI ZELIMO I DA JOS DUUUGO SLAVIS ROĐENDANE SA SVOJOM MAMOM I NAJMILIJIMA!
NADAMO SE DA CE BITI SUPER DERNEK!user posted image
KERIM I MAMA

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 24190
3.7.2010 7:55:16   
Nejrica
e ipak nas je teta marinčii pretekla...jutro i vamaaaaa!Vi se naspavali kao i mi?user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 24191
3.7.2010 7:56:18   
Mya_81 RR
          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anelko naš mili, želimo ti sretan 1.rođendan!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 24192
3.7.2010 7:58:07   
koka i po
Sve najbolje našem dječaku Anelu želi teta kokauser posted image

Da bude zdravi živ svojoj mamici i tatici,brz nizbrdo a još brži uzbrdo.user posted image

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 24193
3.7.2010 8:19:20   
mala86
jutro svima user posted image
evo ja ocajavam,bolesna katastrofa,grlo,sinusi,joj user posted image !i Leon nesto nervozan,kmezav,a naspavo se,jutros dok mm nije otiso na poso bas
bio veseo,kad sad odjednom user posted image

anelku od srca cestitamo 1.rodjendan,da nam bude zdrav i veseo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i saljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nadamo se da ce mu se svidit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 24194
3.7.2010 9:39:05   
Anoniman
jutrooo
Hvala svima na cestitkama.
Danas mom piletu prvi,rodjendan na danasnji dan mama ga sebi rodila.Malu mrvicu,koja je pozurila mami vanuser posted image ,tko bi rekao da ce od majusne mrvice od 2kg.porasti pravi mamin momcina i lopovuser posted image .....
Samo neka mi je zdrav
I boze hvala ti bezbroj puta na ovom najljepsem blagoslovu sto covjek moze pozeljeti i imati......

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 24195
3.7.2010 10:07:40   
tajcika
Anelu sretan rodjendan i da ih ako Bog da jos puno puuuuuuuuuno doceka u zdravlju i sreci sa svojom briznom mamom i naravno tatom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
a draga moja felix te male mrvice bas porastu u veliku djecu i sto kazes hvala dragom Bogu na ovoj nasoj djeci a da i svaku mamu koja ih mnogo zeli obraduje sa ovim najljepsim poklonom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24196
3.7.2010 10:12:44   
Srculence
Anele sretan ti rođendan pile malo i da te u životu svaka sreća prati, od srca ti žele dino i njegovama mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 24197
3.7.2010 10:25:51   
dafri
Drugu Anelu sretan prvi rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 24198
3.7.2010 10:29:32   
Hannica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 24199
3.7.2010 10:43:03   
Hannica
I mojoj Hani je danas mali rodjkas.Ljubi mama pile svoje malo.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 24200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  966 967 [968] 969 970   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  966 967 [968] 969 970   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

vrijeme
krofnica 2

Hoce li biti ljeta ove godine

da (80%)

ne (20%)

Broj svih glasova: 41

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *