|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
28.6.2010 15:16:03   
ella.
Treba mi pomoć........Imala san odnos 18.6 i mislim da je moj momak svršio u meni.......nakon dva dana sam osjetila promjene na svom tijelu grudi me bole i natečene su,gade mi se neki mirisi i ponekad me boli stomak a menstruacija mi kasni....iako meni menstruacija nikada nije redovita ovaj pit dosta kasni.....zadnji put sam je imala 18.5.radila sam test odmah par dana nakon što sam sumljala da sam trudna ali je bio negativan...tada sam čitala da se nakon 14 dana radi test,tako da čekam još 4 dana da ga napravim....ali me zanima vaše mišljenje......molim vas za pomoć...

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 2151
28.6.2010 15:22:27   
fatimica09
Voljela bih da si sretna i da želiš to što se vjerovatno dešava......pretpostavljam da si trudna....

ako ti kasni možeš uraditi test....mogla si i 18.06. ako ti je zadnja bila 18.05

(odgovor članu ella.)
Neposredna veza do poruke: 2152
28.6.2010 15:51:49   
Hannica
Ella uradi ti ponovo test,mo ovdje mozemo samo nagadjat jesi li ili nisi trudna.user posted image  Imas dosta trudnickih simptoma ali to ne mora nista znaciti.Mozda si umislila da si trudna pa ti se cini sve to...negdje sam procitala da i to moze da e desi.user posted image   U svakom slucaju sretno i da bude onako kako ti zelis.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 2153
28.6.2010 16:12:11   
Srculence
Ne znam šta da ti kažem...nego da ponoviš test i tako budeš sigurna.Fatimica ti je dobro napisala mogla si uraditi 18.06.Mada može sve to da bude i od sugestije i tvog straha da ne ostaneš trudna..jer ako sam dobro shvatila ti ne želiš trudnoćuuser posted image ..ili griješim?
U svakom slučaju želim  ti puno srećeuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2154
28.6.2010 20:07:59   
dojbinica
pozz drage moje, evo mene opet.Pa ovako da počnem, vješticu sam dobila ovj mjesec 8. i trajala je  dva dana, ali već danima ma nesvjestice, muka mi je, bol u grudima, neki dan mi se tako jela pita od kromira, dans kada sam je pjela ispovrćaća sam se ko nikada u životu, ne znam , šta da mislim, na poslu me zezaju da sam trudna.Da radim test strah me da se ne razočaram kao i svaki put, a i ne kasni mi.Pa šta vimislite o svemu ovome.D a i piškim se stalno, hahhaahah!

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 2155
28.6.2010 20:11:29   
Hanady RR
ja sam sa prvom trudnoćom dobilauser posted image tačno kada je trebala i biti a trajala je 2 dana a inače je 5 uvijek...elem tada sam već bila trudna 7 dana...pa nadam se i ti si.user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 28.6.2010 22:48:09 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dojbinica)
Neposredna veza do poruke: 2156
28.6.2010 20:13:11   
gagach
ja bih do sada 100 puta popiskila test da sam na tvom mjestuuser posted image user posted image user posted image  sve je moguce...
nego haj ti fino kupi testic pa nam se javiuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 2157
28.6.2010 20:16:17   
dojbinica
ma neću, shvati da me više strah, da se razočaram, jer 4 godine je dug period , kada se nadaš i svaki put kada uradiš tes ono bude jedna crta.Iako sada ima očigledna znakove, strah me nisam sebi sama to umislila, pa ću da čekam do sledećeg ponedeljka, ako vještića ne stigne naravno i radim test, a vas sve ću da obavjestim, jeli user posted image ili ne.A ovo sve gore sam napisala u nadi da je neko imao ovako nešto i9 da me obraduje pozitivno

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2158
28.6.2010 20:18:21   
*pcelica*
Mozda se neces razocarati. Ja sam tako svaki mjesec po dva tri testa kupovala i svaki put se razocarala, i kad sam htijela na kontrolu dr mi kaze da uradim test da tamo dzaba ne placam skuplje je i ja onako cisto reda radoi kupim test kad imam sta i vidjeti dvije plave linijice. Zato trk u apoteku mene bi ubila znatizelja, SRETNO user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 28.6.2010 22:48:49 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 2159
28.6.2010 20:27:19   
dojbinica
ma daj Bože da napokon i to se desi, ali ipak ću da sačekam.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 2160
29.6.2010 12:21:00   
rossamini
pozdrav cure, prije 2mj sam i ja tu pisala jer sam bila u dilemi :) a bila je vjerojatno kem.trudnoća..
Sad mi opet kasni sitno, danas je 33 dan :) sinoć sam imala jednu kap krvi na gaćicama i poslije toga ništa..
I sad čekam :) udebljala sam se 1,5-2kg napeta sam i nervozna......aaaaaa user posted image  šta da mislim? Da još pričekam malo ili napravim test?

Neposredna veza do poruke: 2161
29.6.2010 15:32:48   
Srculence
rossamini uradi testuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu rossamini)
Neposredna veza do poruke: 2162
29.6.2010 17:13:21   
dojbinica
joj, mene već počeo da bolucka stomak, kao pred cješticu. tako da znam da nisam trudna i bez testa, opet lažna uzbuna, po koji puuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 2163
30.6.2010 19:04:36   
rossamini
evo maloprije sam napravila test i ništa... kasni 3 dana... :(

Neposredna veza do poruke: 2164
1.7.2010 0:27:47   
Layllah
Pozdrav cure :)
Vidim da ste mi svi jaaaaako nacitani i kul tu na forumu :) superiska,sad bar imam kog špotat kad mi ovako nešto treba :D

Vidim da je neko gore spomenuo da je moguce da si "utripujemo" trudnocu pa da onda zbog toga imamo neke simptome,jel to moguce??? user posted image user posted image user posted image
I mene ovih dana sve nesto boli,i trbuh onak nisko i kaze mi frendica da su mi grudi malo dobile na volumenu heheh onak kad smo imali odnose omaklo nam se nekad i malo "pobjegne", a ja sam imala mengu prije 7 dana i jos pijem ove diane 35( pijem ih zbog tena,ali ipak je to kontracepcija) jel bi moglo bit kaj u skorije vrijeme? :D
Jedna moja frendica je imala isto tako ciklus normalno 2 mj. i sve i na kraju joj doktorica rekla da je trudna mj, i pol..user posted image

Msm nije da bas radim na user posted image malo sam jos mlada za to, mada ne bi mi smetalo :D obozavam bebache maleuser posted image
Bilo kakav odg je dobrodosao :S

Neposredna veza do poruke: 2165
1.7.2010 0:31:58   
Hanady RR
Lyallah dobro nam došla...

moguće je umislit trudnoću ali ipak mislim da tome prethode godine silne želje za istim ili bar mjeseci...

ako si imala menzes prije 7 dana...moguće je da se i preko trudnoće dobije...rijetko ali moguće...

kontracepciju koju si navela nije 100% pouzdana...moja kolegica je također pila radi akni vulgaris na licu...i ostala je trudna...pa sam i to je rijetko ali dešava se.

Nisma sigurna dla da te tješim il navijam za user posted image al u svakom slučaju za 15-tak dana uradi test i budi na čisto.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Layllah)
Neposredna veza do poruke: 2166
1.7.2010 0:37:37   
Layllah
Hvala :)))
hmmmmm pa ni ja nzm da li da navijam za jedno ili drugo user posted image ja bih i jedno i drugo ali ne bas sad user posted image ,pa sve je to nesto "tesko" ali ipak moguce pfff ma palim ja iduci tjedan kod ginekologice,kontrole radi a i oni to valjda najbolje znaju :D
Hvala puno :))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2167
1.7.2010 0:39:03   
klemzi
 Dobro nam došlauser posted image  Hanady ti je sve fino napisala! Ništa ni dodati ni oduzeti!sretno, u svakom slučajuuser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.7.2010 12:06:58 >

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2168
1.7.2010 0:46:19   
Layllah
Hvala klemziuser posted image
ma ako bude kakve frke budem ja vas jos gnjavila hehehe user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2169
1.7.2010 10:23:03   
anii
zdravo svima, grudi su me počele boljeti još prije ovulacije i jos uvijek me bole prema pazuhu, inače me bole pred samu menstruaciju nekih 5 dana prije, da li je nekom ovo bio znak trudnoće...user posted image

(odgovor članu Layllah)
Neposredna veza do poruke: 2170
1.7.2010 10:44:36   
Mostar2010
pozdrav svima, jako sam zabrinuta ovih dana i zanima me vase misljenje. imam 23 godine, stalnog partnera i odnose sa njim, uvijek koristimo zastitu - kondome. trebala sam dobiti zadnju menstruaciju 22.6 ali jos nista. uvijek vodim dnevnik i prema njemu znam da mi nikad ovoliko nije kasnila, najdulje mi je kasnila 8 dana. nedavno sam bila na dijeti i smrsala 4 kg, a osim toga sad na fakultetu imam mnogo ispita pa sam se oko toga mnogo sekirala. drugarice mi govore da mi kasni zbog te dijete i sekiracije. nisam primjetila nikakve simptome na sebi mucninu ili vrtoglavicu. sta mislite? user posted image
hvalauser posted image

< Poruku je uredio Mostar2010 -- 1.7.2010 10:45:45 >

(odgovor članu anii)
Neposredna veza do poruke: 2171
1.7.2010 11:45:17   
smarija
pa sto se tice simptoma ni ne moras da ih imas i najbolje je da uzmes test na trudnocu pa da znas na cemu si,moze i stres da utice na kasnjenje ciklusa

(odgovor članu Mostar2010)
Neposredna veza do poruke: 2172
1.7.2010 11:51:05   
taurus
potpisujem

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.7.2010 12:06:43 >

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2173
1.7.2010 13:43:43   
rossamini
vidiš i mene muče ispiti i pod velikim sam stresom..kasni mi evo 5 danauser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 2174
1.7.2010 13:59:47   
Layllah
meni vjecito od nervoze kasni ili kad imam gripu ili nesto...a pred ispite,sastanke,prezentacije i tako to da ne pricam,zna me masiti za cjeli mjesec user posted image

Neposredna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *