|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  964 965 [966] 967 968   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
1.7.2010 16:43:18   
mala86
mi smo bili u malo duzoj setnji,cak je i zaspo u kolicima!vratili se kuci,jeo,malo se igro i eno ga opet spava!cini mi se da je nosic malo bolje,valjda se nece pogorsat u toku noci...

felix nadam se da ce Anelko biti dobrouser posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 24126
1.7.2010 16:44:20   
Anoniman
user posted image

felix mila, nadam se da ce nam drug biti dobro i da ce brzo ozdraviti... nastoj da se ne sikiras puno bice on dobro... samo polahko... ljubi nam puno druga...

mi smo jucer bili na kontroli, imamo 8.400 grama, dugacki smo 66 cm, primili smo dvije boce i imamo jos jedan zubic... user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24127
1.7.2010 16:45:16   
Anoniman
hvala mya na svom vremenu i objasnjenjuuser posted image
necu te gnjaviti vise.Vidjet cemo sutra abd.sta ce biti i sta ce nam reci ....
Mada pojest cu se do sutra sa razmisljanjem sta je do cega je????
Inace anel je veso,razigran djecak nista se na njemu neprimjeti cudno nista sasvim o.k.
ocito je nesto unutarnje upitanju ......
Ljubim vas svihu
i hvala veliko.

Neposredna veza do poruke: 24128
1.7.2010 16:47:49   
Anoniman
bambina milauser posted image user posted image user posted image hvala.Masallah za druga :))))))))
Mi smo jos krezubi iskreno brinem malo eh kad ja nebrinemuser posted image user posted image user posted image kaze mm sta fali ako je krezubica ajd reko bjezi tamo a i tebe......
Al,eto rece nam danas ped.da dajemo d3.kapi jos ovaj mjesec hmm.kakve to veze ima sa zubimauser posted image valjda ima sta ja znam tko,ce ih stici vise......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24129
1.7.2010 16:48:35   
Nejrica
Felix draga,mislicemo na vas i drzimo fige da sve bude uredu,aBd!Naravno da je nemoguce da se ne sekiras,al moras biti pribrana,pa sta god da bude...al on je veeeeliki i snazni djecak...sve ce to proci insallah!!!
user posted image
Bambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24130
1.7.2010 16:49:56   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

hvala mya na svom vremenu i objasnjenjuuser posted image
necu te gnjaviti vise.Vidjet cemo sutra abd.sta ce biti i sta ce nam reci ....
Mada pojest cu se do sutra sa razmisljanjem sta je do cega je????
Inace anel je veso,razigran djecak nista se na njemu neprimjeti cudno nista sasvim o.k.
ocito je nesto unutarnje upitanju ......
Ljubim vas svihu
i hvala veliko.

Uh, znam da ćeš izluditi...svaka od nas bi bila takva...najgore je čekanje...

A njegovo opće stanje je jako bitno tako da mi je drago da izgleda i ručki dobro user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24131
1.7.2010 16:50:37   
Lady26
Drzimo palceve da nije nista strasno user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 1.7.2010 16:53:55 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24132
1.7.2010 16:57:59   
INNIC
Pozdrav drage moje!Zanima me da li se neka od vas susrela sa znakovnim jezikom za bebe? Da li neka praktikuje taj nacin komunikacije i sta sve mislite o tome?user posted image

Mamino sunce je stiglo 10.12.''09.

Neposredna veza do poruke: 24133
1.7.2010 17:04:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: INNIC

Pozdrav drage moje!Zanima me da li se neka od vas susrela sa znakovnim jezikom za bebe? Da li neka praktikuje taj nacin komunikacije i sta sve mislite o tome?user posted image

Gledala sam neki dan reportažu na TV-u...ne znam, meni to zvuči kao neka krajnost i pretjerivanje jer ja ionako komuniciram sa svojom bebom onako kako smatram da treba, svaki dan pričamo i pjevamo (nekad imam osjećaj kao da pričam sama sa sobom user posted image ) i tako valjda uči...a sad to neko 'izmišljanje' znakova za bebe mi baš djeluje kao ono 'nekom dosadno u životu' pa šta ćemo sad novo izmisliti.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu INNIC)
Neposredna veza do poruke: 24134
1.7.2010 17:38:54   
nerkica
user posted image user posted image user posted image bambi...bravo za nanena
masala velika momcinauser posted image user posted image user posted image

rodila se mala Nedzolina 19.12.2009
prvi zubic dobili 5.6.2010 sa 5 mjeseci i 17 dana

Neposredna veza do poruke: 24135
1.7.2010 17:51:35   
Honey3
danuser posted image evo nas malo do vasuser posted image sta nam je to drug Anel opet bolestan,misa mu vise i ove prehlade i baje razneuser posted image saljemo mu jedanuser posted image da mu sutra nalazi budu dobri ako Bog dauser posted image a ko nam se ovo malo javio????? Bambiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu nerkica)
Neposredna veza do poruke: 24136
1.7.2010 17:54:59   
dafri
miša mu felix znam da si se nasikirala i da ti je teško dočekati sutra,sreća pa ti je Anel dobro raspoložen,nema ture,nadamo se da će to sve brzo proćiuser posted image user posted image

moja je sinoć imala feštu,ustala u pola jedan i do četiri nije zaspala,mm se igrao sa njom, a ja danas na poslu ko zombi

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 24137
1.7.2010 18:02:25   
Honey3
dafri i moja je preksinoc imala festu u dva se probudila ukakila se,usmrdila sobu citavuuser posted image dok sam je oprala dama se razbudila i tefericala jedno dva sata i zaspala,a inace ne budi se navece.....ja pokusala kod mene da zaspi, ma nece samo ustaje,stipa me,udara,skici i opet na karaju u kreveticu se smirilauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 24138
1.7.2010 18:39:54   
Anoniman
sreca da,pa je anel veseo horan razigran njupa masallah ma sve za 5.
Pitam se pitam.......
Do cega jeuser posted image user posted image nadam se da su pogresili nalaz.....
Zar,moze djete biti veselo,horno razigrano,ma da se na njemu vidi trunka neobicno ne a nalaz bezzz....
Danas me moja dokt.tjesila pa ce ma daj nije mu nista pa vidi ga veseo zdrav user posted image izgleda
Ti si bolesna prije bi se reklo da ti imas upalu plucauser posted image kakav si prebledila

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 24139
1.7.2010 19:10:51   
škorpija
IZVORNA PORUKA: INNIC

Pozdrav drage moje!Zanima me da li se neka od vas susrela sa znakovnim jezikom za bebe? Da li neka praktikuje taj nacin komunikacije i sta sve mislite o tome?

Gledala sam neki dan reportažu na TV-u...ne znam, meni to zvuči kao neka krajnost i pretjerivanje jer ja ionako komuniciram sa svojom bebom onako kako smatram da treba, svaki dan pričamo i pjevamo (nekad imam osjećaj kao da pričam sama sa sobom ) i tako valjda uči...a sad to neko 'izmišljanje' znakova za bebe mi baš djeluje kao ono 'nekom dosadno u životu' pa šta ćemo sad novo izmisliti.

joooj to je bilo u onoj komediji "upoznajte fokerove" i baš su tamo ismijali tu metodu.

feliks držimo vam palčeve sutra da bude greška u nalazu user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24140
1.7.2010 21:43:59   
Meri29
Felix nadam se da ce sutra sve biti u redu, da nije upala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambolini nasa user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 24141
1.7.2010 22:02:57   
Anoniman
Felix bona, bice to sve ok...ljubi nam drugauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neg da vas pitam nesto...ovaj moj je poceo uvlaciti i "izvlaciti" stomak...vidim da to svjesno radi...i to kada ga presvlacim...kao kakva trbusna plesacica...pa se ja opet pitamuser posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 24142
1.7.2010 22:03:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

user posted image

felix mila, nadam se da ce nam drug biti dobro i da ce brzo ozdraviti... nastoj da se ne sikiras puno bice on dobro... samo polahko... ljubi nam puno druga...

mi smo jucer bili na kontroli, imamo 8.400 grama, dugacki smo 66 cm, primili smo dvije boce i imamo jos jedan zubic... user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zub

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24143
1.7.2010 22:12:40   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

Felix bona, bice to sve ok...ljubi nam drugauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neg da vas pitam nesto...ovaj moj je poceo uvlaciti i "izvlaciti" stomak...vidim da to svjesno radi...i to kada ga presvlacim...kao kakva trbusna plesacica...pa se ja opet pitamuser posted image user posted image

To ti je neki virus, dadada.....
Jer i Riana je zarazena user posted image ...
Ja danas napala mm da je kupio male pelene, nikako damici da zalijepim one trake, a ona se samo smije i uvija....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24144
1.7.2010 22:15:17   
Anoniman
dadada,mogu mislit trbusne plesaciceuser posted image user posted image user posted image izvodi cuda.....Neka ga ba,nego cudi me od koga to nauci???
A.je zaspo jeo,izmorio se puzajuci ziva mira nema i dalje nista ga nesputava nimalo al neka ga mene none bole otpadaju kao da sam maraton trcala a i jesam bome svaki dan za njim letamuser posted image nije lako.
Idem i ja laganini nadam se da cu moci spavati,i da ce doci lijep san na oko.
Hvala svima
I cujemo se abd.sutra nadam sa lijepim vjestima:) (negubim nadu)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24145
1.7.2010 22:18:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: dadada

To ti je neki virus, dadada.....
Jer i Riana je zarazena user posted image ...
Ja danas napala mm da je kupio male pelene, nikako damici da zalijepim one trake, a ona se samo smije i uvija....
e dobro je ondauser posted image ...ja se vec prepala...jos mi fino mama govori da je to normalno...al' ja jokuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 24146
1.7.2010 23:02:00   
iv@ncica
vecer  mameuser posted image   vidi  mene  uvijek  u  kasne  sateuser posted image ..ja  od  sutra  na  odmoruuser posted image user posted image

felix-  sretno draga--ma  nek  je  on  veseo  i  dobar...a  razloga  za  takav  nalaz  moze  biti  milijun...a   sta  bi  bilo  da  nisi  izvadila  nalaze..ne bi  ni  znala  za  to....evo  mi  dosad  nismo  vadili  nikad  nalaze pa  se  pitam  bi  li  trebala  da  vidimo  stanje,  a  opet  gdje  cu  zdravo  i  čilo  djete  bost  radi  fore..e  ne  znam..ma  sretno  cekamo  vijesti  sutra  i drzimo  fige

dadada-   i  mi  ti  imamo  trbusni  ples  odavno..ja s am  isto  mislila  da  ga pempa  steze..pa  da  mu  je  mali...pa  da  ga  boli  stomak..ali  to  su  oni  otkrili  novi  misic  pa  vjezbaju...uh  a  sad  smo  cesto  gole   kako je  vruce..pa  ga  pustim  cim  mognem  da  malo  go  proleta  po  kluci,  ali  jao  nama  nesto  mu  se  mrda  između  noga  pa  mu  je  sad  to  glavna  zanimacija..cupa  ga, stane  pa  se  sagne  da  ga  vidiuser posted image user posted image ...pa  ga  prstom  dirka..pa  mu  se  cudi...ma  mi  placemo  od  smijehauser posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 1.7.2010 23:04:19 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24147
1.7.2010 23:16:30   
R&T@
Zalosno sto cu ovo napisati ali tako je:
Ja sam na raspustu do 20. augusta i panika me hvata...
Posao mi je bio siguran izlazak iz kuce i prilika da "odmorim mozak"...
Ono pola dana i vikendi su mi bili luda kuca...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 24148
1.7.2010 23:17:41   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Zalosno sto cu ovo napisati ali tako je:
Ja sam na raspustu do 20. augusta i panika me hvata...
Posao mi je bio siguran izlazak iz kuce i prilika da "odmorim mozak"...
Ono pola dana i vikendi su mi bili luda kuca...

joj znam o čemu govoriš...al brate izađite van kuće...čim svane spremi i tutnjanje...
i sama ću tako...pa malo na more...

inače...sramota reć...al ja se baš od njih na poslu odmorimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 24149
1.7.2010 23:22:14   
Anoniman
i ja sam pozelila posao... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 24150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  964 965 [966] 967 968   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  964 965 [966] 967 968   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

rođendan
taurus

da li na proslavu dječijih rođendana pozivate i starije, mislim na članove familije, koji nemaju malu djecu

da (89%)

ne (11%)

Broj svih glasova: 180

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *